ροή ειδήσεων

Πρώτη εικόνα στην έξοδο του αεροδρομίου

Εγκαταλειμμένες διαφημιστικές πινακίδες στην έξοδο του αεροδρομίου Διαγόρας...
σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο σαν πρώτη εικόνα για τους επισκέπτες του νησιού, που από τον επόμενο μήνα θα αυξηθούν ραγδαία. Στην ίδια κατάσταση βρίσκονται πολλούς μήνες. Θα ξαναχρησιμοποιηθούν ή τουλάχιστον θα συντηρηθούν; Κανείς αρμόδιος δεν τις έχει δει;

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/3/11 09:27

    Το αεροδρομιο της Ροδου ειναι προς διαλυση κανεις δεν ασχολειται και η υπαλληλοι της Υπα και διευθυντης το μονο που εχουν να ασχοληθουν ειναι πως θα περναει η ωρα τους και αν θα πουληθουν..

    Αντι να κοιταξουν την εικονα του αεροδρομιου και πως θα τακτοποιησουν τα θεματα με τισ εταιρειες και τα προβληματα αεροδρομιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/3/11 06:54

    yperoxo theama!!to exete xanadei allou?monadiko!prepei na eimaste perhfanoi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/3/11 10:46

    Αυτος σας μαρανε ρε παιδια?Η πινακιδες απ'εξω?Το οτι ξοδευτικαν τοσα εκατομμυρια για να χτιστει η νεα πτερυγα εξωτερικου και δεν εχει τα απαρραιτητα για την εξυπυρετηση τον ξενων επιβατων?Καταρχην δεν εχει Α.Τ.Μ,αν καποιος χρειαστη να κανει αναληψη μετρητων θα πρεπει να παει στην παλια πτερυγα και αν το βρει,δεν εχει κουτι ταχυδρομιου,θελει να στειλει κατι ταχυδρομικος και δεν εχει κουτι που να ριξει μεσα το γραμμα του.Σπανια λειτουργουν οι κυλιωμενες σκαλες,ευτηχως δυλαδη που εχει ανοιξη και ενα αναψυκτηριο και μπορει να αγορασει ο κοσμος κατι να φαει η να πιει καθως περιμενει στην ουρα.Να παμε τωρα στο μεγαλυτερο προβλημα που υπαρχει,η παλια πτεριγα.Τη να πω τωρα για αυτο το θεμα ρε παιδια ελεος,προφανος εχετε καταλαβει οτι ειμαι υπαλληλος του αεροδρομιο και γι΄αυτο τα λεω,γιατη δεν μπορουμε να δουλεψουμε κατω απο αυτες της συνθηκες.τα κλιματηστικα δεν λειτουργουν το καλοκαιρι αγαναχτησαμε περιση,το τη ακουσαμε απο επιβατες ηταν το αδιανοητο,μονο που ξυλο που δεν φαγαμε,λες και ειμαστε αρμοδιοι εμεις,ουτε και η κυλιωμενες σκαλες λειτουργουν εκει,ασε τον βρεχει χρειαζομαστε γαλοτσες και αδιαβροχα.Γι'αυτο αφηστε της μαλακιες και ασχοληθειται με τα ποιο σοβαρα θεματα που υπαρχουν,καντε και κανενα παρκινκ της προκοπεις ποια,δεν λεω εγω πληρωνω οταν ερχομαι για να αναλαβω βαρδια αλλος μπορει να μην εχει να δωσει το παρκινκ του προσωπικου γεματο και δεν ειναι αρκετο με τοσο προσωπικο,ελεος που ζουμε ρε παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/3/11 11:56

    Να συμφωνησω με τον προλαλησαντα.
    Ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω.
    Ερχομαι σαν επιβατης πανω απο 12 φορες τον χρονο στην Ροδο, τα τελευταια 10 χρονια.
    Ειναι δυνατον, να εχουν διπλασιασει τις κτιριακες υποδομες, και οι αφιξεις και ιμαντες αποσκευων να εχουν παραμεινει ως εχει;
    Πριν κανα δυο μηνες, με την αφιξη ενος μολις αεροπλανου μπλεχτηκαν οι βαλιτσες στην ραμπα που τις ανεβαζει απο το υπογειο, με κινδυνο να καταστραφουν. Ο κοσμος εκανε βουτιες μεσα στην ραμπα, να τις ξεμπλεξει, με κινδυνο να τραυματιστει.
    Δεν υπηρχε ατομο, να επιβλεπει την κατασταση, και να επεμβει αποτελεσματικα. Το κοριτσακι της εταιρειας χαντλιγκ με τον ασυρματο, τα ειχε χαμενα.
    Δεν ειναι κι αρμοδιοτητα της βεβαια. Τους ιμαντες τους παρεχει η ΥΠΑ.

    Τωρα για τις μη-κυλιωμενες σκαλες στην παλια πτερυγα. 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!!! 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!!
    Περυση εγινε μεχρι και επερωτηση στην Βουλη. (αυτο και μονο δειχνει την ανικανοτητα του κρατικου μηχανισμου. Ελεος!Στη βουλη για μια κυλιωμενη σκαλα;)
    Βγηκε μετα ο κυριος βουλευτης που την εκανε την επερωτηση, και εκανε δηλωσεις, οτι οριστε, δεν ηταν τιποτα δυσκολο, το φεραμε το θεμα στο βουλη, και λυθηκε.
    Τιποτα δεν λυθηκε! Οπως ηταν ειναι, δεν δουλευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *