ροή ειδήσεων

Για το πανό στην οδό Δημοκρατίας

"στην αρχή όταν είδα το πανό νόμιζα ότι έχει σχέση με διαμαρτυρία των φοιτητών...
μετά κατάλαβα ότι έχει σχέση με τους απεργούς πείνας και ότι τους στηρίζουν οι αναρχικοί της Ρόδου!!! Έχουμε και αναρχικούς; Και τι σχέση έχουν με το πανεπιστήμιο και τον χώρο που αθλούνται τα παιδιά; Είναι πολύ άσχετο και να το κατεβάσουν οι υπεύθυνοι..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 


Σχόλια

  1. Μάρκου Γιώργος15/2/11 11:24

    To μόνο αρνητικό που μπορούν να φέρουν 5-10 αναρχικοί στη Ρόδο ή και παραπάνω είναι να βάψουν κανέναν τοίχο από κτίρια με ιστορία (μεσαιωνική πόλη, ιταλικά κτίρια, κλπ)

    Καλά κάνουν τα παιδιά και στηρίζουν τον δίκαιο κατ' αυτούς αγώνα των μεταναστών.

    Το παράπονό σας κύριε (γράφει αναγνώστης από κάτω) είναι άσχετο και αβάσιμο. Στο Πανεπιστήμιο υπάρχει άσυλο ιδεών και ο χώος που είναι αναρτημένο το πανό είναι χώρος του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Θα κρεμάσουν ό,τι θέλουν όπου θέλουν. Δε βλέπω από τη φωτογραφία να υπάρχει κάποια υλική καταστρφή του χώρου. Που οφείλεται η δυσαρέσκειά σας;

    Στο ότι τα 5χ5 του Πανεπιστημίου είναι χώρος άθλησης παιδιών;
    Και αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά δεν πρέπει να έρθουν σε επαφή με πολιτικές ιδέες;
    Ή πιστεύετε ότι οι ιδέες που προβάλλονται από την τηλεόραση που τα βάζετε να παρακολουθούν κάθε βράδυ μαζί σας είναι καλύτερη μορφή ενημέρωσης;

    Είναι δυνατόν να παραπονιέστε για ένα πανό και όχι για αυτό το μέσο μαζικής αποχαύνωσης που έχετε στο σαλόνι, στην κουζίνα στο υπνοδωμάτιό σας και στο υπνοδωμάτιο των παιδιών; (Και μη μου πείτε ότ ιδε γνωρίζετε τέτοιες περιπτώσεις)

    Και ένα τελευταίο. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι η Συσπείρωση Αναρχικών Ρόδου δεν αποτελείται από φοιτητές... Τους ρωτήσατε και σας είπαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/11 13:28

    Να κάτσουν καλά τα αναρχοκομμούνια γιατί εδώ ΔΕΝ είναι Αθήνα! Αν τολμήσουν και κάνουν αυτά που κάνουν οι άλλοι αληταράδες θα τους πάρει ο διάολος και θα τους σηκώσει, και αυτούς και τους κωλολαθρομετανάστες τους!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρκου Γιωργος15/2/11 14:25

    Ρε αγορι μου....βλεπεις προσπαθω να κρατησω επιπεδο....κι ερχεσαι κι απαντας με αυτον τον τροπο...σωρις επιχειρηματα...χωρις τιποτα....προστατευμενος με την ανωνυμια σου βριζεις και τα χωνεις πισω απο την ασφαλεια της οθονιτσας σου.

    Αν εχεις να πεις κατι τεκμηριωμενο κανε το. Ασε την ξυλινη γλωσσα για αλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/2/11 15:10

    Μωρέ είτε αναρχικοί, είτε αλκαλικοί, είτε δε ξέρω και εγώ ό,τι άλλοι ανέβασαν το πανό αυτό και να ήταν, το νόημα μετρά και απο τη στιγμή που απλά υποστηρίζουν τους αδυνάμους και τα δικαιώματα αυτών τι κακό μπορεί να πεί κανείς αν δεν είναι κακός ;

    Βέβαια με την οικονομική Κρίση σήμερα στην Ελλάδα στα φόρτε της, οι μετανάστες δεν είναι οι μόνοι που μπορεί να υποφέρουν στην χώρα αυτή αλλά και αρκετοί Έλληνες πολίτες γηγενής και αυτό το γνωρίζουν οι πάντες.

    Εξάλλου ένα μάλλον είναι σίγουρο ότι εκείνοι που στήσαν το πανό, ΔΕΝ έφεραν την Κρίση, ΔΕΝ έφεραν το ΔΝΤ, ΔΕΝ έφεραν τους Μετανάστες και μάλλον σίγουρα ΔΕΝ θα ψηφίζουν και Πασόκ -:PppP :)

    ..οπότε cool

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/2/11 19:41

    Ο κυριος που υποστηριζει τους 300 λαθρομεταναστες να τους φιλοξενησει στο σπιτι του αμα θελει και να βαλει και οσα πανο θελει στην βεραντα του.
    Βαρεθηκαμε να μας κανουν κουμαντο στην χωρα μας οι μειονοτητες και ειδικα οι λαθρομεταναστες.
    Δεν τους καλεσαμε γι αυτο και λεγονται λαθρομεταναστες, δεν τους θελουμε στην χωρα μας και επιτελους να εφαρμοζονται οι νομοι και για τους λαθραιους οπως εφαρμοζονται για τους Ελληνες.
    Δεν φτανει που δεν μπορουμε να ζησουμε εμεις πλεον πρεπει να τρωμε και στην μουρη και τον καθε "κακομοιρο" κατα μερικους λαθρομεταναστη και λοιπους που αυθαδεστατα θελει να νομιμοποιηθει ανευ ορων.
    Ας πανε οι προστατες τους στο Πακισταν και στις αλλες φιλευλεθερες χωρες να κανουν την προπαγανδα τους να δουμε εαν τους περνει εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/2/11 20:19

    Τό παράδοξο με τους ευαίσθητους είναι ότι έχουν ευαισθησία μόνο ως προς τους λαθρομετανάστες, αλλά την ίδια ώρα εάν ήταν κάποιος Έλληνας η ευαισθησία τους χάνεται. Τόσοι συνάνθρωποί μας χάνουν τις δουλειές τους τά μαγαζία τους το βιο τους . Αυτοί τίποταααα... Δεν τρέχει τίποτα με την τρόικα. Όσο για το χώρο του πανεπιστημίου, μόνο ελεύθερες ιδέες δεν κινούνται εκεί. Τις προάλλες διακόψανε τις εξετάσεις στη Νομική, γιατί έτσι τους κάπνισε. Και ο Μάρκου μας λέει: Ε δεν κάνανε και τίποτα τα καλοπαίδια. Θα ήθελα να ήξερα οι γονείς ξέρουν τι κάνουν τα καλοπαίδια τους αντί για διάβασμα. Πάρτε τους λάθρο σπίτια σας με τα παιδια σας και με τη γυναίκα σας και τη μάνα σας. Ουστ από δω καλοπαίδια, τεμπεληδες, ανεπάγγελτοι γκαζοτενεκέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/2/11 20:23

    Αλληλεγγύ πρός τους Ελληνες τσυριζεοι του κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάρκου Γιώργος15/2/11 20:59

    Κανείς άλλος να βγάλει τα ρατσιστικά του σύνδρομα;

    Κάποιος άλλος να αναπαράγει την προπαγάνδα των ΜΜΕ;

    Υπάρχει τεράστια πολιτική διαφωνία στο θέμα με τους λαθρομετανάστες που ούτε μπορώ και ούτε θα αναλύσω εδώ πέρα. Σελίδες και blogs υπάρχουν πολλά να ενημερωθεί κανείς διαδικτυακά.

    Ο κύριος 20:19 να υποθέσω ότι θέλει το παιδί του υπάκουο στρατιωτάκη που θα διαβάζει, θα συνεχίσει τη διαιώνιση του ελληνικού γένους κάνοντας το δούλο (αφού θα εξασκεί δουλεια) σε όποια εταιρεία τον προσλάβει και να ζήσει ήσυχα τη ζωή χωρίς να μπλέξει πουθενά.

    Η ενημέρωσή σας είναι τουλάχιστον ελλιπής όταν λέτε ότι τάσσονται μόνο υπέρ των μεταναστών. Πιστέψτε με, δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα τους αυτό που ισχυρίζεστε.

    Λύσεις υπάρχουν πολλές. Τώρα με το τι σας πιπιλίζει το μυαλό ο κάθε MEGA, ANT1 και ΝΕΤ είναι άλλο θέμα. Κόψτε την <> ενημέρωση, διαβάστε, ακούστε τίποτα παραέξω και ισως έτσι ξεθολώσει το μυαλό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/2/11 00:12

    Σιγά ρε παιδιά τι κάνανε οι άνθρωποι ;
    ένα πάνω υψώσανε με λόγια αγάπης.. κι ο Ιησούς αυτό θα έκανε , αγαπάτε αλλήλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/2/11 00:20

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ
    ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ,ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΜΜΕ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/2/11 13:30

    Λευτερια σε ολο τον κοσμο απο πολιτικους, συνδικαλιστες, απο ΜΜΕ και απο τους μεταναστες (κυριως τους Ελληνες) μπας και γυρισουν καμια ωρα σπιτι τους να τους δουμε λιγο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/2/11 22:50

    Τώρα έχουμε και ρατσιστικά σύνδρομα. Μορέ τίμας λες ρατσιστής είσαι και φαίνεσαι απο τα γραφόμενα σου ουστ απο δω τεμπέληδες, ανεπάγγελτοι του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/2/11 22:44

    Πέρα από την ανοησία και τον φανατισμό των ρατσιστών, είναι τυχαίο ότι αντί να εκφέρουν απόψεις - αν έχουν - υβρίζουν και εξανίστανται και μιλούν απαξιωτικά, προδίδοντας ασίγαστο μίσος; Δυστυχώς δεν βρίσκω γιατί η κοινή μας καταγωγή θα πρέπει να μου δημιουργεί αισθήματα αλληλεγγύης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/6/11 15:42

    Ο άξεστος μ...ας που αποκαλεί τεμπέληδες και τενεκέδες τα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά ώστε να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο κόσμο χωρίς ανισότητες και αδικίες και όπου όλοι θα είναι χρήσιμοι και παραγωγικοί ας γυρίσει στον καναπέ του και στη μίζερη ζωή που του έχουν μάθει να ζει και ας αφήσει τα σχόλια...Όλοι ξαφνικά απέκτησαν κρίση από το σπίτι τους...Εντάξει Κύριε φασίστα το ξέρουμε ότι το αφεντικό σου δε σε θεωρεί τεμπέλη...Εύγε!!!!! Συνέχισε έτσι ρε καρκίνωμα...Το παιδί σου θα πρέπει να είναι πολύ περήφανο για σένα και τον κωλόκοσμο που εσύ και οι όμοιοι σου δημιουργήσατε...Φαντάζομαι του έχεις μάθει και τι να ψηφίζει...Τέτοιος είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/3/12 14:11

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *