ροή ειδήσεων

Λίγα λόγια την ΑΝΕΣ

"Μπορεί να ήταν άλλες εποχές τότε (1980) αλλά ένα ΣΥΜΗ Ι κατάφερε μέσα σε
λιγότερο από 10 χρόνια να δώσει την δυνατότητα στην εταιρεία να ναυπηγήσει... το ΣΥΜΗ ΙΙ! Έπειτα το 1999 αγοράστηκε το Υ/Γ ΑΊΓΛΗ (μετά από ένα χρόνο ναύλωσης) ενώ ακολούθησε η δημιουργία γραφείο στη Ρόδο! Το 2002 αγοράστηκε το ταχύπλοο καταμαράν ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ το οποίο αν και στην αρχή εκτελούσε δρομολόγιο ως ταχύπλοο στην συνέχεια λειτουργούσε ως συμβατικό για ευνόητους λόγους! Τελικά το συγκεκριμένο πλοίο δεν στέριωσε ποτέ στην γραμμή αν και κατ' εμε θα μπορούσε να προσφέρει πάρα πολλά. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ κάπου εκεί άρχισε να χάνετε η μπάλα στη εταιρεία! Ακολοθηθησαν η πώληση του ΣΥΜΗ Ι (πολύ σωστά γιατί  παρά την τεράστια προσφορά του στο νησί πλέον δεν μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες του νησιού) η ναύλωση του ΣΥΜΗ (ΕΧ. ΕΥΤΥΧΙΑ ) για 3 χρόνια , η ναύλωση και αγορά του ΠΡΩΤΕΑ, η αγορά του ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΙΓ. με ταυτόχρονη πώληση του ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ) και όλα αυτά σε διάστημα 5 χρονών (2002-2007) Μπορεί οι ανάγκες να αυξήθηκαν αλλά για μια εταιρεία ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ με το μέγεθος της ΑΝ ΕΣ τα συγκεκριμένα ανοίγματα ήταν μεγάλα! Και ξαφνικά ενώ η εταιρεία που ιδρύθηκε με λεφτά των Σημειακών για να εξυπηρετεί το νησί της ΣΥΜΗΣ βρέθηκε να εξυπηρετεί την άγονη της 12νησου (γραμμή που όπως και οι υπόλοιπες αγονες προσφέρει (???) ελάχιστα κέρδη ) και την γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΙΓΙΝΑ μετα από ατυχεις  χειρισμούς σε αγοροπωλησίες (πρωτευς στην ΣΑΟΣ) οπως δηλωσε σε συνέντευξη του γενικός  διευθυντής (κατα λεξη  μείναμε με 2 μεγάλα  καράβια στα χερια μας και έτσι  αναγκαστήκαμε να αφησουμε τον ΑΓ. Νεκταριο στην ΑΙΓΙΝΑ μιας που το καραβι ηταν γνωστο στη γραμμη) Κατα συνεπεια το 2011 το νησι της Συμης εξηπηρετειται απο 0 πλοια στην γραμμη αν και στον στολο της ανηκουν 4 πλοια (ΠΡΩΤΕΥΣ, ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ , ΣΥΜΗ ΙΙ, Υ/Γ ΑΙΓΛΗ (παραποπλησμενο εδω και σχεδον 2 χρονια)) Μπραβο σας Κυριοι!

Υ/Γ: Δικαιολογιες του στυλ αυξηθηκε η τιμη του πετρελαιου ειναι σεβαστες αλλα δεν ευθυνονται για την συνολικη εικονα της εταιρειας!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/2/11 10:00

    Η "λαϊκής βάσης" αυτή εταιρία δείχνει το πόσο κοντά στο λαό της είναι, μη πληρώνοντας όλους εμάς που εργαζόμαστε στα πλοία της και στηρίζοντας της ολα αυτά τα χρόνια. Όπως ακούγεται μάλιστα τον τελευταίο μήνα στο νησί, η διοίκηση έχει παραδώσει τα όπλα σε γνωστό επιχειρηματία της Ρόδου που θα προσπαθήσει να την περισώσει!

    Νομίζω όλοι γνωρίζουμε που καταλήγουν τέτοιες ενέργειες!

    Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/11/13 13:44

    ΟΛΑ ΝΑΙ!! ΕΞΙΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΙΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΟΜΑΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
    α. ΣΥΜΙ Ι- ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΙΜΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ"""ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΠΟΡΟΘΣΕ ΝΑ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΙΤΗΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΜΕΤΑΣΚΕΥΗ.
    ΣΥΜΙ ΙΙ --ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΙΣΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΜΑΡΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΡΟΦΑΛΟ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ "" ΜΙΖΖΕΣ ""??
    ΔΕΛΦΙΝΙ ΑΙΓΛΗ -- ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΓΟΡΑΖΑΝ 3 ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΓΝΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ """ ΕΞΙΠΗΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΙΓΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΕΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ
    ΠΑΝΟΡΜΙΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΛΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ""ΜΙΖΖΑΣ ""
    ΠΡΟΤΕΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΛΟ ΒΑΠΟΡΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΛΟΟ ΚΑΙ ΕΞΙΠΙΡΕΤΙΚΟ"
    ΝΕΧΤΑΡΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΟΡΙΖΟ .
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΕΙΣ"" ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΑΝΕ. ΚΡΙΜΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/11/13 14:24

    Ej oswn gnwrizoume to Symi II exei katasxe8ei logw xrewn pros gnwsto epixeirimatia tis Rodou o opios exei analavei na svsei tin ANES. Ej allou itan me diafora to xeirotero Catamaran pou exei pleusei se Ellinikes 8alasses, ka8ws kounage akoma kai se limni, itan pio argo akoma kai apo tin neroulou kai pa8ene diarkws zimies (den dyskolevomai ka8olou na pistejw auta pou graftinkan prin gia mizes). To Aigli ta exei paei ta jwmia tou kai itan mono gia kalokairi. O Prwteas itan wraio ploio kai kalotajido alla exei perasei to orio ilikias. Genikws prepei na kleisei i etairia kai na analavoun sovaroi an8rwpoi tin ejypiretisi tou nisiou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *