ροή ειδήσεων

Σχετικά με προηγούμενη δημοσίευσή σας

"πριν τις γιορτές , είχατε δημοσιεύσει ένα άρθρο σχετικά με την Κική Τσακίρη και τον έρανο που πραγματοποιήθηκε , με σκοπό την αγορά ενός eyewriter.
Το ποσό που συγκεντρώθηκε μέσα σε λίγες μόλις ημέρες , ήταν 16.000 € περίπου. Όλα καλά μέχρι εδώ...
Αυτό που δεν αναφέρατε όμως (δεν γνωρίζατε;) είναι πως η συγκεκριμένη γυναίκα , αμείβεται κανονικότατα με υψηλό μισθό (1.500€ +επιδόματα αναπηρίας και τρίτεκνου) από τον Δήμο (παρόλο που εδώ και 4 χρόνια είναι καθηλωμένη στο σπίτι της),
πηγαίνει 2 φορές το χρόνο στην ακριβότερη κλινική της Ευρώπης , στη Γερμανία , όπου διαμένει σε μία από τις σουίτες και την κουράρει ένας εκ των κορυφαίων φυσικοθεραπευτών του κόσμου (με ανάλογο βέβαια αντίτιμο) , διαμένει στην Αρχίπολη σε μια έπαυλη όπου σε κάθε δωμάτιο υπάρχει και μια μεγάλη τηλεόραση plasma και υπολογιστής , ακριβά έργα τέχνης κ.τ.λ. , έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία (την οποία θα μπορούσε να πουλήσει για να καλύψει αρκετές "ανάγκες") , απασχολεί σε μόνιμη βάση 3 άτομα στο σπίτι της με μισθό (ως βοηθητικό προσωπικό) , ενώ πριν τις γιορτές , ανέθεσε τον...στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου του σαλονιού της , σε γνωστό διακοσμητή (με αμοιβή περίπου 300€)!
Δεν αναφέρατε επίσης , πως η συγκεκριμένη γυναίκα , ήταν στενή συνεργάτης του (λησμονημένου) Ζαχόπουλου , ενώ την ακίνητη περιουσία της την απέκτησε κατά τη διάρκεια της "συνεργασίας" τους σε αναθέσεις διαφόρων δημοσίων έργων στη Ρόδο σε συγκεκριμένους μηχανικούς-εργολάβους , οι οποίοι ήταν και αυτοί που "προσέφεραν" το μεγαλύτερο ποσοστό από τα 16.000€ που συγκεντρώθηκαν στον έρανο (ως ένδειξη ευγνωμοσύνης;).
Κι όλα αυτά , την ώρα που εκατοντάδες συμπολίτες μας βρίσκονται στην ίδια δυσάρεστη θέση από άποψη υγείας , χωρίς όμως να έχουν 1€ στην τσέπη , χωρίς εργασία , χωρίς στέγη , χωρίς καν μια πέτρα ως ιδιοκτησία , άνθρωποι ανάπηροι , ηλικιωμένοι αλλά και μικρά παιδιά , παρατημένοι από όλους στη μοίρα τους!
Και γίνεται και προβάλλεται έρανος για κάποιον που δεν έχει καμία οικονομική ανάγκη!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σ.Σ: ο έρανος μας εστάλη και όπως κάνουμε με την δική σου άποψη τώρα... δημοσιεύτηκε.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/1/11 18:48

    Που ειναι τωρα η Λιντα Σπυροπουλου...και καποια Κουφου...? Κοροιδια τοτε με το ενυδρειο κοροιδια τωρα και με την Κ.Κικη!!! Καλα δεν μας λετε τι φαγωποτι ετοιμαζετε σας πηραμε χαμπαρι!! Σαν δεν ντρεπεστε λιγακι παντου μασα!! Αισχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/1/11 20:26

    Αν όλα τα παραπάνω είναι αλήθεια τότε ντροπή. Δεν υπάρχει σωτηρία. Τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/1/11 22:22

    ίσως θα έπρεπε να απαντήσει κάποιος υπεύθυνα για το θέμα.Είμαστε καθαρά υπέρ της στήριξης συναθρώπων μας με σοβαρά προβλήματα και αυτό δεν θα αλλάξει.Η ευαισθησία των ροδιτών σε αυτά τα θέματα δεν συκρίνεται...

    με όλο το σεβασμό και χωρίς παρεξήγηση, γιατί δεν τα αναφέρατε αυτά ,εφόσον τα γνωρίζατε, κατά την διάρκεια του εράνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/1/11 22:53

    Δεν νομιζω να λεει ψεματα αυτος που ανεβασε το σχολιο..διοτι τα λεει και με λεπτομεριες!!
    Αλλα ολοι αυτοι που εκαναν τον ερανο δεν γνωριζαν? και μαλιστα ανεβασαν πολλες φορες το την εκδηλωση για την κ.Κικη στα παραπονα!
    Ιδου και η υπευθυνη που οργανωσε τον ερανο! δειτε τι εγραφε στα παραπονα Ροδου!

    Linda Elena Spyropoulou Το Σάββατο 18.12.2010 ομάδα εθελοντών θα βρίσκεται στις καφετέριες για όσους επιθυμούν να συμβάλουν στην «εκστρατεία» για την Κική μας αλλά δεν έχουν τον χρόνο να στηθούν στην τράπεζα!
    Για να εξασφαλιστεί απόλυτη διαύγεια κάθε εθελοντής θα έχει ένα Lap Top όπου θα καταχωρούνται αμέσως online τα ποσά και τα ονόματα των δ...ωρητών. Παρακαλούμε όποιος έχει τη διάθεση να συμβάλει να περάσει από τις παρακάτω καφετέριες!

    Με εκτιμηση Λιονακης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/1/11 23:01

    Na ferete mas leei kai ena laptop gia na mas listepsoyn kanonika!! eleos re den exete oute osio oute iero! ntropi sas kseftiles! gia na fate lefta apo ton kosmo kanete ta panta! ante na doyme tora pios exei seira!! ti allo 8a skeftite! apates!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/1/11 23:04

    http://www.youtube.com/watch?v=RV-DQzKRJAA

    Στο παραπάνω βιντεάκι φαίνεται η "έπαυλη" που αναφέρει ο αναγνώστης ...
    Δείτε το βιντεάκι και κρίνετε εάν πράγματι έχει οικονομική ανάγκη...
    Γιατί τέτοια επίθεση για μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο;
    Το νησί μας έχει ανάγκη από ανθρώπους ενεργούς και όχι από αυτούς που κάθονται στους καναπέδες τους και λασπολογούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/1/11 23:09

    RE AYTH DEN EINAI POU MAZEPSE TON KOSMO KAI STO ENYDREIO? MALISTA! PANTOU EINAI XOMENH.. MAS EKANE KAI THN KALH!! DEN YPARXEI PIA EMPISTOSYNH!! LYPAME TOYS AN8ROPOUS POU EDOSAN TO YSTERIMA TOYS GIA NA TO FAEI AYTH H LINTA!!! SAN DEN NTREPESE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/1/11 23:17

    4/1/11 23:04 Γιατι αναφερεις "μονο" για επαυλη και δεν λες για ολα αυτα που λεει το σχολιο? μηπως εχετε λερωμενη την φωλια σας? δικαιολογηστε τις αλλες κατηγοριες! Αν μπορειτε βεβαια!
    Ειναι θρασος να βγαινετε ακομη και να μας αραδιαζετε ενα σωρο μπουρδες!! βρωμαει απο μακρια το πραγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/1/11 23:39

    Ο αναγνώστης που έστειλε την επιστολή είναι ανώνυμος...εσείς όλοι γιατί κατηγορείτε επώνυμα άτομα;
    Είναι ανεύθυνο και αφελές εκ μέρους σας να πιστεύετε κάποιον ανώνυμο που απλώς αναφέρει διάφορα χωρίς να τα αποδεικνύει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/1/11 06:54

    Μπορει καποιος να διαψευσει την επιστολη και ας ειναι και ανωνυμη?οσο δεν το κανετε ειστε υπολογες..Σαν δεν ντρεπεστε λεω εγω...Στο ονομα της κ.Κικης ξεγελατε τον κοσμο για να βγαλετε λεφτα και να δειχνετε στην κοινωνια της Ροδου οτι ειστε αγιες Λιντες ελεος πια!!!! Εκει πια φτασατε δεν σας εμεινε λιγο φιλοτιμο? Εσεις ειστε κανονικη συμμορια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλο ειναι οποιος εχει στοιχεια να βγαινει "ΕΠΩΝΥΜΑ" και να κανει καταγγελια!! Ειναι ντροπη να ακουγονται ονοματα και αν ριχνουμε λασπη σε ανθρωπους που δεν ξερουμε! Εσυ κυριε μου που ανεβασες το σχολιο..γιατι δεν εβαλες και το ονομα σου θα το εκτιμουσαμε ιδιαιτερα...και ισως να ειχαν και βαση αυτα που λες!! Δεν ξερω τι προβλημα εχετε με την Κυρια Λιντα αλλα οταν κανετε καταγγελιες να βαζετε και το ονομα σας!!!
    Εγω προσωπικα αμφιβαλω για τα οσα λετε!

    Με εκτιμηση ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/1/11 08:43

    Σας ενοχλεί που υπάρχουν άνθρωποι εθελοντές που πραγματικά αγαπούν τον τόπο.Μπορεί η κ.Κική να μην είχε οικονομική ανάγκη (σύμφωνα με τους ισχυρισμούς σας), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όσοι συμμετείχαν στον έρανο έφαγαν τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/1/11 08:49

    Εγώ έστειλα το σχόλιο , και η ανωνυμία μου δεν είναι απόδειξη αφερεγγυότητας , υπάρχουν προσωπικοί-οικογενειακοί λόγοι που δεν μπορώ να το κάνω επώνυμα.
    Το video στο youtube είναι πριν την ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου του σπιτιού , ενώ οι δύο γυναίκες που φαίνονται (μία νοσοκόμα και μια οικιακή βοηθός)εργάζονται μόνιμα εκεί και υπάρχει και μια τρίτη που εργάζεται part-time.
    Όλα όσα αναφέρω είναι αληθή , τα γνωρίζω εκ των έσω , δεν είμαι όμως σίγουρος αν τα γνώριζαν οι κυρίες που ανέλαβαν τον έρανο.
    Το θέμα δεν είναι αν έγινε έρανος για έναν άνθρωπο με προβλήματα υγείας , αλλά η συγκεκριμένη επιλογή ασθενούς ήταν ύποπτη , δεδομένου ότι όλοι οι υπόλοιποι αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας , δεν έχουν ούτε το 1/10 της οικονομικής άνεσης της συγκεκριμένης κυρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/1/11 09:48

    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 5/1/11 08:49!!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ? ΑΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ!!! Η ΛΙΝΤΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ...ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!! ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ!!! Η ΤΟΥΡΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΩΠΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/1/11 09:49

    Υ.Γ 5/1/11 09:48 ΛΙΟΝΑΚΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/1/11 10:00

    YPARXOYN AN8ROPOI POU TRONE MIA FORA TON MINA.. YPARXOUN AN8ROPOI POU MENOYN STA PAGKAKIA...
    YPARXOYN AN8ROPOI POU EINAI KSEXASMENOI APO TON KOSMO!!
    KI ESEIS RE KSEFTILES KANETE ERANOUS GIA PROSOPIKO SAS OFELOS? MEXRI POU 8A FTASETE PIA GIA TO OFELOS SAS? KSEFTILISATE KAI TIN K.KIKI!
    TI 8A LENE TA PAIDIA SAS? KSEFTILES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/1/11 13:42

    Επειδή συμμετείχα στη συλλογή χρημάτων στον έρανο αυτόν, θα ήθελα να σας πληροφορήσω τα εξής.
    Πολλοί εμπλεκόμενοι όπως κι εγώ, ούτε ξέρουμε την Κική, ούτε την είδαμε ποτέ, ούτε το βιβλιάριο καταθέσεών της ζητήσαμε, μήτε και Ε9 της για να δούμε τι μπορεί να ξεπουλήσει για ν' αγοραστεί το μηχάνημα, που θα της επιτρέψει να επικοινωνεί με τα παιδιά της ή να μπορέσει να πει διψώ φέρτε μου νερό.
    Όντως, πάσχουν πολλοί συνάνθρωποι και συμπολίτες και δεν έχω λόγο να μη δεχτώ το "σε χειρότερη μοίρα", μιας και πάντα θα υπάρχει. Αν ο "Χ" που τους εντόπισε με ξανακαλέσει να βοηθήσω τον όποιον, θα είμαι εκεί, όχι για να βάλω αλλά να βγάλω από τη τσέπη.
    Θεωρώ το συμπέρασμα της κλεψιάς παρατραβηγμένο, άδικο και βιαστικό.
    Μανώλης Σαρρής (το ανώνυμος είναι για να μπορέσω να δμοσιεύσω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος9/1/11 21:56

    Ολα ειναι στημενα...και το ενυδρειο αλλα και η επιλογη της κ.Κικης!! Ετσι δεν ειναι κ.Λιντα? μηπως κρυβονται απο πισω οι Lions(μασονοι)(masons)! Συνεχισε και ισως ανεβεις στην ιεραρχια! αισχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμε συντάκτη του άρθρου, είσαι για μια ανταλλαγή με την Κική ? Να πάρεις εσύ την έπαυλη, τις τηλεοράσεις, τα φράγκα και την περιουσία της και οτι άλλο έχει και να της δώσεις την υγεία σου που δεν έχει ? Από τα λεγόμενά σου φαίνεται οτι θα το 'βλεπες με καλό μάτι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και συνεχίζω ... Όλοι όσοι διαβάσατε την ανάρτηση του ανώνυμου και βγήκατε επίσης ανώνυμοι σαν τις "κατίνες" να αρχίσετε να κατηγορείτε χωρίς να ξέρετε τι έγιναν πράγματι τα λεφτά του εράνου και χωρίς να γνωρίζετε το ποιόν των ανθρώπων που ασχολήθηκαν με αυτό ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ αποκαλύψατε άθελά σας και το πρόβλημά σας ... Τρελένεστε που μια γυναίκα έχει αυτά που δεν έχετε εσείς, διότι αν τα είχατε δε θα κάνατε ανώνυμη λασπολογία, αλλά θα βγαίνατε να μιλήσετε επώνυμα με το θάρρος της αλήθειας. Δυστυχώς όμως και το θάρρος και η αλήθεια είναι λέξεις άγνωστες για εσάς.
    Και επιτέλους μας αραδιάσατε τόσα για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκες, που δεν έχουν να φάνε αλλά δε μας είπατε τι κάνατε γι αυτούς ... Να σας πω εγώ τι κάνατε ... ΤΙΠΟΤΑ !!!!! Τους συμπαρίσταστε μόνο ηθικά την ώρα που χλαπακιάζετε και η λύπη σας για την κατάστασή τους δεν είναι ικανή να περιορίσει την όρεξη σας.
    Καλά, όλοι εσείς δε σκέφτεστε οτι κάλλιστα θα μπορούσατε να είστε ή να βρεθείτε όλοι εσείς ή οι συγγενείς σας στη θέση της Κικής? Και τότε θα παρακαλάγατε να υπάρχει μια Λίντα, ένας Θοδωρής ή δεν ξέρω ποιοί άλλοι την ώρα που εσείς χλαπακιάζατε, να τρέξουν, να ενδιαφερθούν και να βοηθήσουν ...
    Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα! Εσάς είχε στο μυαλό του ο Βάρναλης όταν το 'γραφε ... (αν γνωρίζετε τον κύριο ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και για να κλείσω και να μην ξαναασχοληθώ. Έχει κανείς συγκεκριμένα στοιχεία ή ενδείξεις έστω οτι οι οργανωτές του εράνου έχουν φάει τα λεφτά που μαζέψανε? Ότι καρπώθηκαν έστω ένα μέρος από αυτά? Οτι είχαν το οποιοδήποτε προσωπικό όφελος τόσο με τον έρανο,όσο και με το ενυδρείο ή οτιδήποτε άλλο? Αν ναι να βγείτε και να το πείτε θαρραλέα, αν όχι να μην τολμήσετε να ξαναπιάσετε στο στόμα σας άτομα που δεν αξίζετε ούτε να σηκώσετε τα μάτια σας να τους κοιτάξετε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παιδιά χίλια συγνώμη για την αργοπορημένη απάντησή μου αλλά τις τελευταίες μέρες ήμουν ελάχιστα στο FB λόγω έλλειψης χρόνου. Κάθε ελεύθερό μου λεπτό πήγαινε στην επιλογή και την οργάνωση του ερχομού ενός ειδικού τεχνικού για το μηχάνημα χειρισμού με τα μάτια (έπρεπε να διαλέξουμε μεταξύ 4 συστημάτων που υπάρχουν στην αγορά, ανάλογα με τις ανάγκες της Κικής). Επειδή ελάχιστοι γνωρίζουν τα συστήματα αυτά έπρεπε να αφιερωθούν πολλές ώρες αναζήτησης σε σελίδες και πολλές κουβέντες με πάσχοντες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που το χρησιμοποιούν. Πάμε τώρα στο επίμαχο άρθρο....την Κική την γνώρισα μέσα από το βίντεο του Αλέξανδρου που αναρτήθηκε τέλη Νοεμβρίου. Σοκαρίστηκα με την σοβαρότητα της κατάστασής της και την αδιαφορία του κράτους. Το πρώτο μου σχόλιο κάτω από το βίντεο αν θυμάμαι καλά ήταν αν θα μπορούσαμε κάπως να βοηθήσουμε δημιουργώντας μια ομάδα στήριξης. Δεν είχα κανένα άμεσο αποτέλεσμα τότε. Οπότε αποφάσισα να πάω να την δω την Κική από κοντά. Έτσι ξεκίνησε η ιστορία. Από τέλη Νοεμβρίου πηγαινοέρχομαι Αρχίπολη 2 φορές την εβδομάδα. Αφενός για να βλέπω την Κική αφετέρου να βοηθήσω σε ότι δεν μπορεί να κάνει η ίδια (ψώνια για αναλώσιμα, γραφειοκρατικά τρεξίματα, τηλέφωνα για την εξεύρεση του μηχανήματος κτλ). Φτάσαμε κοντά στο τέλος....μέσα στον Ιανουάριο θα έρθει ο τεχνικός οπότε θα γινόταν και η ανακοίνωση για το συνολικό ποσό που μαζεύτηκε, πόσο τελικά θα κοστίσει το μηχάνημα συνολικά και ο Αλέξανδρος θα έφτιαχνε ένα καινούργιο βίντεο με την Κική να μπορεί επιτέλους να επικοινωνεί άνετα ..όλες αυτές οι πληροφορίες θα ανακοινωθούν σε ένα άρθρο σύντομα και αυτό για την ηθική ικανοποίηση όλων των ανθρώπων που συνέβαλαν έστω με 1 Ευρώ από το υστέρημα τους να την βοηθήσουν. Πιστεύω ότι το βίντεο αυτό θα τους δώσει μεγάλη χαρά. Την υποτιθέμενη βίλα την έχω δει πολλές φορές...πρόκειται για ένα απλό σπίτι στο οποίο ζει με τα 3 της παιδιά, τον σύζυγό της και μια νοσηλεύτρια. Το σπίτι, με πρόχειρες ράμπες σε κάποια σημεία να μπορεί να κινείται η Κική είναι πολύ πολύ απλό. ………. Έπαιτε συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα Χριστούγεννα διακόσμησαν εθελοντές το σπίτι της όπως ο κύριος Τριάντος και η παρέα του, για να χαρεί με το δεντράκι της μα και να της κάνουν παρέα. Για την επαγγελματική σταδιοδρομία της Κικής δεν γνωρίζω τίποτα αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας και αν όντως υπήρχε κάποια οικονομική άνεση όσο δούλευε η Κική όντας ειδικός στα ευρωπαϊκά προγράμματα σίγουρα τα χρήματα ξοδεύτηκαν έχοντας υπέρογκα έξοδα για την βιολογική της επιβίωση. Η Κική κάνει 30 έως 60 αναρροφήσεις μέρα νύχτα...ένας νοσηλευτής δεν μπορεί σαφώς να αντεπεξέλθει. Την νύχτα την αναλαμβάνει ο σύζυγός της και την ημέρα όπου αυτός δουλεύει αναλαμβάνει μια νοσηλεύτρια που μένει σπίτι τους, έχοντας και αυτή λυγίσει από την κούραση. Χωρίς νοσηλευτές η Κική θα πεθάνει...δεν έχει καμία ελπίδα. Ακόμα και τον αναπνευστήρα τον πλήρωσε το ταμείο μετά από ένα χρόνο. Η αναπηρική της σύνταξη ακόμα δεν έχει βγεί ενώ είναι σε αναπηρικό καροτσάκι χρόνια τώρα. Σας γράφω αυτά που γνωρίζω καλά. Σαφώς και υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που μας έχουν ανάγκη. Καμία αμφιβολία...εγώ ξεκίνησα με την Κική γιατί έπεσε στην αντίληψή μου η συγκεκριμένη κυρία μέσα από το βίντεο...αν πέσει κάτι στην δική σας αντίληψη ή έχετε άνθρωπο σε ανάγκη δίπλα σας...ξεκινήστε και εσείς....απλά εφοπλιστείτε με υπομονή, πολύ αγάπη και αντοχές για να αντέξει η ψυχή σας και το ενδεχόμενο να κατηγορηθείτε και από πάνω. Δεν σας κρύβω ότι νιώθω πίκρα με το άρθρο...αν όντως ήταν καλοπροαίρετη η όποια κριτική ας γίνει με επιχειρήματα και στοιχεία για να μπορεί να γίνει και εποικοδομητική κουβέντα στο κάτω κάτω....έτσι όπως αερολογούν μερικοί πώς να κουβεντιάσουμε δηλαδή??? για ποιο πράγμα ακριβώς βρίσκομαι κατηγορούμενη δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Για το ενυδρείο ας πούμε...τι ακριβώς ενόχλησε?...ρε σεις 7 άνθρωποι και φίλοι δουλέψαμε...έβαλαν κόπο, έστισαν σκαλωσιές με δικά τους έξοδα, έφτιαξαν ράμπες για ΑΜΕΑ. Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα ???Σε τι ωφελήθηκε έστω ένας από αυτούς. Με ποιο επιχείρημα να αποκρούσω κουβέντες όπως "μας κοροϊδέψατε"?? ειλικρινά δεν έχω ιδέα αφού δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάνε. Και επιτρέψτε μου να μην απαντάω σε ηλιθιότητες όπως μασόνους και κουροφέξαλα....Καλό βραδάκι σε όλες τις ψυχούλες εδώ μέσα :-)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ένα τελευταίο σχόλιο χωρίς να θέλω να κουράσω...μετά την ανάρτησή μου στη σελίδα "ζητείται Ηρακλής για τους Stephen Hawking στην Ελλάδα" το οποίο δημιούργησε ο Γιάννης Φώτης αναρτώντας το βίντεο του Αλέξανδρου Λουιζίδη...εθελοντική πρωτοβουλία και των δυο....ανταποκρίθηκαν εθελοντές με καλή τη πίστη και με όμορφες ιδέες πως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε την Κική και οργανώθηκε ομάδα εθελοντών που στήθηκε στις καφετέριες για όποιους συνανθρώπους δεν είχαν την ευχέρεια να στηθούν στις τράπεζες για να κάνουν κατάθεση....το online σύστημα είχε ανταπόκριση από 2 ιστοσελίδες για λόγους διαφάνειας. Τα χρήματα κατατέθηκαν στον λογαριασμό εργαζομένων ΕΣΠΑ της ΜΟΔ ΑΕ που δούλευε η Κική. Αλίμονο αν κατηγορηθούν και αυτοί οι άνθρωποι που έσπευσαν να απαλύνουν ένα ανθρώπινο δράμα ότι καταχράστηκαν έστω ένα ευρώ ....ψυχή δώσανε και χρήματα...και ένα τελευταίο....αντί να αναλωνόμαστε σε αντιπαραθέσεις χωρίς λόγο γιατί δεν φτιάχνουμε μια ομάδα να βοηθήσουμε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη???....όποιοι έχουν άνθρωπο σε ανάγκη ή πέσει στην αντίληψή τους περιστατικό που χρήζει άμεση παρέμβαση ας ξεκινήσει με μια ομαδούλα...να μπούμε μέλη ....να δούμε πώς και με ποιόν τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε...ας ξεκινήσει όποιος θέλει...με καλή πρόθεση όλη αυτή η ενέργεια που πλανάται μπορεί να μετατραπεί σε συμπαράσταση με ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με μεγάλη έκπληξη αλλά και λύπη ταυτόχρονα διάβασα τα σχόλια του ΑΝΩΝΥΜΟΥ σχετικά με την Κική και το έρανο που έγινε. Το λιγότερο συκοφαντίες και ασύστολα ψέμματα είναι αυτά τα οποία αναφέρει και αν κάποιος διαβάσει καλά όλα τα γραφόμενα, μπορεί εύκολα να διακρίνει έναν ανεξήτγητο φθόνο και μιά κακία που δεν έχουν τη παραμικρή βάση και δόση αλήθειας.
    Επειδή, όπως και πολλοί άλλοι, συμμετείχα στη διαδικασία του "εράνου" τον οποίο εγώ δε θεωρώ έρανο αλλά προσφορά ζωής και αγάπης, μπορώ ΕΠΩΝΥΜΑ να καταθέσω μερικά πράγματα.
    1. Επίδομα αναπηρίας δεν υπάρχει..Με τη βοήθεια μερικών ανθρώπων ξεκόλλησε η διαδικασία της κρισης για αναπηρική σύνταξη από την ανώτατη υγειονομική επιτροπή του 401 ΓΣΝΑ και πήγε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους...όπου ακόμα δε ξέρουμε πότε θα εξεταστεί. 2. Στην ακριβότερη Κλινική της Γερμανίας: Σε ποιά, πότε και σε ποιά σουίτα; Και ποιός είναι ο κορυφαίος φυσικοθεραπευτής του κόσμου και ποιά η αμοιβή του..Γιατί έφ όσον όλα αυτά αναφέρονται"ως αληθή" γιατί δεν γίνεται συγκεκριμένη αναφορά με ονόματα, διευθύνσεις και ποσά;
    3. Η έπαυλη της Αρχίπολης... Γιατί δεν μας προσκομίζει ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ και μιά φωτογραφία της έπαυλης; Για να δούν και οι υπόλοιποι το είδος της Έπαυλης..Και έπιεδή ακριβώς έχω και γνώση και άποψη του χώρου, μπορώ υπέυθυνα να διαβεβαιώσω τον καθένα οτι είναι είναι απλό, παλιό συνηθισμένο σπίτι, με πολλές εργασίες από τον άντρα της Κικής, και με ιδιοκατασκευές πρόχειρες που εξυπηρετούν τη πρόσβαση του αναπηρικού καροτσιού. Και εσωτερικά δεν διαφέρει σε τίποτα από τα κοινά σπίτια του χωριού. Προσωπικά είδα παραμονή Χριστουγέννων μιά μόνο απλή τηλεόραση, ένα απλό λαπτοπ που το χρησιμοποιεί η Κική για να συνεννοείται με τους ανθρώπους που τη φροντίζουν (απλά γιατί δε μιλάειλόγω της τραχειοστομίας),τα ακριβά έργα τέχνης είναι μερικές φωτογραφίες και ζωγραφιές των παιδιών κια μερικές αφίσσες.
    4. Το προσωπικό που την εξυπηρετείείναι ο άντρας της Βαγγέλης, τα παιδιά της, και μιά βοηθός στο σπίτι. Υπάρχει και μιά κοπέλλα για να τη βοηθάει στη νοσηλεία, που είναι κοπιαστική και επίπονη, και αυτή απλήρωτη για μερικούς μήνες γιατί δεν έχει εγκριθεί η δαπάνη.
    5. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο: Ποιός ήταν ο διακοσμητής; Μεγάλο αστείο και κακό αστείο, εσκεμμένη προσπάθεια συκοφάντησης και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένα περσινό πλαστικό δέντρο, στολίστηκε από φίλους που πήγαν, και από στολίδια που μαζεύτηκαν από τα περισσευούμενα σε εμάς..Και επέιδή είμασταν εκεί, οι διακοσμητές ήταν η Δέσποινα Μπρόκου, η Χαρούλα Γιασιράνη και εγώ με τη βοήθεια της μικρής κόρης της Κικής. Και μας βοήθησαν ο Ευθύμης Μαντικός και ο Γιώργος Δροσόπουλος. Όλοι αυτοί ήταν οι ¨διακοσμητές¨ και πήραμε μάλιστα και 300 ευρώ...Ντροπή ΆΝΩΝΥΜΕ, αν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει ντροπή και αξιοπρέπεια.
    Ακολουθεί συνέχεια γιατι δυστυχώς η χωρητικότητα των μηνυμάτων είναι περιορισμένη
    Γιώργος Τριάντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος13/1/11 09:20

    Προφανως ολη η Μασονια δινει το παρον σε αυτη την αναρτηση! Linda και Τριαντε ειστε γνωστοι στο κοινο ειδικα εσυ Τριαντε...Δεν εισαι σε θεση να μιλας για αξιοπρεπεια οταν δεν σεβεσαι ο ιδιος τους ασθενεις σου!! Το σχολιο που εκανε ο Ανωνυμος ειναι περα για περα αληθινο!Αφου μεχρι σημερα δεν βγαινει κανεις να διαψευσει τα οσα λεει! Και τα λεει μαλιστα με λεπτομερειες!
    Καποιοι τρωτε καλα....Αλλα το φαγωποτι καποια στιγμη θα πρεπει να σταματησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λοιπόν προς το κάθε ανώνυμο λαμόγιο εδώ μέσα που δεν έχει τα ... απαιτούμενα να βγει και να μιλήσει επώνυμα παρά κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία του βγαίνει και λασπολογεί εναντίον ατόμων που δεν είναι άξιος ούτε να σηκώσει τα μάτια του και να τους κοιτάξει ... Δύο από τους άμεσα θιγόμενους από τις προστυχιές σας απάντησαν διατηρώντας την ανωτερότητά τους και έθεσαν και κάποια ερωτήματα. Εσείς βρε ανώνυμα σκουπίδια έχετε το τσαγανό και την αξιοπρέπεινα να απαντήσετε (ανώνυμα έστω αλλά συγκεκριμένα) στα ερωτήματα αυτά? Τον οχετό σας που φαίνεται οτι χρόνια μαζεύατε, κρατήστε τον για την πάρτη σας, ούτε την Κική μπορείτε να βρωμίσετε, ούτε όσους ενδιαφέρθηκαν για την αρρώστια της. Δε σκέφτεστε ρε σεις οτι κάλλιστα μπορεί να βρεθειτε εσείς στη θέση της και τότε θα παρακαλάτε άτομα όπως η Λίντα, ο Γιώργος, ο Μανώλης, ο Θοδωρής και δε ξέρω ποιός άλλος, να τρέξουν για την ανάξια και άχρηστη ύπαρξή σας, αλλά μακάρι να μη βρεθεί κανείς και να σας αφήσουν να ψοφήσετε μόνοι σας όπως σας αξίζει.
    Αφήστε λοιπόν την ανώνυμη λασπολογία και απαντήστε στα ερωτήματα που τέθηκαν. Τουλάχιστο δώστε κάποιο στοιχείο, στηρίξτε τις κατηγορίες σας εφόσον μπορείτε διαφορετικά βουλώστε τα βρωμοστόματά σας και κρατείστε τον οχετό στις σαπιοκοιλιές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος13/1/11 10:46

    13/1/11 09:57 les toys allous oxetous alla ki esy ta idia skata eisai kai xeirotera!! exw diavasei ola ta sxolia sas kai twn 2 pleyrwn 8a prepei na sas valoun olous se ena tsouvali ka na sas petaksoun sta skata!!! exete ahdiasei olo ton kosmo noumera e noumera!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμε 13/1/11 10:46

    Το σ'αγαπώωωωωω μη μου το πειειειειεις όσο πολύυυυυυυ κι αν το πιστεεεεεεεύεις ...
    Εγώ τουλάχιστο δεν κρύβομαι, δε λέγομαι "ανώνυμος 13/1/11 09:57"
    Άποψη έχεις, ή ξεπετάγεσαι μόνο για να βρίζεις καλυμμένος πίσω από την ανωνυμία σου? Ιδέα για το τι συζητάμε έχεις ή απλώς ήρθες να ξεφορτώσεις κι εσύ τα απωθημένα σου? Ποιό από τα σχόλια της δικής μου πλευράς δηλαδή δε σου άρεσε και θεωρείς δηλαδή οτι πρέπει να με τσουβαλιάσουν και να με πετάξουν στα σκατά. Και ποιός σε έβαλε εκπρόσωπο του κόσμου να μας πεις οτι ΤΟΥΣ (και όχι ΣΕ) αηδιάσαμε? Εσύ προσωπικά με τι από όλα αηδίασες?

    Ούτε απάντηση στα ερωτήματα των θιγόμενων ήρθε, ούτε κανένα στοιχείο σχετικό με τις κατηγορίες. Έστω και ανώνυμα.
    Οι θιγόμενοι μίλησαν. Σειρά έχουν οι κατήγοροι. Αλλά αν είναι να βγουν πάλι και να εκτοξεύουν ασυναρτησίες και λάσπη από δω κι απο κει, δε θα ξεκολλήσουμε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος13/1/11 12:18

    έγινε κουβέντα το πρωι στον σταθμό παλμό και είπαν ότι είναι αλητεια ολα αυτα.
    αν συμβαίνουν πραγματικα θα ελεγαν τιποτα ή προστατεύουν τους Χατζηωάνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος13/1/11 14:44

    Σχόλιο από Greek Aviator

    Να δούμε τι λέει η λογική. Δημοσιεύεται ένα κείμενο ανώνυμου συντάκτη με διάφορους ισχυρισμούς για την Κική Τσακίρη οι οποίοι γρήγορα διαψεύδονται και καταρρέουν στο σύνολο τους. Ο ίδιος κατόπιν των απαντήσεων από τους θιγόμενους δεν εμφανίζεται. Συγκεκριμένα:
    1. Η οικονομική κατάσταση της Κικής Τσακίρη δεν έχει καμία σχέση με τα όσα ισχυρίζεται ο συντάκτης. Συγκεκριμένα και έγκυρα στοιχεία δίνει ο κ. Τριάντος και αν μπορεί κανείς να τα αμφισβητήσει ας το κάνει.
    2.Ισχυρισμοί για κλινικές πολυτελείας, αποκλειστικές νοσοκόμες και γιατρούς, αλλά και χλιδάτη ζωή διαψεύδονται με στοιχεία που παραθέτουν η Λίντα Σπυροπούλου και ο Γιωργος τριάντος και που δε βγήκε κανείς να τα αμφισβητήσει.
    3. Όψιμα ο συντάκτης αποκαλύπτει "λαμογιές" της Κικής με Ζαχόπουλους και εργολάβους αν και όλοι γνωρίζουν οτι ο τομέας στον οποίο απασχολείτο ο Κική πριν αρρωστήσει εξειδικευμένη στα θέματα του Κοινωνικού Ταμείου και (Ω τί ειρωνία της τύχης!!!!) ασχολούταν με την εφαρμογή των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι, Κοινωνική Φροντίδα, ΚΔΑΠ, ΚΑΠΗ κτλ. Επίσης αν ήξερε ο συντάκτης τις λαμογιές γιατί δεν τις είχε καταγγήλει τότε που γίνονταν?
    4. Ο ισχυρισμός οτι εργολάβοι προσέφεραν το μεγαλύτερο μέρος από το ποσό που συγκεντρώθηκε διαψεύδεται από τη λίστα των προσφερόντων που δημοσιεύτηκε.
    Πάμε τώρα στους (ανώνυμους επίσης) σχολιαστές. Αβασάνιστα αποδέχτηκαν όλους τους ισχυρισμούς του συντάκτη και προχώρησαν παραπέρα ¨ανακαλύπτοντας¨ κατάχρηση των χρημάτων του εράνου, ρεμούλες με το ενυδρείο (τι κάναν άραγε στο ενυδρείο εκτός από το να του ρίξουν ένα εξωτερικό βάψιμο εις βάρος του χρόνου και της τσέπης τους?) καθώς και σχέσεις με τους Lions και τη μασονία (η μαφία πως σας ξέφυγε ρε παιδιά). Και όταν ήρθαν οι απαντήσεις από τους άμεσα θιγόμενους, οι οποίες συνοδεύονταν από καποια ερωτήματα, εξαφανίστηκαν όλοι. Ούτε κάποια (ανώνυμη έστω) διάψευση, ούτε κάποια απάντηση στα ερωτήματα, ούτε βέβαια και κάποια συγνώμη για τις αστήρικτες ύβρεις.
    Και κάπου εκεί ξεπετάγεται και ο Ανώνυμος 13/1/11 10:46 όπου επιτίθεται προσωπικά σε εμένα, με βρίζει και ετυμηγορεί οτι πρέπει να με βάλουν σε ένα τσουβάλι μαζί με όλους τους άλλους και να μας ρίξουν στα σκατά ... Για τα ερωτήματα που θέτω αμέσως μετά ... γαργάρα.
    Επιτέλους ανώνυμε συντάκτη και ανώνυμοι σχολιαστές-τιμητές-κατήγοροι ... Θα πείτε κάτι συγκεκριμένο και τεκμηριωμενο όπως τις απαντήσεις που έδωσαν οι θιγόμενοι? Θα δώσετε κάποια απάντηση στα ερωτήματα τους? Αν όχι, τουλάχιστο μαζέψτε όση αξιοπρέπεια μπορείτε και ζητήστε συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος13/1/11 14:46

    Και ναι λοιπόν, έστειλα το σχόλιο ως ανώνυμος διότι καθώς φαίνεται τα λεγόμενά μου ενόχλησαν το σύστημα και με μπλόκαρε. Εγώ πάντως πάλι εωνύμως μιλάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος13/1/11 14:48

    Μπορείς πλέον να καταλάβεις φίλε ανώνυμε 13/1/11 12:18 και όλοι οι άλλοι, ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος13/1/11 21:16

    re Greek Aviator prepei na eisai polla kila malakas!! kati tetoioi san ki esena exoun kanei ton topo mas tritokosmiko kserola! xwriati!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος13/1/11 22:28

    Δε μου λες ανώνυμε πρωτευουσιάνε ώρα 21:16, μια στάλα αξιοπρέπεια έχεις για να στείλεις και κάτι παραπάνω από ύβρεις. Πάντως μέσα έπεσες στα κιλά, 90 περίπου, για το μαλάκας πάλι παίζεται, θα μπορούσες είτε να επιβεβαιωθείς είτε να διαψευστείς εαν είχες την αξιοπρέπεια να εμφανιστείς αλλά εδώ που τα λέμε δεν έχουμε και καμιά φαγούρα να σε δούμε ... Απλά ο τρόπος που βγάζεις τα συμπεράσματά σου ίσως θα είχε λίγο ενδιαφέρον από επιστημονικής άποψης πάντα ...
    Greek Aviator

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος14/1/11 01:11

    ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ...ΑΝΩΝΥΜΕ GREEK AVIATOR O 21:16 ΠΟΥΛΑΣ ΠΝΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΟΥΜΠΟΙ..ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΙΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗς ΚΑΘΕ ΛΙΝΤΑΣ!
    ΜΙΛΑΣ ΓΑ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΙΖΕΙς ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ!
    ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΦΑΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ...90 ΚΙΛΑ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ!

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμε 01:11

    Απίστευτος ειρμός στη σκέψη σου ... "90 ΚΙΛΑ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ!" και αμέσως μετά "ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ" ... και κλείνεις με το αμίμητο "ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ!" που δεν πείθεις βέβαια ούτε τον εαυτό σου...
    Πράγματι η περίπτωση σας έχει επιστημονικό ενδιαφέρον ...

    Ο επόμενος παρακαλώ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Α, και που 'σαι ... Ανώνυμε 01:11 ... Εφόσον με ξέρεις και μάλιστα καλά, προφανώς και ξέρεις οτι τα 90 κιλά είναι μούφα βέβαια... Για όποιον τσιμπήσει ... Εσύ έκανες την αρχή ... Πως είπες? Έχεις πολύ καιρό να με δεις γι αυτό ? Ε, είδες λοιπόν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος14/1/11 07:23

    Esy eisai pali Greek Aviator? xexexexexe o gnostos saxlamaras tou internet!!min dinete simasia karagkiozis itan kai karagkiozis tha meinei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και γνωστός ... και saxlamaras και karaghiozis του internet !!!! Μπορεί ναι, μπορεί όχι, οι απόψεις διίστανται ... Και μη δίνετε σημασία ? Φαντάσου δηλαδή να δίνατε.
    Αν νομίζετε όμως οτι θα αφήσω τις προσωπικές εις βάρος μου επιθέσεις να κάνουν το θέμα μας να ξεχαστεί είστε πολύ γελασμένοι ...
    Λοιπόν, επί της ουσίας θα μιλήσει κανείς ? Καμιά απάντηση στα σχόλια των θιγόμενων θα δώσει κανείς ? Δύσκολο καθώς όταν μιλούν οι γνωστικοί, οι μωροί το βουλώνουν είτε μιλάνε για άλλα αντ' άλλων όπως π.χ. για ¨γνωστούς καρακιόζηδες του INTERNET".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος14/1/11 14:01

    Φιλε μου καλα σου τα λεει..ο 07:23 εισαι κι εσυ ενας καραγκιοζακος φτηνος συνομιλητης! Για χαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμε 14:01 φίλοι δεν είμαστε και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ. Τους χαρακτηρισμούς σου στους επιστρέφω και με το παραπάνω.

    Για να μην ξεχνιώμαστε .... Στο άρθρο αυτό κατασυκοφαντήθηκαν τόσο η ασθενής Κική Τσακίρη όσο και τα άτομα που την βοήθησαν να μετριάσει τις δυσκολίες που της προκαλεί η αρρώστια της. Και συκοφαντήθηκαν με ασύστολα ψέματα τα οποία καταρίφθηκαν αμέσως. Τι θα γίνει λοιπόν, έχει κανείς από όλους τους συκοφάντες έστω κάποια απομεινάρια αξιοπρέπειας να ζητήσει συγνώμη ή να απαντήσει στα ερωτήματα που θέτουν οι θιγόμενοι?
    Άλλες φιλοφρονήσεις προς το πρόσωπό μου δε χρειάζονται, εκτός κι αν αποφασίσει κανείς να το κάνει επώνυμα. Και μη νομίζει κανείς οτι οι αδερφίστηκες ανώνυμες επιθέσεις προς το πρόσωπο μου θα με κάνουν να ξεχάσω για ποιο θέμα συζητάμε εδώ γιατί είναι πολύ γελασμένος. Εδώ θα είμαι μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία να σας τα χώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος15/1/11 08:03

    kalimera karagkiozi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος15/1/11 18:08

    Καλησπερα και απο μενα ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος3/4/11 22:20

    Κατα τυχη ειδα αυτο το blog. Μενω Αρχίπολη και ειμαι απλος γείτονας της Κικης.ΔΕΝ ζει σε επαυλη ζει σε ένα απλο χωριατόσπιτο όπως όλοι μας εδω, ΔΕΝ έχει οικονομική άνεση η αρρώστια της τους εξαθλίωσε οικονομικά, ειναι όλη η οικογένεια καλοί άνθρωποι που παλεύουν μία πολύ δύσκολη κατάσταση,ήταν απαραίτητο ένα μεγάλο ποσό για το μηχάνημα που χρειαζόταν και στάθηκε τυχερή που πολλοί άνθρωποι ανταποκρίθηκαν.Ξέρετε κάτι.Το πιο..ευκολο.. πράγμα ειναινα μην κάνεις ΤΙΠΟΤΑ για κανέναν και απλως να σχολιάζεις απο τον πάγκο έξω απο το παιχνίδι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος6/4/11 02:59

    Συμφωνώ με το προηγούμενο σχόλιο είμαι και εγώ από την Αρχιπολι και γνωρίζω την κατάσταση της Κικης. Αυτός που έγραψε το σχόλιο προφανώς είναι μυθομανής όπως ο γνωστός φαναρτζής, είναι ψυχοπαθής και χρειάζεται βοήθεια.
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω με τα blogs είναι πως οι διαχειριστές επιτρέπουν να γράφει ο κάθε ανώνυμος ότι του κατέβει, πως περιμένετε ρε παιδιά να ασχολούνται σοβαροί άνθρωποι με τα συγκεκριμένα blogs? Δεν το βλέπετε ότι με το να αλληλοβρίζονται οι «ανώνυμοι» μεταξύ τους και κανένας να μην είναι υπεύθυνος αυτών που λέει απαξιώνει το blog.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *