Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ...

ΑΣΤΡΩΤΗ ΑΠΟ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΤΣΑΒΡΑΧΑ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ... Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΟΜΠΡΕΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ... ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ! ΦΕΤΟΣ ΠΗΡΑΜΕ ΜΟΝΟ 1 ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ... ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ! ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ... ΔΕΙΤΕ

Το ΑΤΜ που δεν εξυπηρετεί...

"το ΑΤΜ της Εθνικής που βρίσκεται στη Ρόδου-Καλλιθέας, στο Μαρινόπουλο, τις περισσότερες φορές δεν μπορεί να εξυπηρετήσει... Κάποιος έχει γράψει πάνω στο ΑΤΜ με ανεξίτηλο μαρκαδόρο "ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ!" αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ταλαιπωρία επιβατών από Σύμη.

"ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κρουαζιερόπλοιο καταμαράν SYMI II για την κρουαζιέρα της 8/8. Ξεκινήσαμε από τη Σύμη στις 17:30 και φτάσαμε στη Ρόδο στις 20:00!
Όχι μόνο δεν υπήρξε καμιά ενημέρωση αν συμβαίνει κάτι αλλά φρόντισε να μας "ξεφορτώσει" στην άλλη μεριά του λιμανιού, εκεί που είναι το μεγάλο κρουαζιερόπλοιο και να περπατήσουμε όλο το λιμάνι! δεν το υιοθετώ, ούτε μπορώ να πω κάτι με σιγουριά αλλά ακούστηκε ότι κάτι χάλασε όταν πιάσαμε το λιμάνι της Σύμης!... Θα μπορούσαν να μας ενημερώσουν και να μας έχουν ένα λεωφορείο για να μας αφήσει από εκεί που μας πήρε!!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΊΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΓΎΡΩ ΤΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ. ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΎΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ... ΔΕΙΤΕ

Περάστε... με το έτσι θέλω!

Οι υπερβολές προβολής εντείνουν την τριτοκοσμική εικόνα στους δρόμους του νησιού μας. Για μας είναι μια συνηθισμένη εικόνα... για άλλους όμως αστεία ! Πρόκειται για τον κόμβο στον Αγ. Χριστόφορο.

Συσκευασίες... εναντίον πόλης και πεζών.

Σάββατο 7/8 απόγευμα και πάλι έξω από το ΖΑΡΑ πολλές συσκευασίες χαλάνε την εικόνα της πόλης και εμποδίζουν τους πεζούς να κυκλοφορήσουν ελεύθερα.
Και φυσικά γύρω από τον υπογειοποιημένο κάδο πάλι τα ίδια... Πότε θα μάθουν  οι υπεύθυνοι θα συνεργάζονται με τον Δήμο για την απομάκρυνση τους;Εστία μόλυνσης στο αεροδρόμιο Ρόδου.

Μετά τους τόνους σκουπιδιών... τώρα και βοθρολύματα δίπλα από τον αεροδιάδρομο του αεροδρομίου Διαγόρας ! Δυσωδία και δημόσιος κίνδυνος μόλυνσης στην καρδιά των αφίξεων του νησιού μας...