ροή ειδήσεων

Οδός "μηχανοκίνητων" ιπποτών !

'Ενα απέραντο αμαξοστάσιο η μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, από την οδό Ιπποτών ως ακόμα και μπροστά στο καστέλο...
κανένα μέτρο απαγόρευσης ακόμα και τις ημέρες που την επισκέπτονται χιλιάδες επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων. 
Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους...









Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/3/11 10:14

    ena terastio parking ine i palia poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/11 10:52

    τα εχουμε ξαναπεί άπειρες φορές και μάλιστα σε πρόσφατο θέμα.Ολοι 5 λένε να πάνε στον ΟΕΚ ,5 λεπτά στην αρχαιολογία..... Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟ 1 ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΚΑΤ'ΈΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.οι μαγαζατορες το ιδιο (απο την ΟΡΦΕΩΣ)...για αυτο ειναι γεματη η πλατεία..

    καταγγελιες ασταματητα...αλλιως δεν θα γινει τιποτα.Εαν και ο συλλογος καταστηματαρχων δεν αρχισει να δινει παραβατες η με ψευδη στοιχεια δεν προκειται να αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/3/11 11:28

    το τροχοσπιτο στην πρωτη φωτογραφια τα λεει ολα
    μονιμος κατοικος
    αν δηλαδη παρει και σκαφος θα το παρκαρει διπλα στο τροχοσπιτο του?
    και επειδη ειναι προκλητικοτατος τοσο χρονια αν και ξερω ποιος ειναι θα το επιβεβαιωσω και θα γραψω εδω το ονομα του
    καποια στιγμη πρεπει απο μονοι μας να ξεσκεπαζουμε ολους αυτους που δεν σεβονται τον τοπο μας
    βεβαια αν αυτος η καπιος γνωστος του διαβαζει το σχολια αυτο, ας τον ειδοποιησει να το μαζεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/3/11 11:44

    ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ;ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΒΡΑΔΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ;Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/3/11 13:37

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ο Δημος; να σου πει μην παρεις το αμαξι σου να πας μεσα για ποτο; δεν το καταλαβαινεις απο μονος σου; ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .πραγματικα σαν λαος ς είμαστε για κλαματα.τα αθτονοητα συζηταμε συνεχεια.Ας κοπουν οι καρτες και τα σηματακια στους δικους μας, να κλεισει οριστικα η παλια πολη...(οι μπαρες ειναι ωραια λυση) και τοτε ισως, ΙΣΩΣ δουμε ασπρη μερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/3/11 16:24

    se 2 imeres tha einai etimos o neos kanonismos arketa kalo efkola ilipioisimos kai kenotomos!
    1/4 klini i palia poli gia ta oximata!
    efxomaste fetos kai me tin freskia dimotiki arxi i opia theli na alaksi na prosferi na veltiosi na doume alages kai ergo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/3/11 19:11

    ΚΑΙ ΣΦΥΡΑΩ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ....3 ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ...ΤΑ @@@ @ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ...
    ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΟΣΑ ΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/3/11 19:23

    tosa xronia ta idia kai ta idia emeis oi idioi prepei na sebastoume auto to mnimio ..... an den to kanoume den mporei na ginei kati allo ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/3/11 19:39

    Απλά απαράδεκτοι....Κ όχι φίλε μου, δεν έχουμε αν θες να ξέρεις προσπαθήσει όλοι να παρκάρουμε εντός των τειχών. Κάποιοι έχουν στοιχειώδη σεβασμό και ποδαράκια ,την επόμενη φορά κάνε και 300 μέτρα με τα πόδια καλό και σε σένα θα κάνει..... Θα τον καταστρέψουμε αυτό τον τόπο, είμαστε τελείως άμυαλοι και ΕΓΩΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/3/11 19:50

    katalabenete oti ftheironte ta teixh kai ta dapeda kat afto ton tropo? fthores sta amaksakia sas thelei na dume an tha ta ksanabalete mesa zwa e zwa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/3/11 20:13

    RE DEN NTREPESTE KA8OLOY,TOY MAGISTROY EINAI OI MOTORES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/3/11 20:14

    MONOI SAS BGAZETE TA MATIA SAS KAI XALATE TA STOLIDIA SAS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/3/11 20:23

    23/3/11 20:13 afto tha leme se ligo gia na dikeologisume ta xalia mas...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γιωργος23/3/11 23:40

    η μεσαιωνικη πολη μονο στην ΟΥΝΕΣΚΟ εχει χαρακτηριστει μεσαιωνικη.στην πραγματικοτητα υπαρχουν μονο κατοικοι μεσαιωνικης νοοτροπιας.να τους βαλουμε και ενα αυτοκολητο στο κουτελο απο την μεσαιωνικη δημοτικη αρχη που αν πραγματικα ενδιαφεροταν απλα να καταλαβει πιας πολης ειναι δημοτικη αρχη,θα την ειχε κλεισει τελειως σε καθε λογης τροχοφορο οπως σε καθε αλλη μεσαιωνικη πολη του κοσμου.και οπως ανεφερε καποιος πριν,οι πρωτοι παραβατες ειναι της αρχαιολογιας που οχι απλα παρκαρουν και οδηγουν με τσαμπουκα,αλλα εχουν και ενα προκλητικο υφος ανωτεροτητας αλλα και χυδαιοτητας οταν προκητε να παρκαρουν οτι προηγουνται ολων!!αλλα και οι καταστηματαρχες αλλα βοδια και αυτοι.να μη χασουν λεπτο απο το περπατημα που θα κανουν αν το αφησουν σε παρκινγκ εκτος.οσο για το σαβατοκυριακο δε το συζητω.καμια κοκονα και πιτσιρικαδες δεν θελουν να χαλασουν τα τακουνια και το παπουτσι απο το περπατημα.μεσαιωνικοι στα μυαλα ημαστε.τελος.εδω δεν σεβονται τιποτα ουτε δινουν ποτε μια λυση γιατι υπαρχει ανεχεια και βολεμα.απο σχολια εχουμε γεμισει εμεις που δεν μπορουμε να κανουμε και τιποτα αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/3/11 15:26

    Είμαι κάτοικος παλιάς πόλης, ναι έχω σήμα να μπαίνω μέσα, και ναί παρκάρω μέσα, έξω απο το καστέλο! ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ!!!! ΑΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

    * Θέλω εναλακτική λύση για το πάρκινγκ ρε αδέρφια.. αφήστε εναν χώρο κοντά στην π.πόλη χωρίς να πρέπει να πληρώνω τα μαλλιοκέφαλα μου. Ανοίξτε το λιμάνι ωστε να παρκάρω εκει, κάντε υπόγειο πάρκινγκ, δεν με ενδιαφερεί που και πως, απλα θέλω εναλακτική λύση.

    Το έρχεστε και να λέτε "φυγε απο εδώ" χωρίς να μου δίνεται μια άλλη εναλλακτική λύση, δεν μου λέει κάτι.. Που να βάλω το αμάξι μου; Στο κεφάλι μου; Η να παρκάρω στον ευαγγελισμό; Και αν τύχει κάτι επείγων; να περιμένω το ασθενοφόρο να μπεί παλιά πόλη;;;

    ΟΟΟΧΙ να πάει να παρκάρει στον ευαγγελισμό αυτός που έρχεται για ποτό κύριοι όχι εγώ. Χέστηκα αν σας αρέσει η όχι να βλέπετε το αμάξι μου παρκαρισμένο εκεί. Αν δεν δώσετε λύση διαχρονική και σωστή εγώ εκεί θα παρκλαρω..

    ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΞΕΡΕΤΕ, ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ; ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΓΙΚΉ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΎΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΤΕ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/3/11 00:23

    Εσύ που είσαι μόνιμος έχεις εν μέρει δίκιο. Κατηγορείς τους άλλους Ελληνάρες αλλά εσύ σίγουρα δεν πας πίσω.Σύμφωνα με τον νόμο ναι μεν σαν μόνιμος μπορείς να μπαίνεις 12 μήνες τον χρόνο στην Παλιά Πόλη,αλλά είσαι άκυρος.Ο νόμος λέει ότι "Απαγορεύετε έστω η προσωρινή διέλευση από τις κύριες τουριστικές αρτηρίες (Ιπποκράτους,Σωκράτους,Ορφέως,Αριστοτέλους,Ερμού, Ιππόκαμποι και όλοι οι παράπλευροι αυτών)".Δηλαδή από τις πόρτες από το Στάδιο μπορείς να μπεις και να βγεις...Το ήξερες?Μπαααα Ελληνάρα.
    Επίσης πολλοί νομίζουν (Καταστηματάρχες,νόμιμοι,νυχτόβιοι) ότι τα μέτρα τα πέρνουν από 1η Απριλίου μέχρι 31 Οκτωβρίου.Και εδώ γράψε λάθος,ίσχυε μέχρι και πριν από 2 χρόνια,πλέον θεωρείτε ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ το μνημείο,όλο τον χρόνο.
    Ας σοβαρευτούμε πια όλοι μαζί (και εγώ φυσικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/3/11 16:28

    Αυτό που λες ισχύει ορισμένες ώρες το πρωί και το απόγευμα ναι; Έχεις προσπαθήσει δηλαδή πρωινές ώρες να περάσεις από την Σωκράτους ή την ιπποτών και τα κατάφερες; Εσύ είσαι ο άκυρος και ξέφυγες από το θέμα απλά και μόνο για να το παίξεις ξερόλας.

    Λες για τα μέτρα από την 1η Απριλίου και ότι το μνημείο θεωρείτε ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ. Ναι ρε όμορφε, είμαι ο πρώτος που θέλω να καθαρίσει η π.πόλη. Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που ζητάω είναι λίγο σεβασμός; Διάβασε τι είπα πριν και νιώσε το!

    Είναι σαν να έρχεται ο δήμος και να σου βάζει κολονάκια σε όλα τα πάρκινγκ 10 τετραγώνων γύρω από το σπίτι σου, και εσύ όταν κάνεις την απλή ερωτησούλα "Μα που θα παρκάρω" να σου λένε "Στον ευαγγελισμο"... και εκτός των άλλων να έρχομαι εγώ και να σου λέω για τους νόμους που πάρθηκαν και ισχύουν για γύρω απο το σπίτι σου.. Το ξαναλέω.. νιώθεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πλήρης απαγόρευση των αυτοκινήτων στο ιστορικό κέντρο (Ιπποτών, Μουσείο, Καστέλο) περιορισμός κυκλοφορίας στην Σωκράτους μόνο μέχρι τις 9,30 το πρωί για τροφοδοσία, εναλλακτικά πάρκινγκ με μικρή συγκοινωνία, ηλεκτρικά ή μίνι βαν για τους κατοίκους περιμετρικά των τειχών, στον Αγ. Παντελεήμονα και αριθμημένες θέσεις στάθμευσης για κατοίκους με ιδιαίτερες ή αυξημένες ανάγκες (πολύτεκνοι, με κινητικά προβλήματα κτλ), επιδότηση για ποδήλατα και εφαρμογή 12 μήνες τον χρόνο, ίσως με κάποιες εξαιρέσεις για επισκευές καταστημάτων και σπιτιών κτλ κτλ. Κίνηση των κατοίκων με σήμα (1 ανα κάτοικο)24 ώρες από τις περιμετρικές πύλες, και με περιορισμούς για το ιστορικό κέντρο (να απαγορεύεται 9:30 με 14:00 π.χ. που έχει αυξημένη κίνηση), πάντα σε συνδυασμό με εναλλακτικές θέσεις εκτός των τειχών για να αποφεύγεται όσο γίνεται η κυκλοφορία.

    Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο απ' όσο έχω δει της αποκατάστασης της γέφυρας στον προμαχώνα του Αγ. Γεωργίου ως πεζογέφυρα προς την περιοχή του πανεπιστήμιου όπου μπορεί να γίνει με διαρρύθμιση άλλο ένα μικρό πάρκινγκ 100 θέσεων για επισκέπτες.

    Λύσεις υπάρχουν, λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος21/9/11 09:27

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΑΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΙΠΠΟΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΚΟ..Α ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΙΠΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ?
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!
    "ΠΡΩΙΝΟΣ ΕΜΕΤΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος21/9/11 10:34

    Βέβαια έρχονται ούτε ξέρω κι εγώ από που, κάνουν ότι αγαπούν τη Ρόδο, νοικιάζουν τα σπίτια στην ιπποτών με ξεφτιλιστικά ενοίκια και παρκάρουν κι όπου θέλουν.Αγαπάς κυρία μου τον τόπο άσε τη βολή σου και τους θεατρινισμούς και πάρκαρε εκεί που πρέπει δηλ. εκτός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος21/9/11 14:06

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΜΠΡΙΖ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΙΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΟΡΦΟΘΟΥΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ
    ΓΕΡΑΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΚΑΘΑΡΗ Η ΠΑΛΗΑ ΠΟΛΗΣ.ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΑΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ Η ΠΑΛΗΑ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΔΕΙΧΝΗ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος22/9/11 07:15

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ 21/9/11 14:06
    ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΑΡΚΑΡΩ ΣΤΗΝ ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ.
    ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/9/11 09:05

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ,3 ΚΑΙ 4 ΕΤΩΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΙΠΠΟΤΩΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΘΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *