ροή ειδήσεων

Στους 62 οι νεκροί με νέα γρίπη – 110 στην εντατική

Κατακόρυφη αύξηση των θανάτων με νέα γρίπη καταγράφηκε από το Σάββατο μέχρι σήμερα, καθώς 14 άτομα έχουν χάσει τη...

 ζωή τους ανεβάζοντας των αριθμό των θυμάτων στα 62, σύμφωνα με στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ. Παράλληλα, σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλεύονται 110 άτομα.

Από τις αρχές Ιανουαρίου έως σήμερα, συνολικά 208 ασθενείς (συμπεριλαμβανομένων όσων απεβίωσαν) χρειάστηκαν νοσηλεία σε ΜΕΘ λόγω της γρίπης.

Οι επιστήμονες του ΚΕΕΛΠΝΟ εκτιμούν ότι η έντονη δραστηριότητα της γρίπης στη χώρα μας θα διαρκέσει τουλάχιστον ακόμα τέσσερις εβδομάδες.

Μεταξύ των συμπτωμάτων της γρίπης είναι ο πολύ υψηλός πυρετός -άνω των 38,5 βαθμών κελσίου- ο οποίος επιμένει ακόμη και με παυσίπονα - αντιπυρετικά για περισσότερες από 48 ώρες, η δύσπνοια και ο έντονος πονοκέφαλος.

tanea.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/2/11 10:31

    Ίσως να ξεχνάμε πράγματι γρήγορα, μάλλον όμως μας περνούν για ηλίθιους ! Μια μικρή υπενθύμιση :
    http://neagripi.blogspot.com/
    http://news.kozaninet.gr/?p=4678
    http://newkarologos.blogspot.com/2011/02/11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/11 12:03

    den to kano den to kano to embolio pou na ktipiete to kratos me spotakia kai me anagelies thanatou prospathontas na mas pisei oti prepi na to kaneis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/2/11 12:19

    ΤΟΣΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΞΕΙ!!!
    ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ !
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ,
    ΙΛΑΡΑΣ Κ.Τ.Λ ΑΝΤΕ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΛΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/2/11 15:37

    Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) δημοσίευσε τον Απρίλιο 2010 τον αριθμό θανάτων που προκάλεσε η Νέα Γρίπη Η1Ν1 κατά τη διάρκεια του 2009: 2900 θάνατοι στις χώρες της ΕΕ. Συγκριτικά θα ήθελα να αναφέρω πως ο αριθμός θανάτων ( και πάλι στο σύνολο των χωρών της ΕΕ ) από την κοινή εποχιακή γρίπη ανέρχεται σε μια ήπια χρόνια στους 40000 και σε πιο βαριές χρονιές μπορεί να φτάσει και τους 220000 θανάτους. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

    Όσο για τον Ανώνυμο 12:19 – υπάρχουν παιδικές ασθένειες από τις οποίες οφείλουμε να προστατέψουμε να τα παιδιά μας, υπάρχουν όμως και εκείνες που δεν βλάπτει τον οργανισμό εάν τις περάσουμε. Άρα και ο εμβολιασμός μας και των παιδιών μας είναι καθαρά θέμα κοινής λογικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/2/11 16:26

    Ξέχασα να αναφέρω πως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ακόμα ακριβείς στατιστικές για θανάτους από την κοινή εποχιακή γρίπη για πριν το Η1Ν1 απλώς δεν τους μετρούσαν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/2/11 21:29

    kurie 12:19 mipos einai kairos na bgeis apo tin prostateytiki sou fouska kai na bgaleis tis paropides apo ta matia sou kai na psaksis ligo ti ginete giro sou kai na min pistebeis oti sou pasaroun stin tileorasi. kalo tha sou kanei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/2/11 09:29

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ««Φύτεψαν» τον ιό Η1Ν1 στα εποχικά εμβόλια της γρίπης!».
    Σύμφωνα με την εφημερίδα «τις τελευταίες ημέρες βομβαρδιζόμαστε από «πληροφορίες» σύμφωνα με τις οποίες η νέα γρίπη «θερίζει» και πρέπει να εμβολιαστούμε άμεσα, αλλά όλοι αποκρύπτουν δυο μεγάλες αλήθειες: Η κοινή γρίπη ευθύνεται για 3.500 (τρεισήμισι χιλιάδες) θανάτους ετησίως (όταν η νέα γρίπη σκοτώνει μερικές δεκάδες) και η έξαρση της νέας γρίπης διαπιστώθηκε όταν άρχισε ο «μεικτός» εμβολιασμός (στο εμβόλιο για την εποχική γρίπη ενσωματώθηκε και αυτό κατά του Η1Ν1)».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/2/11 05:14

    Σωστοτατος ο φιλος-η 16/2/11 09:29 (ο απο πανω)..
    Ξυπνατε πια ρε βοδια,ελεος!!Βαρεθηκαμε..Μας δηλητηριαζουν με διαφορους τροπους,νερο,φαγητο,αερα!Χρονια τωρα οι πρωτοι που πειραματιζοντε τα εμβολια ειναι οι φανταροι!Θελους να μειωσουν τον πληθυσμο της γης γιαυτο μας λενε για γριπες και κουραφεξαλα για να παμε να κανουμε το εμβολιο κ να ψωφησουμε σιγουρα,δηλαδη αντι αργο θανατο,ακαριαιο!Γιαυτο μιλανε για τις ομαδες δηθεν υψηλου κινδυνου (βλεπε γερους και παιδια)..ΑΧ!!Τα ζωα πιο πολυ μυαλο εχουν απο σας ρε!!Πειτε και οτι δεν πιστευετε οτι μας ψεκαζουν....Γιατι εχουμε ολοι ημικρανιες...;Οχι οτι μπορουμε να κανουμε κατι..Απλα ετσι για να χω να λεω....ουστ απο δω κοιμησμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/2/11 05:21

    Και κατι ακομα...12:19 η σουπερ ατακα ‘‘τα εμβολια ειναι για να τα βαζουμε‘‘
    κατεβα λιγο απο τα βουνα!!τα εμβολια ειναι για να πλουτιζουν οι φαρμακοβιομηχανιες..Θεε μου σε τι κοσμο ζουμε...Καποιες στιγμες νιωθω απειρα την αναγκη να βαλω ολους τους ασχετους σε σειρα και να να ξεκινησω τους μπατσους ,για να βγαλω το αχτι μου μα κυριως μπας κουνηθει λιιιγο ο εγκεφαλος σας!!πφφ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *