ροή ειδήσεων

Εγκαταλελειμμένο Chow Chow σε άθλια κατάσταση ζητά επειγόντως φιλοξενία

Ρόδος: Εγκαταλελειμμένο Chow Chow σε άθλια κατάσταση ζητά επειγόντως φιλοξενίαΑυτό το Chow Chow-Καυκάσου βρέθηκε στην απερίγραπτη κατάσταση που βλέπετε σήμερα. Η φιλόζωη που το βρήκε πήγαινε να φροντίσει άλλο σκυλί που έχει βρει επίσης πρόσφατα παρατημένο!! Δεν μπόρεσε να το αγνοήσει.
Παρά το πυκνό του τρίχωμα...

πιάνει κανείς όλα του τα κόκκαλα αφού είναι υποσιτισμένο ενώ το τρίχωμα του έχει γίνει κόμπος παντού, προκαλώντας του πόνο. Το πρόσωπο του ένα δράμα, γεμάτο πληγές και αίμα...Ψώρα; Καλαζάρ;

Μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο και έγιναν εξετάσεις αίματος για να δούμε τι έχει. Θα ξέρουμε αύριο.

Δεν υπάρχει χώρος να μείνει. Τα χρήματα επίσης δεν υπάρχουν για τη θεραπεία, αλλά βρίσκονται σιγά σιγά αν όλοι βοηθήσουμε και αν μπορεί να θεραπευτεί.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΡΟΔΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ PET SHOPS ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΙ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ..Δεν σας νοιάζει τι θα φάνε, πόσες φορές θα ζευγαρώσουν δημιουργώντας νέα αδέσποτα, δεν σας νοιάζει τι ασθένειες θα αποκτήσουν.

ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ..ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΟΜΩΣ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ 'Η ΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

Πότε θα καταλάβουμε ότι τα ζώα είναι ζωντανά; Ότι δεν τα πέρνουμε για να κάνουμε το κομμάτι μας και να πουλήσουμε μούρη; Ειδικά τα Chow Chow είναι ιδιαίτεροι χαρακτήρες, επιφυλακτικά, περίεργα. Δεν είναι πάντα παιχνιδιάρικα και κατάλληλα για όλους. Αλλά δεν διαβάζετε πριν πάρετε ένα σκύλο. Το παίρνετε, το δοκιμάζετε και αν σας κάνει καλώς. αλλιώς μετά το πετάτε..απλά..έλα  μωρέ, κάποιος θα το βρει.ΠΟΣΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ; ΠΟΣΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ 'Η  ΤΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ 200;

Ρόδος: Εγκαταλελειμμένο Chow Chow σε άθλια κατάσταση ζητά επειγόντως φιλοξενία

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει άμεσα προσφέροντας χώρο φιλοξενίας στο ζώο ας επικοινωνήσει με το strayshelp@gmail.com για να δώσουμε στοιχεία επικοινωνίας της κοπέλας που το βρήκε (έχει ήδη 5 δικά της σκυλιά, τα 2 εκ των οποίων κυνηγόσκυλα φυσικά που βρήκε παρατημένα, αφού ήταν άχρηστα στους κυνηγούς της Ρόδου!!!!!!!!!!!!!!!!!) Δεν έχει μωβ γλώσσα και έχει αυτές τις πληγές στο πρόσωπο...ποιός όμως θα του χαρίσει αγάπη παρά την όψη του; Το σκυλί αφέθηκε προσωρινά στο χώρο φιλοξενίας ενός άλλου σκύλου και θα γίνει ευθανασία αν δεν μπορεί να θεραπευτεί.

Σχόλια

  1. Δημήτρης, Κρεμαστή18/3/11 19:41

    ...αυτοί είμαστε δυστυχώς. Μπορούμε να μάθουμε την τύχη του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/3/11 18:09

    Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στις γάτες και έναν σκύλο που βρήκαμε νεκρά από φόλες στην περιοχή του Καρακόνερου!!! ΕΛΕΟΣ. Γιατί το κάνουν αυτό σε ζωάκια; Πόσο καιρό θα γίνεται αυτό; Πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε και όποιος βλέπει κάποιον να κάνει κάτι τόσο αποτρόπαιο να τηλεφωνεί αμέσως στις αρχές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *