ροή ειδήσεων

Ερχονται Ρώσοι μεσίτες για επενδύσεις

Οι εκπρόσωποι 20 μεγάλων ρωσικών μεσιτικών γραφείων, τα οποία ειδικεύονται στην πώληση εξοχικών κατοικιών και τουριστικών ακινήτων της Μεσογείου στην ρωσική αγορά, ανάμεσα τους και τα γραφεία μέσω των οποίων ήδη έχουν...
πραγματοποιηθεί επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην Κρήτη και στην Κέρκυρα θα βρεθούν στη χώρα μας στις 16 Μαρτίου για να διερευνήσουν νέες ευκαιρίες στην ελληνική αγορά ακινήτων.

Ειδικότερα, το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την προώθηση οικονομικών και εμπορικών σχέσεων Ελλάδος-Ρωσίας ανέλαβε την πρωτοβουλία για την διοργάνωση της Ημερίδας «Νέες ευκαιρίες στην ελληνική αγορά ακινήτων για τους Ρώσους επενδυτές».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 16 Μαρτίου 2011 στο ΕΒΕΑ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μεσιτικών γραφείων της Ρωσίας και την Ομοσπονδία κτηματομεσιτών Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος, της Πρεσβείας της Ρωσίας και με αρωγή του «Invest in Greece» Agency.

Ηδη, οι οργανωτές της ημερίδας κάνουν λόγο για μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής Ελλήνων, κυρίως μεσιτών και κατασκευαστών, οι οποίοι τελευταία χρόνια στρέφονται με μεγάλη ελπίδα στους Ρώσους πελάτες.

Ανάμεσα στα πρακτικά θέματα που θα αναπτυχθούν στην Ημερίδα περιλαμβάνονται η ελληνική κτηματαγορά την εποχή της κρίσης, οι ιδιαιτερότητες των διάφορων περιοχών της Ελλάδος από την πλευρά της κτηματικής επένδυσης (Κρήτη, Χαλκιδική, Αττική και Αθήνα, Ρόδος, Κέρκυρα, Πελοπόννησος, Κεντρική Ελλάδα), το νομικό πλαίσιο απόκτησης ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα από τους Ρώσους επενδυτές, καθώς και η κτηματαγορά των μεγάλων αστικών κέντρων της Ρωσίας (Μόσχα, Αγία Πετρούπολη) για τους ενδιαφερόμενους Έλληνες επενδυτές.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν τον χαιρετισμό τους ο Υφυπουργός εξωτερικών της Ελλάδος κ. Σ. Κουβέλης και ο Ρώσος Πρέσβης κ. Β. Τσχικβισβίλι.

Μεγάλο ενδιαφέρον των συνέδρων επικεντρώνεται στις συναντήσεις be to be ανάμεσα σε ρωσικά μεσιτικά γραφεία και Ελληνες καθώς και στις πιθανές επισκέψεις των Ρώσων για γνωριμία με αξιόλογα ελληνικά επενδυτικά σχέδια του τομέα real estate.

Στις 19 Μαρτίου 2011 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μέρος της Ημερίδας στην Κέρκυρα σε συνεργασία με το Επιμελητήριο της Κέρκυρας με το οποίο το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο υπέγραψε πριν από μερικούς μήνες το ειδικό Πρωτόκολλο συνεργασίας.

tovima

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/3/11 17:04

    πάλι ο Πούτι θα μας σώσει ? ΕΛΕ0C

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/3/11 22:34

    Το ξεπούλημα τώρα το λένε "Κτηματική επένδυση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/3/11 16:54

    Στην Αυστρια, που θελουν να κρατησουν ενα επιπεδο στα θερετρα τους, δεν πουλανε σ αυτους, και μαλιστα με αποφαση δημοτικων συμβουλιων.
    Στα ξενοδοχεια βαζουν ατυπο πλαφον, εως ποσους απο αυτους θα δεχθουν. Στην ξεπουλημενη χωρα μας τους παρακαλανε να ερθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *