Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΑ ΖΕΥΓΗ ΣΤΟΝ ΑΗΣ.

Δεν υπάρχει θέμα νομιμότητας σχετικά με τη λειτουργία των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών στον ΑΗΣ Σορωνής, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, Κωνσταντίνο Μπούτσικο και οι εργασίες για την λειτουργία τους συνεχίζονται κανονικά. Παρόλα αυτά, υπάρχουν αντιδράσεις από τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Θεολόγου.

Μετά από αυτοψία που διενεργήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΑΗΣ, με εντολή του Εισαγγελέα, διαπιστώθηκε ότι δεν γίνεται καμία οικοδομική εργασία για την εγκατάσταση των ηλεκτροπαραγών ζευγών, αλλά μόνο οι απαραίτητες διαδικασίες για τη λειτουργία του. Συνεπώς, σύμφωνα με τον κ. Μπούτσικο δεν υπάρχει κάποιο ποινικό αδίκημα και βέβαια δεν υπάρχει κανένας λόγος να σταματήσουν οι εργασίες.
Πρέπει να σημειωθεί, ότι ο κ. Μπούτσικος διαμήνυσε σε όλους τους αρμόδιους να συντονίσουν τις προσπάθειές τους για να παραχθεί ισχύς 25 MW κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, ώστε να μην σημειωθούν διακοπές. Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε περιπτώσεις που σημειωθούν διακοπές στην ηλεκτροδότηση που θα έχουν σαν αποτέλεσμα να πληγεί η τουριστική εικόνα του νησιού.
Ωστόσο νέα μήνυση κατέθεσαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ιαλυσού τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Θεολόγου κατά παντός υπευθύνου, αυτή τη φορά.

ΠΡΕΖΑ TV

Δεν καθαρίζουν αλλά και προκαλούν!

Ακόμα να καθαριστεί ο αρχαιολογικός χώρος που είχαμε δείξει.
Τώρα έφεραν και λεκάνες και καζανάκια! 
Από ότι φαίνεται στην νέα φωτο... 
μας έχουν χεσμένους !

Ο Βίκτωρ Ρέστης με θαλαμηγό στην Ρόδο.

Άλλος ένας διακεκριμένος επισκέπτης βρίσκεται στην Ρόδο αυτές τις ημέρες με την θαλαμηγό του. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες εφοπλιστές με στόλο 70 πλοίων... ο Βίκτωρ Ρέστης.
Γνωρίστε τον...
http://www.greekshippingnews.gr/?q=node/386

Το NAUTILUS πήγε Τουρκία και γύρισε !

Θυμάστε το NAUTILUS που κανένας δεν ασχολείται όπως με το ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ ; Χθες κατευθύνθηκε προς το Μαρμαρίς Τουρκίας έμεινε για κάποιες ώρες και μετά επέστρεψε στην θάλασσα Ρόδου. Δείτε στον χάρτη την πορεία του. Αυτό δεν πρέπει να ανησυχήσει τις ελληνικές αρχές ; 

Ανακαινιζεται η Ροδιακή έπαυλη ;

Μετά από πολλές αναρτήσεις και παράπονα δημοτών... κάτι κινείται στην Ροδιακή έπαυλη ! Βάφονται τα συντριβάνια, μαζεύονται σκουπίδια, βάφονται κάδοι !!! Χαιρόμαστε έστω και αργά και ευχόμαστε να μην έχει σχέση με την προεκλογική περίοδο, γιατί αν έχει... 

Που είναι οι σακούλες ;

Ντροπιαστική εικόνα στους πεζόδρομους του Μανδρακίου, με τους κάδους να μην έχουν σακούλες και τα αναψυκτικά και παγωτά να "τρέχουν" κυριολεκτικά προς την θάλασσα. Βρωμιά, ασχήμια και πόλος έλξης για μύγες και ζωύφια!
Ακρίβιναν οι σακούλες ή τις ξέχασαν;

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

"ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ!

58χρονος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 8χρονου κοριτσιού

Ένας 58χρονος δάσκαλος καράτε από τη Ρόδο, η υπόθεηση του οποίου παραπέμπεται στο συμβούλιο πλημμελειοδικών, κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά ένα 8χρονο κορίτσι.Σύμφωνα με καταγγελίας της μητέρας, η κόρη της άργησε να επιστρέψει στο σπίτι μετά το γυμναστήριο και αυτή έσπευσε να την αναζητήσει. Όταν έφτασε στο γυμναστήριο, είδε τον 58χρονο να ασελγεί σε βάρος του κοριτσιού.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως η μικρή τραυματίστηκε στο πόδι κατά τη διάρκεια της προπόνησης και όταν εισήλθε στο χώρο η μητέρα της εκείνος της έδινε τις πρώτες βοήθειες και την εξέταζε για να δει εάν πρόκειται για σπάσιμο.

Ο 58χρονος άντρας αφέθηκε ελεύθερος, καθώς εισαγγελέας και ανακριτής διαφώνησαν για την κράτησή του.


http://stakarfia.blogspot.com/2010/07/8_21.html