ροή ειδήσεων

Σε ανοδική τροχιά οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Αυξημένες θα είναι στο εξής οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων καθώς ο όμιλος ATTICA GROUP έχει ανακοινώσει από τέλη Ιανουαρίου αύξηση κατά 8% στο ναύλο των επιβατών...
αν δεν μειωθούν οι κρατήσεις υπέρ τρίτων και του ΦΠΑ. Οι δύο ακτοπλοϊκές εταιρείες «Super Star Ferries» και «Blue Star Ferries» του ομίλου εκτελούν δρομολόγια Κρήτη Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Ο όμιλος έχει ανακοινώσει ότι εξαιρούνται από την αύξηση αυτή οι επιβάτες της καμπίνας και τα οχήματα και έχει δεσμευτεί να μειώσει τους ναύλους ισόποσα, αν υπάρξει μείωση στις κρατήσεις υπέρ τρίτων.

Εκπρόσωποι άλλων ακτοπλοϊκών εταιρειών επισημαίνουν ότι αν το κράτος προχωρήσει σε μείωση των κρατήσεων υπέρ τρίτων ή του ΦΠΑ τότε κάποιες ακτοπλοϊκές είναι διατεθειμένες να μην προχωρήσουν σε αυξήσεις επί του ναύλου, προκειμένου να υπάρξει αύξηση της επιβατικής κίνησης, ενόψει των εορτών του Πάσχα και του Καλοκαιριού.

Ωστόσο πληροφορίες από ακτοπλοϊκούς κύκλους αναφέρουν ότι ορισμένες εταιρείες έχουν προχωρήσει σε κρυφές αυξήσεις ενώ άλλες αναμένεται να ανακοινώσουν το επόμενο διάστημα.

perifereianews.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *