Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

Ανακύκλωση χαρτιού στις Πηγές Καλλιθέας.

Στις Πηγές Καλλιθέας θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά η δράση ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ στις 30 Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00-14.00. Διοργανωτές είναι οι «Πηγές Καλλιθέας ΑΕ», ο ΔΟΠΕΚ (Δημοτικός Οργανισμός Περιβάλλοντος Δήμου Καλλιθέας) και το Αναλυτικό Εργαστήριο Ρόδου «Δημήτρης Ιω. Οικονομίδης»...

Κυνοκομείο Ρόδου: Στο έλεος του Θεού τα σκυλιά μετά την απόλυση των εργαζομένων.

Τρεις διαφορετικές καταγγελίες έφτασαν χθες στο adespoto.gr σχετικά με το Κυνοκομείου του δήμου Ρόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συμβάσεις των εργαζομένων στο Κυνοκομείο έληξαν χθες. Αυτό σημαίνει ότι τα 250-300 σκυλιά που φιλοξενεί το Κυνοκομείο θα μείνουν...

χωρίς καθαριότητα, τροφή και φροντίδα.

Χθες 2 από τους πρώην εργαζομένους καθάρισαν εθελοντικά όσα ζώα μπόρεσαν, αυτό όμως δεν θα συνεχιστεί επ' άπειρον.
Οι εθελοντές φιλόζωοι της Ρόδου καλούν όποιον από σας έχει χρόνο να μεταβεί τα πρωινά στο Κυνοκομείο για να βοηθήσει...

Το τηλέφωνο του Κυνοκομείου δεν το σηκώνει κανείς. Παρακαλούμε διαμαρτυρηθείτε με κάθε τρόπο ώστε να μην μείνουν τα ζώα αφρόντιστα!

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ
Τηλεφωνικό Κέντρο : 22413-61200
E-mail : info@rhodes.gr
Γραμματεία Δημάρχου: 224046313
Κυνοκομείο: 22410 69480


adespoto.gr

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΙΩΝ

"Αγαπητό Tromaktiko,
Πρώτον θέλω να διατηρηθεί η ανωνυμία μου και να δημοσιευθεί το παρακάτω κείμενο. θα ήθελα και γώ με τη σειρά μου να καταγγείλω τον τρόπο επιλογής των εφορευτικών επιτροπών.
Είμαι μόνιμος κάτοικος Ρόδου, τα αρχικά του ονόματος μου είναι ΑΑ, με αποτέλεσμα να είμαι απο την ηλικία των 18...


συνέχεια μέλος της εφορευτικής επιτροπής. Πιο συγκεκριμένα το 2006 ήμουν τακτικό μέλος στις δημοτικές εκλογές. Το 2007 ήμουν πάλι τακτικό μέλος στις εθνικές εκλογές. Καταλήγω το 2010 να είμαι πρώτο αναπλητωματικό μέλος της εφορευτικής. Ως εδώ όλα ωραία, μόνο που το πρώτο τακτικό μέλος της εφορευτικής αυτών των εκλογών ζεί μόνιμα στο εξωτερικό, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει... με αποτέλεσμα για τρίτη συνεχόμενη φορά να είμαι πάλι στην ουσία τακτικό μέλος. ΕΛΕΟΣ!!! Δηλ. σε μένα πάντα τυχαίνει να είμαι μέλος της εφορευτικής;; αν είμαι τόσο τυχερός, να παίξω κανένα Τζόκερ!!!
Επειδή όμως αγαπητοί μου αναγνώστες το έχω ψάξει το θέμα και δε το έχω ρίξει στην πλάκα, στο πρωτοδικείο Ρόδου και σε κάθε πρωτοδικείο της Ελλάδος μόνο κλήρωση δεν γίνεται! Πιάνουν τα πρώτα ονόματα του καταλόγου απο κάθε γράμμα, με αποτέλεσμα να μπαίνουν συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι... Δηλ. άλλοι πολίτες δε μπορούν να μπούν;; τουλάχιστον να πληρωνόμασταν να πώ εντάξει! Όπως οι δικαστικοί λειτουργοί των εφορευτικών επιτροπών που παραπονιούνται για την μείωση του επιδόματος τους.. και κλείνω θέλοντας να πώ, ότι σήμερα επισκέφθηκα τον προϊστάμενο του πρωτοδικείου και με διαβεβαίωσε ότι στις επόμενες εκλογές δε θα είμαι... Δηλ. θα με πηγαίνουν οι εκλογές ανα μία; Και επειδή είμαι ένας απο τους πολλούς απογοητευμένους νέους της χώρας μας, όχι απλά μέλος εφορευτικής δε θέλω να είμαι, αλλά ουτε να ψηφίσω δε θέλω! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, ένας αγανακτισμένος αναγνώστης."

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Οι εκπρόσωποι του μνημονίου έκαναν ποδηλασία στην ΡΟΔΟ.

"Ποδήλατο έκαναν οι εκπρόσωποι του μνημονίου στην Ρόδο μαζί με τον μνημονιακό Στάθη Κουσουρνά...

(βουλευτή ΠΑΣΟΚ). Αφού έλυσαν όλα τα προβλήματα της Ρόδου οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ κάνουν ποδηλασία και μετά από αυτό μάζεψαν σκουπίδια από το Μόντε Σμίθ...

Αλήθεια όλοι εσείς που υποστηρίζετε τον μνημονιακό Κουσουρνά σκεφτήκατε το ποδήλατο που κάνει ο Ροδίτης μετά το μνημόνιο?Όλοι εσείς που σαν πράσινα κοπάδια ακολουθείτε τον καταστροφέα της μικρομεσαίας επιχείρησης Στάθη Κουσουρνά (ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ) έχετε κάνει βόλτα στα συνοικιάκα μαγαζιά της Ρόδου να δείτε τα λουκέτα που πέφτουν βροχή που!!!!στην πλούσια Ρόδο.Έχετε σκεφτεί ότι με την υπογραφή του Κουσουρνά το αιγαίο πάει για μοίρασμα με τους Τούρκους η μήπως πράσινοκομματόσκυλα δεν σας πειράζει και θέλετε να τουρκέψουμε γιατί εγώ προσωπικά δεν θέλω. Αλήθεια τι προβλήματα θα λύσει αυτός ο άνθρωπος όταν είναι υποχείριο του Γιωργάκη η μήπως και αυτό δεν σας πειράζει?
Καλά κάνατε και μαζέψατε τα σκουπίδια, να δω πώς θα μαζέψετε τα ανθρώπινα σκουπίδια που ήδη υπάρχουν από το μνημόνιο του κυρίου Κουσουρνα-ΠΑΣΟΚ."
ΡΟΔΙΤΗΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ


ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ-ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"!!!


By Kerberos
Ξεπερνούν κάθε όριο οι διώξεις που υφίστανται πλέον οι πολέμιοι των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, διαβάστε το παρακάτω άρθρο:


Δύο αστυνομικοί που υπηρετούν στη Θεσσαλονίκη έχουν αρνηθεί...
να παραλάβουν τις νέες υπηρεσιακές ταυτότητες για θρησκευτικούς λόγους και αναμένουν να κινηθεί πειθαρχική δίωξη εναντίον τους, ενώ ένας τρίτος αποχώρησε οικειοθελώς από την ΕΛ.ΑΣ. πριν από έναν μήνα, υποστηρίζοντας πως το έκανε «για να μην υποστώ όσα υπέστη ο συνάδελφος στην Αθήνα, που παραπέμπεται με το ερώτημα της απόταξης για τον ίδιο λόγο», όπως είπε στο «Εθνος»...
Ο απόστρατος πλέον Αναστάσιος Θεοδωρίδης, που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Ορθόδοξου Αγωνιζόμενου Συλλόγου «Αγιος Βασίλειος», που έχει πρωτοστατήσει στον «πόλεμο» κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων με barcode, ταυτίζοντάς το με τον αριθμό 666 του Αντίχριστου. «Είμαστε βαπτισμένοι στο όνομα της Αγίας Τριάδας με όνομα και επίθετο και δεν είναι δυνατό να περιθωριοποιείται το όνομά μας, ούτε να αριθμοποιηθούμε και να υπάρχουν στην ταυτότητά μας κρυπτογραφημένα σύμβολα που δεν είναι ορατά διά του οφθαλμού», είπε στο «Εθνος» υποστηρίζοντας πως οι ίδιοι οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών καρτών έχουν συνδέσει το barcode με τον αριθμό 666.


Οι δύο αστυφύλακες, που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και έχουν επίσης αρνηθεί να παραλάβουν τις ταυτότητες, είναι μέλη του ίδιου συλλόγου. «Είναι άνθρωποι οικογενειάρχες, με παιδιά, από λαϊκές οικογένειες και θρησκευόμενοι. Υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ. 10 και 11 χρόνια. Δεν έχει κινηθεί ακόμα πειθαρχική διαδικασία εναντίον τους αλλά περιμένουν τη σειρά τους», είπε ο κ. Θεοδωρίδης, ο οποίος γνώριζε την πειθαρχική δίωξη του συναδέλφου του στην Αθήνα, με 19 χρόνια υπηρεσίας, που παραπέμφθηκε με το ερώτημα της απόταξης.


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης απέστειλε ερώτημα στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για το θέμα, ύστερα από επιφυλάξεις πολλών μελών της.


«Πολλοί συνάδελφοι ανησυχούσαν για προσβολή των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων και ρωτήσαμε υπηρεσιακά. Πήραμε την απάντηση ότι έχει μόνο ένα μαγνητάκι για την αναγνώριση του κατόχου και δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις ανησυχίες», είπε στο «Εθνος» ο γενικός γραμματέας της Ένωσης, Θ. Παπαδάκης.


ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ "ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!


ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ, ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ;


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ" ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;


Ο...ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ;


ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!


ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΠΟΧΕΣ ΔΙΩΓΜΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!


ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΑΣΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ!


Kerberos: Σε τι κόσμο θα ζήσουν τα παιδιά μας;

ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΣΤΥΛΟΥΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΟΛΥΜΠΙΑ - ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

"ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΣΤΥΛΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ ΤΗΣ ΨΗΛΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΝ. ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΙΝ...

Τριτοκοσμικές καταστάσεις...

"στα νεόκτιστα πάνω από το Μαρινόπουλο, δεν μπορουμε να αναπνεύσουμε! Να έρθουν οι δήμαρχοι να βάλουν μια τάξη που ξέρουν μόνο φυλλάδια και χαμόγελα να μοιράζουν.. Γιατι κρύβεστε; Τί τριτοκοσμικές καταστάσεις είναι αυτές; Αισθάνεστε περήφανοι;
θέλετε και ψήφο..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ