ροή ειδήσεων

Ευλογημένη χώρα η Ελλάς, αλλά με προδότες ηγέτες και κατοίκους που δεν την αγαπούν στην πράξη ! Μόνον στα λόγια ...

Μάς λένε οι δηµοσιογράφοι, ότι, δεν παράγουµε τίποτα.

Δείτε εδώ τις εξαγωγικές ''πρωτιές'' τής χώρας μας:...


Μαγνήσιο: Ο µαγνησίτης που εξάγει η χώρα µας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.

Αλουµίνιο: Εδώ και µερικά χρόνια η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουµίνιο και η Ελλάδα πλέον είναι πρώτη στην Ευρώπη σε παραγωγή του αλουµινίου, µε χιλιάδες εφαρµογές.

Βωξίτης: Η Ελλάδα είναι η µεγαλύτερη ßωξιτοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο ßωξίτης χρησιµοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, µεταλλικών κατασκευών και αλλού.

Σµηκτίτες: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσµο µετά τις Ηνωµένες Πολιτείες στην εξόρυξη σµηκτιτών, οι οποίοι έχουν µεγάλο εύρος εφαρµογών, όπως η διάθεση αποßλήτων, τα φάρµακα, τα καλλυντικά και άλλα.

Νικέλιο: H Ελλάδα είναι η µοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως µε σηµαντικά κοιτάσµατα νικελίου στο υπέδαφός της. Υπάρχει ένα συγκρότηµα παραγωγής νικελίου, του µεγαλυτέρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εξάγεται στο εξωτερικό όπως και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα όσα εξορύσσονται.

Είμαστε παγκοσμίως:

3η χώρα σε παραγωγή ελιάς και λαδιού

3η χώρα σε παραγωγή κρόκου (saffron)

5η χώρα σε εξαγωγές σπαραγγιών

7η χώρα σε εξαγωγές ßαµßακιού

14η χώρα σε αφίξεις τουριστών (18,2 εκ.)

16η χώρα σε εξαγωγές τυροκοµικών προϊόντων

και φυσικά, είµαστε η ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ χώρα στην παγκόσµια ναυτιλία !!! 



Διηνέκης

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/3/11 12:56

    na leme k ta kala pou k pou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/11 14:22

    Wale tora kai to Xriso pou exei, wale kai ta Petrelea pou exei kai wale kai to Fisiko Aero pou exei,wale kai tin Ixthiokaliergia arages pia tha einai i NUMBER ONE tou kOSMOU? Emeis alla distixos exoume PRODOTES kai APATEONES pou kathontae stis megales KAREKLES kai distixos den kanoume TIPOTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/3/11 15:33

    O Ελληνας ειναι εγωκετρικός και απαθής ζηλιάρης μη πατριώτης πέρα αυτού δεν του καίγεται καρφί το τι γινεται δίπλα του νομίζωντας πως αύριο δεν θα τον επηρεάσειτην ζωη του αυτά που συμβαίνουν.Παρακαλαει απο το Θεο να ψοφηση του γείτονα η αγελαδα αντι να ζητήση ο ιδιος μια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/3/11 20:45

    Ποδήλατα συναρμολογούμε?
    Ειναι πολύ να ρωτήσω αν φτιάχνουμε εδώ τέτοια.

    Εδω μέχρι και ντομάτες πλέον εισάγουμε απο την Ολλανδία και την Πολωνία που παλαιότερα εμείς τους τις στέλναμε.

    Μέχρι και ρίγανη παίρνουν οι Γερμανοί απο την Ελλάδα μας την συσκευάζουν ..... με μεταξωτές κορδέλλες και μας την πουλάμε.

    Πέρα απο την ναυτιλία , η επόμενη πρωτιά μας ειναι στην καφρίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/3/11 16:29

    XAxaX Σε ΟΛΑ ΠΡΩΤΟΙ ΕΕ??? ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΩΤΟΙ!!!!!! ΑΧΧΑΧΑΧΑ!!! ΚΛΑΨΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ. Η Ελλαδα οπως την ξεραμε τελειωσε. Μονο τα ακινητα θα εχουν αξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Δομπέν των Ρασών23/3/11 16:47

    Μας δουλεύετε ρε παιδιά; Όλες οι χώρες του κόσμου κάτι παράγουν. Είναι δυνατόν να πλουτίσεις με τον κρόκο και τα σπαράγγια; Ναι είμαστε 2οι στην παραγωγή πρόβειου γάλακτος, 3οι στις ελιές, 4οι στα ακτινίδια, 5οι στα χαρούπια και στα ροδάκινα! Και λοιπόν;
    Η Αίγυπτος για παράδειγμα είναι 1η σε παραγωγή πουλερικών, 1η στα σύκα, 1η στους χουρμάδες, 3η στις αγγινάρες και στις μελιτζάνες κλπ. Ακόμα και το Ιράκ που είναι έρημος και σε πόλεμο, είναι 2ο σε όσπρια, 4ο σε μπάμιες, 6ο σε μελιτζάνες και βουβαλίσιο γάλα. (http://faostat.fao.org) Αυτό μήπως κάνει πλούσιες τις παραπάνω χώρες; Για δείτε ο κοσμάκης πως πεινάει. Και το Ιράκ που έχει και πετρέλαιο που μάλιστα τουλάχιστον πριν την εισβολή το διαχειριζόταν μόνο του; Η παραγωγή γεωργικών προϊόντων δεν έκανε κανέναν πλούσιο... Για δείτε παραπέρα!
    Η Ελλάδα δεν έχει αυτοκινητοβιομηχανίες την στιγμή που υπάρχουν πάνω από 40 χώρες με πλούσια ετήσια παραγωγή. Συμπεριλαμβανομένης της Αιγύπτου, της Ινδίας, του Μεξικό, της Ταυλάνδης, του Ουζμπεκιστάν. (http://www.worldometers.info/cars/)
    Μαγνησίτης; Μα η Δυτ. Ευρώπη παράγει ελάχιστο. Ενδεικτικά η Ελλάδα παράγει 500 μετρικούς τόνους ετησίως την ώρα που η Τουρκία παράγει περίπου 4000! (http://data.un.org/Data.aspx?d=ICS&f=cmID:16390-1)
    Αλουμίνιο; Μα το αλουμίνιο είναι το πιο συνηθισμένο μέταλλο. Όποιος γουστάρει βγάζει αλουμίνιο. Δεν χρειάζεται να έχεις ειδικά κοιτάσματα. Και τα πλέον συνηθισμένα κοιτάσματα που παράγουν αλουμίνιο είναι τα κοιτάσματα βωξίτη! (Aluminium is the most abundant metal in the Earth's crust, and the third most abundant element, after oxygen and silicon. It makes up about 8% by weight of the Earth's solid surface. Aluminium is too reactive chemically to occur in nature as a free metal. Instead, it is found combined in over 270 different minerals. The chief source of aluminium is bauxite ore. πηγή wikipedia).
    1η στην Ευρώπη; ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; Νορβηγία 1,384,000 τόνοι. Ισλανδία 721,000. Γερμανία 679,000. Ισπανία 399,000. Γαλλία 394,000.Μ. Βρεττανία 366,000. Ολλανδία 313,000. Ρουμανία 283,000. Ιταλία 198,000 Και Ελλάδα 165,000!!!! Αυτό είναι 1οι;;;; (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_aluminium_production)
    Η παραγωγή σμhκτίτη έχει υποτριπλασιαστεί τα τελευταία 10 χρόνια από τις 2 περιοχές στην Ελλάδα που παράγεται, δηλαδή Μήλο και Μύκονο, η παραγωγή του οποίου τόσα χρόνια δεν κατάφερε να κάνει και κανέναν πλούσιο...
    Νικέλιο; Ελλάδα 21,700 μετρικοί τόνοι. Φιλιππίνες 7,398,230! Ινδονησία 5,920,000. (http://data.un.org/Data.aspx?d=ICS&f=cmID:14220-0) Έτσι για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης!
    Και ναι έχουμε τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο! Και; Τι κερδίζουμε από αυτό; Μόλις τολμήσει κάποιος να φορολογήσει το στόλο, τα πλοία αλλάζουν σημαία (οι δε εφοπλιστές έχουν προ πολλού αλλάξει έδρα!)
    Όσο δε για τα πετρέλαια και το χρυσό, ας τα βρούμε πρώτα και μετά βλέπουμε. Άντε γιστί όλη η βλακεία και η παραπληροφόρηση έχουν μαζευτεί σε αυτό τον τόπο. Κάντε τον κόπο τουλάχιστον, όταν σας πιπιλάνε το μυαλό με πράγματα που σας παινεύουν και σας λοιδορούν οι εθνικόφρονες ελληνάρες για να σας φανατίσουν, να κάνετε προηγουμένως και καμιά έρευνα μπας και ξεστραβωθείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *