ροή ειδήσεων

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΙΝΑ

Έναν ποδηλατόδρομο αξιώθηκε να δεί αυτό το νησί και αυτόν λειψό αλλά τέλως πάντων ΥΠΑΡΧΕΙ και άς μην έχει τα διακριτικά σήματα και χαρακτηρηστικά που έχουν όλοι οι ποδηλατόδρομοι στην Ευρώπη... και ας μην πάμε μακρυά ακόμα και στην Καρδίτσα και στην Θεσσαλονίκη.
Ο κόσμος λοιπόν τον έχει καταχαρεί απο τότε και κάθε μέρα ένα σωρό κόσμος κάνει την βόλτα του και την γυμναστική του με τα πόδια ή με το ποδήλατο. Έτσι ξεκίνησα και εγώ να προχωράω εκεί και τώρα που είμαι έγκυος ακόμα το καλύτερο.

Τα εμπόδια όμως άρχισαν να εμφανίζονται σιγά σιγά με το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου. Ετσι λοιπόν καθώς προχωρούσα προχτές το απόγευμα παραλίγο να συγκρουστώ με έναν ποδηλάτη ο οποίος αναγκάστηκε να προσπεράσει μια καντίνα που ξεφίτρωσε ξαφνικά πάνω στον ποδηλατόδρομο, με αποτέλεσμα να με χτυπήσει και με μεγάλο κίνδυνο για μένα και το παιδί μου.

Το φταίξιμο δεν είναι του ποδηλάτη αλλα του ασεινήδητου συμπολίτη μας που νομίζει οτι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει όπου εκείνος γουστάρει μή σεβόμενος όλους εμάς και με μοναδικό σκοπό του το προσωπικό του κέρδος.

Η Δημοτική αστυνομία δέ, η οποία υποτίθεται πως είναι η αρμόδια, ακόμα να κουνηθεί, παρ'όλες τις καταγγελίες που έχουν ήδη γίνει.
Τί άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή για να "μαζέψουνε" αυτόν τον άνθρωπο που εκτός των άλλων έχει γεμίσει και σκουπίδια όλη την περιοχή τη στιγμή που εθελοντές - ευσυνείδητοι συμπολίτες μας συγκεντρώνονται και καθαρίζουν τις παραλίες του νησιού μπας και ξαναδούμε σε αυτό το νησί μια άσπρη μέρα?

Και για αυτούς που θα βιαστούν να πούν "αφήστε τον άνθρωπο να δουλέψει" έχω να πώ πώς 1. να την στήσει αλλού, ακόμα και στο παρτέρι που είναι απο πίσω και 2.να πάρει άδεια απο τον Δήμο. Δέν εργάζονται όλοι εις βάρος των συμπολιτών τους. Μερικοί έχουν Παιδεία και έχουν μάθει απο την οικογένειά τους και το σχολείο αν τηρούν τους νόμους και να μην καταπατούν την προσωπική ελευθερία των συμπολιτών τους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/4/11 14:51

    Θα μπορούσαν να του βάλουν 4 ρόδες ώστε να είναι αμπιγέ με τον ποδηλατοδρόμο, με τις παντόφλες προφανώς δεν ταιριάζει εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/4/11 16:17

    εγω λεω να του την βαλουμε φωτια να παει στ'αναθεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/4/11 17:38

    Η δημοτική αστυνομία είναι μια χαρά μόνο για κλήσεις!! Για ποιο σοβαρά θέματα ούτε που ιδρώνει το αυτάκι τους. Ουδείς υπεύθυνος για την ανομία σε αυτό το κράτος... Και αυτός πια που έβαλε την καντίνα πολύ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...Μου φαίνεται πρέπει να κατέβουμε κάτω στον Δήμαρχο να τα ακούσει και αυτός ένα χεράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/4/11 05:49

    Μάλλον το επόμενο βήμα θα είναι ο Δήμαρχος. Δε μπορεί όποιος θέλει να καταλαμβάνει τη Δημόσια Περιουσία, βλέπε και το Σουπερ Μάρκετ στην άλλη καταγγελία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/4/11 08:17

    Περιμένεις τώρα από αυτούς νομιμότητα χάθηκες, αυτοί είναι καθηγητές
    Ας αφήσουμε την τελευταία, λίγο μυαλό λίγη αίσθηση του όμορφου και του λειτουργικού δεν υπάρχει πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/4/11 17:07

    Αφήστε την καντίνα στην θέση της να τρώει κανένα βρώμικο ο κόσμος μετα απο τα μπουζούκια, τι θέλετε να περπατάτε και να κάνετε ποδήλατο ε, σα δεν ντρέπεστε θέλετε και υγιεινή ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/4/11 18:40

    Διαφορετικά να ξέρεται ότι υπάρχει και το άλλο κατάστημα δίπλα στα μπουζούκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/4/11 19:20

    Φυσικά η καντίνα μέχρι σήμερα είναι στην θέση της!!! Καλά μιλάμε η Δημοτική Αστυνομία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....Χρηστός Ανέστη σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/6/11 23:02

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΦΤΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! ΕΙΜΑΙ Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΤΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΕΙΤΕ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΑΙΔΙ . ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΚΡΙΝΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *