ροή ειδήσεων

Γιατί να χρεωστάει η Ελλάδα ? Λύση υπάρχει...

Από παλιά η Ελλάδα μας από ¨πατριώτες¨ προδότες καταστράφηκε και συνεχίζει να καταστρέφετε . τώρα εδώ που φτάσαμε το ξέρουν ΟΛΛΟΙ . Αλλά δυστυχώς κανένας και μέχρι τώρα δεν τιμωρείται... η έχει επιστρέψει τα χρήματα. Κακοδιαχείριση, αφαίρεση χρημάτων (κλεψιά) σπατάλη, μίζες, προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων, περιστέρους από τη χρειαζόμασταν, μαϊμούδες συντάξεις, αδικαιολόγητες υψηλές συντάξεις φοροδιαφυγή (αλλά γιατί να πληρώνουμε εμείς οι πολίτες φόρο , αφού ξέρουμε ότι θα παγαίνανε στις τσέπες τους ) Εδώ που τα λέμε, μόνο στην Ελλάδα δεν τιμωρείται κανένας Βουλευτής , ο οποίος παραδέχεται , ότι ¨Εμείς τα φάγαμε ¨ και δεν αναλαβαίνει η Δικαιοσύνη ? Τι θα πει ¨φάγαμε¨? Τα λεφτά τρώγονται ? ΟΧΙ μόνο Κλέβονται, λιπών το λέει ένας υψηλόβαθμος στέλεχος της κυβερνήσεως, και δεν τον δικάζει ΚΑΝΕΝΑΣ ? Σε άλλο κράτος τις Ευρώπης θα ήταν είδη φυλακή αλλά εδώ το κουκουλώσαμε πάλει , όπως πολλά άλλα σκάνδαλα στο παρελθόν. Εάν δεν φύγουν οι γνωστές Οικογένειες από την εξουσία(Μιτσοτακιδες, Παπανδρέου, Καραμανλή Βαρβιτσιώτη κ.τ.λ.} συν τους κουμπάρους και φίλους τους , τα κομματικά ΜΜΕ! και κομματικοί δημοσιογράφοι , τότε πρώτον δεν θα σωθούμε και εάν σωθούμε, πάλι αυτοί θα μας καταστρέψουν και πάλι. Άμα είχαμε βουλευτές που είναι έλληνες ορθόδοξη και αγαπούσαν τον τόπο τους, θα είχαμε εδώ και 40 χρόνια, ελληνικές βιομηχανίες αυτοκινήτων άλλα και εδώ το λάδωμα, η μίζα προς βουλευτών έδωσαν την σημερινή απάντηση, γιατί δεν τις έχουμε τελικά. Υπάρχουν πολλά άλλα παραδείγματα, το πώς καταντήσαμε να φτάσουμε στην σημερινή μιζέρια, αλλά δυστυχώς, πολλοί φοβήθηκαν την Ελλάδα και φοβούνται ακόμα την Ελλάδα που έχει φυσικά και υλικά πλούτοι και αυτά είναι που πραγ! ματικά θέλουν οι ξένοι, και επίσης, θέλουν τα εξαφανίσουν, τον πολιτισμό μας, την θρησκεία μας, και την γλώσσα μας.

Τώρα στην λύση .
Υπάρχει το κατοχικό δάνειο του 1942 που δώσαμε με το ¨πιστολι στο κρόταφο¨ στους κατακτητές γερμανούς, επίσης τότε τα πλαστά μάρκα που τύπωναν οι κατακτητές γερμανοί και πλήρωναν με αυτό το πλαστό νόμισμα και έπαιρναν τα ρέστα σε δραχμές, και όταν έφυγαν οι γερμανοί, αναγκάστηκαν άλλα, τα πλαστά μάρκα να τα αγοράσει η Ελλάδα σε δολάρια
Οι αποζημίωση του πολέμου από τους γερμανούς, που όλοι πήραν αποζημίωση ΕΚΤΟΣ από την Ελλάδα .
Η επιστροφή όλων των κλεμμένων αρχαίων μας , και απαίτηση των 50 % τον χρημάτων από τις εισπράξεις των μουσείων άλλα αυτά τα χρόνια που στολίζονται με κλεμμένα αρχαία μας, και οικονομάνε με την ιστορία μας και την πολιτιστική κληρονομία μας. Και άμα δεν τα επιστρέψουν να απαιτήσουμε το 100% των εισπράξεων , μέχρι την ημέρα που θα τα πάρουμε πίσω.
Όλα αυτά, εάν τα βάλουμε κάτω με την σημερινή οξεία τους συν τους τόκους, το ποσόν θα είναι πάνω από ΤΡΙΣ Ευρώ . Συν την αξιοποίηση των πλούτων μας που έχουμε σε πετρέλαιο , φυσικό αέριο και χρυσό , και μην ξεχνάμε έχουμε και τον τουρισμό , θάλασσα ήλιο, νησιά και τον χειμώνα τα βουνά και χάνια ( το ΝΤΟΥΜΠΑΙ έφτιαξε τεχνικά νησιά και πίστα για σκι, που εμείς τα έχουμε όλα στην Ελλάδα μας ) καταλαβαίνεται ότι Ελλάδα θα είναι (και είναι )η πλουσιότερη χωρά στον ΚΟΣΜΟ. Αλλά έχουμε η είχαμε ποτέ κυβέρνηση η Βουλευτές να μπορέσουν να διεκδικήσουν αυτό που δικαιούμαστε ?
Λύση υπάρχει να πάρουμε όλα αυτά που μας ΚΛΕΨΑΝΕ και μας χρωστάνε τόσα χρόνια, αλά ποιος ?
Μόνο ΕΜΕΙΣ σαν ελληνικός λαός έχουμε την δύναμη να τα διεκδικήσουμε, ΟΛΛΟΙ στους δρόμους, στα σπίτια των 300 τις βουλής , μόνο έτσι θα καταλάβουν , ας γίνουμε και εμείς σαν την Τυνησία, Αίγυπτος και να ελευθερώσουμε την Ελλάδα από τους κλέφτες, λαμογια, απατεώνες και μιζαδόρους .

Εάν δεν μπορούν αυτοί, ας πάρουν εμένα χωρίς χρήματα , να απαιτήσω και να πολεμήσω , αυτά που μας ανήκουν.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/3/11 15:34

    Έλα πάρε, έλα! Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω!
    Γιατί όμως όταν δεν μας πείραζε που χρωστάγαμε δεν μίλαγε ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/3/11 16:19

    για να δουμε το αποτελεσμα των επομενων εκλογων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/3/11 16:51

    πως μας έχουν πιάσει στο σακί κορόιδα έτσι όλους ρε,,,,

    ούτε ένας απο τους ΤσουκατόΜαντελοΑκηΣιμιτοΠαπαντωνιοΡουσοπουλοΒουλγαροΧριστοφοράκουςΚΤΛ δεν τιμωρήθηκε !

    Ούτε ένας δεν έδωσε πίσω ότι έκλεψε ή μέρος αυτών !

    Αντιθέτως ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει τον συνταξιούχο, τον εργάτη, τον υπαλληλο, τη μεσσαία τάξη να ΠΛΗΡΩΣΕΙ τα ΠΑΝΤΑ - ΟΛΑ !

    ..είμαστε άξιοι της μοίρας μας ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/3/11 23:44

    πολυ καλα τα λες
    δυστηχως δεν εχουμε τετοιους αρχηγους διοτι
    ολοι τους ειναι προδοτες.
    Τουλαχιστον το 50% τω εισητηριων να μας εδωναν
    ολοι τους οι κλεφτες Γαλλοι,Αγγλοι,γερμανοι και ολοι οσοι εχουν κλεμμενα αγαλματα
    και θησαυριζουν, εις βαρος μας,θα ειμασταν σε καλυτερη μοιρα
    Giannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Koukouloforos16/3/11 12:22

    τι μικρόμυαλοι που είστε γαμώ την τρέλα μου γαμώ!!! Άντε και πήραμε τις αποζημιώσεις πίσω, άντε και πήραμε ευνοϊκά δάνεια.. μετά;;; ΡΕ ΜΕΤΑ;;; Το πρόβλημα είναι η ανάπτυξη ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;; ώραια.. ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕ ΖΏΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ;;;;;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ 'ΑΡΧΗΓΟΙ';;; ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ... σκεφτήτε το λιγο ανοιχτόμυαλα και θα καταλήξετε στο εξής: για να αλλάξει μυαλά ο έλληνας Η ΧΟΥΝΤΑ Η ΚΡΙΣΗ.. ΔΙΑΛΕΧΤΕ.. (μην τολμήσει να με πεί ανθέλληνα κάνενας γιατι θα τον δαγκώσω στο λαρύγγι .. 25 χρονών δαρμένος απλήρωτος μαλακας ειμαι κ εγώ που πληρώνει τα σπασμένα τον παλαιότερων γεννεών και λοιπών λαμόγιων...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Koukouloforos16/3/11 12:34

    Και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι το τέχνασμα της κρίσης δεν θα πιάσει γιατι σας βλέπω όλους έσας που παραπονιέστε να ψάχνετε τρόπους να φάτε λεφτά ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ.. ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΟΙ ΧΑΖΟΕΠΙΧΕΙΡΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝ ΜΈΡΕΙ ΕΥΘΥΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Τους δίνεις λεφτά να ανανεώσουν τις επιχειρήσεις τους και αντί να τα επενδύσουν σωστα ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ 1002 ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.. εεεεε καλα να πάθουμε.. ΚΩΦΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΦΟΥΝΤΟ.. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.. ΟΤΑΝ ΠΕΡΕΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΣΤΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΣ.. Ε ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *