ροή ειδήσεων

Προβολή της Ελλάδας στην Ελβετία

Ένας μήνας κρητική κουζίνα στο Μοντρέ της Ελβετίας είναι το θέμα που προβάλλει η εφημερίδα της Λωζάννης «24heures»...

Τρεις γνωστοί σεφ των ξενοδοχείων Εlounda, οι Αντώνης Πετρέλλης, Νίκος Ζαράνης και Μπάμπης Κουντούρης, παρουσιάζουν τις γαστρονομικές δημιουργίες τους στα εστιατόρια των ξενοδοχείων του Μοντρέ Rοyale Palace και Eden Palace au Lac από τις 14 Μαρτίου έως τις 10 Απριλίου. Με την ευκαιρία του γεγονότος προβάλλεται η κρητική διατροφή ως μία από τις πιο υγιεινές και ισορροπημένες στον κόσμο.

Εξάλλου, την Παρασκευή 25.3.2011, ύστερα από πρόσκληση της πόλης Μορζ, ο ελληνικός σύλλογος Λωζάννης «ΕΣΤΙΑ» παρουσίασε την ιστορία και τα αξιοθέατα των Δωδεκανήσων στο Φουαγιέ του Θεάτρου Beausobre, όπου προβλήθηκε πλούσιο οπτικό υλικό και ακολούθησαν ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί, ζωντανή μουσική και προσφορά ελληνικών μεζέδων.

Τέλος, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της Tribune de Geneve, η Swiss πρόκειται να ξεκινήσει μία επιπλέον καθημερινή αεροπορική σύνδεση Γενεύη - Αθήνα, διαθέτοντας δύο καθημερινές πτήσεις από την ελβετική πόλη στην ελληνική πρωτεύουσα. Επίσης, η θυγατρική της, Edelweiss, θα συνδέει το καλοκαίρι τη Γενεύη με το Ηράκλειο, τη Ρόδο, την Κω, την Μύκονο και την Σαντορίνη.

zougla.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *