ροή ειδήσεων

Αλβανοί δοκίμασαν να προσφέρουν προστασία σε μπάρ της Ρόδου και συνελήφθησαν !

"Διαβάστε το παρακάτω άρθρο για να καταλάβετε τι παλιό-ρατσα είναι... οι κωλο-αλβανοί και γιατί πρέπει να προσλαμβάνετε μόνο Έλληνες στις δουλειές σας !"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αλβανοί «νταήδες» είχαν βρει τον εύκολο τρόπο να πίνουν… δωρεάν στα μπαρ της Ρόδου και να… χαρτζιλικώνονται από τους ιδιοκτήτες τους για να τους προστατεύουν από τους… εαυτούς τους! Όμως, ο κόμπος έφτασε στο χτένι για κάποιους από τους επιχειρηματίες, που οδήγησαν την Αστυνομία στην σύλληψη του αρχηγού των «νονών».


Ο 29χρονος Αλβανός πήγε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ένα μπαρ στο Φαληράκι μαζί με δύο ομοεθνείς του και χτύπησαν άγρια τους δύο ιδιοκτήτες, έναν 55χρονο και τον 28χρονο γιο του, για να τους δείξουν από τι… κινδύνευαν αν δεν πλήρωνα για την «προστασία» τους! Για να τους πείσουν, μάλιστα, να τους δώσουν 200 ευρώ, τους απείλησαν με όπλο!

Μόλις έφυγαν, όμως, οι ιδιοκτήτες κάλεσαν αστυνομικούς του τμήματος Αρχαγγέλου οι οποίοι τους αναζήτησαν και κατάφεραν να συλλάβουν τον 29χρονο εκβιαστή που έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, όχι όμως και τους συνεργούς του.

Η είδηση της σύλληψης έκανε και τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες να ξεθαρρέψουν κι έτσι ένας 56χρονος κατήγγειλε ότι οι «νονοί» τον είχαν υποχρεώσει από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2010 να τους πληρώνει 80 ευρώ και να τους… κερνάει ποτά κάθε φορά που τους έβλεπε, απειλώντας να τον χτυπήσουν και να καταστρέψουν το μαγαζί του! Ο αρχηγός της συμμορίας φέρεται να έχει τουλάχιστον άλλους πέντε συνεργούς που αναζητούνται.

protothema.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/3/11 19:02

    MPOURDELO KATANTISAME RE.AN AYTA TA EKANAN THN DEKAETIA TOU 80 OLOI H PALIO ALBANOI THA HTAN NEKRH.
    H ASTYNOMIA TI KANEI??
    POU EINAI???
    ELEOS PIA AS BGOUN STOUS DROMOUS PIA FTANEI H TEMPELIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/3/11 19:14

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ,ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΙΑ...ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/3/11 19:20

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/3/11 19:32

    ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/3/11 19:33

    Κρύπτες με οπλισμό τους στη Δυτική Ελλάδα...!
    Ο κακοποιοί τους δολοφονούν στο κέντρο της Αθήνας με τα ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και οι Αλβανοί που έχουν μείνει στην "μητέρα πατρίδα", όπως οι εκδιωχθέντες συνεργάτες των Ναζί και των Ιταλών φασιστών από τη Νότιο Ήπειρο, οι Τσάμηδες, προχώρησαν σε επίσημη διακήρυξη της πρόθεσης επιστροφής τους "εν όπλοις" στη Νότιο Ήπειρο και σε κινήσεις δημιουργίας της "Μεγάλης Αλβανίας", ενώ ταυτόχρονα αποθηκεύουν οπλισμό σε κρύπτες στην Δυτική Ελλάδα. Επίσης, ζήτησαν επίσημα τη συνδρομή μεγάλου βρετανικού νομικού γραφείου για να διεκδικήσουν τις "περιουσίες που τους έκλεψε το ελληνικό κράτος μετά το τέλος του Β'Π.Π."!

    ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/03/blog-post_3357.html#ixzz1G1wwVKmK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/3/11 19:35

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΑΛΒΑΝΟΙ,,,ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΗ ΕΔΩ...ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/3/11 19:47

    GIA AYTO PREPI NA EIMASTE ENOMENOI OLOI, DEN PREPI NA KANOYME DIAKRISOI OLOI NA FIGOYN KAI ALLES RATSES NA PAN APO EKEI POY HR8AN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/3/11 19:55

    με καλύψατε όλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/3/11 20:09

    TO KALYTERO TO EKANAN STA TRIANTA PRIN 2-3 XRONIA ME TOUS BOYLGAROUS EMPENAN MESA STA SPITIA TOUS KAI TOUS TSAKIZAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aporw giati neuriazete oloi otan akoute alvano, afou eseis tous taizete re! Opws eipe k o filos m apo panw, stis oikodomes k toses alles douleies tosous alvanous exei na kanoun thn sklhrh douleia(a re oloi oi ellhnes douleutarades hmaste, gia auto exei gemisei to dhmosio me tosous ellhnes tempelhdes),kamia douleia den einai ntroph,kai to kalutero, kanoume kai parea me tous Alvanous!3upnhste re!!!Se poia xwra zhte re, pou kathgoreite tous alvanous enw ka8este e3w apo mpar, souvlatzidika kai alla magazia eite alvanwn eite periexoun alvanous k tous plhrwnete!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/3/11 20:47

    Ploi8ismos albanias.. Pigi Wikipedia.. 3.155.271... kai ta outseka kai ta skata ta idia 8a mas klasoune ta arkidia... Opws eimaste emeis me tin tourkia einai autoi me emas..

    Oso gia tous douleftarades albanous nai douleuoune alla einai kai zwa-blakes-ntouvaria..

    Oso gia to dimosio na prosexete alvania min sas tiliksoune se kamia kola xarti kai kleisoun kai ta magazakia sas kai ta ntavatzilikia sas mazi..

    Oso gia tous mpatsous.. kala pane ta paidia tempelides kai autoi giati einai tou dimosiou.. otan arxisoun na gamane omws elate pali na mou ta peite..

    Ante re malakes xtisete kanena sovatepi mesti laspi pou ginate kai epixirimaties min gamiso..

    Exete kai pistolia malakes..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/3/11 21:01

    Ρε ολο λογια ειστε!!! Ουτε πολιτικοι τετοια ικανοτητα δεν εχουν! Θα...τους κανουμε...θα τους δειξουμε...θα...θα... και παλι θα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/3/11 21:06

    Apanta re souvlatzi kai ase tis idees.. pou perpatouses 45 meres sta sinora gia na ftaseis igoumenitsa vlaka..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/3/11 21:13

    Αυτοί που μιλαν δεν κανουν .Αυτοί που κανου δεν μιλουν.Τωρα στην ΕλλΆδα ολοι μιλούν μιλούν μιλούν
    θα θα θα θα θα θα κανουμε .Ιδου Η Ροδος ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/3/11 21:17

    Vlepeis pou eisai blakas re alvane efages 10 lepta na apantiseis kai 10 lepta malakies skeftese kai grafeies..

    Ksereis posi wra 8a mou faei na kanw mia katagkelia gia na sou kanw zimia sto magazaki sou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/3/11 22:51

    Αρχιπολη Αρχηγός Αλβανών (ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΑΑ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/3/11 22:56

    Ευτυχώς που βρεθήκαν οι Αλβανοί και σώθηκε το Blolg σήμερα, τι να κάνουμε θα το σχολιάσω προσεκτικά όχι τίποτα εδώ θέλει προσοχή μην προσβάλλω κανένα.
    Στο Blog αυτό το δημοφιλέστερο άρθρο αφορούσε τα μπαρακια που δεν δέχονται φαντάρους ( κοπρίτες και αυτοί), θέμα το οποίο ξεχάστηκε σχεδόν αμέσως, μετά ήρθε ο ΟΑΕΔ με το γνωστό πρόβλημα που θάψαμε, με την πολεοδομία το πρόβλημα λύθηκε, όποτε ξεκινούμε πάλι από τους Αλβανούς
    Ο καθένας λοιπόν αφού έριξε τις συνηθισμένες εκφράσεις και το έκανε σαν εθνικιστής Έλληνας γράφοντας με λατινικούς χαρακτήρες θα πάει τώρα για καμία τσόντα και το πρόβλημα είναι του γείτονα.
    Έκανα το πρώτο μου σχόλιο για το τουρκικό υποβρύχιο ( πιθανώς να υπάρχει ακόμα σίγουρα δεν πήραν ακόμα χαμπάρι ότι το έγραψα εγώ), με στόλισαν και πήγαν για ύπνο, να φυλούν Θερμοπύλες.
    Κατάλαβα λοιπόν ότι δεν είναι τόπος να γράφει κανείς σοβαρά πράγματα , πολύ περισσότερο να δώσει λύση σε προβλήματα, όποτε άρχισα το δούλεμα.
    Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι η γνώμη μου έφτασε με τον τρόπο αυτό στα αυτάκια ορισμένων , έξυπνων πράγμα για το οποίο δεν είχα αμφιβολία ,οι όποιοι φρόντισαν άμεσα για τα υπόλοιπα, φοβούμενοι ότι τα σχόλια μου θα ξυπνούσαν το μυαλό άλλων με ανυπολόγιστη ζημιά , πράγμα που κατάφερα .
    Εάν γράψεις ένα κείμενο με 10 μαλακες, 20 ρε μεγάλε και βαλε να είσαι σίγουρος ότι κανείς δεν πρόκειται να το διαβάσει.
    Λυπούμε μόνο για τον κύριο που θα ξεκινήσει πάλι τη θεραπεία με τα χαπάκια γιατί ο άνθρωπος καταλαβαίνει και έχει πέσει σε θλίψη, και εκείνον που ήταν στα πρόθυρα να αρχίσει αλλά κατάλαβε αυτά που έγραφα, γέλασε και του πέρασε.
    Το λάθος ήταν μόνο δικό μου, διάλεξα λάθος τόπο, όσο για τους Αλβανούς για κακή τους τύχη την πλήρωσαν πάλι , εάν τη δουλεία την έκαναν ELLINES πιθανών να μην υπήρχε καν είδηση.
    Όσοι λοιπόν έχουν ακόμα το μυαλό καθαρό από οινοπνευματώδεις αναθυμιάσεις ας κάνουν ακόμα λίγη υπομονή.
    Τύπος από τη λαχαναγορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8/3/11 23:07

    εμείς οι Ελληνες φταιμε που τους παίρνουμε στις δουλιές και μετά γίνανε οι ίδιοι αφεντικά και παίρνουν μόνο Αλβανούς.Οι Ελληνες δεν υποστηριζόμαστε μεταξύ μας για αυτό και την πάθαμε.Αν τολμήσεις να τους αρνηθείς αυτά που ζητάνε σε απειλούν και αποπάνω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8/3/11 23:11

    φταίνε και αυτοί που τους νοικιάζουν τα σπίτια.Το Φαληράκι γέμισε από κάθε λογής ξένους για να βγάλουν ψίχουλα οι ιδιοκτήτες(και αφορολόγητα).Ετσι είναι τα πράματα.οΙ αλβανοί είναι πιο πολλοί απο τους Ελληνες!!!Οπου και να κυκλοφορήσεις μόνο άλλη γλώσσα εκτός αποό την Ελληνική ακούς.Που ειναι οι Ελλήνες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος9/3/11 01:20

    παντως παιδια να ξερετε οτι η νεολαια στο φαλιρακι σταθηκε οπως επρεπε και ειμαστε περηφανοι.αλλα δε θα πουμε παραπανω για ευνοητους λογους.μπραβο μαγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος9/3/11 02:08

    τους σαπίσανε οι νεολάιοι τουλάχιστον ;

    τα κοπρόσκυλα δεν φτάνει που τους δώσαμε ένα πιάτο φαγητό να φάνε το πάιζανε και μπράβοι τώρα για να πάνε στη χώρα τους να δούνε τη γλύκα γιατί πολύ τους καλοδεχτήκαμε εδώ πέρα.

    Τόσες φυλές έχουμε μετανάστες πια στην Ελλάδα αλλά αυτοί οι Αλβανοί πραγματικά το έχουν παραχέσει όλο προβλήματα δημιουργούν και ορισμένοι την έχουν δεί κάπως εκμεταλλευόμενοι την καλοσύνη και την ανοχή του Έλληνα αλλά όλα έχουν ένα όριο (ακούσσατε ποτέ πχ Κινέζο να κάνει πρόβλημα ή Ινδό ;)!

    Μια είναι η λύση δεν παίρνουμε αλβανούς στις δουλειές μας και δεν πάμε σε μαγαζί που να το έχει αλβανός αν δεν βάλουν νου δέν έχουν εδώ πέρα τι να κάνουν πια, να πάνε σπιτάκι τους στο Αλμπανία γιατί εδώ θα πέσει ο πέλεκυς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος9/3/11 08:13

    EMEIS OI ALBANOI DOULEYOYME DEN EIMASTE TEMPELIDES SAN KAI ESAS!! THELETE NA XTISETE ERXESTE SE EMAS POU SAS PERNOUME LIGA LEFTA OTI THELETE NA KANETE SE EMAS ERXESTE! OI RODITES SAS KLEBOUN!MAS BRIZETE TORA ALLA OTAN EXETE ANAGKES SE EMAS ERXESTE! MEXRI KAI OI GYNAIKES SAS SE EMAS ERXONTE OTAN EXOUN ANAGKES! NA MAS EYXARISTITE KAI OXI NA MAS BRIZETE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος9/3/11 08:22

    Σιγα ρε ολοι σας κατρουληδες!! ξαφνικα γινατε και μαγκες ολοι και θα κανετε και θα δειξετε!! Μιλατε πισω απο ενα pc ρε πορδες και το παιζετε τσαμπα μαγκες! Οταν σας φερω κανεναν αλβανο μπροστα σας θα κλασετε μεντες νουμερα!! Μιλαει η καθε λασπη και λεει οτι του κατεβει!! Σταματηστε ολοι τις μαγκιες μην σας βρω και σας δερνω δεκα δεκα!! κοπροσκυλα!! Μην ακουσω αλλη φορα τσιμουδια θα σας φαω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος9/3/11 08:26

    opa re hulk irakli katoura k ligo panivlaka albane.. 1 kai 60 gamises olo ton kosmo.. kefte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος9/3/11 08:35

    Δωστε μου ολοι τα τηλεφωνα σας ρε...κατρουληδες και θα σας κανω μαγκες ολους χεστηδες! Ξαφνικα γινατε και σωτηρες μαγκακια του νηπιαγωγειου!! Κακομηροι μην σας πιασω στα χερια μου θα κλαιτε σαν μωρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος9/3/11 08:48

    Re pragmatika eisai blakas esu kefte. Sou exei pei kaneis oti i magkia einai paranomi oti autos pou dexete tin magkia mporei na kanei kinisi kai na sou klisei to spiti kai na sou parei ta polipo8ita leuta sou paliovlaka. Asximomouri albane pou eskases edw na gamiseis ton kosmo, pou ekanes ena tattoo kai egeines mafiozos apo tous agious saranta i apo kana koloxwri me ton papou sou kai ta provata pou oute sompa den eixate vlaka kefte.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος9/3/11 09:00

    Εσένα η κρίση σε έχει πειράξει άσχημα , τι μια θα φας τούρκους, την άλλη αλβανούς , ξεκίνα από χαμηλά ρε μεγάλε, μπες σε κανένα κάδο σκουπίδια να τσιμπήσεις τίποτα…… να πάρεις δυνάμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος9/3/11 09:07

    eides pou sou'pa oti eisai blakas... tsopanis kai agramatos... ante pigene na doulepseis twra... egw 8a araksw ston kanape mou kai 8a perimeno to mesimeraki na paw na parw to kaseraki mou... ante vlaka kai kouragio gia olous exei o 8eos... alvane e alvane douloparike tritis dialogis...
    Oso gia tous tourkous ti pisteueis re malaka an eixan ta arxidia den 8a eixan kanei ntou... xaze neantertal...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος9/3/11 09:29

    Προς τον 9/3/11 02:08
    Πριν βάλεις το χέρι σου στο πληκτρολόγιο πρέπει να είσαι σίγουρος ότι πάτησες ντεμπραγιάζ και ότι μπήκε σωστά η ταχύτητα
    Α) Ποια κοπροσκυλά αυτά που λέει ο Παγκαλος, εγώ προτιμάω Ελληνικά και ντόπια
    Β) Τον Έλληνα φαντάρο που μόλις τέλειωσε να το παίζει τσάμπα ΟΥΚ δεν μπορεί να καθίσει για ένα καφέ, γιατί είναι ανεπιθύμητος στα μπαράκια μας
    Γ) Έχεις απόλυτο δίκιο, τόσες φυλές φέραμε στην Ελλάδα και ορισμένοι την έχουν δεί κάπως εκμεταλλευόμενοι την καλοσύνη και την ανοχή του Έλληνα.
    Αυτό δεν το σχολιάζω λήγω λογοκρισίας (ΓΑΠ)
    Δ) Βρες μου μια Ελληνίδα να φροντίζει και να ξεσκατίζει το γέρο, βρες μου ένα ELLYNA να πάει να δουλέψει για παράδειγμα στο νοσοκομείο
    Ε) Έχεις απόλυτο δίκιο να πάνε σπιτάκι τους στο Αλαμπάμα και όχι στο Αλμπανία
    Να κοιτάξουμε και λίγο τα του οίκου μας
    Ο τύπος από τη Λαχαναγορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος9/3/11 09:42

    9/3/11 09:00
    Συμφωνώ απόλυτα ότι οι Τούρκοι εάν μπορούσαν να κάνουν ντου θα ερχόντουσαν και ξέρεις τι τους σταματά ??
    Εσυ γιατί δεν ξέρουν ακόμα τι να σε κάνουν
    Κάτσε στον καναπέ σου και φάε το κασεράκι σου όσο ακόμα το έχεις ακόμα και ο Θεός κάποτε κουράζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος9/3/11 09:58

    Eides blaka albane pou telika egeines filos mou enw prin i8eles na me gamiseis...
    Loipon akou kai ligo istoria gia tous tourkous epeidi eisai vlakas gia na ma8eneis.. O ellinikos politismos kai genikotera i akmi twn ellinwn exei toulaxisto 5000 xronia istoria... mesa se auta ta 5000 xronia pou les albane oi tourkoi eskasan na mas gamisoun opws les oxi mia oxi duo alla para polles fores.. An eksereseis ta teleftaia 500 xronia tote dld pou anakalift8ike i ameriki gia na min ksexniomaste eskasan muti oi tourkoi stin istoria twn Ellinwn.
    Opws katalaveneis alvane 5000-500=4500 toutestin epi 4500 xronia trone mia psolia pou einai oli diki tous petaksane kefali twra teleftaia na to paiksoun magkes... Loipon alvane me ma8imatiki akrivia sou lew oti pali me xronia me kairous pali psolia 8a fane!
    Esas pia sas exoume gia ton poutso opws katalabeneis kai esu exete makran katotero epipedo egkefalou 8a xreiastite para ma para polla xronia gia na sas 8ewrisoume mia apili...
    Telos kleinontas amfivalw ean katalabes osa sou grafw tin teleftaia wra pou asxoloume mazi sou.. Panagia mazi sou palikari mou kai koita panta na gamas kai esu kai i xwra sou opws to kalokairi stin orfanidou pou mazeuosastan 40 apo tous agious saranta gia na deirete 2 touristes.. zwa e zwa ntavades tis poutsas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Νίκος Ρόδος9/3/11 10:21

    τόση ώρα γράφετε ένα σωρό μαλακίες. και οι μεν και οι δε. Θέλετε να διώξετε τους αλβανούς? μην τους νοικιάζετε τα σπίτια σας, μην τους δίνετε δουλειές και μην το παίζεται φίλοι αν ένας αλβανός έχει μεγάλο πορτοφόλι.
    Δείξετε τον Ελληνισμό σας αλπώς κάνοντάς τους στην άκρη όχι γαμώντας τους με το πληκτρολόγιο. Γιατί στο τετ α τετ όλοι κότες είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος9/3/11 10:24

    Entaksi Niko esu eisai antras. (kai krufalbanos paralila...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Νίκος Ρόδος9/3/11 10:30

    δεν είμαι ούτε κρυφαλβανός ούτε και αλβανός.
    τους μισώ θανάσιμα. αν ρωτήσεις δικούς μου ανθρώπους θα στο επιβεβαιώσουν. αλλά στα λόγια όλοι καλοί είμαστε. στο διαταύτα όμως βγάζουμε την ουρά μας απ'έξω. είναι καλό να αρχίσουμε ένα ειρηνικό πόλεμο απλά κάνοντάς τους στην άκρη όπως είπα. σιγά σιγά θα πάρουν όλοι δρόμο απο δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος9/3/11 10:35

    H NEOLEA EDIXE TI MPORI NA KANI MONO ME TA XERIA KAI TO EGO TOYS DEN SIKOSE OPLA AYTOI POY SIKONOYN OPLA KAI MAXERIA EINE KOTES.TORA GIA ALBANOYS EXEI KALOYS KAI KAKOYS OPOS KAI ELLINES PANTA OI LIGOI KANOYN TO KAKO KAI AYTOI PREPOI NA FIGOYN ANTE MIN EFANISTI PALI H SPIRA TOY ... KAI 8A TREXOYN NA KRIFTOYN GIA OSOYS KANOYN TOY KEFALIOY TOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος9/3/11 10:42

    Μπορει να μου πει καποιος πως θα διωξετε τους Αλβανους? Εχω διαβασει ολα τα σχολια σας και ο ενας λεει την μια βλακεια πανω στη αλλη!Οταν δεν εχετε επιχειρηματα μην λετε ανοησιες!! Σε οποιο μαγαζι και αν πας βλεπεις μεσα Αλβανους τα περισσοτερα φαγαδικα τα εχουν αλβανοι! Αν εχετε καταλαβει καλα ολοι αυτοι ειναι νομιμοι στη χωρα μας και μαλιστα εχουν πολλαπλασιαστει και εχουν αποκτησει και δικαιωματα!!! Αρα δεν υπαρχει κανενας τροπος να τους διωξουμε!!! Ειναι δυνατον Ροδιτης εμπορας η εργολαβος να παρει Ελληνα(Ροδιτη) στη δουλεια του και να του δινει 70 ευρω μεροκαματο? θα παρει τον αλβανο να του δινει 30 ευρω και να τον κανει οτι θελει!! Μεχρι και τα ονοματα τους τα αλλαξαν..μονο και μονο για να εχουν κοσμο στα μαγαζια τους!! Ο ενας λεγεται "ΝΙΚΟΣ" ο αλλος "ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ" ο αλλος "ΗΛΙΑΣ" και οι περισσοτεροι εχουν δωσει ονοματα αρχαιων στα παιδια τους αλλα και στους εαυτους τους! Οι μισοι λεγοντε "ΗΡΑΚΛΗΣ"...και οι αλλοι μισοι "ΓΙΩΡΓΟΣ η "ΓΙΑΝΝΗΣ"...
    Πολλα λετε αλλα φιλοι μου τωρα πια ειναι αργα!! εμεις θα φυγουμε και αυτοι θα βασιλευουν στον ιδιο μας τον τοπο!!! Αυτη ειναι η αληθεια οσο και αν ποναει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος9/3/11 10:45

    STIN KATA8ESI TOY ANEFERE OTI EPESE 8IMA RAZISMOY POY TO IDE DEN TO KATALABA AFOY EIXE KAI ALIS E8NIKOTITAS ATOMA EKINI TI MERA KAI HTAN MAZI ME TOYS ELLINES NA PARAKALA POY DEN TON EPIASAN OI MAYROI STO 13'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος9/3/11 10:50

    Simera dikazete o ntavas albanos tou falirakiou... prin mia evdomada ton idio ton eixan piasei me narkotika akousa sto radio odigontas.....

    Na sou pw loipon lusi file mou... 8a tous paroume osa tous dinoume 8a tous kanoume na plironoun kai to katourima... Na tous rimaksoume stis karfotes... Na tous ma8oume na lene euxaristw pou ksimerwse i mera giautous....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος9/3/11 10:51

    ολοι αυτοι που υποστηριζουνε ταχα μου τους ξενους και την εχουνε δει προοδευτικοι.ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑς ΚΟΠΡΙΤΕς ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΒΓΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΞΕΝΥΧΤΗΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΤΟ ΦΑΛΙΡΑΚΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕς ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ .ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΟΤΕΣ. ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος9/3/11 10:59

    Παντως καλα κανεις την κοτα....9/3/11 10:51

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος9/3/11 11:14

    ΑΛΒΑΝΟ ΕΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος9/3/11 11:19

    PANTOS NA FOBASTE GIATI APO TOYS IDIOYS TOYS DIKOYSA ALBANOYS MAFIES 8A TA BRITE SKOYRA GIATI ESAS 8A EKBIAZOYN STO TELOS KAI APO TI XERO KAI AKOYO EDO EXEI KAPIOYS POY SAS LENE KAI TI NA KANETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος9/3/11 11:58

    Πρωσοπικά δεν ξανα πατάω σε σουβλατζλιδικό που το έχει αλβανός τελείωσε αυτές τις μαγκίες να πάνε στα σπίτια τους να τις κάνουν εδώ πρέπει να μάθουν ότι είναι φιλοξενούμενοι . και -

    Μπράβο στη νεολαία γιατί ορισμένοι αλλοδαποί υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο

    Ή θα σέβονται η τον ΜΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος9/3/11 12:12

    Μήπως ο ασήκωτος έφαγε το κασερακι του το μεσημεράκι έριξε τον ύπνο του στον καναπέ και είναι έτοιμος ρίξει κανένα μπαζο να γελάσουμε λίγο, τα ιδία και τα ιδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος9/3/11 12:26

    iparxoun kali kai kaki alvani theloume tous kalous emeis kai oi aloi spitia tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος9/3/11 13:11

    Τύπε από τη Λαχαναγορά,
    Στου κουφού την πόρτα...
    Greeklish Ellinares...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος9/3/11 13:27

    Αντι να καθεστε και να τος γαματε ηλεκτρονικα για δεν τους απομακρυνετε; Εδιωξα 2 αλβανους απο τα σπιτια της μητερας μου, δεν παταω σε κανενος αλβανου μαγαζι, και ας ειναι μονο αλβανος υπαλληλος, περιφρονω κατηγορω μπροστα του οποιον αλβανο η ξενο βρω οταν μου λεει "εγω ηρθα, εσυ θα φυγεις" και ας ειναι αστειο.

    Γιατι για μενα λιγοι μεταναστες σεβοντε το ψωμι που τρωνε και αναμεσα σε αυτους δεν εχω δει εναν αλβανο.
    Σε καμμια χωρα του κοσμου κανεις δεν λεει καλη κουβεντα για δαυτους. Αμερικη, μεχρι και οι μαυροι κανουν περα στην αλβανικη μαφια, Γερμανια, η κοκαινη διακινητε απο αλβανους μαφιοζους, αλλα εκει τους κανουν πακετο και τους στελνουν πισω. Δεν ειναι σαν την Ελληνικη Δικαιοσυνη που τους χαριζουν και μια και δυο φορες. Τον επιασαν τον νταη του φαληρακιου. Γιατι να τον βαλουν σε δικια μας φυλακη και δεν τον στελνουν στην χωρα του να ζησει εκει για παντα. Το(ν) παιζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος9/3/11 13:44

    είστε όλοι ενα μάτσο trols!!!!
    Τι δεν ξερετε τι είναι το 'trol';
    Ριξτε μια ματια στον καθρέπτη η αλλιώς μια γρήγορη αναζήτηση στο google θα σας λύσει την απορία!

    http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος9/3/11 13:45

    Apanta re souvlatzi kai ase tis idees
    Μιλατε πισω απο ενα pc ρε πορδες και το παιζετε τσαμπα μαγκες!
    Sou exei pei kaneis oti i magkia einai paranomi
    Eides blaka albane pou telika egeines filos mou
    Panagia mazi sou palikari mou kai koita panta na gamas kai esu
    Μπράβο στη νεολαία γιατί ορισμένοι αλλοδαποί υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο
    η επιμονή της χήρας αμαυρώνει τη μνήμη του ζορμπά
    Niko esu eisai antras. (kai krufalbanos paralila...)
    einai gynaika komatoskilou pasokou toy kerata
    re paidia, to epidoma propelas ennoeitai oti den yfistatai sto LIMENIKO
    Τη δεν καταλαβαινεις ρε μαλακα εσυ
    μαλακα σκατοτουρκε εχεις και χιουμορ
    οχι να βγαινεις και να με αυτο το υφακι σου το μουσουλμανικο και να μας το παιζεις
    Ολα τα βλεπεται σαν μην τρεχει μια,οποτε φιλε η κομμενος εισαι(μεμετης) η ξεφτυλας
    Και τι ειναι ρε εξυπνε εσυ που εγραψες το σχολιο ο φυλακας του σχολειου μπογιας?
    MORI KAI TH THELEIS DILADI.ELA ESY NA KANEIS TON MPOGIA
    σιγα καλε 2-3 σκυλια μαζευονται,αμεσως αγελη
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΔΕΣ
    Κυρία μου μήπως δεν σας ικανοποιεί ο συζυγός σας και δεν έχετε με τι άλλο να ασχοληθείτε
    an eisai asxetos odhgos den tha deis tis aspres grammes tou dromou oute kai tis kitrines...
    και συ ρε μεγαλε δηλαδη τι δουλεια κανεις ?
    ntavatzis re file kai otan exw anadouleies kanw kai to zigolo
    ΩΡΑΙΟΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ
    ΠΡΙΝ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΧΑΙΕΔΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩ.
    mas enoxloun re malaka tourke ante gamisou
    OI RODITES OLOI EIMASTE TOURKOSPOROI
    Αυτός ο κούκλος βρέθηκε στη μέση της Ρόδου-Καλλιθέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος9/3/11 13:54

    Η λαχαναγορά ευχαριστεί θερμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος9/3/11 14:07

    KAI PERIMENETE NA PAME MPROSTA ME ONOMATA SAN THN LAXANAGORA!?? XAXAXAXAXAXA!! TO EPI8ETO SOY POS EINAI? LAIKH? XAXAXAXAXAXAX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος9/3/11 15:22

    13.44,
    13.45,
    13.54
    Για να βλέπεις στον καθρέφτη δεν αρκεί ο καθρέφτης.
    Χρειάζονται και μάτια.
    Και οι: EGW PIDIXEI OLOUS ALBANOUS, PAKISTANO, ARAPIDES, KOUMOUNIA, GATES, SKULOUS, OUGK.GOUGK δεν βρίσκονται εδώ για να δουν και να μιλήσουν (άσε το να ανταλλάξουν απόψεις - απόψεις; απόψεις; κάτι μου θυμίζει η λέξη...)
    Βρίσκονται εδώ γιατί έτσι εκτονώνουν την ελλειματική τους προσωπικότητα.
    Και μερικές φορές αυτό με κουράζει όπως κι εσάς. Με έκπληξη (ο αδαής) ανακάλυψα ότι ούτε και το χιούμορ και η ειρωνία γίνονταν αντιληπτά (πόσο μάλλον αποδεκτά) και μάλιστα ενίοτε εκλαμβάνονταν τραγικά κυριολεκτικά!
    Επειδή λοιπόν με ενδιαφέρει να συζητάω τα του τόπου μου, αλλά δεν θέλω να υβρίζομαι εγώ ή όσοι άλλοι εκφέρουν τη γνώμη τους, και δεν αρκούμαι να επικαλούμαι το Σουρή και να υποδύομαι την Πηνελόπη, και επίσης μια και οι μπλογκοδιαχειριστές φείδονται επιλογών, θα σας πρότεινα την συνεύρεσή μας σε πιο φιλόξενα μέρη. Έχει κανείς να προτείνει κάτι;
    Υ.Γ. Τύπε διατηρείς δυνάμει μπλογκοκαφέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος9/3/11 17:14

    @ 15:22

    Το χω πει κι εγω. Εαν η διαχειρηση δεν βαλει κανονες, τα παραπονα, που ξεκινησαν με αλλη δυναμικη, ειναι τελειωμενα.
    Κριμα, διοτι θα μπορουσε να βγαινε και κατι καλο.
    Πραγματι αλλου θα καταληξουμε οσοι ενδιαφερονται πραγματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος10/3/11 07:52

    ante re skatorodites...tha sas dioksoume re ola tha ginoun dika mas! tha sas paroume kai tis gynekes! h rodos einai dikia mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος10/3/11 10:48

    ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΤΕ ΜΑς ΤΑ @@@@@@@@@.ΣΑΒΟΥΡΟΜΑΜΗΔΕς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος10/3/11 20:59

    OLA EDO 8A MINOYN OTAN KLHSHS TA MATIA KAI BLEPIS TA PEYKA ANAPODA DEN KANIS TIPOTA.KANIS STO ALLO KOSMO DEN PIRE TIPOTA....XALAROSTE RE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος11/3/11 07:24

    Οι Αλβανοι εδω βασιλευουν...Και εχουμε γινει εμεις Αλβανοι αν το εχετε καταλαβει καλα!! σε λιγο θα βγαλουν και δικο τους Δημαρχο!!Οι Ροδιτες σιγα σιγα φευγουν για αλλες πολιτειες που λεει και το τραγουδι!!Αυτοι ομως θα μεινουν εδω οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν αγορασει σπιτια και οικοπεδα εχουν μαγαζια και ζουν ανετα..Αντιθετως με εμας που παλευουμε να παρουμε ενα μεροκαματο που καθε μερα ψαχνουμε να βρουμε δουλεια!! Οι επιχειρισεις που εχουν οι αλβανοι εδω στον τοπο μας ειναι πολλες...Και δειτε αν εχουν μεσα ενα Ροδιτη? Μονο αλβανους βαζουν κι εμεις τα κοροιδα παμε και τρωμε στα μαγαζια τους...ολοι τρεχουμε στον Αλβανο ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ για σουβλακι ολοι Πανε στην ψαροταβερνα του Αλβανου ΝΙΚΟΥ που τωρα εχει και κοτοπουλα!! Αυτοι δεν πατανε ομως στα μαγαζια μας!! Τουλαχιστον να σταματησουμε να τους δινουμε λεφτα και επιτελους να παμε στους δικο μας ανθρωπους που θα σου πουν και ενα ευχαριστω!! Οσο στηριζουμε τους αλβανους τοσο θα τους κανουμε πιο δυνατους!! θελουμε δυνατους Ροδιτες και οχι Αλβανους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος11/3/11 08:28

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ 11/3/11 07:24 ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!! ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος11/3/11 10:24

    Εάν οι Αλβανοί προτείνουν Δήμαρχο δικό τους , μπορεί και να το ψηφήσω, σίγουρα ο υποψήφιος τους θα έχει ασκήσει πάνω από 2 χρόνια το ελεύθερο επάγγελμα, θα έχει κάψει τα χέρια του στα κάρβουνα και τις οικοδομές, αντί να είναι μέσα σε επιτροπές και τέτοια.
    Εγώ πάω σε μαγαζιά που είναι καθαρά και σέβονται τον πελάτη, τώρα εάν είναι Αλβανοί η Έλληνες λίγο με ενδιαφέρει.
    Τώρα για το θέμα εάν τα χρήματα πάνε στην Αλβανία η σε κανένα Ελβετικό λογαριασμό ας το σχολιάσει οποίος έπιασε το νόημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος11/3/11 10:45

    ΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ 11/3/11 10:24 ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ Η ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΛΒΑΝΙΔΑ Η ΚΑΝΕΙΣ "ΔΟΥΛΕΙΕΣ" ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!
    ΕΥΤΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ @@ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος11/3/11 11:43

    Είπα να απαντήσει οποίος κατάλαβε το σχόλιο μου δυστυχώς εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς.
    Πληροφοριακά ούτε με αλβανούς συνεργάζομαι ούτε αλβανίδα γκόμενα έχω άπλα σκάπτομε!!
    Όσο για το τελευταίο δεν θίχθηκα καθόλου άσε την κρίση συνεχίσει το δρόμο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος11/3/11 14:36

    11/3/11 11:43 ALBANODOULE...KI EGW RE BLAKA SE GRAFW STA @@ MOU OPWS OLOI MAS!!
    NA STIRIZEIS RE MALOUKO TOUS ALBANOUS POU MALLON SE TAIZOUN AXRISTE TETOIA NOUMERA EISTE!! OYSTT RE KOPRO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος11/3/11 14:47

    11/3/11 11:43 Αλβανοσπορος θα ειναι ο τυπακος!! για να μιλαει με τοσα κολακευτικα λογια!! Να τους στηριζεις μωρη λουγκρα τουλαχιστον εμεις τιμαμε τα Ροδιτικα μαγαζια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος11/3/11 17:46

    Τώρα μεγάλε μου άνοιξες την όρεξη, πάω στους δικούς σου στα 100 να ρίξω 2 διπλά με πίτα, άμα γουστάρεις, εσύ μου αρέσεις έχεις ιδέες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος11/3/11 18:29

    11/3/11 17:46..ΑΛΒΑΝΟΣΠΟΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος12/3/11 15:52

    τι να πώ ρε γαμώτο...Απελπισία είμαστε..κάτι πρέπει να γίνει μάγκες αν δεν είναι ήδη πολύ αργά..Αν μπείς στα μαιευτήρια θα σας πιάσει η καρδιά σας! 2 Ελληνίδες μάνες 20 αλβανίδες..Τα δημοτικά και τα γυμνάσια έχουν γεμήσει μαλακισμένα αλβανάκια που θα πανε και στον Ελληνικο στρατό αυτά αργότερα..νομίζω πως ειναι πια αργά.....όταν έρθει η ώρα θα είμαστε λιγοι για να κάνουμε το οτιδήποτε...μακάρινα ξυπνήσουμε και να ενωθούμε ολοι!!!
    Παυλος απο νότο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος12/3/11 16:57

    Δεν είναι και άσχημα τουλάχιστο θα μάθουν και καλά Ελληνικά, θα γίνουν και αυτοί ELLINARES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος12/3/11 20:04

    12/3/11 16:57 ΑΛΒΑΝΟΣΠΟΡΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος13/3/11 14:42

    σε ολα τα κωλομπαρα οι αλβανοι εχουν ρουμανες βιζιτουδες που σας τα περνουν κανονικα και το αστειο ειναι οτι αυτες σας κοροιδευουν μπροστα στα ματια σας,σας λενε μαλακες και πανε και πηδιουνται μετα με τους νταβαδες τους αλβανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος14/3/11 03:45

    Υπάρχει κρίση .

    Καιρός να υποστηρίζουμε τις ντόπιες και τις Ελληνικές επιχειρήσεις .

    Δεν θα κάνουμε και μπράβους τους αλβανούς στο σπίτι μας !!!

    Από αύριο ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ -> ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
    ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΣΤΟΡΑ -> ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ

    Αλλιώς εμείς αφήνουμε κάθε καρυδιάς λεμόνι να μας κάτσει και στο σβέρκο ..αρκετά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος15/3/11 20:20

    ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ -> ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ
    ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΣΤΟΡΑ -> ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος18/3/11 01:58

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ Π0Υ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ 12ΑΡΙ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος2/4/11 00:40

    thes souvlaki pane fae stou roditi na pswfiseis aptis sapiles kai tous vrwmiarides tous kellides,, thes mastora pare ellina na sou pesei to spiti mwlis figeixaxaxaxaxa eiste polloi floroi re kai kwloratsistes nomizete oti kserete kai to mono pou kserete einai ta arkidia mou ta prismena vlakes gamiolides ratsistes gamw tin psixi sas mesa axristoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος2/4/11 14:23

    ...ΠΕΤΑΣ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος2/4/11 14:24

    ΠΩΣ ΧΩΡΑΝΕ 20 ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ FIAT PUNTO ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *