ροή ειδήσεων

Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

Στις 9 Φεβρουαρίου θα εορταστεί για έβδομη συνεχή χρονιά η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου. Από το 2004 που ξεκίνησε ο εορτασμός της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου έως και το 2009, η Ελλάδα επέδειξε λαμπρό έργο στην ημέρα αυτή...
πανευρωπαϊκές πρωτιές σε διαγωνισμούς σχολείων, συνέδρια και συνεντεύξεις Τύπου με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα, Υπουργείων και σπουδαίων ομιλητών, και διοργάνωση πολυμορφικών εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα από σχολεία και εκπαιδευτικούς, κέντρα νεότητας, δήμους και νομαρχίες.
Έτσι λοιπόν και φέτος σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στον εορτασμό της ημέρας αυτής ως πρεσβευτές της, διοργανώνοντας εκδηλώσεις, είτε μέσα στο σχολείο σας μαζί με τα παιδιά, είτε στο δήμο σας, είτε στην τοπική σας κοινωνία.

Το σλόγκαν του φετινού εορτασμού είναι «Πριν δημοσιεύσεις, σκέψου», όμως δεν είναι περιοριστικό για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεών σας. Η ασφαλής χρήση του Διαδικτύου δεν επικεντρώνεται μόνο στην προστασία της ιδιωτικής μας ζωής ή των προσωπικών μας δεδομένων. Μπορείτε να αποφασίσετε εσείς, εάν και σε ποιο θέμα θέλετε να βασίσετε τις δραστηριότητές σας.


pekap.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *