ροή ειδήσεων

Ανάστατη η κοινωνία στη Ρόδο...

Στους δρόμους πέρασαν τη χθεσινή νύχτα οι Ροδίτες.  Με τον τρόμο και την απορία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.  Κοιτούσαν ο ένας τον άλλο και ρωτούσαν "μα είναι δυνατόν;".  Κανείς όμως δεν ήταν σε θέση να απαντήσει.

Ηταν νωρίς το απόγευμα όταν ακούστηκε η πληροφορία για πρώτη φορά.  Σύντομα η είδηση έφτασε στα πιο απομακρισμένα σημεία του νησιού.  Η πληροφορία έλεγε ότι...
παραιτήθηκε ο Κουταρνίθας. Στην πατρίδα του, την Αρνίθα, οι συγχωριανοί του συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού κι έκλαιγαν.  Οι γυναίκες φορούσαν μαύρα και μοιρολογούσαν για το κακό που τους βρήκε.  Τα τούρκικα πληρώματα των πλοίων που συνδέουν τη Ρόδο με τα τούρκικα παράλια, κήρυξαν  αμέσως απεργία διαρκείας.   Ολοι αντιλαμβάνονται ότι το κενό που δημιουργείται στη δημοσιογραφία είναι τεράστιο και δύσκολο , αν όχι αδύνατο, να αναπληρωθεί.

Μια άλλη πληροφορία, θέλει την παραίτηση να μην έγινε δεκτή από το ΔΣ (αν είναι δυνατόν).  Οι ψύχραιμοι πιστεύουν ότι η παραίτηση απορρίφθηκε λόγω της επερχόμενης δίκης για τη διαθήκη.  Ούτε αποκλείουν να πρόκειται για άλλη μια κίνηση κουταρνίθειας τακτικής, από αυτές που συνηθίζει ο παίκτης.

Το σίγουρο είναι ότι αν η είδηση επαληθευτεί, θα δούμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται.  Οργανώνεται ένα μεγάλο πάρτι.  Γι' αυτό και για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση επειδή ο Κουταρνίθας "είχε παντού μόνο φίλους", στη Cair δουλεύουν διπλοβάρδιες.

UPDATE
Νεότερες πληροφορίες θέλουν το δήμαρχο της Ρόδου να έχει παραγγείλει τον ανδριάντα του Κουταρνίθα σε γνωστό Ελληνα γλύπτη που ζει κι εργάζεται στο Παρίσι.  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ανδριάντας θα στηθεί μπροστά στο Δημαρχείο.  Ο Κουταρνίθας θα εικονίζεται με στολή αστυνομικού, για να θυμίζει ότι ξεκίνησε από το αστυνομικό ρεπορτάζ (τύφλα να 'χεις Σόμπολε).  Τα ρεπορτάζ που έκανε τότε ο Κουταρνίθας έχουν μείνει στην ιστορία.  Γιατί χρειαζόταν να έχει κανείς μαντικές ικανότητες για να καταλάβει τι ήθελε να πει ο ποιητής.  Ακόμη κι όταν επρόκειτο για ένα συνηθισμένο τροχαίο ατύχημα...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/1/11 19:36

    Δεν πρεπει και να τον 'πηγαινεις' και πολυ τον τυπο εε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *