Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ;;;

Παρακαλώ δημοσιεύστε τις παρακάτω διευθύνσεις:
1. ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ 23/9/2010 (ένα 15λεπτο βίντεο που τα λέει όλα)...

Αναίσθητη οδηγός παρκάρε σε θέση ΑΜΕΑ.

"Εγκεφαλική αναπηρία από πολλούς συμπολίτες μας, χωρίς σέβας στους πραγματικά ανάπηρους."

ΓΙΑΝΝΗΣ

H "Αλίκη" στη Χώρα των Ανεύθυνων!


Βρέθηκε στη Σύμη για να χαθεί στη Ρόδο!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΔΕΙΤΕ


Πηγή eyetv.gr


Μαθήματα παγκόσμιας οικονομίας...


Σοσιαλισμός: Έχεις 2 αγελάδες και δίνεις τη μία στο γείτονά σου...

Κομμουνισμός: Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου δίνει λίγο γάλα...

Φασισμός: Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου πουλά λίγο γάλα…Ναζισμός: Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση τις παίρνει και σε σκοτώνει κιόλας…

Γραφειοκρατία: Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις 2, σκοτώνει τη μία, αρμέγει την άλλη και στο τέλος πετά το γάλα...Παραδοσιακός Καπιταλισμός: Έχεις 2 αγελάδες, πουλάς τη μία, αγοράζεις ένα ταύρο, πολλαπλασιάζεις το κοπάδι και η οικονομία αναπτύσσεται ομαλά. Στη συνέχεια, πουλάς όλο το κοπάδι, γίνεσαι εισοδηματίας και ζεις καλύτερα…

Αμερικανική Οικονομία: Έχεις 2 αγελάδες, πουλάς τη μία και αναγκάζεις την άλλη να παράγει το γάλα που αντιστοιχεί σε 4 αγελάδες. Αργότερα, προσλαμβάνεις έναν εμπειρογνώμονα για να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους η αγελάδα έπεσε νεκρή...

Γαλλική Οικονομία: Έχεις 2 αγελάδες και απεργείς επειδή θέλεις 3...

Γερμανική Οικονομία: Έχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να ζουν 100 χρόνια, να τρώνε μία φορά το μήνα και να αυτό-αρμέγονται...

Ιταλική Οικονομία: Έχεις δύο αγελάδες αλλά δεν ξέρεις που είναι, έτσι

κάνεις διάλειμμα για φαγητό…

Ρωσική Οικονομία: Έχεις δύο αγελάδες, τις μετράς και μαθαίνεις ότι στην πραγματικότητα έχεις 5. Τις ξανά μετράς και μαθαίνεις ότι έχεις 42. Την Τρίτη φορά μαθαίνεις ότι έχεις δύο ξανά. Μετά σταματάς να μετράς και ανοίγεις ακόμη ένα μπουκάλι βότκα...

Ελληνική Οικονομία: Έχεις δύο αγελάδες, τις πουλάς όσο-όσο, με τα λίγα χρήματα που σου δίνουν δίνεις προκαταβολή για να πάρεις αυτοκίνητο, το οποίο αποπληρώνεις σε 7.083 δόσεις...

Ινδική Οικονομία: Έχεις δύο αγελάδες και απλά τις λατρεύεις (είναι

ιερό ζώο στην Ινδία) και πεθαίνεις από την πείνα...

Βρετανική Οικονομία: Έχεις δύο αγελάδες και είναι και οι δύο τρελές τραβεστί...


Στην λαχαναγορά έχουν καλύτερες !!!

Εικόνα ντροπής που παραπέμπει σε τριτοκοσμικές χώρες. Δεν είμαστε σε κάποιο ανοικτό παλιατζίδικο... πρόκειται για την είσοδο των τουαλετών του τουριστικού λιμένα της Ρόδου. Σε αυτές πάνε οι διακεκριμένοι επιβάτες των πολυτελών...
κρουαζιερόπλοιων. Τους ευχαριστούμε που μας προτίμησαν και ορίστε... υπηρεσίες 5 αστέρων! Οι υπεύθυνοι του Λιμενικού ταμείου πότε πέρασαν τελευταία φορά ;;;

Τότε αξίζει να τους ψηφίσεις ξανά!


Τέτοιο καιρό πέρυσι σου ζήτησαν να τους ψηφίσεις, για το καλό σου. Και εσύ το έκανες.

Σου ζήτησαν να τους εμπιστευτείς, για το καλό σου. Και εσύ τους εμπιστεύθηκες.

Σου είπαν κάνε υπομονή, για το καλό σου. Και εσύ έκανες.

Σου ζήτησαν να δείξεις κατανόηση 6 – 7 μήνες ακυβερνησίας, μέχρι να τοποθετήσουν τους Γενικούς Γραμματείς των υπουργείων, πάντα για το καλό σου. Και εσύ την έδειξες....Σου ζήτησαν να ταπεινωθείς, χάνοντας κάτι από την αξιοπρέπειά σου και τα κυριαρχικά σου δικαιώματα, για το καλό σου. Και εσύ το ανέχθηκες.

Σου ζήτησαν να μην διαμαρτυρηθείς που σου έκοψαν τον μισθό, την σύνταξη, το δώρο, για το καλό σου. Και εσύ το έπραξες.

Σου είπαν ότι έπρεπε να σου ακριβύνουν το κόστος της ζωής σου, γιατί θα είναι για το καλό σου. Και εσύ τους άκουγες σιωπηλός.

Τώρα σου ζητάνε να τους ψηφίσεις ξανά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Πάλι για το καλό σου. Κάθισε και σκέψου, συλλογίσου για λίγο. Αν διαπιστώσεις ότι όλα τα παραπάνω έφεραν το καλό σου και σου βελτίωσαν την ποιότητα ζωής, ε τότε ναι ψήφισέ τους ξανά. Ψήφισέ τους ξανά γιατί έχουν ακόμη δουλειά να κάνουν. Δεν σε έχουν αποτελειώσει ακόμα. Ακόμα αντέχεις.

Δρομολογητής

πηγή Αιτωλία 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη Πυρκαγιά στα Σιάνα-Μονόλιθο!!


Όποιος έχει εικόνες/πληροφορίες ας μας στείλει!!

Ελπίζουμε να μην τελειώσει η καλοκαιρινή σαιζόν με άλλη μια περιβαλλοντική τραγωδία!

Ελλάς: Το σημαντικότερο Πείραμα της Νέας Τάξης ...


by Kerberos
Είναι γνωστή η προ τριακονταετίας περίπου, φράση του Χένρυ Κίσινγκερ για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Υπήρξαν αρκετές κινήσεις με τις οποίες προσπάθησαν να δημιουργήσουν την αίσθηση πως είναι απλά ένας αστικός μύθος και πως στην ουσία δεν έχει ειπωθεί ποτέ...Χρησιμοποίησαν ακόμη και επιφανή στελέχη της δημοσιογραφικής οικογένειας ώστε μέσα από το βήμα που έχουν τόσο το τηλεοπτικό όσο και της πένας να καταφέρουν να συντηρήσουν την μυθοπλασία που έστησαν.

Όσο καλούς υπαλλήλους να έχουν όμως , όσο πλούσια μέσα και χρήμα και αν χρησιμοποιήσουν η ίδια η πραγματικότητα τους ξεμπροστιάζει στα μάτια των ανθρώπων αυτής της χώρας.

Το πείραμα λοιπόν είναι πασιφανές και έχει να κάνει με την ισοπέδωση κάθε έννοιας εθνικής ταυτότητας, ιστορικής μνήμης και βέβαια των αντιστάσεων που πηγάζουν μέσα από αυτούς του συνδετικούς κρίκους μιας ομάδας ανθρώπων.

Δεν είναι μόνο αυτοί αλλά αποτελούν από τις θεμελιώδεις αρχές στην διαμόρφωση της εθνικής συνείδησης.

Ο σκοπός τους απλός , η πρακτική πολτοποίηση κάθε έννοιας αντίστασης στα σχέδια τους για την παγκόσμια εκμετάλλευση του ανθρώπινου δυναμικού και των πλουτοπαραγωγικών πηγών του πλανήτη.

Γιατί η Ελλάδα; Είναι θα έλεγα πασιφανές.

Ένα έθνος που αποτελεί ένα από τα 4-5 (Εβραίοι-Κινέζοι-Αιγύπτιοι-Πέρσες) στον πλανήτη με ιστορική συνέχεια εδώ και περίπου 4.000; χρόνια, που έχει επιβιώσει μέσα από απίστευτες δοκιμασίες με την απειλή της αφομοίωσής του να κάνει την εμφάνιση της πάρα πολλές φορές.

Ένα έθνος με ιστορική μνήμη στα βάθη των αιώνων, ιδιαίτερα απρόβλεπτο και κυρίως δύσκολα διαχειριζόμενο.

Εάν καταφέρουν να πετύχουν εδώ θα πετύχουν πρακτικά παντού στον πλανήτη.

Άρχισαν λοιπόν να εκμεταλλεύονται τα ελαττώματα της φυλής μας, όλα εκείνα που μας έχουν κάνει σε όλους τους αιώνες ικανούς για το καλύτερο και το χειρότερο.

Άρχισαν να ψάχνουν εκείνους που εσωτερικά θα ήταν πρόθυμοι για τους δικούς τους λόγους να σπέρνουν τους σπόρους της αμφισβήτησης της εθνικής μας ταυτότητας και τα ζιζάνια της διχόνοιας και του διχασμού.

Άρχισαν να ποτίζουν την γλάστρα με το δέντρο όλων εκείνων των δυνάμεων που έχουν αποκλίνουσα συμπεριφορά στις έννοιες της εθνικής μας συνείδησης.

Άρχισαν να ταυτίζουν τον πατριωτισμό με τον εθνικισμό και στην συνέχεια στα μάτια του απλού κόσμου να τον ανάγουν σε φασισμό.

Άρχισαν να δημιουργούν στο βωμό της προοδευτικής σκέψεις ομάδες τέτοιες που φωνασκούν υπέρ του εθνομηδενισμού απαξιώνοντας όλους εκείνους που στο παρελθόν έδωσαν την ζωή τους για να μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα.

Φρόντισαν τα τελευταία τριάντα πέντε χρόνια να δημιουργήσουν ένα κράτος παρία μέσα στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια τρέφοντας ακόμη και στον απλό λαό πρακτικές δουλοπρέπειας και συναλλαγής, κατασπαταλώντας (sic) όχι μόνο το δημόσιο χρήμα από τον πλούτο που παρήγαγε η χώρα αλλά και όλη την οικονομική βοήθεια από τα ΚΠΣ.

Σιγά-σιγά εξέτρεφαν το σαράκι εκείνο που θα δημιουργούσε τις ιδανικές συνθήκες για να υποτάξουν τον λαό αυτόν.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 άρχισε και οι ταχύτατη αλλοίωση πληθυσμού με την αθρόα εισροή των λαθρομεταναστών,αυτό όμως, η ιθαγένεια και ο Καλλικράτης είναι άλλη συζήτηση σχετικά με τις πραγματικές επιπτώσεις... της πιθανής αυτονόμησης κάποιων περιοχών σε λίγα χρόνια.

Όλα με σχέδιο, όλα σταθερά και προγραμματισμένα με τους εσωτερικούς υπαλλήλους τους να κάνουν καλά την δουλειά τους και εμάς να είμαστε ικανοί μόνο για ζήτω και για παλαμάκια στις προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Φτάσαμε λοιπόν στο 2010 και τα πράγματα έχουν πάρει την τροπή που κάποιοι γραφικοί λέγαμε πριν δέκα χρόνια, τότε που για πολλούς ήμασταν τρελοί, κάποιοι προφητολάγνοι, κάποιοι χωρίς ζωή να ασχοληθούμε και για αυτό κινδυνολογούσαμε.

Φτάσαμε λοιπόν στο 2010 για να μάθουμε:

Πως είμαστε Έλληνες γιατί απλά κάποιοι μας το είπαν το 1821!!!

Πως θα πρέπει να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες!!!

Πως είμαστε φασίστες οπισθοδρομικοί κολλημένοι με δεισιδαιμονίες αν θελήσουμε να προσκυνήσουμε μια εικόνα ή να κάνουμε τον σταυρό μας(Βέβαια τους δρόμους τους κλείνουμε να προσευχηθούν οι Μουσουλμάνοι, άνθρωποι είναι και αυτοί).

Πως στην Σμύρνη το 1922 είχε συνωστισμό στην προκυμαία (Αλήθεια η κα Ρεπούση είχε σχέση με την Μικρά Ασία όπως πολλοί από εμάς(;)... μάλλον τώρα γίνομαι γραφικός).

Πως είναι ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τα μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας να έχουν την... Ελληνική Σημαία στην στολή τους. Αλήθεια αν βάζαμε... των ΗΠΑ θα υπήρχε πρόβλημα;

Πως οι παρελάσεις έχουν υπέρογκο κόστος για να συμπεριλαμβάνουν μηχανοκίνητους σχηματισμούς (Την έννοια της προβολής ισχύος την έμαθαν στα πανεπιστήμια που φοίτησαν οι εθνοπατέρες; Μάλλον το 1.000.000€ στα τέσσερα γνωστά ιδρύματα κάνουν καλύτερη δουλειά).

Πως σε αυτή την χώρα δεν χρειαζόμαστε Ένοπλες Δυνάμεις γιατί δεν πρόκειται ποτέ να μας επιτεθεί κανείς (Τα αεροσκάφη πάνω από το Φαρμακονήσι είναι Τούρκικα νομίζω, εκτός αν το εν λόγω νησί δεν είναι Ελληνικό...).

Και πολλά άλλα που τα βλέπετε καθημερινά...

Η αποδόμηση της έννοιας του κράτους και των συνεκτικών ιστών του καθώς και όσων μπορεί να έφερναν αντιρρήσεις ή να αντιδράσουν είναι συνεχείς επί καθημερινής βάσης.

Το ζήτημα είναι πως ότι και να κάνετε όσο και αν προσπαθείτε δεν θα τα καταφέρετε και ξέρετε γιατί;

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είναι μπολιασμένα μέσα στην ψυχή και την καρδιά του κάθε Έλληνα και όσο και αν προσπαθείτε δεν θα τα ξεριζώσετε ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΠΝΟΗ.

Θερμοπύλες, Σαλαμίνα, Αρτεμίσιο, Πλαταιές, Μαραθώνας, Πίνδος, Κορυτσά, Καλαμάς, Τρεμπεσίνα, Χειμάρα, Αργυρόκαστρο, Καλπάκι, Κλεισούρα, Πρεμετή, Πόγραδετς, Ρούπελ, Κρήτη, Ελ Αλαμέϊν, Ρίμινι, Ρουβικών, Δωδεκάνησα, Κορέα, Κύπρος

ΚΑΙ

Λεωνίδας, Θεμιστοκλής, Περικλής, Μέγας Αλέξανδρος, Νικηφώρος Φωκάς,Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Μαντώ Μαυρογένους, Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Γεώργιος Καραϊσκάκης, Οδυσσέας Ανδρούτσος, Κωνσταντίνος Κανάρης, Παύλος Μελάς και όλοι οι Μακεδονομάχοι, Οι Μαχητές στα Βουνά της Ηπείρου τον 1940, Βασίλειος Παναγόπουλος και τα παιδιά του ΝΙΚΗ 4 που καταρρίφθηκε στην Κύπρο, Καραθανάσης , Γιαλοψός, Βλαχάκος από την νύκτα των Ιμίων, Ηλιάκης θύμα της 192 Filo και των παιχνιδιών τους στο Αιγαίο

Όλα αυτά είναι βαθιά χαραγμένα στην ψυχή μας και δεν έχουν να κάνουν ούτε με φασιστικές ιδεολογίες ούτε με εθνικοφροσύνες ούτε με εθνικισμούς.

ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Όλα αυτά δεν αποτιμώνται με κανένα διπλωματικό διαβατήριο και ένα Chivas μπροστά στο τζάκι κάποιου προαστίου του Λονδίνου.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ 

Αναίσθητοι μαγαζάτορες !

Πάλι σκουπίδια γύρω από τους υπογειοποιημένους κάδους στην πλατεία Πισειρόδου εντός της Μεσαιωνικής πόλης. Τα περισσότερα είναι κούτες και συσκευασίες εμπορευμάτων που δείχνουν την ευθύνη των καταστηματαρχών της περιοχής...

Κάδος καμουφλάζ !

Θυμάστε τον κάδο που ήταν εγκαταλειμμένος για μέρες στην άκρη του δρόμου; Τελικά κάτω από αυτόν υπήρχε μια λακκούβα από ημιτελές έργο...

Κίνδυνος στον παιδότοπο του Ακταίον.

Ανοικτός πίνακας ηλεκτροδότησης, δίπλα από τον παιδότοπο στο Ακταίον. Αν κάποιο παιδί τον πλησιάσει θα έχουμε ατύχημα. Ας είναι πιο προσεκτικοί οι υπεύθυνοι του χώρου αφού πρόκειται για την ασφάλεια μικρών παιδιών.

Βάφτε τους τοίχους στο Ήχος και Φως.

Οι τοίχοι εισόδου στο Ήχος και Φως είναι γεμάτοι με γκράφιτι και συνθήματα. Θα πρέπει να βαφτούν άμεσα αφού η θέση είναι τέτοια που γίνονται θέαμα σε χιλιάδες περαστικών.