ροή ειδήσεων

Παράπονα απο Ιταλούς τουρίστες για το ΚΤΕΛ Ρόδου


Αργότερα μην πούμε "γιατί"...
Χθες το απογευμα στην πλατεια της Λίνδου (του πιο πολυσυχναστου τουριστικου σημειου του νησιου) στις 6 το απογευμα παρατηρησαμε εξαλλους Ιταλούς τουριστες...

να διαμαρτυρονται έντονα γιατί ενω επρεπε να περασει λεωφορείο του ΚΤΕΛ για τη Ρόδο, αυτό δεν περασε καθολου απο την πλατεια με αποτελεσμα να μεινουν οι τουριστες χωρίς μεσο επιστροφης για τη Ρόδο (50 χλμ) και μαλιστα το δρομολογιο ηταν το τελευταιο!!!!

Ρωτησαμε τι εγινε και μας ειπαν οτι το λεωφορείο για τη Ρόδο περνάει απο την πλατεια του χωριού, αλλά στο συγκεκριμενο δρομολογιο δεν περνα απο την πλατεία, αλλά απο καποιο αλλο σημειο. Στο γραφειο πληροφοριων που ηταν κλειστο υπηρχε οπως διαπιστωσαμε μια σημειωση γραμμένη στα Ελληνικα οτι το λεοφωρειο των 6 περνα απο άλλο σημειο!!!!

Οι τουριστες αδίκως περιμεναν και εγιναν έξαλλοι οταν πληροφορηθηκαν ρωτώντας διαφορους περαστικους γιατι το λεωφορείο δεν περασε να τους παρει στη Ρόδο. Με τετοια συμπεριφορα έλεγαν θελετε τουρισμο στο νησι? Θα μιλησουμε ελεγαν με τα χειροτερα λογια οταν επιστρεψουμε στην πατριδα μας. Δεν εκτιματε καθολου τους τουριστες που ερχονται στο νησι σας και δεν μπορουν να εξυπηρετηθουν με τις συγκοινωνιες σας!!!

Εμείς φυγαμε μετα απο λιγο , οι τουριστες ηταν ακομη εκει χωρις να γνωριζουμε με ποιο τροπο τελικα επεστρεψαν στη πολη της Ροδου ή αν βρηκαν κάποιο κατάλυμα εκει αφου το δρομολογιο ηταν το τελευταιο.

Εμεις τωρα απο τη μερια μας αναρωτιομαστε τα παρακατω

Το κρατος μας κανει μια τεραστια προσπαθεια να φερει εσοδα. Η βαρια μας βιομηχανια οπως λεμε ειναι ο τουρισμος. Γινεται μια τεραστια προσπαθεια να αυξησουμε τον τουρισμο μας και το αποτελεσμα ειναι οταν ερθουν οι τουριστες να αντιμετωπιζουν αυτη τη συμπεριφορα.

Γιατι να ξαναρθουν? Γιατι να προτεινουν στους φιλους τους να έρθουν?


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

kataggeilte.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/3/11 11:34

    Τι ψάχνεις τώρα...αφού τέτοιοι είστε οι ροδίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/3/11 11:38

    ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ 11.34

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/3/11 12:47

    KANIBALOS EINE DEN FTANI POY ERGAZETE STI RODO MAS TI LEEI KIOLAS NA FIGIS NA PAS ALLOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/3/11 13:00

    Αφού μου το είπες τα μαζεύω και φεύγω...
    Άχρηστοι νεόπλουτοι και υποταγμένοι στο χρήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/3/11 13:24

    GIAFTO MAS TA PERNOYN OLLA SXOLI XOROFILAKIS,PANEPISTIMIO,STRATOPEDA,TOYRISTIKI SXOLI K.A DEN EKTELOYNTE TA ERGA OPOS PREPI XALIA DROMOI,TORA 8A MAS KLISOYN KAI TO NOSOKOMIO,ENA GOLF ME OLIMPIAKES PRODIAGRAFES TOTE EXEI KATALIXI SEBOYRKO KAI POSA ALLA TI NA PIS MONIMAS 8A POLEMISOYME TOYS ISBOLOIS POY 8ELOYN NA PAROYN TA DODEKANISA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/3/11 13:26

    OSO GIA TO 8EMA AYTOS POY FTEI EINE POY DEN ENIMEROSAN SOSTA MIA STRABI GINETE ME OLOYS TA BAZETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/3/11 13:33

    Αντι να υβρίζετε ο είς τον έτερο ,δεν είνια φρονιμότερο να ρυθμίσετε το θέμα ώστε να ζητηθεί μια συγνώμη απο τους Ιταλούς ,μια αγγλόγλωση ανακοίνωση στο σημείο και τέλος η κρίση δεν ξεπερνιέται με θυμό αλλα με σκέψη .
    Ενας ανώνυμος σκεπτόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/3/11 14:14

    Ακομη υπαρχει αυτη η υπηρεσια του ΚΤΕΛ? δεν την εκλεισαν ακομη? Εξυπηρετηση μηδεν!! Συμπεριφορα μηδεν!! οσοι δουλευουν εκει ειναι του δημοτικου αγραμματοι και κοινωνικα αναπηροι!!
    Η λυση ειναι να κλεισει αυτη η ζημιοφορα επιχειριση και να απολυθουν ολοι αυτη που μπηκαν απο το παραθυρο...υπαλληλοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ... Και να ξαναγινουν απο την αρχη προσληψεις με σωστα κριτηρια και φυσικα μεσο ΑΣΕΠ και οχι μεσο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/3/11 14:21

    ρέ παιδιά έτσι θα έχουμε τουρισμό?επιτρέπεται να μην περνά λεωφορείο από τη Λίνδο? Να μην έχει πινακίδα στα Αγγλικά ? επιτρέπεται να περιμένουν οι Τουρίστες στη στάση και να μην περνά λεωφορείο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος31/3/11 14:25

    ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ.ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ!!ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ!!!
    ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΉΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/3/11 14:36

    εγω τι να πω που έτυχα να παρω δρομολογιο για Φαληρακι και επειδη βαλανε σε εναν οδηγο που θα σχολουσε σε μια ώρα το δρομολογιο αυτο , μολις μπηκαμε στο λεωφορειο ξεκινησε να βριζει εμας και το εκδοτηριο εισητηριων επειδη ηταν αναγκασμενος να κανει το δρομολογιο για τεσσερα άτομα που του ειχαν εκδοσει εισητηρια.
    Ευτυχως ο μονος Ελληνας ημουν εγω και οι υπόλοιποι τρεις τουριστες(για να μην καταλαβουν τι έλεγε ο οδηγος).Το φαντασμαγορικο (βρισιμο) ήταν οταν του γεμισαν το λεωφορείο με επιβατες μέχρι τη Μαλώνα!!!!στο τελος έβαλε επιβατες για Λίνδο όπου τους μισους τους άφησε απ έξω!!!!!! και σε οποια σταση ειχε επιβατες δεν σταματουσε να τους παρει για να μην καθυστερησει να σχολασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/3/11 14:41

    ναί , εμένα μου έτυχε να βρώ λεωφορείο μπροστά μου (απέναντι) που ειχε προσπερασει πανω στη στροφη και βγηκα απο το δρόμο για να περάσει!!!!οταν διαμαρτυρήθηκα στα ΚΤΕΛ μου ειπαν ότι τα λεωφορεία τους δεν κανουν τετοια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/3/11 17:49

    Τόσο άχρηστοι είμαστε...

    Πληρώσαμε ένα σεβαστό ποσό στη Ryanair για να μας φέρνει λίγο κόσμο το χειμώνα και δεν βρέθηκαν 2,3,5 χριστιανοί να συντονίσουν το όλο εγχείρημα. Κι απο χθές μάλιστα ξεκινούσε και η Easyjet (Λονδίνο και Λίβερπουλ).

    Κούνια που μας κούναγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος31/3/11 21:54

    Ντροπη....Τιποτα δεν δουλευει σωστα σε αυτη την χωρα???Οσο για τον τροπο οδηγησης θα συμφωνησω απολυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος31/3/11 22:49

    ειναι στα σκαρια απο οτι ακουσα να ξεκινησει η ροδα δρομολογια.αφου ειναι κοινος δημος ας γινει 1 εταιρια συγκινονιων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/4/11 10:42

    συμφωνώ και εγώ ότι ο τρόπος οδήγησης είναι απαράδεκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *