ροή ειδήσεων

Εκδήλωση Εθελοντισμού για τα Special Olympics Απαιτούνται περίπου 300 εθελοντές, για τις ανάγκες φιλοξενίας των Αθλητών! Δηλώστε συμμετοχή!!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ SPECIAL OLYMPICS
ΣAΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 11-2 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ


Η Ρόδος συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ΠΟΛΙΣ ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ των Αγώνων Special Olympics Athens 2011, θα φιλοξενήσει πριν από την έναρξη των Αγώνων και για πέντε ημέρες από 20 έως 24 Ιουνίου 2011, τους Αθλητές των Αγώνων από 15 χώρες. Οι Αθλητές θα προπονηθούν στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του νησιού και θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν την Ρόδο , τις ομορφιές και τον Πολιτισμό της.

Επισημαίνεται ότι η Ρόδος θα είναι ο τελευταίος της Λαμπαδιοδρομίας, πριν η φλόγα καταλήξει στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας για την τελετή έναρξης. Για τον σκοπό αυτό εκτός από τους Αθλητές αναμένονται στην Ρόδο πολλές προσωπικότητες, υποστηρικτές των Special Olympics, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το εγχείρημα είναι μεγάλο και ο σκοπός ιερός καθώς οι αθλητές των Special Olympics εκφράζουν το αθλητικό ιδεώδες της άμιλλας, της αγωνιστικότητας και της άρσης των διακρίσεων σε βάρος μιας μερίδας του πληθυσμού με νοητική στέρηση.

Η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδιων, στηρίζουν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια αυτή, ενώ οι ξενοδόχοι της Ρόδου προσέφεραν 1800 κλίνες για την φιλοξενία των αθλητών.

Είναι στο χέρι όλων μας, να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια προβάλλοντας έτσι το φιλόξενο & κοινωνικό πρόσωπο της Ρόδου, γι΄αυτό η Τοπική Οργανωτική Επιτροπή Ρόδου ζητά τη συμπαράσταση όλων, καλώντας σας να δηλώσετε εθελοντές στην προσπάθεια αυτή.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου από τις 11 μέχρι τις 2 το μεσημέρι, θα στηθεί στην Πλατεία Κύπρου περίπτερο με ενημερωτικό υλικό και αιτήσεις εθελοντισμού. Η Τοπική Οργανωτική Επιτροπή Ρόδου προσκαλεί όλους να περάσουν από εκεί να ενημερωθούν εκτενεστέρα για τους Αγώνες Special Olympics Athens 2011 & για το πρόγραμμα φιλοξενίας στη Ρόδο, αλλά και να δηλώσουν εθελοντές.

Επισημαίνεται ότι απαιτούνται περίπου 300 εθελοντές, για τις ανάγκες φιλοξενίας των Αθλητών όπως, υποδοχή στο λιμάνι & στο Αεροδρόμιο, συνοδοί στις μετακινήσεις & τις προπονήσεις, λαμπαδηδρομία κλπ. Οι εθελοντές θα εκπαιδευτούν το διήμερο 13-14 Μαΐου
από εξειδικευμένα στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων που θα έρθουν στη Ρόδο για αυτό τον σκοπό.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπεύθυνη της ομάδας εθελοντισμού, κα Νάντα Ροχάνη στο 22410 -39707 & στο nadaro3@yahoo.gr καθώς και στην σελίδα Special Olympics Rhodes Host Town στο facebook.

RodosEvents.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *