ροή ειδήσεων

Υπό διάλυση το αεροδρόμιο Ρόδου

Η βουλευτής Δωδεκανήσων, Μίκα Ιατρίδη, έθεσε ερώτηση στη Βουλή με αφορμή τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο της Ρόδου. Η βουλευτής κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να...
δώσουν άμεσα λύση προκειμένου να μπορέσει το αεροδρόμιο να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες, ελέω τουρισμού, ανάγκες του νησιού.

«Είναι δεδομένο ότι οι Δωδεκανήσιοι βιώνουμε την εγκατάλειψη των νησιών από την Κυβέρνηση. Και αυτό δυστυχώς συμβαίνει σε όλους τους τομείς. Εδώ και ενάμιση χρόνο, τα προβλήματα του αεροδρομίου της Ρόδου, εξακολουθούν να υφίστανται» ανέφερε.

Η Μίκα Ιατρίδη έκανε λόγο για εκτεταμένες φθορές στη ψευδοροφή του αεροδρομίου, για προβλήματα στο σύστημα κλιματισμού, για ελλείψεις στο σύστημα πυρόσβεσης καθώς και για μεγάλα κενά στο προσωπικό. Παράλληλα, έθεσε και το ζήτημα της αποκομιδής των σκουπιδιών και της καθαριότητας του κτιρίου.

«Το αεροδρόμιο της Ρόδου αποτελεί την πρώτη εικόνα που συναντούν οι επισκέπτες που συρρέουν κάθε χρόνο στο νησί. Δυστυχώς η εικόνα αυτή είναι απαράδεκτη για έναν προορισμό που βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων σε παγκόσμιο επίπεδο» τόνισε χαρακτηριστικά.


zougla.gr
rodiaki.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/2/11 11:55

    Μπα!!!! που ήσουνα εσύ πέρσι και πρόπερσι που τα φωνάζαμε?? <> έλεγες... Τα χάλια του αεροδρομίου μας έφτασαν σιγά σιγά σε αυτό το χάλι και όλοι εσείς έχετε μερίδιο ευθύνης,τα γνωρίζετε πολύ καλά από πέρσι που έτυχε να τα συζητούσατε μέσα στο γραφείο του τότε αερολιμενάρχη(έτυχε να σας ακούσω προσωπικά).. Άλλα μας έλεγαν πέρσι οι τώρα βουλευτές του πασόκ και τώρα είναι άφαντοι ... Όπως άλλα μας λέγατε και εσείς πέρσι που τώρα σας έπιασε ο πόνος για το αεροδρόμιο ..
    Για έλατε μια βόλτα στο αεροδρόμιο και μιλήστε με κανέναν υπαλληλάκο να σας πει και προπάντως να σας δείξει τι συμβαίνει εκτός από όλα αυτά που βλέπει όλος ο κόσμος και να δούμε μετά τι θα έχετε να πείτε!!!!
    Είμαι υπαλληλος της ΥΠΑ αγανακτισμένος για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου,, και δυστηχώς ο κόσμος δεν τα γνωρίζει και τα βάζει μαζί μας για ένα πράγμα είμαι σίγουρος πως αν μάθει το τι πραγματικά παίζετε και τι γίνονται τα λεφτά του τότε να δούμε τι θα έχει να πει.....


    Επιφυλάσομαι κάποια στιγμή να μπορέσω να σας παραθέσω ένα πολύ μικρο παράδειγμα <> όχι μόνο λόγια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/11 12:09

    μέσα στα εισαγωγικά δεν ξέρω γιατι δεν φένετε τι έχω γράψει
    στην αρχη γράφω ( όλα θα φτιαχτούν )
    και στο τέλος (με στοιχεία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/2/11 12:24

    Μπα,που ειναι αυτη η κυρία;;;;Ας της πει κάποιος πως αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του νησιού...Το πρόβλημα του αεροδρομίου το φωνάζουμε χρόνια τώρα....Που είναι αυτή η κυρία τις μέρες αυτές με όλες τις καταστροφές που γίνονται;;;;;;;Οτι διαβαζει απο τα διαφορα blogs τα μεταφέρει στη βουλή;;;;;;;Ελα κ.Ιατριδη αυτές τις μέρες που είμαστε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για ώρες ατελείωτες,που πνιγόμαστε με την πρώτη ψιχάλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/2/11 21:01

    Η κυλιωμενη σκαλα, που εγινε και θεμα επερωτησης στην βουλη, ακομα να λειτουργησει...
    Πριν τα Χριστουγεννα σε αφηξη μου στο νησι, εγινα μαρτυρας τραγικωμικων σκηνων στον ιμαντα των αποσκευων. (Αληθεια, διπλασιασαν τις κτιριακες υποδομες, και οι αφηξεις ακομη με τους ιδιους αρχαιους ιμαντες;)
    Καποια στιγμη, κολλησαν οι βαλιτσες στην ραμπα που τις ανεβαζει απο το υπογειο, και το συστημα εφερνε συνεχεια κι αλλες απο κατω. Μια κοπελλα που στεκοταν διπλα με εναν ασυρματο, δεν μπορουσε να βοηθησει, και κατι νεαροι επιβατες, ειχαν ξαπλωσει μεσα στην ραμπα, προσπαθοντας να απεγκλωβισουν τις αποσκευες. Η κατασταση ηταν πλεον επικινδυνη. Ειλικρινα παιδια, εχω ταξιδεψει τον κοσμο, αλλα τετοιο πραγμα μονο εδω το εχω δει.
    Κριμα παιδια, ειλικρινα καθε φορα που φτανω στο νησι μου, μονο ντροπη και θλιψη αισθανομαι μπροστα στους επισκεπτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *