ροή ειδήσεων

Στο εδώλιο για το βιασμό βρετανής τουρίστριας

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου θα καθίσει στις αρχές Μαρτίου ένας 30χρονος από το Δήμο Αφάντου της Ρόδου ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό μιας 36χρονης Αγγλίδας...
τουρίστριας, η οποία τον κατήγγειλε το καλοκαίρι του 2001.

Η υπόθεση είχε προσδιοριστεί και τον Μάρτιο του 2009 όμως αναβλήθηκε καθώς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος λόγω προβλημάτων υγείας (είχε εγχειριστεί πρόσφατα). Στη συνέχεια προσδιορίστηκε εκ νέου για τον Μάιο του 2010 όμως λόγω μη κλήσεως των μαρτύρων, η υπόθεση αναβλήθηκε.

Ο 30χρονος τον Μάιο του 2004 είχε κριθεί ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω και του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 6 ετών με την έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, κι έτσι ο νεαρός άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό, σημειώθηκε σύμφωνα με την καταγγελία της Αγγλίδας τουρίστριας, τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου 2001 όταν ο 19χρονος τότε από τον Δήμο Αφάντου, συμμετείχε σε παραλιακό πάρτι στην περιοχή Τραουνού του Δήμου Καλλιθέας.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, η 25χρονη τότε τουρίστρια, η οποία διέμενε σε ξενοδοχείο της Ρόδου, έφυγε από το πάρτι μόνη της και αναζήτησε μεταφορικό μέσο για να τη μεταφέρει μέσα στην πόλη της Ρόδου.

Ο 19χρονος νεαρός προθυμοποιήθηκε τότε να τη μεταφέρει με το μοτοποδήλατό του και πράγματι η Αγγλίδα επιβιβάστηκε σε αυτό. Έτσι, έφθασαν μέχρι την διασταύρωση Κοσκινού, όπου ο 19χρονος βγήκε από τον δρόμο και την οδήγησε σε παρακείμενο αγρό. Εκεί, αφού την ακινητοποίησε ασκώντας βία, την χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και την πλάτη και πιέζοντας την τον λαιμό, της έσκισε τα ρούχα εξαναγκάζοντας την έτσι σε συνουσία μαζί του.

Ο νεαρός εντοπίστηκε από την ασφάλεια Ρόδου λίγες μέρες αργότερα, και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή και μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Με βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο νεαρός ροδίτης, παραπέμφθηκε να δικαστεί ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω το οποίο και τον καταδίκασε στην ποινή των έξι ετών κάθειρξης.

Συνήγορος υπεράσπισης του 27χρονου ήταν ο δικηγόρος κ. Μανώλης Κουτσούκος, και πολιτική αγωγή ο δικηγόρος κ. Άκης Δημητριάδης.

sarotiko.blogspot.com
Ροδιακή

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/2/11 19:27

    αν βιασε την κοπελα να καταδικαστει οπως αρμοζει σε ενα βιαστη αν ομως ειναι αθωος οπως υποστηριζει να προσπαθησει να το αποδειξει και να παει σπιτακι του και να το βαλει καλα στο μυαλο του αυτος και οσοι θελουν να πηδανε αγγλιδες . πριν το σεξ υπευθηνη δηλωση του νομου 105 οτι δεχοντε να πηδηχτουν γιατι ειμαι σιγουρος πως ολοι που την πατησανε μ αυτες δεν ηταν ενοχοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάμε για πολύ κουφάλες.
    Το κόλπο ειναι να βγεί η καταδίκη για να πάει μετα να εισπράξει αυτή η κυρία την αποζημίωση απο την ασφαλιστική της εταιρεία στην Αγγλία.

    Στην ασφάλεια ταξειδίου που κάνουν υπάρχει και η ασφάλεια για βιασμό.

    Ας το ψάξει ο δικηγόρος του νεαρού το θέμα, μήπως η εν λόγω κυρία συνδίασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
    Τζάμπα διακοπές , χαρά στα σκέλια της, και μιά καλή αποζημίωση για να τα βγάλει πέρα αν ειναι ανεργη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/2/11 12:10

    μη γαματε πρε εγγλεζες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *