ροή ειδήσεων

Στα σαγόνια... της ζυγαριάς !

"Απάτη σε ζυγαριά σε ψαράδικο της Ρόδου! Σήμερα στο κατάστημα... 'ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ' αγόρασα 10 ψάρια, γυρνώντας σπίτι μου βλέπω πως τελικά μου έχει βάλει μόνο τα 8, τα ζυγίζω και αντί για 700 γραμμάρια που λέει η απόδειξη είναι μόλις 400 γραμμάρια!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/1/11 20:10

    απατη για να βγουν απο την κριση μαλλον εχουν σκεφτει καποιοι επιτήδιοιν αλλα θα πρεπει να καταλαβουν πως οι πολιτες(πελατες) δεν ζουν ακομα σε μεσαιωνικη εποχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/11 20:25

    να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου...
    όταν "ψωνίζουμε" στα ψαράδικα αγοράζουμε ψάρι ακαθάριστο, ο ψαράς τα ζυγίζει μας τα χρεώνει και μετά τα καθαρίζει... τα εντόσθια τα λέπια και ότι άλλο έχουν κάποιο βάρος νομίζω... γι αυτό στα 400 γρ πρόσθεσε την φύρα και θα δεις τι σου χρέωσε.
    Όσο ποιο μικρό το ψάρι τόσο ποιο μεγάλη η φύρα σου...
    Τώρα αν σου έβαλε 8 αντί για 10 δεν το γνωρίζω, εσύ μπορεί να ζήτησες 10 ο Πακιστανός,Ινδός, Αιγύπτιος υπάλληλος μπορεί να ζύγισε 8, πολύ πιο πιθανό μου φαίνεται παρά να σε κλέψει, μιας και δεν έχει τίποτα να κερδίσει.
    όπως και να έχει καλόφάγωτα να είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/1/11 08:54

    Re vlaka esy pou ekanes tin kataggelia...Etsi ki alliws soy zygise 8 psaria kai ta zygizei akatharista..logiko einai otan ta zygises esy na itan ligotero afou sta katharisan! ma tosi vlakia pia? kala agorazete kai den katalabenete ti pernete! an den exete idea apo psaria na trote fasolia vlamene!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε μου σου ζυγισε 8 ψαρια αρα σου χρεωσε 8! Ποτε δεν ζυγιζουν καθαρισμενο ψαρι και αυτο βεβαια ειναι και το σωστο..αντι να σου το δωσει να το καθαρισεις εσυ σπιτι σου στο κανει αυτος εκει! Εσυ προφανως τα ζυγισες καθαρισμενα και για τον λογο αυτο τα βρηκες λιγοτερα στα γραμμαρια! Και ο Θαλασσινος Κηπος και το αιγαιο και ο τσιμας ειναι σοβαρα ψαραδικα και δεν κανουν βλακειες διοτι τα ψαραδικα στη Ροδο ειναι ηδη πολλα και υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος και το παραμικρο θα τους στοιχισει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/1/11 10:24

    EKEI H EPITHEORISH ERGASIAS GIATI DEN PAEI??OLOI XORIS ENSHMA EINAI KAI MEROKAMATO 20 EURO PERNOUN.
    KANOUN LEFTA APO PARANOMOUS ERGAZOMENOUS.
    KAI EXEIS KAI THN IDIOKTITRIA TO MPAZO NA TO PEZEI KAI GKOMENA.ENA XALI EINAI TO MPAZO.NA XASO EGO THN BMW KAI THS MONOKATIKIES OTAN EISAI XORIATHS KAI ASXHMOMOURIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/1/11 20:45

    ντροπή σας.....ντροπη σας επιτρεπεται ο κάθε κομπλεξικός να γράφει ανώνυμα για άλλους ανθρωπους επώνυμα λέγοντας διαφορους ασχετους χαρακτηρισμους; εχετε σκεφτει να εισασταν στη θέση του κάθε μπαζου που ονομάζεται;; δεν το ανέχομαι......αυτό δεν ειναι ελευθερία λόγου..είναι μπουρδέλο του κάθε κομπλεξικού,και δεν ειμαι η κ. ψάρια ΑΙΓΑΙΟ...αλλά ελατε στη θέση του καθενος που βρίζεται ανώνυμα.Κατερινα-Ιαλυσός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/1/11 20:53

    ΡΕ 30/1/11 10.24
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣ
    ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
    ΖΗΛΙΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/1/11 21:22

    RE APO PANO ZHLIARHS TI AN ZILEFO???
    HA HA HA HA AH AHA H
    KALYTERA ADELFH PARA ME ENA MPAZO MAZI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/1/11 21:31

    EISE KAI ADERFI KAI SKATOKEFALOS MAS TO APOKALIPSES MONOS SOY KOMBLEXIKE GELIE. DE SOY EKATSE H GOMENA KAI TI BRIZHS? ALLA TI NA SOY KATSEI TETIA ADERFARA POU EISE .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/1/11 22:30

    pio AYTO TO MPAZO ???HA HA HA HA HA HA HA HA HA
    KALYETRA ADELFH PARA ME AYTHN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/1/11 00:34

    Ρε παίδες, ο τύπος δεν εγραψε αν του καθάρισαν τα ψάρια...>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/1/11 10:34

    ΦΙΛΕ-Η ΑΓΝΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΘΟ 1300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΕΙΣ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΖΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΜW ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ .ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ .ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/1/11 11:00

    Ο ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος31/1/11 14:33

    XALAROSTE RE OLI SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος31/1/11 16:46

    Eleos pia me tis blakies sas.Diafimisi kanete sto magazi tous re paidia.Enas ekane katagkelia kai oloi ypostirizoun o magazi .Mipos einai baltoi??
    pantos to sygkekrimeno magazi einai apo ta kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος31/1/11 17:21

    Δεν κάνουμε διαφήμιση στην επιχείρηση αλλά δεν είναι άδικο για τα παιδιά αυτά που έφυγαν από την ύπαιθρο και με τόνους ιδρώτα και ατελείωτες ώρες εργασίας έφτιαξαν αυτήν την επιχείρηση κόσμημα για το τόπο μας και να δέχονται αυτόν τον ανώνυμο πόλεμο, έλεος πια.!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος31/1/11 19:52

    εγω αυτο που εχω να πω ρε παιδια ειναι το εξης , ο καθε ενας μα ο καθε ενας γραφει οτι γουσταρει ανωνυμα και προσβαλλει ανθρωπους επωνυμα . Αυτο δεν ειναι ο ρολος ενος blog παιδια . Θελετε να καταγγειλετε κατι , καντε το ΕΠΩΝΥΜΑ και κανονικα θα επρεπε να ειναι υποχρεωτικο απο το blog αυτο . Γιατι τελευταια παρατηρω οτι τα μισα και πλεον σχολια ειναι απο ανταγωνιστες του εκαστοτε μαγαζιου νομιζωντας οτι ετσι θα αυξησουν τον τζιρο τους . Εχετε υποψιν σας οτι μετα απο μυνηση για συκοφαντικη δυσφιμηση μεσω εισαγγελεα και ip ενας "ανωνυμος" γινετε επωνυμος και μπορειτε να πληρωσετε τα μαλιοκεφαλα σας . Και θα γινει συντομα αυτο απο καποιον που θα αποφασισει να ασχοληθει . Δεν αναφερομαι στο συγκεκριμενο τοπικ, δεν εχω αποψη αν εχει δικιο η αδικο ο καταγγελων , ομως γενικα πρεπει να μπει ενα μετρο πλεον ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος31/1/11 21:34

    POU EINAI O PAGKALOS?? OE OE OE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος1/2/11 00:00

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΣ
    ΤΟΥ ΖΗΛΙΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μιχάλης1/2/11 09:56

    φίλε 19:52 δυστυχώς το θέμα με το συγκεκριμένο blog έχει αναφερθεί πολλάκις. Μπαίνει ο καθενας με όλα τα κόμπλεξ που κουβαλάει από την καθημεριονότητά του και ξεσπάει εδώ μέσα. Νομίζουν οτι μπορούν να καταγγέλουν και να σπιλώνουν ανθρώπους, κατονομάζοντάς τους ενώ αυτοί βρίσκονται στην ανωνυμία τους. Το έχω ξαναγράψει εδώ, οτι αυτο το μπλογκ ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά πλέον έχει χαθεί το νόημα και κάθε λόγος ύπαρξής του. Ο διαχειριστής έχει την ευθύνη σε αυτό με την παντελή απουσία ελέγχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Oλα τα ιχθυοπωλεια ΑΙΓΑΙΟ,ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ ΤΣΙΜΑΣ, ΜΠΟΝΑΤΣΑ ειναι σοβαρα καταστηματα!
    Ειναι Ροδιτες και καλα παιδια! Πολλα χρονια τωρα λειτουργουν με επαγγελματισμο και ο κοσμος το ξερει πολυ καλα αυτο ,και ειναι και ο λογος που παντα εχουν κοσμο!
    Καλο ειναι να κλεισει εδω το θεμα κια να μην βγαινουν καποιοι ετσι ανωνυμα και να λενε οτι τους κατεβει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος1/2/11 15:53

    Sostos o filos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος3/2/11 14:28

    Reee o Pangalos den troei psaria .
    Mono Souvlakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος4/2/11 01:28

    o psarontoufekas pio panw penevi ta magazia pou poulaei psaria!hahahaha ti ginetai se afto to blok...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος4/2/11 14:48

    sto zygi den kserw an klevoun alla to ti isagogis psari pezei asta na pane!oxi mono sto psaropoleio pou anaferaiste parapanw alla genika se ola!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος4/2/11 16:38

    TO PALIKARI PIO PANO AN EINAI PSAROTOYFEKAS OPOS LES MILAEI POLI SOSTA KAI FAINETAI KAI SOBAROS!
    ALLA OPOS MILAS ESY FAINETAI OTI TON KSEREIS KALA KAI MALLON EISAI KI ESY PSAROTOYFEKAS KAI GIA NA MILAS ETSI..8A PEI OTI EINAI KAI KALYTEROS SOY! AN ITAN I ZILIA PSORA....VREMENI SANIDA POU 8ELETE MERIKOI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος4/2/11 22:39

    katagelia leei o allos pire 8 psaria profanos gopes gia na zygizoun 700 gramaria kai nomizei oti ton eklepsan kiolas kai xazos kai xouvardas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος4/2/11 23:43

    pio fthina psaria na bori o kosmos na fai esto kai mia fora to mina ginete??kai den enoo gopes pou kai aftes aplisiastes ine

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *