ροή ειδήσεων

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ...!!!!

Για να πληρωθούν οι επιπλέον εφημερίες που χρειάζονται για να λειτουργήσει με οριακή ασφάλεια το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου χρειάζεται πλέον μια διαδικασία χρονοβόρα .
Αναλυτικά από αυτά που προσπαθήσαμε να καταλάβουμε... όσον αφορά τα οικονομικά πρέπει να γίνει αναμόρφωση ώστε για κάθε ΚΑΕ που χρησιμοποιείται στο διπλογραφικό σύστημα να υπάρχουν χρήματα και φυσικά να σταλεί μετά στην 2η ΥΠΕ για έγκριση . Αφού έρθει η θετική ελπίζουμε απάντηση από την 2η ΥΠΕ ώστε να υπάρχει δυνατότητα ενταλματοποίησης του ποσού χρειάζεται να αναρτηθεί στο Διαύγεια και από εκεί να δοθεί ένας κωδικός για να μπορέσει να φτάσει επιτέλους στον επίτροπο.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010 !!!
ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΣ ΩΘΕΊΤΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΎΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΉ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2011 ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΝΔΥΛΙ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΉΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Γ ΖΩΝΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ -ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΗ -ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ-ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!!!!
ΟΣΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ:

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ο κάτωθι υπογραφόμενος Ιατρός ..................................., του ..............., έχοντας υπόψη:
α. Τη διάταξη της παρ.3 του άρθρου 22 του Συντάγματος, που ορίζει, ότι
«οποιαδήποτε μορφή αναγκαστικής εργασίας απαγορεύεται».
β. Τη διάταξη του άρθρου 4 της παρ.1 του Συντάγματος, που ορίζει, ότι
«οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου»,
καθιερουμένης όχι μόνο της ισότητας των Ελλήνων έναντι του Νόμου αλλά και της ισότητας του Νόμου έναντι αυτών.
γ. Τη διάταξη του άρθρου 22 της παρ.1 εδ.β’ του Συντάγματος, που ορίζει, ότι
«1.Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος .... Όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από το φύλο ή από άλλη διάκριση, έχουν δικαίωμα ίσης αμοιβής για παρεχόμενη εργασία ίσης αξίας».
δ. Ότι δεν νοείται παροχή εργασίας χωρίς αμοιβή.
ε. Ότι μισθό υπό την έννοια των κείμενων διατάξεων και της νομολογίας του Αρείου Πάγου, αποτελεί και η αποζημίωση που οφείλεται κατά Νόμο για τη πραγματοποίηση εφημεριών, ήτοι τακτικώς παρεχόμενης υπερωριακής εργασίας.
στ. Τα Π.Δ.88/1999, Π.Δ.76/2005, Π.Δ.17/1995, τις Κοινοτικές Οδηγίες 93/104/ΕΚ, 2000/34/ΕΚ, 2003/88/ΕΚ όπως και τη πάγια Νομολογία του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ότι:
Αρνούμαι να πραγματοποιήσω οποιαδήποτε επιπλέον εφημερία, που να υπερβαίνει το καθοριζόμενο από τη κείμενη νομοθεσία πληρωτέο πλαφόν εφημεριών, μη αναδεχόμενος ευθύνες που δεν μου αναλογούν και μη αποδεχόμενος τη πιθανή ερμηνευτική εκδοχή της Διοίκησης του Νοσοκομείου περί εξυπηρέτησης του δημοσίου συμφέροντος με παροχή απλήρωτης εργασίας.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ:

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ο κάτωθι υπογραφόμενος Ιατρός ..................................., του ..............., Διευθυντής του ......................................,
με τη παρούσα μου δηλώνω υπεύθυνα, ότι αρνούμαι να υποχρεώσω εγώ με τη σειρά μου τους Ιατρούς του Τμήματος να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε επιπλέον εφημερία, που υπερβαίνει το καθοριζόμενο από τη νομοθεσία πληρωτέο πλαφόν εφημεριών και που δεν θα αποζημιωθεί, καθόσον θα υποστώ τις συνέπειες της κείμενης νομοθεσίας για εξαναγκασμό εργαζόμενου σε απλήρωτη εργασία.

snignrodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *