ροή ειδήσεων

Η σημαία στο επιμελητήριο

Στο κτήριο του επιμελητηρίου σε ένα μισοανοικτό παράθυρο έβγαλαν μια ελληνική σημαία...
για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Δεν θα έπρεπε σαν δημόσια υπηρεσία να έχει μόνιμο ιστό με την ελληνική σημαία να κυματίζει όλο τον χρόνο; 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/3/11 08:04

    Το μονο που εχω να πω ειναι μπραβο στον υπαλληλο που εβγαλε εστω και απο το παραθυρο την σημαια μας!! οσο για τον διευθυντη εκει τι να πω? θα πρεπει να ντρεπετε διοτι επρεπε να ειχε μεριμνησει ωστε να υπαρχει ιστος και να ειναι η σημαια πανω τουλαχιστον στις εθνικες εορτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/3/11 12:53

    kalo tha itan na ginonte sovarotera problimata kai kataggelies kai oxi gia to misanoikto parathiro ap to opoio vgike i elliniki simaia.. an theloume na mas pernoun kai sta sobara..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/3/11 15:14

    pes ta re 12:53!!
    einai asteies aftes oi eidiseis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/3/11 16:45

    ENAS PROIN PROEDROS TOU EPIMELITIROU POU ELEXEI KAI TA TOPIKA MME KAPOTE ELEGE AFOU EKLEKTIKE PROEDROS TOU EPIMELITIRIOU: KANTE EISAGOGES KAI APO ALLA MERI ( SS KAI TOURKIA ) GIA NA SPASETE TOUS NTOPIOUS MIKROEMPOROUS .
    ME TETOIA MYALA FISIKA KE DEN YPIRKSE MERIMA GIA NA YPARXOUN SYMAIIES OLO TO XRONO .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/3/11 19:52

    27/3/11 12:53...Δεν σε επιασε κανεις απο τον λαιμο για να διαβαζεις ειδησεις!! Το σχολιο σου το εκανες ομως!! Ολες οι ειδησεις εχουν το νοημα τους ο φιλος που εκανε αυτο σχολιο ειχε τον λογο του! Λιγος Σεβασμος δεν βλαπτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/3/11 13:36

    ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/3/11 21:06

    Tha mu epitrepseis na ekfrasw thn apopsh mou opws kai kanw, kai opws kaneis esu xwris na thigw kanena kai xwris na enantiwnomai se kanena se antithesh me esena 19.52. Safws k diavazw oles tis eidhseis, aneksairetws, kai enhmerwnomai gia ton topo mou! Sevomai tin apopsh sou para to sxolio su gia elleipsh sevasmou, kalo tha htan na sevasteis k esu thn dikh mou giati deixneis to aditheto...Afto den thewreitai dhmokratia allwste k afto uposthrizei kai h shmaia mas an den lanthanw. Kalh sou mera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/4/11 18:52

    Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

    Ο κώδικας της Ελληνικής Σημαίας αποτελείται από ορισμένους αυστηρούς κανόνες οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται κατά γράμμα ως ένδειξη τιμής προς την Σημαία. Ένδειξη τιμής προς την Σημαία αντικατοπτρίζει ένδειξη τιμής προς το Έθνος και τιμή προς τους ίδιους τους εαυτούς μας.

    1. Η Ελληνική Σημαία εκπροσωπεί το Έθνος μας, την Πατρίδα μας και την κρατική μας οντότητα. Σε περίπτωση πολέμου η σημαία πρέπει να φυλάσσεται και προστατεύεται ακόμα και με την ζωή μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι το γεγονός ότι όταν οι Γερμανοί κατέλαβαν την Αθήνα στις 27 Απριλίου 1941, ο Σημαιοφόρος πάνω στον Παρθενώνα, ο 17χρονος Κώστας Κουκκίδης φορώντας την στολή της Ελληνικής νεολαίας της εποχής, παρά να την παραδόσει στους Γερμανούς, την υπέστειλε, και αφού την τύλιξε πάνω του, έπεσε μαζί με αυτήν από τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως, στο κενό.

    2. Σε περίπτωση που μια σημαία φθαρεί, τότε καίγεται, αλλά ΠΟΤΕ δεν πετιέται στα σκουπίδια. Στα σκουπίδια μπορούν να πεταχτούν μόνο οι στάχτες.

    3. Η Σημαία χρησιμοποιείται μόνον σε έπαρση επί ιστού. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε άλλη χρήση της. (π.χ. κρέμασμα κουρτίνας, διακοσμητικό, ένδυμα, κλπ)

    4. Κατά την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας στεκόμαστε όλοι προσοχή. Ο Σημαιοφόρος αίρει γοργά. Κατά την διάρκεια της Έπαρσης της Σημαίας ψάλλετε ο Εθνικός Ύμνος.

    5. Εάν υπάρχουν πολλές σημαίες τότε η Ελληνική πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο ύψος, ή ψηλότερα από τις υπόλοιπες.

    6. Κατά την υποστολή της Σημαίας στεκόμαστε προσοχή. Ο Σημαιοφόρος υποστέλλει αργά.

    7. Κατά την ημέρα πένθους η Σημαία κυματίζει μεσίστια και αφού ο σημαιοφόρος τελειώσει την έπαρση, τότε προχωρεί σε υποστολή μέχρι το μέσο του ιστού.

    8. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η Ελληνική Σημαία να αγγίζει το έδαφος για οιονδήποτε λόγο. Σε περίπτωση που η σημαία είναι πολύ μεγάλη, η έπαρση πρέπει να γίνεται από τον σημαιοφόρο και με την βοήθεια του παραστάτη. Το ίδιο πρέπει να γίνεται και κατά την υποστολή της Σημαίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *