Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

Φονικό πεζοδρόμιο περιμένει θύματα...

Επικίνδυνο πεζοδρόμιο έξω από το Ενυδρείο και στην είσοδο για την παραλία...

Νέο κρούσμα επαιτείας με ανήλικο.

Και σήμερα ο ανήλικος ζητιάνος έμεινε ανενόχλητος στην είσοδο της Μεσαιωνικής πόλης. Με την συντροφιά σκύλου και μουσικής δεν πέρασε απαρατήρητος από τους επισκέπτες των κρουαζιερόπλοιων, που πήραν μια εικόνα από την οικονομική μας κρίση !

Ο γιος του Φλωράκη με κότερο στην Ρόδο.

Με αυτό το πολυτελές κότερο κατέπλευσε σήμερα το πρωί στην μαρίνα Μανδρακίου ο γιος του αείμνηστου προέδρου του ΚΚΕ Χαρίλαου Φλωράκη. 
Το σκάφος έχει σημαία Νέας Ζηλανδίας και θα παραμείνει στην Ρόδο για 2 ημέρες.

Σε 10 ημέρες περίπου θα υψωθεί ο νέος ιστός.

Πάνω από 6 χέρια αστάρι θα περαστεί ο νέος ιστός της σημαίας στην νομαρχία. Προσεγμένη δουλειά αν και εθελοντική από ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους. Σύντομα θα μπουν και  τα συρματόσχοινα που θα την συγκρατούν και υπολογίζουν γύρω στις 10 ημέρες να είναι τοποθετημένη !


Δείτε φωτο από τις εργασίες...

Σήματα οδηγούν σε βουνό και τοίχο !

Γράφει ο Δημήτρης:
στέλνω φωτογραφίες απο 2 σήματα που βρίσκονται στο δρόμο της παλιάς χωματερής που πάει προς το στρατόπεδο στους Τρείς. Όντως εκεί βρίσκονται 2 πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, ιδιαίτερα άν κάποιος ακολουθήσει τα σήματα και βρεθεί πάνω στο βουνό ή στον τοίχο!!! Και τα 2 αυτά σήματα τα βλέπω εδώ και 10 χρόνια περίπου, απλώς σήμερα τα έβγαλα φωτογραφία. Και διερωτώμε: κανείς αρμόδιος δέν έχει περάσει απο εκεί τα τελευταία χρόνια;;; 

Δείτε και την άλλη φωτο...

Χελώνα καρέτα-καρέτα γέννησε στην παραλία Φανών Ρόδου.

Χθες το βράδυ στην παραλία στις Φάνες χελώνα καρέτα-καρέτα γέννησε αυγά τα οποία συμπολίτες μας φρόντισαν και ενημέρωσαν τις αρχές.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Συναυλία αφιέρωμα στον Μάνο Λοϊζο.

Αυτή την Παρασκευή 2 Ιουλίου στα Καλαβάρδα στις 20.30 και στον χώρο της Αγίας Άννας, συναυλία αφιέρωμα στον Μάνο Λοϊζο με ερμηνευτές την Ίρις Μαυράκη και τον Αγαπητό Πάχο...