ροή ειδήσεων

ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

http://1.bp.blogspot.com/_WmJBH0qMlqo/TR85JcsEOOI/AAAAAAAAWmQ/Wtr8kQRkpBA/s1600/1.jpgΟι επιτήδειοι τοποθετούν ένα τσιπ (έναν ψηφιακό μηχανισμό) στον παλμοδότη και αλλοιώνουν το σήμα, αλλάζουν δηλαδή τον αριθμό των παλμών, τον αυξάνουν...
Αποτέλεσμα με μια αύξηση της τάξης του 5% στα 40 ευρώ καυσίμου οι επιτήδειοι κλέβουν περίπου 2 ευρώ.

Συνήθως φροντίζουν να μην κλέβουν πολύ σε κάθε γέμισμα για να μην αντιλαμβάνεται την κλοπή ο πελάτης.

Στην περίπτωση που γίνει έφοδος ο βενζινοπώλης με ένα τηλεκοντρόλ απλά απενεργοποιεί τον παράνομο μηχανισμό και έτσι όταν κάνουν ογκομέτρηση οι ελεγκτές τα βρίσκουν όλα καλά.Για να εντοπιστεί ο μηχανισμός πρέπει να ανοιχτεί η αντλία και αυτό γίνεται σπάνια.

Ακόμη όμως και όταν γίνεται έλεγχος στο εσωτερικό της αντλίας και εντοπίζεται ο παράνομος μηχανισμός το μόνο που γίνεται είναι να σφραγιστεί η αντλία, όχι το πρατήριο.

Αποτέλεσμα ο κλέφτης αφού πληρώσει ένα πρόστιμο την επόμενη ημέρα να συνεχίσει να δουλεύει και... λίγες ημέρες μετά να... συνεχίσει να κλέβει!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!


24wro.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/1/11 19:36

    Η Ελλάδα του σημερα που πρέπει να αλλάξει γρήγορα και άνευ άλλων δικαιολογιών .Αλλιως βουλιάξαμε όχι επειδη το λέει ο Αμερικανόφερτος Πρωθυπουργός μας αλλα επειδή το φωνάζει η λογικη .
    ενας ανώνυμος σκεπτόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/1/11 02:24

    ακριβώς έτσι .... δλδ ένα από τα πρώτα που θα πρέπει να αλλάξουμε είναι η θεώρηση πως για όλα φταίει, ο ξένος παράγοντας, η παγκόσμια συνωμοσία, οι ξενόφερτοι, οι μασόνοι, οι ιλουμινάτοι κλπ, κλπ, ζοφεροί, μοχθηροί, εχθροί των Ελλήνων και να κοιτάξουμε τη καμπούρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/1/11 02:33

    υ.γ. δλδ ο βενζινάς κλέβει γιατί ο Πρωθυπουργός είναι αμερικανόφερτος, που είναι Πρωθυπουργός επειδή τον ψήφισαν Έλληνες που τους έβαλαν οι Αμερικανοί να τον ψηφίσουν; ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/1/11 09:29

    Αν κατάλαβες ότι πρέπει να αλλάξουμε λογω του Πρωθυπουργού μας ,τότε σε καλω να ξαναδιαβάσεις το μήνυμα μου .Αν πάλι έχεις κάτι αλλο να πείς ,σε διαβάζω .Αλλα μην σπαταλας χρόνο για ανοητες επαναλήψεις
    ενας ανώνυμος σκεπτόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/1/11 17:28

    ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΣΤΙΝ ΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΕΧΝΙΚΙΟΣ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΖΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΜΕ ΓΟΡΓΕΣ ΚΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΙΔΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΚΑ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΠΙΟ Η ΟΠΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ....ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΟΥΝ???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/1/11 10:34

    Η χειροτερη κλεψια γινετε στου Βεροπουλου! Εσεις βλεπετε την αξια της βενζινης και πατε εκει! Ναι αλλα δεν ξερετε τι βενζινη σας βαζει στο ρεζερβουαρ!Τα καινουρια αυτοκινητα κανουν αναλυση βενζινης και του βεροπουλου ειναι κατωτερας ποιοτητας! Την πεασμενη βδομαδα το ειδα με τα ματια μου μια μερσεντες που γεμισε απο του βεροπουλου με το ξεκινημα εμεινε!! και εδειχνε στο ταβλο οτι τα οκτανια και οι ποιοτητα της βενζινης ηταν κατωτερας ποιοτητος!!
    Εγω για 5 λεπτα παρακατω δεν βαζω απο εκει!! Ασε που βαζεις συνεχεια...γιατι το αμαξι για να τραβηξει θελει παραπανω οκτανια..κι ετσι τρωει περισσοτερη βενζινη!! πουλαει φτηνα επειδη η βενζινη στην ουσια ειναι απλη!!! Μεγαλη απατη!!!
    Η ενωση βενζινοπωλων το ξερουν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο προεδρος τους δεν βγαονει να το καταγγειλει..Μηπως εχεουν συμφερωντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/2/11 15:59

    Να χαρώ εγώ επίπεδο .. Αν η ικανότητα αντίληψης είναι ανάλογη με την ορθογραφία και την ευφράδεια σας τότε ΝΑΙ !!! Πρέπει άμεσα ο εισαγγελέας να στείλει στην κρεμάλα το Βερόπουλο και αυτόν με το βενζινάδικο στην Άννης Μαρίας καθώς επίσης και τους δασκάλους σας κι εσάς μαζί ...

    Σκεπτόμενος (και ομιλών και γράφων Ελληνικά) ανώνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/3/11 18:30

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΕ ΑΡΑΓΕ...ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΟΔΙΑΖΕΤΕ????
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΜΑ ΟΛΗ Η ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ,ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 1 ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ 1 ΔΕΞΑΜΕΝΗ...ΕΙΤΕ SHELL ΒΑΛΕΙΣ ΕΙΤΕ BP ΕΙΤΕ ΕΚΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ...ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ MY WAY ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΒΥΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΓΕΜΙΣΤΗΡΙΑ ΟΤΙ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η 98 ΟΚΤΑΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΩΝ 95.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΒΥΤΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΙΣ 3/1/11 9.29 .ΑΠΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΝΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΑ ΚΑΛΩ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΕΛΕΞΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ ΟΠΙΑΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.
    ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ.ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΥΠΟΘΕΣΑΤΕ ΟΤΙ ΚΛΕΒΩ.....ΕΤΣΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΣΑΤΕ...ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΚΑΤΕ....ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΕ...
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΟΝΥΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/11/11 09:06

    Απίστευτο και όμως αληθινό......η forthnet και η nova πληρώθηκαν για να βουλώσουν τα στόματα διαγράφοντας το video....ρε τι γίνετε επιτέλους σε αυτό το κράτος με τους μασόνους?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/11/11 09:21

    Οι βλάκες που κατηγορούν τον βερόπουλο να ξέρουν μερικά πραγματάκια όπως.....ο βερόπουλος από όσο ξέρουμε είναι μια αλυσίδα καταστημάτων πανελλαδικά, έχει κέρδος από την ποσότητα και από τα πολλά καταστήματα και όχι από λίγους πελάτες με ένα κατάστημα. Όταν ψωνίζετε από συνοικιακό κατάστημα αναρωτιέστε γιατί είναι ποιο ακριβό από του βερόπουλου? γιατί χοντρικά δεν ψωνίζουν το ίδιο όπως τα μεγάλα super market και ούτε πρόκειται να έχουν ποτε την ίδια κατανάλωση όπως με τα μεγάλα, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα βενζινάδικα τον super market αν και θα μπορούσαν να πουλήσουν ακόμα ποιο φτηνά αλλα δεν τους αφήνουν οι πρατηριούχοι λόγο ότι δεν είναι ικανοί να ανταγωνιστούν τους μεγάλους, και έτσι αναγκαστικά θα πάνε για κλείσιμο, και όσες λάσπες και αν ρίξετε στον βερόπουλο αυτός πάντα θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρολο είτε σας αρέσει είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/11/11 09:30

    Και να συμπληρώσω ότι το κέρδος του βερόπουλου από τις βενζίνες αν και ποιο φτηνός είναι πολλαπλάσιο από όσα θα βγάλει ένας απλος πρατηριούχος, λογο του ότι αυτός έχει παρα πολλά ενώ οι υπόλοιποι μονο από ένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/12/11 01:08

    Με την ορθογραφία μπορείτε να κάνετε κάτι;Έλεος πια!!!Ελληνες είστε εσείς;θα πρέπει να ντρέπεστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/4/12 00:06

      Αυτό σε πείραξε εσένα τι να πω.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/7/12 17:53

      μπορις να μου μαθενις ορθογραφια και να σου ξινο τιν πλατι?

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος26/1/12 01:57

    καθε εβδομαδα ακολουθω το ιδιο δρομολογιο . βαζω 20 ευρω την εβδομαδα. στα 170-183 χιλ αναβει η ρεζερβα και ξαναγεμιζω , αυτο ισχυει οταν βαζω βενζινη απο ολα τα βενζιναδικα εκτος των 2 shell το πρωτο κατω στου Κοβα και το δευτερο διπλα στου Παππου στην Ιαλυσο. Δεν υπαρχει καποιος αρμοδιος να κανει καποιον ελεγχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/4/12 00:11

      Ειδικά το δεύτερο δίπλα στου Πάππου στην Ιαλυσό έβαλα 20 ευρώ στο μηχάνημα και μόλις σήκωσα την αντλία αμέσως έγραψε 1 ευρώ και 20 λεπτά χωρίς να κάνω κάτι.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος18/4/12 13:52

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 1,90 ΦΕΥΓΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος24/5/12 22:47

    Η ΒΙΤΖΙΝΑ ΒΡΟΥΜΑΗ ΦΙΛΕΙ.ΔΕ ΤΟΥ ΠΕΙΡΗΣ ΧΑΜΠΑΡ ΟΥΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/7/12 16:42

    οτι βιντεο ανεβαινουν για να μας ανοιξουν τα ματια καποιοι φροντιζουν να εχουν τα "φωτα κλειστα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/8/12 15:06

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ Η ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΕΠΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΒΑΖΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΠΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ!!! ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΗΧΑΝΗ 3 ΜΗΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!! ΕΛΕΟΣ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΩΔΙΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/2/13 13:10

    και συνεργειο πηγα για βλαβη απο νερα βενζινης.και νοτια ροδο εβαλα 10€ και εδιχνε 1λιτρο κ κατι οταν γυρισα πισω αφου δεν πιστευα στα ματια μου και ρωτησα τον ιδιο τον ιδιοκτιτη μοθ επιτεθηκε λεκτικα.κλισιμο και να τοθσ περνουν τισ αδειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος29/12/13 21:06

    μπορεις να τα ξαναγραψεισ γιατι δν σε πιανω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος9/3/14 08:23

    κλεφτες λωποδιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος26/7/14 19:34

    Οι αλήτες, Νεφέλίμ-Μασώνοι-Αμερικάνοι-Illuminati ερχονταί το βράδυ 12 η ώρα ακριβώς (τυχαίο?) & ενώ εμείς κοιμώμαστε τον ύπνο του δικίου, μας κλέβουνε τη μπετζίνα... Βενζίνη Ω βενζίνη.. πράμα θε'ι'κό, κινητήριο της ζωής μας, τι θα κάναμε χωρίς εσένα ?
    Να πάρετε ποδήλατο όπως έκανα & εγώ.. & αντίο μπετζινα....
    Η αλήθεια είναι όμως οτι κάποιοι όντως κλέβουνε..... Το θέμα είναι, τι κάνουμε εμείς γι'αυτό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *