ροή ειδήσεων

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

"ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΒΥΘΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ (ΑΛΙΕΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ...

Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ (ΑΟΣ) ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ 200 ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ.

ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΣ.

Η ΚΥΠΡΟΣ, Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΟΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ (ΕΓΚΡΙΝΕΙ) ΤΙΣ ΑΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΕΒΑΙΑ,
ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΟΝΟΜΑΤΙ ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΜΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΕΡΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΩ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΑΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ.

ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ .
ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΟΣ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΗ ΦΕΡΑΝΕ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΕΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΚΕΡΔΟΣ-ΕΣΟΔΟ-ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ή ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ - ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ
ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ.
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ - ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΡΤ3 - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ κλπ) ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ.
ΠΟΥ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΟΣ.

ΤΩΡΑ ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ??? ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΥΚΑΛΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΟΤΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ.

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ?????? ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ. ΔΕΣΤΕ ΤΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ.

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ.
'' Η ΝΗΣΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ' ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΚ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟ 10-2-1947 ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΑΦ'ΕΝΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ (ΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ (Το Καστελλόριζο) ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ α/α Θ.Κ.6242'' ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΖΗΤΑ ''ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 1947''

ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ.
ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΚΕΔ) ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΝΑΓΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ.

ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΟ ΝΟΜΙΚΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΠΡΟ ΤΟΥ 1947 ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ
(βλέπε συνημμένη επιστολή ΚΕΔ)
ΚΑΙ ΤΙΣ ''ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ''
(βλέπε συνημμένη επιστολή ΚΕΔ)

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΟΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.

ΑΠΛΑ Η ΚΕΔ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ή ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Η άποψη ότι το Καστελλόριζο ανήκει καθ' ολοκληρία στο ελληνικό δημόσιο έχει καταρριφθεί στα Δικαστήρια. Την άποψη αυτή πρεσβεύει μόνο η ΚΥΔ. Άλλωστε γιατί το δημόσιο κηρύσσει απαλλοτριώσεις σε ακίνητα που του ανήκουν; Γιατί εισπράττει φόρους περιουσίας και μεταβίβασης σε ακίνητα που δεν έχουν τους κατά την ΚΥΔ νόμιμους τίτλους; Τέλος όταν δεν αναγνωρίζουν ιδιοκτησίες στους κατοίκους, μήπως υποσκάπτουν κάθε προσπάθεια παραμονής τους εκεί, προσέλευσης ευρωπαίων κατοίκων που επιθυμούν να διαμένουν στο νησί για πολλούς μήνες, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνουν τα επιχειρήματα περί ΑΟΖ κλπ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *