ροή ειδήσεων

Πληθαίνουν τα λουκέτα στην αγορά - Ανθεί η επιχειρηματικότητα των αλλοδαπών

Ιδιαίτερα ανησυχητική εκτιμάται ότι είναι η απώλεια βιοτεχνικών επιχειρήσεων που ενσωματώνουν τεχνογνωσία και είχαν ιστορική πορεία στο χώρο τους...

Αρνητική παραμένει η κατάσταση στο ισοζύγιο επιχειρήσεων (διακοπή - έναρξη λειτουργίας) στο Μητρώο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας εξ αιτίας του ενισχυμένου βάρους των διακοπών, ενώ η πορεία συρρίκνωσης της βιοτεχνίας συνεχίζεται με εντεινόμενους ρυθμούς.

Ιδιαίτερα ανησυχητική εκτιμάται ότι είναι η απώλεια βιοτεχνικών επιχειρήσεων που ενσωματώνουν τεχνογνωσία και είχαν ιστορική πορεία στο χώρο τους ενώ ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι αυξάνεται η επιχειρηματικότητα των αλλοδαπών.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του επιμελητηρίου με την οποία γνωστοποιούνται τα στοιχεία εγγραφών -διαγραφών επιχειρήσεων μελών, από τα Μητρώα του το πρώτο τρίμηνο του 2011.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, μεταξύ α΄τριμήνου 2010 προς α τρίμηνο 2009 παρατηρείται μείωση στις ιδρύσεις των επιχειρήσεων η οποία ανακάμπτει και μετατρέπεται σε αύξηση κατά 4,9% μεταξύ α΄τριμήνου των ετών 2011 προς 2010.

Η αναλογία ιδρύσεων και διακοπών για το ίδιο διάστημα το 2009 ήταν 1 προς 1,4 το 2010 η ίδια αναλογία έγινε ένα προς 1,6 και το 2011 η αναλογία έγινε 1 προς 1,86. Σε απόλυτους αριθμούς το 2009 ιδρύθηκαν 488 και διέκοψαν τις εργασίες τους 709 βιοτεχνικές επιχειρήσεις (απώλεια επιχειρήσεων 221), το 2010 ιδρύθηκαν 441 και διέκοψαν τις εργασίες τους 742 (απώλεια 301) και το 2011 ιδρύθηκαν 463 και διέκοψαν τις εργασίες τους 864 (απώλεια 401).

Αναλυτικά το ΒΕΑ σημειώνει ότι:

- οι διακοπές των επιχειρήσεων του α΄τριμήνου 2010 προς το α΄τρίμηνο 2009 παρουσιάζουν αύξηση κατά 4,6%, ενώ

- οι διακοπές των επιχειρήσεων του α΄τριμήνου 2011 προς το α΄τρίμηνο 2010 παρουσιάζουν τετραπλάσια αύξηση δηλαδή κατά 16,5%, γεγονός που αποδεικνύει πως τα αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγηθεί η βιοτεχνία καταλήγουν σε διακοπές επιχειρηματικής δραστηριότητας με αυξανόμενους ρυθμούς.

Αξιοσημείωτο βεβαίως είναι το γεγονός, ότι μεταξύ α΄τριμήνου 2010 προς α τρίμηνο 2009 παρατηρείται μείωση στις ιδρύσεις των επιχειρήσεων η οποία ανακάμπτει και μετατρέπεται σε αύξηση κατά 4,9% μεταξύ α΄τριμήνου των ετών 2011 προς 2010.

Τα πιο πάνω στοιχεία θα μπορούσαν να αποδοθούν

- στην επιχειρηματικότητα ανάγκης που δημιουργεί η ανεργία (με ενίσχυση κυρίως επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών)

- στις πωλήσεις επιχειρήσεων λόγω συνταξιοδότησης

- στην ενίσχυση της Νεανικής Επιχειρηματικότητας αλλά και

- στην επιχειρηματικότητα αλλοδαπών.

newsit.gr

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/4/11 23:03

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΗΜΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝΕ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΣΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ 3+60 ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/4/11 00:43

    Ότι θυμάσαι χέρεσαι! Έχεις μπερδέψει τις π... Με τις βούρτσες! Οι επιχειρήσεις θέλουν μυαλό και γνώσεις ,βλακα , που οι Αλβανοί δεν έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/4/11 00:47

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΡΕ ΑΛΒΑΝΕ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    ΜΑΛΑΚΑ ΡΕΖΙΛΙ.
    ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΖΕΙΣ
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΑΝΕΙΣ.
    ΑΘΕΟΙ, ΑΧΡΙΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/4/11 00:54

    ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ??? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Η ΧΩΡΑ ΣΑΣ??? ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ!!! ΨΕΥΤΕΣ-ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ- ΠΙΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ!!! ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/4/11 01:11

    όταν έρθουν τα χειρότερα ( μακάρι να μην έρθουν ποτέ )
    ο θυμός και η οργή θα ξεσπαση πάνω τους.
    τότε να δούμε πως θα φύγουνε από εδώ,νύχτα με το καράβι και δαρμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/4/11 01:19

    ....ηδη διακρινω μενος απεναντι στους αλλοδαπους... και μη χειροτερα!!!
    "Η ΞΑΝΘΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/4/11 02:29

    καλησπέρα κ ΞΑΝΘΙΑ...βλέπω ίσα με 200 σχόλια με την γνωστή συνταγή (βλέπε ΔΕΜΕΝΑΓΑΣ), λόγω Πάσχα ίσως και να πέσω έξω στις προβλέψεις...
    καλό Πάσχα σε όλους.. (ο Ιησούς σταυρώθηκε για την πίστη στις διδαχές του, στα πιστεύω του, σε αυτά που και εμείς (όσοι!) πιστεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/4/11 03:36

    ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣ** ΡΕ !

    ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΖΑΓΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΓΡΩΝΟΥΝ ΤΕΒΕ ( ΟΑΕΕ ) ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ?

    ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΡΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟΣ !

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΠΕΣ - ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΦΠΑ .

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΛΟΥΤΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΙΝΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΓΑΜΩΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/4/11 07:46

    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι βριζετε τους Αλβανους και γενικα ολους τους μεταναστες? Θελω να κανετε μια βολτα σε ολα τα εργοταξια σε ολα τα μαγαζια σε ολους τους χωρους εργασιας..και δειτε οτι ολοι οι Ελληνες εχουν στη δουλεια τους προσλαβει Αλβανους και Πακιστανους!Επειδη θα πληρωσουν λιγοτερα μεροκαματα σε αυτους! Εμεις οι ιδιοι που φωναζουμε τωρα εμεις οι ιδιοι κανουμε ακριβως το αντιθετο!
    Ας μην κοροιδευουμε λοιπον τους εαυτους μας και να δουμε την πραγματικοτητα!! Δεν θα υπηρχε καμια ανεργια στο νησι μας αν οι εργοδοτες ειχαν στη δουλεψη τους μονο Ελληνες!! Τι θα εκαναν τοτε οι Αλβανοι Πακιστανοι και οτι αλλη ρατσα εχουμε εδω? θα πηγαιναν αλλου τοσο απλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/4/11 08:00

    21/4/11 07:46 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/4/11 08:28

    ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ? ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΞΕΝΟΙ, ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΜΕΝΑΝ 10 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΑΛΗΡΙΣΑΝ ΟΛΟΙ, ΕΧΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΦΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΕΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ? ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΟΨΑΝ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/4/11 09:25

    21/4/11 08:28 ..Ακουω να λες "δικα σας" "ειστε κατωτεροι"..."Εσεις"...μιλας για αλλους..Σιγουρα εισαι μεταναστης Και προφανως Αλβανος...Εκτος και αν εισαι κι εσυ ενας απο αυτους που εχουν παρει Αλβανιδα... αφου μιλας με τοσο ζηλο για τον λαο αυτο!
    εχεις καταλαβει τι κατεβηκε απο την Αλβανια? Κλεφτες Δολοφονοι, βιαστες Ηλικιωμενων γυναικων, εγω φιλε μου το καλασνικοφ δεν το ηξερα..το εμαθα απο τον λαο σου..Αδειασαν οι φυλακες της Αλβανιας και γεμισαν απο αυτους τους εγκληματιες ολες οι πολεις της Ελλαδος!!
    Μην ξεχνας οτι μπηκατε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στα εδαφη μας και αφου μετα δεν μπορεσαμε να σας διωξουμε σας βγαλαμε και πρασινες καρτες!!!(Μητσοτακης)
    Στις ειδησεις δεν ακους τιποτα αλλο..συνεχεια εγκληματα οι Αλβανοι!!!
    Ειστε εδω προσωρινοι...Αυτο να μην το ξεχνας ποτε...Και αυτη την στιγμη ο Ελληνας ειναι τοσο αγριεμενος που καλο ειναι να κανετε τους κουφους μην την βρειτε μεσα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/4/11 09:50

    ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ
    ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
    ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΓΥΦΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
    ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΑΛΙΜΠΑΝ
    ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΕΔΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΘΕΛΩ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ
    ΘΕΛΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ
    ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ
    ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΘΕΛΩ ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΩ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
    ΘΕΛΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΘΕΛΩ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΘΕΛΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ
    ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ
    ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/4/11 11:16

    ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ. Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΕΔΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΘΑ ΚΛΕΒΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΩΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΣΧΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΙ ΧΙΛΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/4/11 11:19

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/4/11 12:20

    21/4/11 11:19 Προσεχε μην μπερδεψεις τιποτα αλλο και σου μπει απο πισω σκατοαλβανε!!!
    Αλβανος καλος μονο νεκρος!! σιχαματα της κοινωνιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος21/4/11 15:05

    ξέρουμε πως κάνανε λεφτά και "κεφάλια"
    με ληστείες,παρανομίες και κύριος εμπορία ναρκωτικών.
    όσο για το μορφωμένοι αλβανοί,
    η μόνη μόρφωση είναι πως να κλέβουν.
    όλοι βρομιαρίδες κάνουν μια φορά το μήνα μπάνιο.
    ουσττττ βρομηλοι ,βρομίσατε αυτή τη χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος21/4/11 15:07

    αλβάνε , αλβάνε , δεν θα γινεις έλληνας ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος21/4/11 15:11

    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 12/4/11 12:20 . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΕΒΑΙΑ. ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΨΗΛΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΝΤΥΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΑΣ. ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος21/4/11 15:39

    21/4/11 15:11 και για το δικο σου το καλο λιγο σεβασμο στους πολιτες αυτης της χωρας που σε φιλοξενουν..γιατι μαλλον εχεις ξεχασει πως βρισκεσαι σε ξενη χωρα σε χωματα που δεν σου ανηκουν με σημαια που δεν εχεις καμια σχεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος22/4/11 00:09

    Ειπαμε καλοι Τουρκοι και Αλβανοι ειναι μονο οι νεκροι! Αυτο να το βαλετε καλα στο μυαλο σας μουσουλμανικη φαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος22/4/11 01:10

    ΡΕ ΑΛΒΑΝΕ ΜΑΛΟΝ ΚΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
    ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΣΟΣΑΤΑΙ
    ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΣΑΣ????
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ΖΟΥΛΑΤΗ, ΖΗΣΗΣ, ΕΥΡΟΘΕΜΕΛΙΟ , ΝΙΚΟΣ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ,
    ΚΑΙ ΑΛΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ
    ΒΛΑΚΑ ΑΛΒΑΝΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
    ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/4/11 01:49

    εσύ είσαι ο 01:10 και ο 15:11 και ο 11:16 ο ίδιος και σε αυτά τα σχόλια και όπου αλλού σε παίρνει να χώσεις σχόλια για Αλβανούς... κακομοίρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος22/4/11 04:37

    Το θέμα είναι αν κάποιος είναι αλβανός ή πακιστανός ή κινέζος ή έλληνας; Δοκιμάζει την τύχη του στις επιχειρίσεις. So what? Και καλά κάνει. Αν πετύχει, καλώς πέτυχε και να συνεχίσει.
    Ο κινεζούλης δηλαδή που φέρνει 15 κοντέινερ με ρούχα των 0.50€ και τα πουλάει δεν είναι κακός και είναι ο αλβανός που έχει ταβέρνα; Δεν το καταλαβαίνω... Όποιος έχει κότσια να δοκιμάσει να μπει στο χορό, αλλιώς ας μη μιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος22/4/11 09:06

    ΟΤΑΝ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΑΝΩΝΥΜΕ 01:10 ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΦΕΣΟΣΑΤΑΙ" ΓΡΑΦΕΤΑΙ "ΦΕΣΩΣΑΤΕ" ΚΑΙ ΤΟ "ΑΛΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ" ΓΡΑΦΕΤΑΙ "ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ" . ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ? ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ? ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ (ΠΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ). ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος22/4/11 09:16

    Αλβανε 9.06 δειξε και λιγο σεβασμο στην χωρα που σε φιλοξενει,που σε δεχθηκε και σενα και την οικογενεια σου,και ασε το υφακι και τις υποδειξεις βλεπω μολις λαδωσε λιγο το αντερο σου απο τις τρελλες πεινες,αρχισες να το παιζεις ανωτερος,θα η8ελα να σε βρισω αλλα σεβομαι τον ευατο μου,και την σημερινη ημερα,ψιλα γραμματα για σενα αυτα ουτε ηθος εχετε ως λαος ουτε αρχες ουτε πιστευετε καπου αθεοι ειστε,και αντι να λετε και κανενα ευχαριστω στην Ελλαδα και τους ελληνες που σας μαζεψαν εδω τους λοιδορειτε και απο πανω,αλλα η ευθυνη δικη μας ειναι που καθομαστε και σας ανεχομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος22/4/11 09:43

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΣΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ? ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΧΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος22/4/11 10:20

    22/4/11 09:43 Εγω θα σου το πω πιο χυμα φιλε μου!!
    Αλβανος καλος μονο ΝΕΚΡΟΣ. Αυτο να το βαλεις καλα στο μυαλο σου!! Να θυμασαι οτι εισαι σε ξενο εδαφος και σε χωματα που οι Ελληνες εχουν ριξει πολυ αιμα!
    Να εισαι λοιπον ταπεινος οταν μιλας για Ελληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος22/4/11 10:24

    ΟΣΟ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΕΥΘΕΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος22/4/11 10:43

    Eχεις ξεφυγει φιλε αλβανε,γιατι δεν τα μαζευεις να γυρισεις στην χωρα σου τοτε?Δεν εισαι Ελληνας ενα μιασμα εισαι, απο μια διαλυμενη αθεη χωρα προερχεσε διχως ιστορια διχως πολιτισμο,που ολοι δηλωνετε βορειοηπειρωτες επειδη ντρεπεστε για την καταγωγη σας,δεν σου κανω τον ανωτερο,απλα κανε λιγο μοκο φιλαρακο γιατι εχεις ξεφυγει και ο φανατισμος δεν οδηγει πουθενα,μονο κακα επακολουθα εχει.Βλεπω στις επομενες εκλογες να ανεβαινουν τα ποσοστα της χρυσης αυγης και τοτε φιλε θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα ολοι,για αυτο ασε την επαρση σκυψε το κεφαλι και ζησε την οικογενεια σου,γιατι με αυτα που γραφεις και πιστευεις καλλιεργεις την ενταση και φανατιζεις τον κοσμο περισσοτερο ειδικα στην δυσκολη περιοδο που διανυουμε,και ενα τελευταιο μην ξεχνας πως εισαι φιλοξενουμενος εδω,και σε οποιον δεν αρεσει ο τροπος ζωης σκεψης μιας χωρας τα μαζευει και παει στην δικια του αν πιστευει πως ειναι καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος22/4/11 10:50

    Τα παρακατω που μεταφερω με copy-paste αλβανε ειναι τα λογια του αυστραλου πρωθυπουργου προς τους καθε λογης μεταναστες που αρχιζαν να βγαζουν γλωσσα διαβασε τα και στην θεση αυστραλων βαλε Ελληνες,εκει ομως εχει πολιτικους με αρχιδια οχι πουλημενα τομαρια ανθελληνες που εχει εδω διαβασε το!
    "Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.

    Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία. Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!

    Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός μας σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

    Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

    Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όταν όμως αρχίζετε, μόλις χορτάσετε, να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε!

    Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος22/4/11 10:54

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ? ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΚΑΛΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΠΕΡΑΣΕ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΔΩ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ. ΤΩΡΑ ΠΡΟΚΟΒΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος22/4/11 10:57

    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ? ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ, ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος22/4/11 11:01

    Πουλημενα τομαρια και ανθελληνες λεω τους πολιτικους μας φιλε,που ανεχονται τον καθε προκλητικο μεταναστη σαν εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος22/4/11 11:02

    ΑΛΒΑΝΟΙ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ-ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑς ΚΑΡΥΔΙ
    Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος22/4/11 11:10

    ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΨΑΝ. ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος22/4/11 11:27

    Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όταν όμως αρχίζετε, μόλις χορτάσετε, να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της ΕΛΛΑΔΑΣ: Το δικαίωμα να φύγετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος22/4/11 11:30

    Αλβανε εισαι σε ξενο εδαφος σε κρατος που σου εδωσε την ευκαιρια να ζησεις καλυτερα εσυ και η οικογενεια σου...Σου δωσαμε ενα πιατο να φας κι εσυ θελεις να φας και τα δαχτυλα μας! Γιατι δεν πας στην Αλβανια που λες οτι εκει σε σεβονται? Γιατι μενεις εδω αφου δεν σου αρεσει? Τι σε κραταει εδω αφου οι Ελληνες οπως λες αλητες! Θα σου πω εγω τι σε κραταει Αλβανε...Σε κραταει η ελευθερη μας χωρα τα πολλα και καλα λεφτα που επιτελους βρηκες ενα κρατος που εχεις ελευθερη γνωμη και μπορεις να περπατησεις ελευθερα χωρις να κινδυνευει η ζωη σου! Μην ξεχνας οταν περασατε ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα συνορα σχεδον το 99% των αλβανων ηταν σκελετωμενοι...τωρα το 99% των αλβανων εχουν κοιλιες!!
    Σεβασμο λοιπον σε ολους τους Ελληνες που σε ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ και σε ταιζουν!!
    Και θα συμφωνησω απολυτα με αυτο που λενε Αλβανος καλος μονο νεκρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος22/4/11 11:33

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ! ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΗΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος22/4/11 13:22

    Αν δεν παρει η αστυνομια την σκουπα μου φαινεται θα την παρουμε εμεις,γιατι ο κοσμος εχει αγριεψει και δεν ειναι μαλακο(α)ς οπως πριν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος22/4/11 13:41

    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΤΕ ΟΛΟΙ? ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ, ΦΑΓΩΝΕΣΤΕ, ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΗΣΑΤΕ, ΒΡΙΖΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΟΙ ΝΟΠΙΟΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑ. ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΝΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ. ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ-ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΓΕΡΝΑΤΕ. ΤΙ ΣΚΟΥΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος22/4/11 13:59

    ΡΕ ΑΛΒΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!
    ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΙΑΣΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΔΩ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΚΕΙ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΛΕΝΕ Η ΠΕΡΙΚΛΗ Η ΣΩΚΡΑΤΗ Η ΝΙΚΟ Η ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ..ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ....ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ!!
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος22/4/11 15:04

    ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΕΓΩ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΞΕΝΟΙ, ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ. ΟΠΩς ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.
    Α, ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος22/4/11 17:28

    Δεν εισαι σε θεση να βαζεις στο βρωμοστομα σου τον Σωκρατη τον Περικλη...Εσυ θα μιλας για τον Μπερισα τον Νανο αυτη ειναι η ιστορια σας! Φτωχε στα μυαλα Αλβανε οπως βλεπεις και οπως σου λενε ολοι εισαι φιλοξενουμενος στην πατριδα του Σωκρατη του Περικλη Του Καραισκακη και των αλλω ηρωων μας που αν ηταν εδω θα σας ειχαν σουβλισει!
    Και οπως ειπαν και οι προηγουμενη Ελληνες θα πω κι εγω..Αλβανος καλος μονο Νεκρος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος22/4/11 17:30

    Υ.Γ ..Προηγουμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος22/4/11 17:57

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΟΜΩΣ ? ΜΠΟΡΩ ?

    http://trapdent.blogspot.com/2008/05/blog-post_25.html

    http://www.politikokafeneio.com/metanastes/fobos511.htm

    http://www.salata.tv/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CF%85%CF%83%CF%83%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B9%CE%B8%CE%AC%CE%BA%CE%B7

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος22/4/11 18:14

    Το μονο που μπορεις πουτανας γεννα αλβανε ειναι να λεγεσε μουσταφας μαχμουτ και το μουνι της μανας σου,μην ξαναβαλεις στο ονομα σου την Ελλαδα η τους Ελληνες γιατι 8α σε παω πιπα κολο εως τα τιρανα και θα σου αρεσει πουτανοσπερμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος22/4/11 18:33

    ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ :

    http://www.youtube.com/watch?v=btzKVPt45Bo&feature=related

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος22/4/11 18:34

    Χωρις ειρωνιες..Μπορεις να μας πεις την Ιστορια της Αλβανιας? Εμεις ας πουμε εχουμε Εναν Καρασκαικη εσεις? εμεις ας πουμε εχουμε Εναν Ελυτη εσεις? Εμεις ας πουμε εχουμε εναν Σωκρατη εσεις?
    Θα σου πω εγω μονιμε κατοικε της Αλβανιας..εσυ και οι αλλοι πατριωτες σου δεν εχουν τιποτα βρισκομαστε στο 2011 και ειστε ακομη επι κατοχη του μπερισα δεν εχετε καμια ιστορια δεν εχετε να διδαξετε τιποτα στον πολιτισμο..το μονο πραγμα που κανετε και μεγαλη επιτυχια θα ελεγα ειναι να βγαζετε εγκληματιες κλεφτες βιαστες εκει ειστε πρωτοι και με μεγαλη διαφορα!
    Αδικα λοιπον μιλας...Συμμετεχω κι εγω λοιπον στο συνθημα..Αλβανος καλος μονο νεκρος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος22/4/11 18:39

    ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, ΠΟΥ ΔΕ ΦΕΣΩΝΟΥΝ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ. ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΒΡΗΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος22/4/11 18:59

    Εσυ παντως σκυλας γεννα αλβανε και το συναφι σου θα παρετε συντομα ποδι απο την Ελλαδα να πατε να βρειτε το πατριωτακι σας τον σκεντερμπεη!παντα ανθεληνες εισασταν μουνοπανα απο τουρκοκρατιας μια ζωη ρουφιανοι και δοσιλογοι κολοτρυπιδες τετραγωνοκεφαλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος22/4/11 19:23

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ..ΕΧΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ!
    ΚΟΝΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Η ΜΑΣΧΑΛΙΤΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΥΦΟΥ!
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΠΟΙΛΕΡ!!
    ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΡΚΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΡΟΝΑΛΝΤΟ! ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος22/4/11 19:25

    Υ.Γ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος22/4/11 21:50

    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΜΕ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ
    ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΛΥΠΟΜΟΥΝ , ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΕΙΝΑ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ
    ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.
    ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑ
    ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΔΥΣΤΙΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος23/4/11 08:43

    22/4/11 21:50 Φιλε μου να ξερεις κατι...
    ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος23/4/11 10:34

    ΟΤΑΝ ΘΑ (ΞΑΝΑ)ΦΥΓΕΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ (ΟΣΟΙ ΔΕ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΒΕΒΑΙΑ) ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ... Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΒΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος23/4/11 10:53

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΛΑΟ? ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ!!
    ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΣΑΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΚΛΕΒΕΤΕ ΒΙΑΖΕΤΕ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΧΑΡΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ! ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ! ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ..
    ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος24/4/11 16:49

    Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ.
    "Πληθαίνουν τα λουκέτα στην αγορά - Ανθεί η επιχειρηματικότητα των αλλοδαπών "
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος25/4/11 15:19

    oxi kai aleksadros re albane to poli poli na se lene maxmout

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος27/4/11 12:17

    http://www.disabled.gr/lib/?p=38426

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *