ροή ειδήσεων

Χωρίς πλοία το Πάσχα η Νίσυρος !

«Βουλιάζουν» οι ελπίδες των κατοίκων της Νισύρου για τον τουρισμό τις ημέρες του Πάσχα, καθώς διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν δρομολόγια πλοίων...

Σε επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε προς την ακτοπλοϊκή εταιρεία, ο Παννισυρακός Σύλλογος Ρόδου «Πορφύρις» αναφέρονται επί του θέματος τα εξής:

«Αγαπητοί μας,
Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι, ενόψει των εορτών του Πάσχα και της αλλαγής των δρομολογίων των πλοίων της εταιρεία σας, για μία ακόμα φορά γίνονται τροποποιήσεις σε βάρος της εξυπηρέτησης των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του νησιού μας, της Νισύρου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα σε όσους θα ήθελαν να ταξιδέψουν για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί. Οι προγραμματισμένες προσεγγίσεις του πλοίου «Διαγόρας» από Πειραιά προς Ρόδο το Μ. Σάββατο και το Σάββατο 30 Απριλίου 2011 (δηλαδή μία βδομάδα αργότερα – με κενό οχτώ ημερών) αντιλαμβάνεσθε ότι λειτουργούν αρνητικά σε όσους επιθυμούν να περάσουν τις Άγιες Μέρες στο νησί μας και να επιστρέψουν έγκαιρα στο τόπο διαμονής και εργασίας τους.
Πιστεύουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να δρομολογήσετε πλοία από Πειραιά προς Νίσυρο – Ρόδο τη Τρίτη ή Τετάρτη του Πάσχα και να εκλείψει η διαφαινόμενη αδικία σε βάρος ενός ακριτικού νησιού και των κατοίκων του.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Δημήτρης Ε. Καραγεώργης
Η γραμματέας
Ιωάννα Μαρίνου – Καζαντζόγλου»


Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/4/11 09:35

    Πάλι παραπόνα με τα πλοία
    Το Πάσχα ξεχάστε το για το Ραμαζάνι υπάρχουν ελπίδες, εκτός εάν ο ΓΑΠ αποφασίσει να διαλέξει το νησί σας το Πάσχα για να ανακοινώσει κανένα καινούργιο δυσάρεστο που ακόμα δεν ξέρουμε.
    Προσωπικά έχω έρθει στο νησί σας και έμεινα ενθουσιασμένος, καλός κόσμος, καλή κουζίνα, ωραία μεζεδάκια.
    Θοδώρα στη Νίσυρο έχουν καλό κατσικάκι γάλακτος , αυτό που σου αρέσει, ο κόσμος είναι πολιτισμένος και φιλόξενος όποτε δεν πρόκειται ούτε να σε κράξουν , πολύ περισσότερο να σε δείρουν.
    Είναι μια μοναδική ευκαιρία να φας με την ησυχία σου χωρίς τον Τσιπρα, βαλε ένα αρματαγωγό του πολεμικού ναυτικού, μάζεψε την παρέα σου και βοήθησε την κατάσταση/
    Εγώ έκανα μια προσπάθεια ρε παιδιά να σας βοηθήσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/4/11 11:44

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΛΟΙΑ..Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!! Η ΜΟΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΠΑΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/4/11 12:44

    Δεν θα διαφωνήσω μαζί σας
    Μια ερώτηση μόνο , πόσο θα μου στοιχίσει η τρύπα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/4/11 22:42

    Και το πλήρωμα ενός πλοίου είναι άνθρωποι, ως επί το πλείστον Χριστιανοί Ορθόδοξοι, έχουν οικογένεια όπως και εμάς, θέλουν και αυτοί τις Άγιες μέρες να τις περνάνε μαζί με την οικογένεια τους! Βλέπεται δεν έχουν την πολυτέλεια οι ναυτικοί μας να βλέπουν κάθε μέρα την οικογένεια τους, όπως εμείς... Ας μην είμαστε αχάριστοι... Σημείωση το ΔΙΑΓΟΡΑΣ φέτος για τις διακοπές του Πάσχα θα είναι δεμένο στο ακριτικό μας Καστελόριζο! Ωστόσο από τα δρομολόγια της blus star ferries το πλοίο προσεγγίζει την Νίσυρο στις 19/4 από Πειραιά με προορισμό την Ρόδο και στις 25/4 από Ρόδο με προορισμό τον Πειραιά! Επίσης επόμενο δρομολόγιο της εταιρίας είναι στις 27/4 από Πειραιά για Νίσυρο! Οπότε το δημοσίευμα το θεωρώ ανακριβές... http://www.openseas.gr/OPENSEAS/searchOutwardRoute.do?lang=el&from=PIR&to=NIS&date=27/04/2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/4/11 00:01

    Ρε παιδια το δελφινι με τους γιατρους της νομαρχιας,θα ερχεται φετος στην νισυρο? ξερει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *