ροή ειδήσεων

Όλοι δωρητές οργάνων με το…ζόρι!

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Χωρίς…μάτια, καρδιά, νεφρά, συκώτι ή οποιοδήποτε άλλο όργανο θα παραλαμβάνουν εμβρόντητοι τη σορό αποθανόντος σε κρατικό ή ιδιωτικό νοσοκομείο στο άμεσο μέλλον οι εμβρόντητοι συγγενείς του...
αν γίνει νόμος το νομοσχέδιο που πέρασε από το υπουργικό συμβούλιο και το οποίο η κυβέρνηση προωθεί προς ψήφιση. Εν πλήρει αγνοία τους, χωρίς να τους ρωτήσει κανείς για να πάρει την άδειά τους, οι γιατροί θα έχουν προχωρήσει κατά την αυθαίρετη κρίση τους σε. μεταμόσχευση όσων οργάνων του εκλιπόντος ασθενούς επιθυμούν!




Θα τεμαχίζουν δηλαδή το πτώμα κατά τις ορέξεις και τις ανάγκες που υφίστανται κατά την άποψή τους, θα αφαιρούν τα χρήσιμα όργανα και ό,τι περισσεύει θα το παραδίδουν στους συγγενείς προς ταφή!


Αυτή η συμπεριφορά και δράση ανατριχιαστικής ιατρικής αυθαιρεσίας θα είναι απολύτως νομότυπη βάσει του νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση Παπανδρέου.


Με ένα απαράδεκτο νομικό τέχνασμα, το εφεύρημα της «εικαζόμενης συναίνεσης» των πεθαμένων (!), η κυβέρνηση αποφάσισε να νομοθετήσει ότι όλοι οι Ελληνες κατατάσσονται αυτομάτως και αυθαιρέτως στην κατηγορία των… «δωρητών σώματος» – και τα έντεκα εκατομμύρια!


Η κυβέρνηση ορίζει δηλαδή ότι όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας, από τη στιγμή της ενηλικίωσής τους, είναι δωρητές ανθρωπίνων οργάνων και μάλιστα χωρίς καθόλου να τους ρωτήσει!


Μόλις κάποιος πεθάνει δηλαδή το σώμα του ανήκει στο… κράτος, το οποίο διαχειρίζεται (και δυνάμει εμπορεύεται, προσθέτουμε εμείς) τα όργανά του κατά την απόλυτη βούλησή του! Δωρητές οργάνων με το ζόρι σε ένα κράτος που κανένας πολίτης δεν το εμπιστεύεται, βαθύτατα διεφθαρμένο και μισητό από τον κόσμο…


Μόνο όποιος υποβάλει δήλωση στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, αφού προηγουμένως πάει και σε… συμβολαιογράφο (!) ή αστυνομική αρχή για να βεβαιώσει το γνήσιο της υπογραφής του, μπορεί να γλιτώσει μετά θάνατον αυτή τη μεταχείριση.


Πόσοι θα το κάνουν; Ουσιαστικά κανένας, το πολύ μερικές χιλιάδες, άντε δεκάδες χιλιάδες άτομα. Ούτε καν θα το μάθουν οι Ελληνες ότι θα υπάρχει τέτοιος νόμος, μέχρι να είναι πλέον πολύ αργά. Να υποστούν δηλαδή τις συνέπειές του στο περιβάλλον τους.


Είναι εξοργιστική η εξαπάτηση του πληθυσμού σε ένα τέτοιο θέμα. Πόσω μάλλον που ένας νόμος που βασίζεται στην «εικαζόμενη συναίνεση» των πεθαμένων, θα έχει τερατώδεις παρενέργειες στην εφαρμογή του στην πράξη. Η μετατροπή κάθε νεκρού Ελληνα σε πηγή οργάνων προς μεταμόσχευση θα δώσει αντικειμενικά ώθηση στα κυκλώματα εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων.


Εξαγοράζοντας υπαλλήλους της υπηρεσίας διαχείρισης των τεράστιων πλέον ποσοτήτων ανθρωπίνων οργάνων προς μεταμόσχευση, τα κυκλώματα αυτά θα κατευθύνουν τα μοσχεύματα προς πελάτες τους που θα έχουν χρυσοπληρώσει και μάλιστα όχι μόνο στην Ελλάδα – θα κάνουν και… εξαγωγές σε πλούσιες χώρες του εξωτερικού, όπου φυσικά δεν ισχύουν τέτοιοι νόμοι!


Υπάρχουν ακόμη πιο φρικιαστικές δυνατότητες παρεκτροπών. Τα κυκλώματα αυτά να εξαγοράζουν κάποιους επίορκους γιατρούς, οι οποίοι να μην καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια διάσωσης π.χ. βαριά τραυματισμένων νέων σε τροχαία δυστυχήματα, να επέρχεται έτσι ο εγκεφαλικός θάνατος και το κύκλωμα να κατευθύνει τα όργανα του νεκρού προς πελάτες που τα έχουν ανάγκη και έχουν πληρώσει γι’ αυτό.


Μέχρι στιγμής τέτοιοι κίνδυνοι δεν υπάρχουν, καθώς οι συγγενείς που θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους για τη μεταμόσχευση θα έχουν και άμεση γνώση σε ποιον θα μεταμοσχευθούν τα όργανα του ανθρώπου που έχασαν. Αυτό περιορίζει δραστικά τις δυνατότητες δράσης των κυκλωμάτων εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων.


Οσο για το γεγονός ότι ελάχιστο τμήμα του πληθυσμού (λιγότερο από το 1%) έχει δηλώσει αυτή τη στιγμή την επιθυμία του να είναι δωρητής οργάνων, αυτό αποτυπώνει τη βαθιά δυσπιστία των Ελλήνων προς τους κρατικούς και ιατρικούς θεσμούς που διαχειρίζονται τις μεταμοσχεύσεις.


ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ


Αλλο η πειθώ, άλλο η αρπαγή


Υπέροχη πράξη είναι η δωρεά οργάνων. Συγκλονιστική πράξη ανθρώπινου ψυχικού μεγαλείου συνιστά η μεταμόσχευση οργάνων από κάποιον που πέθανε σε άλλον που με τα όργανα αυτά θα ζήσει ή θα αλλάξει εκ βάθρων η ζωή του. Η ανείπωτη ευτυχία του ανθρώπου που με λαχτάρα περιμένει ένα μόσχευμα και το βρίσκει, ανυψώνει πραγματικά τους ανθρώπους. Αλλο πράγμα όμως είναι μια επίμονη, επίπονη, μακροχρόνια εκστρατεία διαφώτισης και πειθούς του κόσμου ώστε ει δυνατόν όλοι σχεδόν οι Ελληνες να γίνουν οικειοθελώς δωρητές οργάνων συναισθανόμενοι το μεγαλείο της πράξης τους και εντελώς άλλο πράγμα η βίαιη αρπαγή των οργάνων που προωθεί η κυβέρνηση.


ΕΘΝΟΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/4/11 12:42

    Υπάρχουν ακόμη πιο φρικιαστικές δυνατότητες παρεκτροπών. Τα κυκλώματα αυτά να εξαγοράζουν κάποιους επίορκους γιατρούς, οι οποίοι να μην καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια διάσωσης π.χ. βαριά τραυματισμένων νέων σε τροχαία δυστυχήματα, να επέρχεται έτσι ο εγκεφαλικός θάνατος και το κύκλωμα να κατευθύνει τα όργανα του νεκρού προς πελάτες που τα έχουν ανάγκη και έχουν πληρώσει γι’ αυτό.
    ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.. ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/4/11 14:44

    Για ένα πράγμα δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιος αυτή την κυβέρνηση, την εξυπνάδα.
    Αφού λοιπόν μας πούλησαν σαν Λαό τώρα πάνε και στο ατομικό έναν έναν
    Ανεξαρτήτως προσωπικών πολιτικών πεποιθήσεων εάν είχαν λίγο μυαλό θα ξεκινούσαν από την υποχρεωτική αιμοδοσία προκειμένου να γλυτώσουμε κάποια χρήματα που πάνε έξω και ίσως να κάνουμε και εξαγωγή, στο εξωτερικό το ελληνικό αίμα θα ήταν περιζήτητο ιδίως αυτό των πολιτικών που μας κυβερνούν .
    Περιμένουμε λοιπόν την ταρίφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/4/11 22:03

    Οποιος δεν θελει να ειναι δωρητης οργανων θα υπογραφει ενα χαρτι! Δεν σας αναγκαζει κανεις φιλοι μου!Μονο μην χρειαστειτε εσεις καποια στιγμη μοσχευμα η τα παιδια σας..τοτε θα λετε αλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/4/11 22:20

    Το σωστότερο φίλε 22.03 είναι όποιος θέλει να είναι να υπογράφει ένα χαρτί γιατί αλλιώς θα μπορούσε να σε υποχρεώσει κάποιος να πηγαίνεις και 4 φορές το χρόνο να δίνεις αίμα , πας; Είμαι γιος ανθρώπου που μετά απο 9 μήνες σε κώμα επανείλθε και ζει εδώ και 26 χρόνια τώρα, αιμοδότης και έχω πει και στους οικείους μου να δώσουν όργανα μου σε περίπτωση μη δυνατότητας να επανέλθω. Οτι γίνεται με εξαναγκασμό και καθορισμό απο την κεντρική εξουσία κρύβει πολλές πιθανότητες δόλου και αδυναμία ελέγχου- ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ, ΓΑΜΩ.....10/4/11 22:38

    ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ), ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΜΟΥ.
    ΚΥΡΙΕ ΔΕΛΑΣΤΙΚ, ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ, ΣΤΟ ΠΩΣ ΠΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΣΕΙΣ Η΄ ΟΙΚΕΙΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΝΙΩΣΕΙ ΗΔΗ ΕΝ ΖΩΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/4/11 22:59

    Το νομοσχέδιο είναι ενα τερατούργημα! Ποιός είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα πρέπει να ζήσω ή να πεθάνω; Μήπως δημιουτγηθούν κυκλώματα που θα πιέζουν τους γιατρούς να μας ¨πεθανουνε¨ για να δώσουνε τα όργανα σε κάποιους που τα έχουνε χρυσοπληρώσει;;;;;;
    Οι βιαστικοί που τρέχουνε να καταδικάσουνε τους καχύποτους ας το σκεφτούνε λίγο καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/4/11 23:49

    αν γινει αυτο παιδια δεν θα σωνετε κανεις τραυματιας .λαμογια γιατροι θα λενε οτι ειναι κλινικα νεκρος και θα περνουν οργανα .αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι ηθελημένα δωρητής οργάνων καθώς και αιμοδότης και μάλιστα ένοιωθα και καλά με τον εαυτό μου για αυτό. Αλλά αυτό το το νομοσχέδιο είναι φασιστικό. Όπως εγώ έχω κάνει την επιλογή μου έτσι δικαιούται και ο κάθε άνθρωπος. Αν είναι δυνατόν με το ζόρι και χωρίς τη συγκατάθεση των συγγενών πόσο μάλλον εν αγνοία τους... Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι να παραλαμβάνει το πτώμα του δικού σου ανθρώπου τεμαχισμένο!!! Γνωρίζω ότι στην χώρα μας το ποσοστό των δωρητών είναι πάρα πολύ μικρό θα μπορούσαν όμως με άλλες μεθόδους - όπως την ενημέρωση- να παροτρύνουν το κόσμο. Ως πότε θα ζούμε σε μια χώρα που οι πολιτικοί θα αποφασίζουν για μας ( για τα πιο σημαντικά πράγματα) με αυτό το τρόπο. Τους ψηφίσαμε βέβαια αλλά αυτός δεν είναι λόγος για τέτοια πράγματα... Τρομακτικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/4/11 05:52

    Οπουδήποτε βλακεία τους έρθει στο κεφάλι την ξεφουρνίζουν
    Αγαπητέ 10/4/11 22:03 είναι αλήθεια αυτό που λες αλλά ξέχασες πολλά πράγματα μέχρι να φθίσεις στο συμπέρασμα.
    Για να αρχίσουμε , μια μεταμόσχευση στοιχίζει και δεν νομίζω ότι η κυβέρνηση από τη μια να μην έχει να πληρώσει τα φάρμακα σε καρκινοπαθείς και από την άλλη να αρχίσει τις μεταμοσχεύσεις με το κιλό από τη στιγμή που θα υπάρχουν όργανα σε αφθονία όποτε λόγος να γίνεται.
    Μόλις θάψαμε ένα άτυχο νέο που έστειλαν με το ζόρι να υπηρετήσει την πατρίδα γιατί δεν είχαμε νοσοκομείο , όποτε καταλαβαίνεις ότι να το συνεχίσω άδικα θα γράφω.
    Το συμπέρασμα μου λοιπόν είναι ότι τους δέρνει η μαλάκια, εγώ είμαι εθελοντής αιμοδότης, πάω κάθε 3 μήνες και δίνω αίμα, εάν αποφασίσω αύριο να γίνω και δωρητής οργάνων δικαίωμα μου.
    Στην απίθανη δε περίπτωση που περάσει αυτός ο φασιστικός νόμος θα τα κόψω όλα.
    Είναι προτιμότερο να πεθάνεις στο δρόμο παρά να τύχεις της δημόσιας υγείας, φαντάσου να μεταμοσχευόσουν στο παιδί σου κανένα όργανο πχ του Πάγκαλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/4/11 07:23

    11/4/11 05:52 ...Μαλλον εσυ εισαι ο μεγαλυτερος φασιστας!Η βλακεια σου εχει ξεπερασει καθε οριο!! Ανοητε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/4/11 07:33

    Όταν δεν έχουμε επιχειρήματα ρίχνουμε ένα χαρακτηρισμό και σκουπίσαμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/4/11 08:15

    11/4/11 05:52 ...Αν εισαι εσυ αιμοδοτης τοτε εγω ειμαι Αστροναυτης! Ολα σας ενοχλουν! Ακομη βεβαια δεν καταλαβα τα δικα σας επιχειρηματα...Δηλαδη αν δηλωσεις οτι δεν θελεις να εισαι δωρητης οργανων..και μια μερα το χρειαστεις εσυ ο ιδιος η το παιδι σου και δεν σου δωσουν ...Τοτε θα λες αλλα! Αλλα ειπαμε οτι σας συμφερει..Μονο μην ερθει η στιγμη που θα το χρειαστειτε...Τοτε θα τα ξαναπουμε..ΦΑΣΙΣΤΕΣ!@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/4/11 08:31

    Gia esas pou den 8elete...sas euxomai mesa apo tin kardia mou na xreisteite mosxeuma kai na min uparxei gia esas! KOPROI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/4/11 08:34

    Ας υποθέσουμε για μια στιγμή ότι από αύριο είμαστε όλοι υποχρεωτικά δωρητές οργάνων και ξεκινάμε
    Ο άτυχος είναι κλινικά νεκρός , ποιος είναι αυτός που θα βάλει υπογραφή, ελπίζω όχι κανένας ειδικευόμενος γιατρός
    Θα πρέπει να γίνουν εξετάζεις συμβατότητας του δωρητή, ελπίζω μετά το μοιραίο και δεν έχουμε εργαστήρια
    Τα όργανα πρέπει να βγουν και χρειάζεται κάποιο συνεργείο , άντε να έρθει από την Αθήνα για παράδειγμα ένα στρατιωτικό αεροσκάφος.
    Όλα καλά αλλά για υο όργανο βρεθήκαν 2 συμβατοί παραλήπτες, ποιος θα το πάρει
    Αποφάσισαν για τον ένα όποτε αρχίζει η διαδικασία, φυσικά μετά το φακελάκι
    Ο τυχερός που έκανε τη μεταμόσχευση, είναι καλά φυσικά θα πρέπει εάν δεν κάνω λάθος να παίρνει φάρμακα για την υπόλοιπη ζωή του και το ΙΚΑ δεν έχει μια όποτε εάν δεν έχει τσάμπα κόπος
    Ο τυχερός έλαβε το μόσχευμα έχει χρήματα να συνεχίσει τη θεραπεία, πολύ τυχερός, έλα όμως που έρχεται η τράπεζα και του λέει ότι ο δωρητής έχει ένα χρέος και από τη στιγμή που ζει με το όργανο του άλλου πρέπει να ξεχρεώσει και το χρέος
    Τέτοια τύχη δεν την εύχομαι σε κανένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/4/11 08:47

    11/4/11 08:34 ....otan pe8aneis tote 8a doume an isxyoun osa les! Gia tin wra mono anohsies les!
    ANOHTE FASISTA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/4/11 08:53

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 11/4/11 08:34 ...ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/4/11 09:00

    Για την ώρα την επομένη φορά που θα πάω στο νοσοκομείο να δώσω αίμα θα δηλώσω φασίστας.
    Οποίος χρειαστεί λοιπόν αίμα να ζητήσει και τις πολιτικές πεποιθήσεις του δότη, μην έχουμε κανένα παρατράγουδο!!!
    Τώρα το επόμενο άρθρο που περιμένω να διαβάσω είναι ότι αποφάσισαν την καύση των νεκρών με το έτσι θέλω έτσι για να συνεχίσουμε τη μακάβρια συζήτηση, ξέρεται οι πολιτικοί μας όσο πλησιάζει το τέλος όλα τα σκέπτονται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/4/11 09:10

    11/4/11 09:00 ...ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/4/11 16:17

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΑ Κ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ.. ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ''ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ'' ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ? ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ!!!!!!! ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ! ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΩΡΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΝΟΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *