ροή ειδήσεων

Καταγγέλλει προσλήψεις στην αρχαιολογία

Προσλήψεις έγιναν πριν λίγες μέρες στην αρχαιολογία Ρόδου, χωρίς ασεπ παρακαλώ...
στην περιμετρική.
όπως καταλαβαίνετε το ποιοι έπιασαν πάλι δουλειά... τα παιδία τον παιδιών τους.
Πρέπει κάτι να γίνει, είναι προκλητικό. Κάποια ένσταση ίσως να επέμβει ο εισαγγελέας. υπάρχουν άνθρωποι που έχουν να δουλέψουν πάνω από χρόνο και αυτοί συνεχίζουν να προκαλούν τον κόσμο. και εννοείτε ότι όλα έγιναν με άκρα μυστικότητα. Ντροπή...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/4/11 19:19

    ονοματα να λεμε να ξερουμε ποιοι ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/4/11 19:45

    ετσι.... αν ισχυουν αυτα που λες πες ονοματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/4/11 21:59

    Ντροπη και αισχος...τα ιδια εγιναν και στην ΔΕΥΑΚ..πριν λιγο διαστημα..αλλα το κακο με την αρχαιολογια εχει παραγινει . Εκτος απο καποια ατομα που σπουδασαν στον τομεα Βυζαντινων αρχαιτοτητων και προσληφθηκαν στην αρχαιολογια ροδου οι υπολοιοποι δεν θα επρεπε να ειναι εκει απο προισταμενους εωσ τον τελευταιο εργατη , γιατι οι διαδικασιες προσληψης ηταν απο θειους και κουμπαρους και εγιναν σε χρονο μηδεν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/4/11 22:47

    Μα καλα ..εκει στο εργατικο κεντρο τι κανουν αραγε??Για ολες αυτες τις προσληψεις δεν πρεπει να ασχοληθει το σωματειο των οικοδομων ?? γιατι ειναι εργατο-οικοδομικο επαγγελμα αν δεν κανω λαθος..μα γιατι υπαρχουν ολοι αυτοι εκει στο κτιριο της οδου Στ.Καζουλη αφου ειναι ολοι τους διακοσμητικοι!!Εδω δεν υπαρχει επιθεωρηση εργασιας λενε . Οποτε φανταστειτε τι εχει να γινει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/4/11 00:02

    αμφιβάλετε φίλοι μου?
    μια βόλτα από εκεί που δουλευουν kai ορίστε τα ονόματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/4/11 08:33

    Με αυτά τα λαμόγια που μας κυβερνούν δεν αμφιβάλλουμε καθόλου. Αναμενόμενα όλα αυτά. Αυτό όμως που με λυπεί είναι ότι πολλοί από εσάς που γράφετε εδώ πάλι αυτόν που έλεγε '' λεφτά υπάρχουν'' θα ψηφίσετε. Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/4/11 10:33

    TO ASTEIO EINAI OTI STO GRAFEIO KINISIS KLEINOUN KAI PANE GIA KAFE STIS 11 ANTI NA DOULEYOUN KAI PROSLAMVANOUN KIALOUS? DILADI TI THA GINEI? TOSA POLA ARXAIA EXEI TO NISI POU DEN PROLAVENOUN ETSI? AS TSEKAREI KAPIOS ARMODIOS POU KAI AYTOS TA PERNEI TO TI AKRIVWS SYMVENEI KAI AS PAEI KAPIOS PRIN TIS 11 NA KTYPISEI. TRAPEZAKI ME KAREKLITSES DEN EXOUN VGALEI MONO ALLA ME TIS ZESTES THA GINEI KAI AYTO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ..Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ!!!21/4/11 14:10

    Ρε παιδιά, στοιχεία υπάρχουν για όλα αυτά που λέτε;..να κατηγορούμε, εύκολο είναι..όλοι αυτό κάνουν (δηλ. μόνο αυτό κάνουμε όλοι)..το θέμα είναι να μπορεί κανείς να το υποστηρίξει με στοιχεία!!..παρεπιπτόντως, και έχει πολλά αρχαία το νησί και τεράστιες ελλείψεις προσωπικού υπάρχουν και οι αρχαιολόγοι αναγκάζονται να ασχολούνται με ένα κάρο διοικητικές και λογιστικές εργασίες και το σωματείο οικοδόμων καμία σχέση δεν έχει με τους εργατοτεχνίτες των ανασκαφών (άντε γιατί κάθε άσχετος λέει το μακρύ του κ' το κοντό του!!!!). Και οι Βυζαντινοί δηλαδή γιατί σας αρέσουν; Υπάρχουν κι άλλες υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ. Ό,τι ισχύει για τους μεν, ισχύει και για τους δε. Και οι προσλήψεις γίνονται με μόρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/4/11 13:12

    ναι μα φυσικά
    προφανώς είσαι και εσύ μια από αυτούς
    τα στιχεία υπάρχουν και τα ονόματα.
    αλλά ο μόνος που θα μπλεξη μετά θα είναι αυτός που θα
    τα καταγγίλη.είναι γνωστά αυτά.
    ιδικά χωρίς ασεπ,όχι μόρια δεν μετράνε,αντίθετα,πάνε συστημένοι
    αφού είναι μιλημένα από πριν πόση κε πιοι θα πιάσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/4/11 13:41

    Εαν μηλας για την προκήρυξη φυλάκων κτλπ στην αρχαιολογία μισο http://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Menu/ASEP/Epikinonia.csp παρε τηλέφωνο εδω και ρωτησε τους τι ισχυει στην αρχαιολογία λενε οτι δεν χρειαζόταν χαρτί ξενης γλωσσάς ενω οταν περνω τηλ το ασεπ λεει οτι χρειάζεται και ειναι υποχρεωτικό ......ασε ειχα παει να δώσω και εγω τα χαρτια μου και δεν ηξεραν τι τους γινετε με την Επικουρία αλλα ελεγαν αυτοι και αλλα ο ασεπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/5/11 14:29

    Επιτελους ας κανει καποιος κατι με ολους αυτους στην Παλια Πολη.Μας εξευτελιζουν ολους. Τραβουν τους τουριστες απο το χερι παρακαλωντας τους να αγορασουν κατι. Σε κεντρικο σουβλατζιδικο ο υπαλληλος θεωρει πως ειναι πολυ αστειο να μιμειται γατες κοτες σκυλους κλπ.Αυτα τα εχω δει μονο σε παζαρι στην Καππαδοκια. Η τουριστικη αστυνομια με τι ακριβως ασχολειται? Γελουν οι ξενοι με μας και κανεις δεν θιγεται. Ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/5/11 12:46

    ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΡΟΔΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/5/11 18:33

    Καλα μωρε τσιπα δεν εχουν πια πανω τους στον Δημο?Βαλανε προστιμο 1000ευρω σ'εναν φτωχο αξιοπρεπεστατο ανθρωπο, που πουλουσε φραουλες σε καποιους απο μας που εχουμε μαγαζια στην Παλια Πολη.Και το χειροτερο ειναι οτι τον καρφωσε καποιος απο μας.Και οι του Δημου ετρεξαν.Φαινεται το καρφι ηταν καποιος απ'αυτους που τα σκανε χοντρα, ετσι ωστε ο Δημος να κλεινει τα ματια μπροστα σ'αυτη την ελεεινη εικονα που εχουν δημιουργησει, βγαζοντας το τρισαθλιο εμπορευμα τους μεχρι τη μεση του δρομου!Κυριε Κουσουρνα, αν θελετε ν'ακουστει εστω 1 καλο για σας,διορθωστε αυτη την αδικια.Η εστω δωστε μας το καρφι να το τακτοποιησουμε.Ολοι εξαλλοι ειμαστε εδω γυρω με τις αηδιες αυτες.Και ο καιρος περνα.Οι εκλογες πλησιαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *