ροή ειδήσεων

Dodecanisos Seaways: ακριβή μου Πάτμος

Ρόδος ευχαριστώ --- Δωδεκάνησα ευχαριστώ έλεγε κάποτε ο Γιώργος Σπανός για το μπακάλικο που του το κάναμε "υπερμαρκετ"... όλοι εμείς οι δωδεκανήσιοι και κύριος οι ροδίτες και τώρα που έγινε εφοπλιστής Ρόδος-Πάτμος 2 άτομα και ένα αυτοκίνητο με επιστροφή 402 euro

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/4/11 23:09

    Μια χαρα εισαι αν σκεφτεις οτι πριν 3 χρονια για 2 ατομα απο Χαλκη για Ροδο πληρωσα σχεδον 60 ευρω χωρις επιστροφη εννοειται.Και το προηγουμενο καλοκαιρι απο Ροδο για Χαλκη, για μενα και το μηχανακι μου πληρωσα 32+ ευρω...Εννοειται χωρις επιστροφη.
    Αλλα τι κανεις???Μονοπωλιο...

    Αλλα απο δω και περα παιρνω το πλοιο απο Χαλκη.15 ευρω εγω και η μηχανη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/11 23:29

    Δεν είναι μονοπώλειο... Υπάρχει για Πάτμο και η blue star ferries, όπως για Χάλκη υπάρχει και η ΑΝΕΚ LINES. Ανάλογα τα χρήματα που διαθέτεις και τον χρόνο ταξιδιου που έχεις αποφασίσει να κάνεις, επιλέγεις..! Για μένα η dodekanisos είναι μία εταιρεία με κοινωνικό έργο! όταν το χειμώνα το πλοίο προσεγγίζει λιμάνια όπως οι Λειψοί και άλλες εταιρείες σφυρίζουν αδιάφορα, δεν μπορούμε να τον κατηγορούμε τον κ. Σπανό! Επίσης μην ξεχνάτε ότι τα πλοία είναι καταμαράν ταχύπλοα και οι καταναλώσεις τους είναι αυξημένες! Επίσης σαν λογικόα άνθρωπος δεν πας να βάλεις το αμάξι σε καταμαράν! Δεν είναι πλοία μεταφοράς οχημάτων, άσχετα που υπάρχει ο χώρος και έχει άδεια γι αυτήν την δουλειά, τα καταμαράν ως επί τον πλείστον είναι πλοία μεταφοράς επιβατών, κυρίως αυτού του μεγέθους! Και λογικό είναι η τιμή πήγαινε έλα από Πάτμο να είναι περίπου στα 200 ευρώ το αμάξι... Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Να λέμε πάλι καλά που υπάρχει και ο Σπανός και έχουν τα μικρά νησιά πλοίο το χειμώνα! Αλλιώς με τις ψαρόβαρκες θα ταξιδεύαμε! Πάντως για τα παραπάνω που αναφέρεις (2 άτομα αεροπορικό κάθισμα + ΙΧ) με blue star είναι 264,00 ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/4/11 00:27

    ΟΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΦΘΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ????
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ΘΕΛΕΙ 5 ΤΟΝΟΥΣ ΝΤΗΖΕΛ ΔΥΛΑΔΗ 4.000 ΕΥΡΟ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
    ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΣΥ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΙΡΙΟΥ.
    ΕΥΤΙΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ 1 ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΘΕ ΕΥΔΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/4/11 00:49

    Φιλαράκο εντελώς άκυρο αυτό που έγραψες.Αυτά που σχολίασαν οι δύο φίλοι (ο ένας για το κόστος της βενζίνης και ο άλλος για το ότι είναι καταμαράν και το κόστος με το επιδοτούμενο πλοίο της γραμμής) ελπίζω να σε βοήθησαν να καταλάβεις ότι είσαι λάθος σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/4/11 01:51

    ΚΑΙ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΠΑΣ ΙΤΑΛΙΑ!!!ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ!! ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ... Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 7 ΕΥΡΩ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/4/11 02:02

    kai sto kato kato pio einai to provlima sou?? oti einai akrivo to isitirio? i oti ekane lefta o spanos??
    oute giatros fakelakias itan o anthropos oute eklepse kanenan..monos sou to ipes....mpakaliko ixe.. kai epidi perasan poles epixirisis apo auto ton topo pou falirisan kai autes oi epixiris pou piasan den eksipiretisan pote to roditi(souidiko:mesa stous anasfalistous alodapous kai souidous ta kalokeria einai me merikous rodites gia ksekarfoma,i stani palia istoria... souvlatzidika 100 magazia oloi kseroume,kafeteries ela kai vres mou rodites ipalilous me asfalia,barakia..i kseftila) kai esena se pirakse o spanos pou sto kato kato iksipiretei ta dodekanisa. kai italia me 50 euro pas tora.... eprepe na asxolithei o Cavalaro.. o proin antidimarxos tis pizas kai nin diefthintis tou aerodromiou pizas kai na mas aniksei ta matia..alla vevea den plirones esu to aeroplano otan 2000 ikogenies apo ti rodo plironan xristougena pasxa kalokeri ta 400E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/4/11 03:13

    EXOYME XASEI TA MYALA MAS... AYTO EXW NA PW ... TETOIOI EIMASTE AKOMI XEIROTERI YPOVATMISI WS KOINWNIA MAS AKSIZEI...KALHNYXTA ELLADA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/4/11 07:33

    Τωρα σας φταιει και ο Σπανος? αντι να λετε ευχαριστω στην εταιρια που ειναι και το μοναδικο πλοιο που συνδεει τα νησια σχεδον ολη τη βδομαδα εσεις ριχνετε λασπη!! μια ζωη κακομοιρια απο μερικους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/4/11 09:29

    reeeeeeeeee rhodos lipsi 45 o epivatis kai 105 aytokinito...diladi pigene ela 300 euro kai prepei na poume kai efxaristo ayto den einai ekmetalefsi einai klopi ...kai epidotisi apo pano se epoxes oikonomikis krisis re pate kala....spane efxaristoyme pou mas gamas...106 blue star gia athina to aytokinito

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/4/11 15:23

    Καραγκιόζηδες …ντροπή σας επειδή είναι μονοπώλιο πρέπει να μα γδάρει όλους …για ρωτήστε πόση επιδότηση πηρέ για τα καράβια που πηρέ …..και ξέρετε το κυριότερο ότι η dodecanisos seaways προπληρώνεται από τα πρακτορεία για τα εισιτήρια που θα αγοράσουμε όλοι εμείς …..μιλάμε ότι ο άνθρωπος έχει πληρωθεί για του επιβάτη που θα μπουν στο καράβι του παίρνει επιδότηση από το κράτος πηρέ επιδότηση για να τα αγοράσει και οι τιμές στα ύψη …..ρε κορόιδα ξυπνήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/4/11 15:30

    Καλα ρε θα μας τρελανετε εσεις? τελικα δεν εχετε ουτε οσιο ουτε ιερο!!! εγω πηγα με αυτοκινητο Ροδο-Πατμο και πληρωσα μονο 26 ευρω!!! σαν δεν ντρεπεστε αλητες!Ευχαριστουμε θερμα τον Κυριο Σπανο για τις υπηρεσιες αλλα και τις εξυπηρετησεις που μας προσφερει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/4/11 16:29

    pou to eides vre malaka to 26 euro na to vroume kai emeis 45 einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/4/11 17:51

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΤΑ 26 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΣΕΩΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΧΑΛΚΗ,ΤΗΛΟ Κ ΝΙΣΥΡΟ ΚΑΙ,ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ.ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/4/11 17:57

    Αυτό ΔΕΝ είναι κοινωνικό έργο,είναι εκμετάλλευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/4/11 19:13

    ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟ ΕΓΩ ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ! ΘΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΠΗ ΜΥΖΕΡΗ ΖΟΟΥΛΑ ΣΟΥ ! ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΕΙΝΕ ΠΑΤΜΟ ΡΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/4/11 20:09

    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι βριζετε κυριοι? Εγω θα το ξαναπω.Ευχαριστουμε θερμα τον Κυριο Σπανο για ολα αυτα που μας προσφερει!! Γενικα ειμαστε ευγνωμων που εχει δεσει ολα τα λιμανια της Δωδεκανησου! μακαρι να υπηρχαν κι αλλοι τοσο καλοι οσο ειναι ο Κυριος Σπανος!! Ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/4/11 23:07

    Καλά ένα μάτσο ηλίθιοι...Τι σας κόφτει ο Σπανός και ο κάθε Σπανός?Επειδή έχει λεφτα?Αυτός σας πειράζει σίγουρα..
    Επιχείρηση είναι,όποιος δεν γουστάρει να μην ασχολείτε και αφού υπάρχει και το Πρωτέας να πάτε με αυτό,μη μας πρίζετε (συγνώμη στους υγιείς για τον τόνο μου).
    Υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν να έχουν καλή πολιτέλεια και να φτάσουν σχετικά γρήγορα στον προορισμό τους.Έχετε την επιλογή και του φτηνού αλλά αργού πλοίου και μιλάτε κιόλας.Απλά μην πάρετε το καράβι..Απλό αλλά τόσο δισκατανόητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος14/4/11 04:18

    ΒΡΕ ΜΕΙΝΕ ΠΑΤΜΟ ΕΙΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!! ( Ο ΑΡΩΣΤΟΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος14/4/11 04:19

    (ΑΡΡΩΣΤΟΣ)*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. γιωργος17/4/11 11:37

    ολα στην Ελλαδα ειναι αρπα κολα.ειναι δυνατο να χρησημοποιει η συγκεκριμενη εταιρια καταμαραν τετοιου τυπου σε αυτες τις θαλασσες;δεν κανανε ερευνα αγορας πριν τα τοποθετησουν στις γραμμες;μια σοβαρη εταιρια θα εβαζε εναν πλοηγο-ναυπηγο να κανει τις συγκεκριμενες διαδρομες επι ενα χρονο με ολες τις καιρικες συνθηκες,και να καταγραψει ανεμους,αποστασεις,ιπποδυναμη απαιτουμενη για καποια ταχυτητα,καταναλωση καυσιμων,απαιτουμενη συνθεση πληρωματων για καθε κατηγορια,και ενα σωρο αλλα.εδω το μονο κρητηριο ηταν το κοστος του καταμαραν,φθηνο και προφανως μεταχειρισμενο,και τιποτα αλλο.λογικο ειναι για την εταιρια να χρεωνει τα μαλλιοκεφαλα της για να πληρωνει ενα σωρο πληρωμα και τονους καυσιμων,ναυτολογια χιλιαδων ευρω και αλλα εξοδα,που περνανε στον καταναλωτη.τωρα επειδη δεν συνδεει τα νησακια αλλη εταιρια,δεν παει να πει οτι θα του αναβουμε και λαμπαδα!!!κε Σπανε,το επομενο καραβι να τηρει καποιες προδιαγραφες της ελληνικης πραγματικοτητας και οχι οτι μπορουμε να γεμισουμε στην τσεπη μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *