ροή ειδήσεων

Το φρούριο της Καλλιθέας

Δεν γνώριζα πως υπάρχουν ιδιωτικές παραλίες στη Ρόδο. Όπως δεν γνώριζα πως απαγορεύεται να τις επισκεφτείς ιδιαίτερα κατά τη χειμερινή... περίοδο που είναι εντελώς άδειες. Λίγο όμως που το έψαξα σήμερα (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη αν οι πληροφορίες που μου δόθηκαν είναι 100% σωστές) ανακάλυψα πως δεν μπορεί κάποιος να σε διώξει από χώρο που δεν είναι περιφραγμένος πόσο μάλλον από μια άδεια παραλία.
Αποφασίσαμε με μια παρέα να πάμε εκδρομή στη Καλλιθέα ( στο σημείο που βρίσκετε το beach bar OASIS) o χώρος δεν είναι περιφραγμένος και η παραλία δεν είχε καν ομπρέλες η κάτι άλλο που να προσδίδει ότι είναι ιδιοκτησία κάποιου ή ότι απαγορεύετε να είμαι εκεί. Ανάψανε τη φωτιά μας ( σε μια γωνία) και μετά από λίγο ήρθε μια κυρία η οποία ισχυρίστηκε πως είναι η ιδιοκτήτρια της περιοχή και πως απαγορεύετε να είμαι στο σημείο. Της απάντησα πως αν κάτι τέτοιο ισχύει μπορεί να καλέσει τη δημοτική αστυνομία ή τη ανάλογη αρχή για να μας απομακρύνει. Εκείνη δεν αντέδρασε και επέστρεψε στο σημείο που καθόταν. Αναρωτιέμαι από πότε τέτοια πράγματα ισχύουν? Ως ξενοδοχοϋπάλληλος - εργάζομαι στο ξενοδοχείο SUNWING- πάνω κάτω γνωρίζω τις διαδικασίες για τέτοιες περιπτώσεις. Στο ξενοδοχείο που εργάζομαι οι πολίτες περνούν μέσα από το σαλόνι του ξενοδοχείου για να πάνε στη παραλία! Ξέρω επίσης ότι αυτό συμβαίνει στις περισσότερες παραλίες ξενοδοχείων. Το όλο γεγονός μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση και το θεώρησα ανάρμοστο. Αν είναι δυνατόν στον ίδιο μου το τόπο στον οποίο εργάζομαι και φορολογούμε να μου απαγορεύουν να επισκέπτομαι χώρους όπως της Καλλιθέας. Αν τους βολεύει μπορούμε να μένουμε κλειδωμένοι μες στο σπίτι. Τέλος θα ήθελα αν κάποιος αρμόδιος ή μη γνωρίζει κάτι να με ενημερώσει για το τι δικαιώματα έχω σε μια τέτοια περίπτωση και αν όντως αυτή η κυρία είχε το δικαίωμα να με απομακρύνει. 

ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/4/11 17:33

    ισως να υπηρχε προβλημα με την φωτια .κανενας δε μπορει να σου πει φυγε απο μια παραλια αλλα αν αναβεις φωτια ισως να ενοχλει καποιους...και δικαιως σε καποιες περιπτωσεις ειδικα αν υπαρχουνε και δεντρα κοντα τοτε απαγορευεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/11 17:37

    DEN eiparxoune iditikes PARALIES . oi paralies einai tou DIMOSIOU , diladi einai idiktisia tou ellinikou laou. As fonazatai tin astinimia to 100 epitopou, ean tis piraze tis singekrimenis kirias. To mono pou apagorewetai einai kai eitan pou anapsate fotia, kata ta alla , KANENAS kai KANEIS exei to dikaioma na se dichsoune apo tin paralia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/4/11 17:43

    Όλα σωστά αλλά σε λίγους μήνες πιστεύω ότι τα παραπάνω θα είναι παρελθόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/4/11 17:48

    ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/4/11 17:50

    Η ΡΟΔΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ!!!

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!!

    ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!

    Η ΡΟΔΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ!!!!

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!

    ΡΟΔΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/4/11 17:53

    αν φωναζανε το 100 και μετα την πυροσβεστικη εαν επεμενε η κυρια τοτε το πιθανοτερο ητανε να πηγαινατε αυτοφωρο για την φωτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/4/11 17:58

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙΓΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ & ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ!!!!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/4/11 18:02

    γιατι δε δοκιμαζετε φουφου μιας χρησης΄;πωλουνται σε επιλεγμενα καταστηματα [μπακαλικα]ψηνουν ωραια δε ρυπαινουν και ουτε γατα ουτε ζημια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/4/11 18:06

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/4/11 18:50

    ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΕΙ Ο 17:50??? ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/4/11 18:53

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ!!!ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ Η ΚΥΡΙΑ? ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΒΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ? ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/4/11 19:43

    Καλα σας ειπε η Κυρια ρε Κοπροι...οπου βρειτε ψηνετε μπριζολες! Μα καλα τοσο ζωα ειστε πια? Ξυλο επρεπε να σας δωσουν για παραδειγματισμο! μηπως θελετε να σας βαλουν και κουζινα στα λουτρα? Κοπροσκυλα του κερατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/4/11 19:57

    να πατε να ζητησετε συγγνωμη απο την κυρια και να την βοηθησετε στο καθαρισμα δε μπορει απο την μια να ζηταμε εθελοντες για να καθαρισουμε τις παραλιες και απο την αλλη να πηγαινουν οι ασυνειδηΤοι χαβαλεδες να ψηνουν σουβλακια να βρωμιζουνε ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ
    ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΥΡΙΑ . ΔΟΥΛΕΥΕΙς ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/4/11 20:41

    Για τον 11/4/11 19:43,ρε κομπλεξικε παλι σχολιαζεις μαλακιες?Η κοπελα παντως εχει το θαρρος και γραφει επωνυμα ενω εσυ ο καταπιεσμενος μικροτσουτσουνος παλι μεσα απο την ανωνυμια σχολιαζεις.Και μαθε καμια αλλη βρισια να λες εκτος απο ΚΟΠΡΟΣ,αχρηστο κορμι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/4/11 20:58

    11/4/11 20:41 ..Οπα φιλε...προσεχε γιατι θα την πατησεις την τσουτσουνα σου! Αλλος ενας που ξεχναει να κατουρησει! κακομοιρε απο συκιες εχουμε χορτασει εδω μεσα! Εξαλλου ολοι σε ξερουμε γνωστη σικαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/4/11 21:03

    11/4/11 20:41 ...Enw esy "megalotsoutsoune" grafeis eponyma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/4/11 21:29

    Τα ίδια και τα ίδια ο 19:43 .....
    Το μόνο που ξέρει είναι να βρίζει να βρίζει να βρίζει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/4/11 21:38

    οι φωτιες απαγοευονται στις παραλιες αλλα κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σε διωξει ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΟΜΡΕΛΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ! αρμοδιο για τις παραλιες ειναι το λιμεναρχειο στο τηλ 108.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/4/11 21:38

    ....μεχρι να βρει τα αρχιδια να βρισει καποιον απο κοντα και να φαει το ξυλο της ζωης του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος11/4/11 21:43

    11/4/11 19:57 Κύριε μου δεν είμαι κάνα ανώριμο πλάσμα ώστε να αφήσω τη παραλία με τα κάρβουνα!!! Για το όνομα του θεού φυσικά και καθάρισα ότι λέρωσα. Εγώ μοιράστηκα την εμπειρία μου για να δω αν είχα δίκιο ή όχι. Ούτε εμπρηστής είμαι ασυνείδητη. Πήγα άναψα φωτιά κοντά στη θάλασσα έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της. Δεν προσέβαλα κανέναν ούτε χρησιμοποίησα ανάρμοστο λεξιλόγιο. Αν το θέμα ήταν η φωτιά φαντάζομαι η κυρία θα το έλεγε. Αυτό όμως που μου είπε ήταν πως ο χώρος ήταν ιδιοκτησία της και για αυτό δεν είχα καμιά δουλειά να είμαι εκεί.

    Νίκη Παπασταμάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος11/4/11 21:58

    den yparxoun idiwtikes paralies, einai eknomos kai kataxrhstikos autos o oros... oso gia th fwtia den xa8hke ki o kosmos. Den einai arga, estw ki apo fetos, na kopsoume thn pipila twn apantaxou "idiokthtwn paraliwn". Mporoume na voltaroume se opoia paralia goustaroume.
    Auta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος11/4/11 22:05

    1) Απαγορευεται ρητα η φωτια στη παραλια!!
    2) Οταν υπαρχουν ομπρελες απαγορευται οποιαδηποτε εκδηλωση Τον χωρο τον μισθωνει ο ομπρελας απο τον Δημο!
    Κ.Παπασταματη αυτα λεει ο νομος! τωρα για ολους εσας που βριζετε χυδαια τι να πω πραγματικα λυπαμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος11/4/11 23:16

    ενταξει αφου καθαρισατε και ησασταν ευπρεπεις ειναι θετικο αλλα καλο θα ητανε να αποφευγετε τις φωτιες σε σημεια οπου τα εκμεταλευονται καποιοι τουριστικα.να δισκεδασετε κι εσειςαλλα να ξεκινησει και η επομενη μερα ομορφα για αυτον που δουλευει εκει.19.57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος12/4/11 00:11

    ΛΟΙΠΟΝ 8ΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ Κ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ.ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΤΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΜΜΟΣ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΖΕΨΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΝΕΙΑ ΜΟΥ 2 ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ!!ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΩ.Κ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ Κ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ Κ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΟΧ8ΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑ8ΑΡΗ Κ ΣΕ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΔΩΡΑ ΒΕΝΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος12/4/11 07:11

    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙς ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ...ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΜΠΡΕΛΑ!
    ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ ΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΠΑΝΩ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ? ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ!
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΕΝΕΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος12/4/11 08:40

    12/4/11 07:11 , "ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙς ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ" Λάθος φίλε μου. Κάθομαι όπου θέλω. Αν θέλω, σου πληρώνω το αντίτιμο και κάθομαι σε ομπρέλα-ξαπλώστρα. Αν θέλω, στρώνω πετσέτα ακριβώς δίπλα.
    Αυτό και τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος12/4/11 10:28

    Αν πληρωσεις φιλε μου μπορεις να καθησεις ολη μερα!! αλλα δεν μπορεις να καθησεις διπλα απο το κρεβατι.. Στο λεω εγω αυτο και τελος! Κατι ξερω παραπανω απο εσενα....παλικαρι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος12/4/11 11:34

    ΕΣΥ ΕΞΥΠΝΕ..12/4/11 08:40 ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΠΕΤΣΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΚΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΟΥ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΙΑΛΩ ΜΕ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος12/4/11 20:41

    Κα Βενέτη καταλαβαίνω τη δύσκολη θέση που έχετε βρεθεί λόγο της δημοσιοποίησης του θέματος. Αλλά είναι απρεπές άνθρωποι στην ηλικία μας να παραποιούσε τα γεγονότα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Είναι προφανές πως δεν ισχύουν όλα όσα λέτε . Δεν είναι δυνατόν να μας είπατε για τη φωτιά και γω να έστειλα στα παράπονα λάθος εκδοχή. Εν τέλη μόνο να εκτεθώ θα κατάφερνα. Στο μήνυμα μου είπα και ποια είμαι και που εργάζομαι, που σημαίνει πως δεν έχω κάτι να φοβηθώ ή να κρύψω. Χρησιμοποίησα το όνομα του beach bar σκόπιμα για να το διαβάσετε γιατί ήθελα να μαι σίγουρη πως καταλάβατε πως αναφερόμουν σε σας. Η παιδεία μου δε μου επιτρέπει ούτε να ειρωνεύομαι τους ανθρώπους ούτε να μην σέβομαι τους κόπους τους και για αυτό μάζεψα από την ήδη βρώμικη παραλία εκτός από τα σκουπίδια μου και τις στάχτες μου.Αν άλλωστε έγιναν όλα όπως λέτε κακώς δεν καλέσατε την ανάλογη αρχή.Γιατί βάση της δική σας εκδοχής η αστυνομία θα σας έδινε δίκιο. Είναι λυπηρό να βλέπω ανθρώπους να κάνουν λάθη και αντί να τα παραδέχονται να συνεχίζουν με ψεύδη για να καλυφθούν.

    Παπασταμάτη Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος13/4/11 00:16

    παντως Νικη αν καψεις κατι ποτε δε θα μπορεσεις να το επαναφερεις στην αρχικη του κατασταση [οτι και αν ειναι αυτο πο αμμο μεχρι δντρο]και στην περιπτωση σου το προβλημα νομιζω πως ητανε η φωτια αν δεν την αναβατε δε νομιζω να υπηρχε προβλημα και επειδη δουλευεις κι με τουρισμο εισαι αδικαιολογητη [παντα για την φωτια]. ΕΝΑΣ ΞΕΜΠΑΡΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος13/4/11 05:09

    κα ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ..
    Είναι πασιφανές ότι έχετε απόλυτο δίκιο και σαφέστατο γραπτό λόγο. Δυστυχώς όμως, εάν κρίνω από τα γραφόμενα του αντίλογου, διαπιστώνετε απλά, το επίπεδο που χαρακτηρίζει δυστυχώς την πλειοψηφία των Ελλήνων. Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι,σαν λαός, έχουμε αυτό ακριβώς που αξίζουμε.

    Υ.Γ. κα ΒΕΝΕΤΗ,μήπως το εκκλησάκι έχει και κρυφό σχολειό..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος13/4/11 10:10

    σιγα ρε εμπρηστη επιπεδου μαλλον παρεα εισασταν και ψηνατε μπριζολες[επιπεδου παντα] αν εχεις επιπεδο τα κανεις ολα ωραια ακομα και η κλανια σου μυριζει αλλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος13/4/11 14:49

    13/4/11 05:09 AΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος13/4/11 14:56

    αν οι ανθρωποι επιπεδου χτυπανε μπριζολακια με φωτιες στην παραλια που η τσικνα κραταει 1 εβδομαδα μετα και οταν καποιος τους παρατηρει για αυτο πανε να τον διαπομπευσουνε στο ιντερνετ [βεβαια με αντιθετα αποτελεσματα απο αυτα που επιδιωκαν, σας εβρισε η μιση ροδος] τοτε τι σου φταιει ο λαος ρε κοπανε ετσι κι αλλιως καταδικασμενος ειναι ας βρισει και λιγο οταν εχει δικιο δε πειραζει και οι πολιτικοι μας ειναι ανθρωποι επιπεδου απο τις καλυτερες οικογενειες και τα καλυτερα πανεπιστημια αλλα δες πως μας κανανε ,μηπως ολοι εσεις οι επιπεδοι ''''θελετε ενα χερι ξυλο να στρωσει ο κολος σας΄;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος13/4/11 17:18

    Περισσέυει η μαγκιά ρε παιδιά. Όταν όμως είναι ΜΟΝΟ από ανώνυμους...μάλλον προέρχεται από...Φλώρους και Καρπαζοεισπράκτορες.
    Ρε 10.10 δεν πάς και εσύ στο σχολείο μπας και μάθεις να βάζεις τόνους;(Μάλλον όμως θα είσαι πολυάσχολος απ΄ότι καταλαβαίνω για να γράφεις γελοιότητες 10.10 το πρωί αντί να δουλεύεις)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος13/4/11 17:48

    απο υπολογιστες ειμαι ασχετος γι αυτο δε βαζω τονους και δουλευω 2 δουλειες μαλιστα η μια στη φυση και η αλλη στον τουρισμο γι αυτο και φρικαρω τοσο πολυ με τους ασυνειδητους που κανουν οτι γουσταρουν σε θαλασσες και βουνα αμα θελεις ελα να με καρπαζωσεις αν μου πεις το ok θα σου πω και που θα με βρεις ανωνυμη κοτα που με κατηγορεις καιγια ανωνυμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος13/4/11 18:34

    Είσαστε σχεδόν όλοι εκτός θέματος και καλά θα κάνατε πριν αρχίσετε να βρίζετε να διαβάζετε λίγο καλύτερα. Σωστά τα σχόλια για τη φωτιά δε λέω, αλλά το πρόβλημα της κυρίας που έκανε την παρατήρηση δεν ήταν ότι η κοπέλα άναψε φωτιά αλλά ότι δεν της έδωσε ευρουλάκια ... εξάλλου το ομολόγησε η ίδια παρακάτω....ΑΝ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΆ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΦΩΤΙΑ Ή ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ! Ναι λοιπόν κανένας δεν έχει δικαίωμα να διώξει κάποιον από μία παραλία αν αυτός δεν κάνει χρήση της μισθωμένης ξαπλώστρας και ναι μπορει κάποιος να κάτσει όπου θέλει στην παραλία, ακόμη και κοντά στις ξαπλώστρες ...αυτά αναφέρουν οι νόμοι του κράτους.Όλα τα άλλα κύριοι είναι περιττά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος14/4/11 09:41

    eiste sobaroi?eidame kai pathame na thn ftiaxoume kai paei opois thelei na thn kanei opws htane prin?syneidhtopoihste prwta thn omorfia tou nhsioy ,deixte ton apaitoumeno sebasmo se olous osous doulepsan ekei kai synthrhste to.an den to sebasteite eseis poios tha to kanei?kai na plhrwnoume kyries kai kyrioi giati oxi ?sto exwteriko oloi plhrwnoun opou kai na pane gia ayto kai ola diathrountai sthn enteleia.enw emeis opou kai na pame kai ti den afhnoume.mathame sto tzampa tosa xronia kai na pou eftase h ellada...na plhrwnoume gia na sebomaste...emas kai tous allous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος14/4/11 09:49

    ka papastamath fwtia na baleis sthn aylh tou spitiou sou an theleis atmosfaira.ta eidh twn dentrwn pou brsikontai sthn kallithea einai spania eidh pou ta fytepsan oi italoi.syn tois allois o xwros anakainisthike ek themeliwn an den to katalabes.ayto eleipe na phgainei o kathenas na kanei oti thelei ekei mesa.thymasai mhpws pws htan prin kai pws einai twra?alla ti na peis tosa skeftesai tosa les...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος14/4/11 09:53

    h paralia den einai idwtikh anhkei se olous kai prepei na thn prosexoume.kai oxi mono aythn.an katanthsei opws prin poios tha phgainei?oute esy oute kaneis allos.allaxte myala.anoixte ta matia sas kai deite pws einai oi alles xwres kai pws zei o kosmos...oloi sebontai tous pantes kai ta panta...antrhwpous zwa fyta oikodomhmata parka pezous odhgous a.m.e.a ktl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος14/4/11 18:15

    Ο ΦΙΛΟΣ 10.10 ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ...ΓΙΑ ΚΛΑΝΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΨΕΥΤΟΕΠΙΠΕΔΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος16/4/11 13:38

    Αυριο beach party εκει και ετσι και μιλησει κανεις θα του γα.....σω οτι εχει και δεν εχει!Ακους "κυρια" ΒΕΝΕΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος16/4/11 15:59

    σιγα μη κλασεις...πορδοκλανιδη βαλτα με την γυναικουλα ρε κατρουλη που θα γ,,,,εις κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος23/4/11 20:37

    Μετά από όλα αυτά τα άσχετα comments απλά νιώθω απογοητευμένη για το επίπεδο των ανθρώπων του τόπου μου. Κ.Παπασταμάτη, έχετε απόλυτο δίκιο. Καμία παραλία δεν είναι ιδιωτική. Κ.Βενέτη, καθαρίζετε την παραλία 15 χρόνια επειδή βγάζετε λεφτά από αυτό. Υπάρχει σχετική άδεια για τις ομπρέλες και για την καντίνα φαντάζομαι(άραγε υπάρχει και για το μπαρ?) αλλά αυτό δεν σας δίνει το δικαίωμα να διώχνετε κόσμο επειδή δεν σας οφελεί οικονομικά. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *