ροή ειδήσεων

ΓΙΟΡΤΗ ΕΛΙΑΣ , ΛΑΕΡΜΑ - ΡΟΔΟΣ 2011

4η Γιορτή ελιάς & ελαιολάδου , στο χωριό Λάερμα της Ρόδου. Τη γιορτή συνδιοργάνωσαν για 4η συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος Γυναικών...
«Αη Γιώργης», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Θάρρι», ο Αθλητικός Σύλλογος «Πολύστρατος», με την στήριξη του Δήμου Ρόδου .

Ένα διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων με κεντρικό θεματικό άξονα την ελιά και τα προϊόντα της, που πρόσφεραν στους επισκέπτες οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Λαέρμων, Καλάθου, Λάρδου, Ίστριου, Ορεινό Φεστιβάλ, ο σύλλογος Σεφ Δωδεκανήσου και η τουριστική σχολή του ΟΤΕΚ.

... Επιστροφή στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα , στα ντόπια προϊόντα και στους εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης ορίζουν τα δείγματα των καιρών που ζούμε , και έτσι και εγώ τα ακολουθώ και τα στηρίζω .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του διοργανωτές , στο πυροσβεστικό σώμα που μας φιλοξένησε με χαρά , αλλά περισσότερο απο όλους ευχαριστώ τους μαθητές του Β΄μαγειρικού έτους της ΟΤΕΚ ΕΠΑΣ ΡΟΔΟΥ , που για ακόμη μια φορά αποδείχτηκαν " magiro ΚΟΜΑΝΤΟΣ ".

magires.blogspot.com

























Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/4/11 08:57

    Συγνωμη φιλοι των Λαερμων αλλα το καθε χωριο κανει την γιορτη των προιοντων που παραγει...Τι σχεση εχει η ελια εκει? Φαινεται καθαρα οτι το κανετε για να διαφημισετε το χωριο σας...αλλα και για οικονομικους λογους! Καταλαβαινω τα Μασσαρι, την Μαλωνα για τα πορτοκαλια..εσεις πως βρηκατε την ελια? Αν καποιο χωριο εκανε την γιορτη της ελιας αυτα θα ηταν...Η Εμπωνα, Αγιος Ισιδωρος, Απολλακια, Σορωνη, Παραδεισι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/4/11 10:23

    ΑΗΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!! ΜΑΘΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ "ΛΕΦΤΑ" ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΟΡΤΗ! Ο ΕΝΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΜΟΝΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΛΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΨΩΜΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΛΕΚΟΥΝΙ...ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΛΙΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/4/11 22:33

    ΒΡΕ ΑΙ ΣΤΑ ΛΑΕΡΜΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/4/11 00:28

    ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ?? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΑΕΡΜΑ ΕΛΙΕΣ??? ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/4/11 08:21

    Ναι φιλε μου εχουν τα Λαερμα ελιες...Αλλα οχι για να κανεις και γιορτη!! Οτι ελιες εχετε εκει εσεις εχει και η Ιστριος το βατι...Αν θελεις να δεις Ελιες πηγαινε Εμπωνα, Αγιο Ισιδωρο, Μονολιθο!! Η Μαλωνα εχει Πορτοκαλια οπως και τα Μασσαρι αυτοι μπορουν να κανουν γιορτη! Εσεις γιατι ομως? Βρηκατε λαθος προιον..για να διαφημισετε το Χωριο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/4/11 08:50

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ? ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΑΕΡΜΕΝΟΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΛΑΔΙ..ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ? ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΓΙΝΑΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/4/11 11:24

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ. 4/6 ΠΟΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ Η ΓΙΟΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ, ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ (ΚΡΑΣΙ, ΦΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/4/11 14:18

    Επειδη απο τον τιτλο του δημοσιευματος φαινεται οτι εχει να κανει με τα Λαερμα, και εισεπραξαν καποια αδικα, και αδικαιολογητα σχολια οι Λαερμενοι, θα ηθελα να μας αποκαλυψουν και οι υπολοιποι σχολιαζοντες, απο που κραταει η σκουφια τους.
    Εχει πολλες γιορτες στο νησι, αλλα δεν εχει καθιερωθει ακομα γιορτη ζηλιας, βλακιας και κακιας.
    Οποτε βλεπετε, υπαρχουν θεματα γιορτης και για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/4/11 14:43

    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΖΩ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ! ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ..ΟΛΟ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ! ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΓΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ...ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΑ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ...ΑΗΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΙΑ ΧΩΡΙΚΟΙ!! ΕΛΕΟΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/4/11 16:38

    Βρε αι στο διαολο πάλι μίζεροι και κομπλεξικοί..Δεν σας είπε κάποιος να πάτε με το ζόρι στην γιορτή...ακόμα και αυτό το κράζετε..τι σκάτα πίνετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/4/11 17:24

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ! ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ 10 ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! ΓΙΑ ΔΕΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΛΑΕΡΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΜΕΤΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΗΡΘΕ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ?? ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΧΑΜΕ, ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ???? ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/4/11 19:39

    Εμεις παντως πηγαμε 5 ατομα και ξοδεψαμε 125 ευρω..Τωρα που το ειδατε εσεις το τσαμπα δεν ξερω!!
    Ολα για το χρημα φιλοι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/4/11 11:22

    11/4/11 19:39
    Αν κατάφερες να είσαι τόσο θύμα ώστε να σου πάρουν 125 ευρώ κάπου που όλα είναι τζάμπα μπράβο σου. Να το πενεύεσαι πιο συχνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/4/11 11:29

    kleftes xwriates! i giorti tis klepsias eprepe na kanate oxi tis elias lamogia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *