ροή ειδήσεων

Πληρώνουν τις υπερωρίες... σε ρεπό

"εκπληκτοι μειναμε προχτες ολοι οταν μια κυρια στα ΚΑΡΦΟΥΡ, προφανως προισταμενη, διεταξε μπροστα στα ματια ολων μας αδιακριτως...
τις ταμιες να πηγαινουν μια μια και γρηγορα να χτυπησουν την καρτα τους και να επιστρεψουν στα ποστα τους για να πληρωθουν τις υπερωριες ...σε ρεπο!!! ειναι νομιμο αυτο η απλα ροδιτικο κουσουρι απο τα εποχιακα ξενοδοχεια που εφαρμοζουν τετοιες πρακτικες συνηθως σε ξενους μεταναστες;"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/3/11 12:03

    τι λετε ρε παιδια; που κολλανε οι μεταναστες, τα ξενοδοχεια; εχετε λυσσαξει ολοι με το καρφουρ αλλα καθε μερα γεματο ειναι! τι υποκρισια ειναι αυτοι! ολοι οι ροδιτες εκει ψωνιζουν! αφου στα τοπικα μαγαζια ολα ειναι 150% επανω! ελεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/3/11 15:00

    ολοι κολοχτυπιεστε με τα carrefour,και ολοι εκει πατε!!αφου ειναι τα πιο φθηνα κα συμφερουν τον κοσμακη που μετρα και το τελαυταιο euro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ, ΓΑΜΩ...3/3/11 18:09

    ΘΕΤΩ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΡΑΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ, ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΩ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ S/M ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΗΤΟΙ, ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΧΩΡΙΑ, ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ?
    Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΟΤΗΤΑΣ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/3/11 18:12

    Αυτο θα μπορεσει να το απαντησει καποιος απο το σωματειο των εργαζομενων σε πολυκαταστηματα....δεν ξερω ακριβως ποιο σωματειο ειναι αλλα ολο και καποιο θα υπαρχει.
    Ας ειμαστε πιο ψυχραιμοι. Το οτι ειναι φθηνο το καρφουρ δεν του δινει το δικαιωμα να κανει και οτι θελει σους εργαζομενους σε αυτο.
    Στον κυριο που εγραψε το παραπανω προφανως αναπτυχθηκε ενας προβληματισμος που θα ηθελε να τον μοιραστει μαζι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/3/11 18:39

    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΑΡΕΦΟΥΡΙ ΕΚ ΑΠΟΨΕΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΚΟ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΣΕ ΓΑΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ .

    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/3/11 18:40

    Ο προεδρος του εμπορικου συλλογου τι εχει να πει για ολα αυτα?Γιατι επεμενε οτι το carrefour δεν θα ανοιξει...αλλα ετσι ειναι οταν εχεις δεινοσαυρους σε θεσμικες θεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/3/11 19:01

    :p Σιγά τα λάχανα αυτο με τα ρεπό το κάνουν ολες οι αλυσίδες αλλα φυσικα οι χειρότερες ειναι Kωτσοβολος και Vodafone εκει να δεις 9:00πμ με 9:00μμ 12ωρο ανοιχτα αλλα το ωράριο σπαστό ετσι μην ξεχνιόμαστε XD για να μην μιλήσω (οουπς μόλις μίλησα ) οτι παίρνουν 4ωρους και τους λιώνουν στις υπερωρίες και φυσικά αυτα τα πληρώνονται σε ρεπό.
    Αλλά μην κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλάκι μας το σπαστό ωράριο στα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ έπρεπε να καταργηθεί εδω και χρόνια και έλεγχοι για τα ωράρια δεν γίνονται γιατί:
    1)Στην ουσία ανακυκλώνουν υπάλληλους όποτε δεν δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας για τον τόπο ,γιατί να έχουν 2 υπαλλήλους όταν έχουν ένα κορόιδο να τρέχει το πρωί και το βράδυ.
    2)Καθαρα ανούσιο ωράριο λες και εγω που δουλεύω το πρωί να θέλω να σπαταλήσω το απόγευμα μου για χάρη τους βασικά και στις δημοσιές υπηρεσίες πρέπει να ισχύει και απογευματινό.
    Αλλά τι λέω μωρε εδω καλα καλα προσπαθούν να κάνουν περικοπές με προσλήψεις θα ασχολιούνται....
    3)Το δήθεν σύστημα τις Σουηδίας που ήθελε να εφαρμόσει ο Παπανδρέου που είναι?
    Στην Σουηδία δεν εχει σπαστό ωράριο και μάλιστα τα μαγαζιά κλείνουν πιο νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/3/11 20:02

    toulaxiston sta karfour tous ta dinoun se alla s/m douleiveis anagastika xoris na perneis tpt k oute auta pou dikaiouse.... otan deis ta xirotera ektimas ta kalitera...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/3/11 20:20

    ελεος πια..τι αλλο εχει απομεινει να πειτε γι'αυτο το καταστημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/3/11 20:27

    Παιδιά όλοι στο καινούργιο κατάστημα ΣΠΑΝΟΣ που άνοιξε στην ΠΑΣΤΙΔΑ, στην Εθνική οδό ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ-ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ! Καλές τιμές, ποιότητα, ψητά κοτόπουλα και φαγητά σε πακέτο για το σπίτι και γλυκά! Όλα τέλεια! Και πάνω απ' όλα ελληνική και τοπική επιχείρηση. Καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/3/11 20:36

    Xaxaxaxaxa na k I diafimisi xaxaxaxa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/3/11 21:48

    Χαχαχα δεν παιζεστε ρε!
    Ενταξει για τα υπολοιπα αλλα απο τιμες φιλαρακι.....δεν ειναι καλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/3/11 22:14

    Προς 3/3/11 2036 Ο ιδιος ο σπανος εισαι η υπαληλος του?Βρε ουστ απο δω καθικι του κερατα που οποιος δουλευει στου ΣΠΑΝΟΥ καταριεται την ωρα και στιγμη που βρεθηκε να δουλευει εκει.Ουστ ρε γελιοιε που κανεις και διαφημιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/3/11 23:21

    Πήγα στον Σπανό στην Παστάδα και τι να δω? Είχαν έτοιμη σαλάτα χωριάτικη μπροστά στο ταμείο ένα ψυγείο με τιμή διαβάστε καλά 6,95 Ευρώ.

    Καλά δεν πάτε καλά πουλάτε έτοιμες σαλάτες σε ένα πλαστικό με 6,95 Ευρώ?

    Ούτε στα εστιατόρια δεν έχουν τέτοιες τιμές, και τα τζατζίκια τους και τα χόρτα, και σκορδαλιά στο ίδιο ψυγείο περισσότερα από ένα εστιατόριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/3/11 02:21

    O ΣΠΑΝΟΣ είναι ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Εσύ μπρορείς να τρως 'κουτό-ΧΟΤΡΑ' και να πληρώνεις λιγότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/3/11 02:22

    κουτό-ΧΟΡΤΑ! Pardon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος4/3/11 02:24

    Το σπαστό ωράριο είναι μια χαρά (απο τη στιγμή που το ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ έτσι ?). Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει -πλέον- ο παραμικρός έλεγχος κ έτσι το 60% των ξενοδοχείων και 99,9% των ΜΙΚΡΩΝ ξενοδοχείων δε το δίνουν αυτό το επίδομα ποια.. Η υπερωρία πληρώνετε βάση νόμου 150% αλλά αντ'αυτού το καταργήσαμε κ αυτό κ μαζεύουμε ώρες σα τα ζώα για να τα πάρουμε ρεπό. Δουλεύουμε 5 μήνες το χρόνο, τους οποίους έχουν κάνει 3 στην ουσία με τα τόσα ρεπό που δίνουν. Άλλη NEA μόδα: "πάρε τον ιούνιου 12 ρεπό και πάρε μισθό για 8 ρεπό -μη μας κλείσεις το μαγαζί- κ τον αύγουστο που δε θα πάρεις ΚΑΝΕΝΑ ρεπό θα πάρεις μισθό με 4 ρεπό" (τους χρωστάς 4 απο τον ιούνιο) και έτσι όλα μέλι γάλα, δεν έχεις κ ένα χαρτί σαν αποδεικτικό καταγγελείας για τα 12 ρεπό ! Βάζουν τους σερβιτόρους/ες να ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΟΥΝ και να ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ! Ωραίο θέαμα για τον πελάτη, πριν 5 λεπτά του παιρνες το φαγητό ή το ποτό κ μετά απο λίγο σε βλέπει με τη μάπα κ το φαράσι στα χέρια. ΤΙ ΚΑΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/3/11 15:13

    o κύριος, -α που αναφέρεται στη σαλάτα 6,95 ευρώ, θα έπρεπε να προσέξει ότι η τιμή αναφέρεται, για τη συγκεκριμένη σαλάτα, στο κιλό κι όχι στο τεμάχιο (αναφέρεται ευδιάκριτα). Σήμερα αγόρασα μια με μόλις 2.65 ευρώ και ήταν όλόφρεσκη! Σας την συνιστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος5/3/11 17:02

    ΣΠΑΝΟΣ ΡΕ! ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος6/3/11 11:25

    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΣΤΟΥ σπανου ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!!!ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΡΕ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ!!!ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ!!ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ!3 ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΚΟΡΔΑ ΣΕ ΔΙΧΤΥ 1,26 ΕΥΡΩ!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ "ΑΚΡΙΒΟ" ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΕ 0.25 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΕΝΑ:;;;ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΟΔΙΤΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος6/3/11 12:09

    ΝΑΙ ΑΝΤΕ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥ ΤΑ CARREROUR,ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ! ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΑΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΤΕΣ? ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΛΑΧΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος6/3/11 13:45

    Δεν υπαρχει πιθανοτητα να κλεισουν τα καρφουρ. Ηταν 1, εγιναν 2, μετα 3 κοκ. Αυτο σημαινει οτι ψωμί υπάρχει, και όλοι αυτοι που παραπονιούνται για τις πουλεθνικές και δεν ειναι δουλοπρεπείς οταν μυριζονται προσφορές τρεχουν προς τα εκεί. Καταλάβετέ το, ο κόσμος δεν έχει λεφτά πλέον, του τα κόβουν από παντού, και δεν υπαρχει χώρος για εθνικιστικές φανφάρες όταν πρόκειται για την τσέπη του άλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος6/3/11 14:28

    Ο ΣΠΑΝΟΣ καταρχην ειναι απο λερο οχι ροδο και επειδη ειναι "περηφανος" που ειναι δωδεκανησιος οπως και ο ΠΑΠΠΟΥ και οι δυο αυτοι ΕΒΡΑΙΟΙ απαιτησαν να ειναι τελικα ανοιχτα τα μαγαζια την τριτη 8 μαρτιου....Να τους χαιρεστε τους μαλακες σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος6/3/11 17:06

    Sorry AΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος7/3/11 00:33

    ΡΕ ΞΑΝΘΙΑ ΑΦΟΥ ΛΕΜΕ ΣΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΗ! ΤΑ 'ΧΕΙΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ. ΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ! ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ! ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ, ΣΠΑΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος7/3/11 02:09

    Δεν υπαρχει φθηνο και ακριβο. Μαθετε επιτελους να συγκρινετε τιμες. Ανα ειδος και συσκευασια θα βρειτε πολλες διαφορες. Μην κολλατε σε ενα μαγαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος8/3/11 22:22

    lol alla kiala iste ab basiloupulous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος17/4/11 10:33

    ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ 1200 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ 1600 ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΝΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *