ροή ειδήσεων

FACEBOOK: EΚΒΙΑΣΑΝ 18ΧΡΟΝΗ ΡΟΔΙΤΙΣΣΑ ΜΕ ΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Μια σοβαρή όσο και απίθανη υπόθεση εκβίασης δύο 18χρονων κοριτσιών μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων που απεστάλησαν στις ιστοσελίδες τους στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης Facebook απασχολεί την Εισαγγελία...
Πλημμελειοδικών Ρόδου μετά την υποβολή σχετικής δικογραφίας από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού.
Την 1η Μαρτίου 2011 υποβλήθηκε συγκεκριμένα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου έκθεση ένορκης εξέτασης μάρτυρα μιας 18χρονης κατοίκου Κρεμαστής, η οποία την 24η Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 11.30 κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα εκβιασμού μαζί με φίλη της από την Κω.
Πιο συγκεκριμένα η 18χρονη είχε αναπτύξει την τελευταία διετία σχέσεις και συνομιλούσε μέσω του Facebook με έναν νεαρό άνδρα ονόματι «Ακη» ηλικίας 28 ετών περίπου που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη ή τη Χαλκιδική αγνώστων λοιπών στοιχείων. Με τον 28χρονο φέρεται μάλιστα να συνομιλούσε και μέσω κινητού τηλεφώνου το οποίο και γνωστοποίησε στους αστυνομικούς.
Προ διμήνου περίπου ένας άλλος «φίλος» της 18χρονης από το Facebook ονόματι «Κώστας» της ζήτησε να κάνουν cybersex μέσω των υπολογιστών τους με τη χρήση κάμερας άμεσης εκπομπής (live camera) και της υποσχέθηκε ότι δεν θα κατέγραφε την ιντερνετική ερωτική συνεύρεση τους.
Η 18χρονη πείσθηκε, γδύθηκε στην κάμερα του υπολογιστή της και ο «Κώστας» την κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο εν αγνοία της.
Εν συνεχεία ο «φίλος» της ονόματι ¶κης, προς μεγάλη της έκπληξη, της ζήτησε εντός δύο ημερών να του καταβάλει μαζί με την φίλη της το ποσό των 400 ευρώ για να μην ανεβάσει το βίντεο στο διαδίκτυο σε ιστότοπους με πορνογραφικό υλικό.
Την 05.00 ώρα της 24ης Φεβρουαρίου 2011 η 18χρονη διαπίστωσε ότι στην ιστοσελίδα με την επωνυμία XVIDEO είχε αναρτηθεί το βίντεο!
Στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 22 δευτερολέπτων η 18χρονη εμφανίζεται στο κρεβάτι της σκεπασμένη με μια κουβέρτα να χαϊδεύει το στήθος της. Το βίντεο, που έχει κυκλοφορήσει και σε άλλες ιστοσελίδες ανάλογου περιεχομένου, τιτλοφορείται με το μικρό της όνομα και με το όνομα της φίλης της!
Ο εμφανιζόμενος ως «φίλος» της 18χρονης Ροδίτισσας, γνωρίζοντας προφανώς ότι θα μπορούσε να εντοπιστεί αν του κατέθεταν τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό, της ζήτησε με μηνύματα που της απέστειλε μέσω του Facebook, να εμβάσει το ποσό των 400 ευρώ μέσω του συστήματος διαδικτυακών πληρωμών paysafe και συγκεκριμένα με αγορά 8 καρτών των 50 ευρώ και να του απέστελλε τους σχετικούς κωδικούς για να εισπράξει τα χρήματα!
Η 18χρονη έχει ήδη ενημερώσει με τη μήνυση της τους αστυνομικούς του ΑΤ Ιαλυσού για τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των δύο δραστών. Ο ένας τηρείται στο windowslive.com και ο άλλος στο hotmail.com.
H κοπέλα προσκόμισε στους αστυνομικούς και μια περιφερειακή μνήμη flash με το βίντεο και άλλες φωτογραφίες που την αφορούν οι οποίες είχαν αποσταλεί στους δράστες.
Η δικογραφία της υπόθεσης αναμένεται να διαβιβαστεί στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα περαιτέρω.
ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ
Σε πλήρη εξέλιξη είναι στο μεταξύ η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη παιδόφιλου Ροδίτη ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.
Ο δράστης όπως προέκυψε από τη μέχρι τώρα έρευνα έκανε χρήση υπολογιστή ο οποίος είναι εγκατεστημένος σε internet cafe της πόλεως Ρόδου. Μάλιστα χρησιμοποίησε έναν από τους 67 υπολογιστές του δικτύου της καφετέριας την δεύτερη μέρα της έναρξης λειτουργίας της επιχείρησης.
Το διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας εξάρθρωσαν οι αστυνομικές αρχές της Μεγάλης Βρετανίας και σχετικώς ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών μετά από σχετική παρέμβαση της Ιnterpol και ανάλογη έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ο Ροδίτης φέρεται να χρησιμοποιούσε 4 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υπολογιστή τα ηλεκτρονικά ίχνη του οποίου έχουν ήδη εντοπιστεί προκειμένου να συναλλάσσεται με τον εγκέφαλο του κυκλώματος διακίνησης του υλικού παιδικής πορνογραφίας που συνελήφθη στην Αγγλία.
Ο εγκέφαλος του κυκλώματος που κατηγορείται από τις Αγγλικές αρχές για 22 αδικήματα φέρεται να δημιουργούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας το οποίο και απέστελλε σε χρήστες του internet μέσω διαφόρων chatrooms.
Ως συμμέτοχοι στο κύκλωμα έχουν εντοπιστεί ήδη 5 ηλεκτρονικά ίχνη στην Ελλάδα. Από τα ίχνη αυτά ταυτοποιήθηκαν ήδη τα τρία και ατόμου με στοιχεία που οδηγούν στη διεύθυνση του στη Ρόδο.
Εν πάση περιπτώσει η επιχείρηση των Αγγλικών αρχών με την επωνυμία Camorra ξεκίνησε από το Staffordshire, όταν βρέθηκε πακέτο υλικού παιδικής πορνογραφίας το οποίο παρέλαβε η Διεύθυνση Καταπολέμησης της Παιδικής Πορνογραφίας στα πλαίσια άλλης επιχείρησης με τον κωδικό Myosis.
Η επιχείρηση αυτή είχε εθνική εμβέλεια και εντόπισε άτομα, τα οποία πλήρωσαν για να δουν κάποιες ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες. Οι ιστοσελίδες αυτές περιέχουν τίτλους που συνδέονται με παιδική πορνογραφία.

ellinikh-odysseia.blogspot.com
dimokratiki.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/3/11 18:05

    ΚΑΛΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΜΕΣΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ??????
    ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΕΙΣΕ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/3/11 18:43

    18 χρονων ειναι δεν ηταν παιδακι ας προσεχε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΠΕΛΑ6/3/11 19:51

    Ηταν νοστιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/3/11 21:42

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ
    ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/3/11 22:01

    το site αυτο που φενεται στη φωτο το ξερω.....
    18 χρονων ειναι ας τα βγαλη περα μονη της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/3/11 23:43

    ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ????? ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΤΗΓΜΑΤΙΣΤΗ Η ΖΩΗ ΤΗΣ????????
    ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/3/11 03:24

    λες και ολοι περιμενουμε να δουμε το στηθος της 18χρονης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/3/11 12:45

    Διαγωνισμός είναι .Βλακεία απο την μια και πορνό απο την αλλη .Για να δουμε ποιός θα κερδίσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/3/11 20:06

    ΕΥΤΙΧΩΣ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/3/11 20:39

    ΓΛΥΤΩΣΕ 400 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο Κ---ΟΣ ΤΗΣ;ΛΕΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/3/11 23:20

    ta theli kai den ti xalase mallon.....
    se service kiniton-pc douleyo exoun dei polla ta matia mou...kai den tis bgazei kapios allos alla self photos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/3/11 16:52

    Πριν το σχόλιο στο αγαπητέ κύριε, πάει στο καλάθι , θέλω να σου πω προσωπικά όπως και στους αναγνώστες αυτού του blog ότι δεν είχα σκοπό ούτε τον έξυπνο να κάνω ούτε να κλέψω τη δουλεία από το Λαζόπουλο.
    Τώρα ας κρίνουν οι αναγνώστες αν προτιμούσαν τα δικά μου σχόλια , τις μαλακιες που έγραφα η το άρθρο που δημοσίευσε ο διαχειριστής για την ανήλικη στο ιντερνέτ.
    Πολλοί γέλασαν, πολλοί δεν μπήκαν στον κόπο να τα διαβάσουν, Δημοκρατία έχουμε, μέχρι τη στιγμή που δεν θίγονται τα συμφέροντα ορισμένων,.
    Συνεχίστε λοιπόν να ψάχνετε την τσόντα στο διαδίκτυο που το κοριτσάκι λογω της παιδείας που έχουμε , μα προπαντός της εξυπνάδας που μας πουλάνε κατάφεραν να το αποβλακώσουν
    Ο τύπος από τη λαχαναγορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/3/11 16:17

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ?? ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΟΛΗ Η ΡΟΔΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/4/11 21:13

    18 χρονων δεν ειναι ανηλικη!!! Παιδικη πορνογραφια 18 χρονων?? Ειναι υπερβολικο.. και για μισο λεπτο!! Τι εκανε στις 5 η ωρα το πρωι στο facebook?? Δεν ειναι θεμα... ελεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος14/4/11 00:44

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ??? Afou lene oti einai 18 xronwn ... mas koroidevoun h oxi e? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/4/11 15:17

    oxi oti fenonte kai polla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/4/11 01:08

    Γιατι αν ηταν κατο απο 18 θα το ελεγε????
    Αφου ξερουμε ποσο ξεπεταγμενα ειναι τα σημερινα κοριτσια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος27/4/11 20:44

    καλά όλα αυτά που λέτε, το βίντεο εμείς θα το δούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/5/11 20:52

    elenaraaaa se piran prefa :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος17/5/11 20:53

    ta thelei k sena!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος24/5/11 20:45

    συμφωνω με το 6/3/11'23 αλλα και εκεινη αρκετα μεγαλη ακομα να καταλαβει οτι ο κοσμοσ ειναι κακοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος24/6/11 11:58

    exoune ginei oles opws exoune ginei kai tha tin lupithoume kiolas? epilogoi tous einai kurioi kai oi mamakies plirwnontai akriva. sugxarhthria kopela mou, kai eis anwtera..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος7/7/11 06:50

    Ειμαι περιεργος με ολλους αυτους που κατηγορουν
    την κοπελα που ισως να εκανε ενα λαθος στο FACEBOOK δεν εχουν
    φιλοτιμο?....Αν ηταν η γυναικα σας η η αδελφη σας η το κοριτσι σας τι θα κανατε?θα γραφατε τα ιδια? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος30/7/11 19:43

    etsi etsi ventouza ventouza...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος30/7/11 19:47

    ntropi ntropi ,aaax to koritsaki popo ntropi den ntepeste kai grafete gia h8ikh .... den eimai sovinisths ,ego nomizo oti eiste ypokrites,giati pro krisis thn ellada thn katantisan kolomparo kai kanenas den milouse,me ton exeftelismo ton ginekon apo to anatoliko mplok,emeis h euporei daneioliptes........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος6/8/11 14:02

    AXXX ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΕΤΡΙΨΕ ΤΑ ΒΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΣΩ WEBCAM ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΙΣ XAXAXAXAXA
    AM ΤΑ ΒΥΖΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΣΕ WEBCAM ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ....ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΑΓΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ INTERNET ΗΛΙΘΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙΑ.
    ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΛΙΓΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος24/8/11 12:45

    sto xvideos eipe oti to bgalane??? gamato pao sto http://naughtygirlsgossip.blogspot.com/?zx=c5c710b2ecc42497 na do an todimosiefsane.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος30/8/11 09:52

    MA POSO XLORI ISE KOPELA MOU CIBER SEX KANOUME MONO ME TON ADRA MAS KAI ME GOMENO POU GNORIZOUME XRONIA LIVE STHN PRAGMATIKOTITA KAI OXI STIN OTHONI........... OXI STO INTENET...FTOU SOU TSOULARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος12/11/11 11:47

    hehheeh 30/8/11 09:52 tsoulara den les tipota, oles oi pornes kai oi malakopitoures apaxavnwnontai stis o8ones kai to kanoun sfentona. katarxas oses gnwrisa gia "spiti" eixan donhth, kai alles ekanan sinagonismo pia 8a arpaksei perisoterous poutsous se ena kalokairi, opote filoi mou rixte ta se opoia skrofa vreite mprosta sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος8/1/12 04:17

    gamite giati xanomaste!!k aste ta fb!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *