Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Καταγγελία για κακοτεχνίες στη Λαχανιά.

"Αυτά είναι έργα κύριοι. Με την πρώτη βροχή. Που να έχουμε και καταιγίδα. Στην Λαχανιά είναι η φωτό (ΔΗΜΟΣ Νότιας Ρόδου)...


Έγινε χθες και η επέμβαση λέει από Δευτέρα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Άλλη φωτο...


Καμία παρέμβαση για τις καύσεις καλωδίων...

"ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΩ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟ ΚΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΒΡΩΜΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ...
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΛΥΝΣΗ 'Η ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ?"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣΈκλεβαν πολυτελή εμπορεύματα με ειδική σακούλα.

Πληθαίνουν σε όλη την χώρα τα κρούσματα κλοπών από καταστήματα με αυτοσχέδιες σακούλες που δεν ενεργοποιούν τα αντικλεπτικά συστήματα!
Για τρίτη φορά όμως, οι δράστες συνελήφθησαν, αυτή την φορά στην Κέρκυρα.
Ανάλογες συλλήψεις είχαν γίνει πρόσφατα στην...Θεσσαλονίκη και την Ρόδο.
Οι τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 33, 25 και 30 χρόνων που συνελήφθησαν στην περιοχή Αλυκές της Κέρκυρας, είχαν ρημάξει τα καταστήματα στην πόλη της Κέρκυρας από τις αρχές Οκτωβρίου.

Η αυτοσχέδια χάρτινη σακούλα με την φίρμα επώνυμου καταστήματος στην οποία τοποθετούσαν τα κλοπιμαία, ήταν επενδυμένη στο εσωτερικό της με αλουμίνιο και δεν την διαπερνούσαν οι ακτίνες των μηχανημάτων ασφαλείας!

Με τον τρόπο αυτό, είχαν κλέψει ρούχα και παπούτσια συνολικής αξίας 2.500 ευρώ από επώνυμα καταστήματα του νησιού.

Μάλιστα, πολλές φορές πήγαιναν ξανά και ξανά την ίδια ημέρα σε ένα μαγαζί! Τα κλοπιμαία βρέθηκαν κρυμμένα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο που χρησιμοποιούσαν ως κρυψώνα και πολλά από αυτά είχαν ακόμη πάνω τους τις… ετικέτες!

Στις 27 Ιουλίου είχε συλληφθεί σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης ένας 29χρονος που, μαζί με την φίλη του, έκλεψαν τέσσερις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και τις τοποθέτησαν σε παρόμοια ειδικά διαμορφωμένη τσάντα…

Αλλά και στις 26 Αυγούστου συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί 21, 23 και 24 χρόνων, οι οποίοι είχαν κλέψει με τον ίδιο τρόπο δεκάδες ηλεκτρονικές συσκευές από οκτώ εμπορικά καταστήματα της Ρόδου.

24gr.blogspot.com


Ειρωνεία και ταλαιπωρία σε ΑΜΕΑ !

"Λοιπόν η Κα. Κουσουρνά Φωτεινή τον διαγραμμίσεων, είναι αδερφή του υποψήφιου δημάρχου Κουσουρνά. Είναι αυτή που δρομολογεί το συνεργείο για όλες τις διαγραμμίσεις, αναπηρικές, σχολικές κ.λπ. φτάνουν τα χαρτιά από την επιτροπή του δήμου Ροδίων...
αποκλειστικής παραχώρησης θέσεων στο γραφείο της και δίνει σειρά προτεραιότητας. Σου μιλάω ειλικρινά με ειρωνεύτηκε όταν την κάλεσα στο τηλέφωνο ζητώντας εξηγήσεις γι' αυτό που έχει γίνει. Είναι ντροπή της και κακώς έχει μια τέτοια θέση!!! Δεν σου λέω 4 μήνες τι δικαιολογίες έχω ακούσει... ότι ήρθανε και δεν με βρήκανε. Είμαι στο σπίτι όλη μέρα με το μικρό μου παιδί. Τους έχω δόση κινητό και σταθερό τηλέφωνο και πάλι δεν με βρήκανε να ξέρεις ότι άλλη περιμένουν πολύ περισσότερο. Εγώ επειδή δεν είχα δουλειά τους τα έπρηξα κάθε μέρα…."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Λερωμένος καθρέπτης κυκλοφορίας στην Πετρίδη.

"Πότε επιτέλους θα φιλοτιμηθεί κάποιος να σβήσει τις μουντζούρες από τον απαραίτητο καμπυλωτό καθρέφτη που βρίσκεται επί της Μ. Πετρίδη για να γίνεται ασφαλώς η έξοδος από την οδό Ναυπλίου??"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Πινακίδα για το μουσείο !

"Κάποιος αρμόδιος πρέπει να ασχοληθεί με την εν λόγω πινακίδα για την μεταφορά της στο μουσείο. Βρίσκεται στο περίπτερο της Θεμιστοκλέους Σοφούλη."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δείτε άλλες φωτο...
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ ;;;

Σοβαρή καταγγελία από αναγνώστη για συγγενικό πρόσωπο υποψηφίου δημάρχου Ρόδου που εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία...


Η ανάρτηση σε λίγες ώρες...ΔΕΙΤΕ

Η λειτουργικότητα... κόντρα στην αισθητική.

"τα μεταλλικά κολωνακια ήταν αντιαισθητικά και δεν ταίριαζαν με το παρκακι... τα μηχανοκίνητα μεταλλικά, δημοτικά και ιδιωτικά, αυτοκίνητα ταιριάζουν απόλυτα...
ομορφαίνουν την γωνία της πόλης, εμποδίζουν τα μεγάλα λεωφορεία να στρίψουν για το κέντρο και μειώνουν την ορατότητα των πεζών..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Όσα παίρνει ο άνεμος... στη Νομαρχία !

"Νομαρχία!!! μπροστά στην πόρτα του ΚΕΠ...
Φάκελοι και χαρτιά με τις σφραγίδες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ!!!

Καλορίζικοι οι καινούργιοι...
εκτυπωτές αλλά τα σκουπίδια ποιος θα τα πετάξει????
Δεν χρειάζεται να τα μαζέψουν.. τα έχει σκορπίσει ήδη ο άνεμος..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Άλλη φωτο...


Ερωτήματα για τους υποψηφίους εκλογών.

"σε μερικές μέρες κάποιοι θα αποφασίζουν για τις ζωές μας...
μέχρι τώρα κανείς δεν έχει αναφέρει τίποτα για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει. Συνεχίζουν να στηρίζονται στις εντυπώσεις και στις πελατειακές σχέσεις.
Ας αφήσουμε προς το παρόν...

Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία !

"Διαβάζω πολλές φορές τα διάφορα παράπονα από τους συμπολίτες μου. Θα ήθελα να πω και εγώ την δική μου άποψη. Εάν εμείς οι ίδιοι δεν πετάμε τα μπάζα και τα σκουπίδια στα διάφορα σημεία της πόλης μας, εάν ο καθένας από εμάς κρατάει καθαρό το πεζοδρόμιο... μπροστά στο σπίτι του, εάν οδηγούμε προσεχτικά και με τους κανόνες του ΚΟΚ, εάν σεβόμαστε τις ώρες κοινής ησυχίας, εάν....... χίλια εάν ...δεν θα ήταν καλύτερη η ζωή μας???? Βασικά θα πρέπει οι ίδιοι να αλλάξουμε την νοοτροπία μας."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ