ροή ειδήσεων

Βιώσιμος Τουρισμός σε ευαίσθητες περιοχές, καινοτόμοι ενέργειες για το εμπόριο και τις επιχειρήσεις στη Μεσόγειο

Το Ενεργειακό Γραφείο Ν. Δωδεκανήσου Α.Ε. και η Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο των Έργων «SHIFT- ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠEΡΙΟΧΕΣ»...
«INNOVATE MED- ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ» και «TRANSIT- ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ», τα οποία συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους, διοργανώνουν διήμερο εκδηλώσεων την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαρτίου 2011 στη Ρόδο (Αίθουσα “L’ Epoque” του Rodos Park Suites & Spa Hotel). Τα Έργα, τα οποία υλοποιούνται στο πλαίσιο του Διακρατικού Προγράμματος MED, έχουν ως στόχο την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ρόδου μέσω της ενίσχυσης του τουρισμού και της ανταγωνιστικότητας των Μεσογειακών μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη διεθνή αγορά, καθώς και την ανάπτυξη ενός διαμεσογειακού καινοτόμου δικτύου για την ενίσχυση των συνδυασμένων μεταφορών μέσω πιλοτικών δράσεων και εφαρμογών. Η διακρατική συνεργασία, ο σχεδιασμός στρατηγικών και καινοτόμων ενεργειών και η ανταλλαγή εμπειριών και βέλτιστων πρακτικών αποτελούν τα εργαλεία για την επίτευξη των στόχων των Έργων και ήδη τα αποτελέσματα από τις, μέχρι τώρα, υλοποιούμενες δράσεις είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Η συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσω του Ενεργειακού Γραφείου Ν. Δωδεκανήσου Α.Ε., σε μία τέτοια πρωτοβουλία αποδεικνύεται ιδιαιτέρως σημαντική καθώς αυξάνει την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα του νησιού και των επιχειρήσεων του. Επισυνάπτεται συνοπτικό πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (έως τις 04/03/2011) παρακαλώ απευθυνθείτε: Ενεργειακό Γραφείο Ν. Δωδεκανήσου Α.Ε. – Ελευθερία Νικηταρά, Τηλ: 22413 60617, ΦΑΞ: 22410 44436, Email: elnikitara@otenet.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/03/2011 11:30-12:30: SHIFT- INNOVATE MED: Παρουσίαση των Έργων σε αρμόδιους φορείς 13:00-13:30: SHIFT- INNOVATE MED: Συνέντευξη Τύπου 17:00-18:00: SHIFT-INNOVATE MED: Ενημερωτικό Σεμινάριο για τοπικούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και το ευρύ κοινό ΣΑΒΒΑΤΟ 12/03/2011 10:00-12:00: INNOVATE MED: Επιχειρηματικό Σεμινάριο «Διανομές εμπορευμάτων: Υποστηρικτικές λειτουργίες, τάσεις & νέες τεχνολογίες 12:00-13:00: INNOVATE MED: Ενημερωτικό Σεμινάριο «Πράσινες εμπορευματικές μεταφορές: τάσεις, υποστηρικτικές ενέργειες και βέλτιστες πρακτικές» 13:00-14:00: TRANSIT: Δράση ενημέρωσης για τοπικούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και το ευρύ κοινό

RodosEvents.gr

Σχόλια

  1. Γεωργιονς Νικ7/3/11 18:26

    Συνθηματική διάλεκτος πασόκων επιδοματούχων που μεταφράζεται ως εξής .Βρήκαμε μια υπέροχη δουλειά για κανα δύο μήνες φαγητό .Μεριμνήστε γρήγορα γιατι καιγόμαστε για μετρητό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/3/11 14:06

    ρε μεγαλε γεωργος ειπε, γρια ειπε, παπας ειπε ..κτλ κτλ τα σχολια σου ξερεις γιατι μας σπανε τα νευρα ... γιατι δεν εχουν χιουμορ .ειναι σαν καποιος ασχετος παει να να κανει το αλ-τσαντιρι ... αστο μεγαλε δεν το χεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/3/11 14:17

    Εγώ ρε μεγάλε από τη λαχαναγορά είμαι, τουλάχιστο έκατσα και διάβασα το άρθρο και το σχολίασα με λιγότερο χιούμορ από μερικούς που ψήφιζες όταν κοιμόσουν .
    Και τώρα που ξύπνησες κάτσε και διάβασε, το άρθρο , και χωρίς χιούμορ εάν τα καταφέρεις σχολίασε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/3/11 18:41

    ιοργανώνουν διήμερο εκδηλώσεων την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαρτίου 2011 στη Ρόδο (Αίθουσα 1000 ΑΤΟΜΩΝ“L’ Epoque” του Rodos Park Suites & Spa Hotel)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *