ροή ειδήσεων

Επαναλειτουργεί ανακαινισμένο το Sheraton Rhodes Resort

Μετά από μια εκτενή ανακαίνιση ύψους 15 εκατ. ευρώ, που στόχο έχει το ξενοδοχείο να παραμείνει σε ηγετική θέση στον κλάδο φιλοξενίας, επαναλειτουργεί...
από την 1η Απριλίου το Sheraton Rhodes Resort, στη Ρόδο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc και της Τουριστικά Θέρετρα ΑΕ...

Η ανακαίνιση που ξεκίνησε το 2009 και ολοκληρώθηκε το 2011, αντανακλά τη δέσμευση της εταιρίας να παρέχει στους επισκέπτες υψηλά πρότυπα ποιότητας και άνεσης.
Περιλαμβάνει την πλήρη αναδιαμόρφωση των 401 δωματίων και σουιτών του ξενοδοχείου, των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου, μια νέα εξωτερική πισίνα που προστίθεται στις δύο ήδη υπάρχουσες καθώς και μία εσωτερική πισίνα, το Sheraton Fitness Center και ένα μοναδικό Link@Sheraton lobby με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Όσον αφορά στα δωμάτια, σχεδιάστηκαν εκ νέου, συνδυάζοντας το μοντέρνο στιλ με παραδοσιακή επίπλωση στα χρώματα που θυμίζουν την παλέτα χρωμάτων της θάλασσας και της άμμου, ενώ προστέθηκαν επιπλέον ανέσεις, όπως πιο άνετο κρεβάτι και το «Sheraton Sweet Sleeper», που προσφέρει ένα πολυτελές στρώμα, νέα σεντόνια και μαξιλάρια 300TC καθώς και μοναδικό πάπλωμα.
Στον τομέα της σίτισης, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το γεύμα ή δείπνο του σε ένα από τα τρία εστιατόρια, ένα εκ των οποίων βρίσκεται δίπλα στην πισίνα, ενώ για τη γυμναστική του μπορεί να επιλέξει μέσα από μία μεγάλη ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, τένις καθώς και θαλάσσια σπορ στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου, βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία.
Επίσης, το Sheraton Rhodes Resort μπορεί να διοργανώσει δεξιώσεις έως και 1.000 άτομα σε περισσότερα από 2.600 τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει μια μοναδική αίθουσα χορού, πολυάριθμους χώρους meeting και break-out με εξαιρετικής ποιότητας οπτικοακουστική τεχνολογία καθώς και πλήρη χώρο εστιάσεως και υπηρεσίες δεξιώσεων, και ασύρματο internet στις αίθουσες συνεδρίων

money-tourism.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/4/11 17:41

    Συγχαρητήρια καλορίζικο, σχεδόν έβαλα τα κλάματα από τη συγκίνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/4/11 17:50

    Δημιούργησε το Σέρατον ιδιωτική παραλία μέσα στο ξενοδοχείο? Ρεεεε θα σας πάρουν με τις ντομάτες που χαρακτηρίσατε την Ιξιά ιδιωτική σας παρραλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/4/11 18:01

    προς 14/4/11 17:50
    καλά τα λες φίλε/η μου, δυστυχώς όμως ο καθένας κάνει ότι γουστάρει πλέον στο ΕλλάΝΤα ! Δες και στη Καλιθέα τι γίνεται.... ιδιωτικά όλα, εμάς φυσικά κανείς δε μας ρώτησε. Παιδάκι πήγαινα για μπάνιο Καλιθέα και απο το δρόμο έβλεπες γαλάζιο, τώρα όχι μόνο τσιμέντα βλέπεις αλλά δε ξέρω αν υπάρχει και πρόσβαση πλέον για τη παραλία..... τα προστίματα προς ξεν/χους για καταπατήσεις εκτάσεων θυμάστε πως ΠΑΡΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ μετά το πέρας 5ετίας έτσι ? Είπαμε όμως..... ΕλλάΝΤα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/4/11 19:45

    … μια νέα εξωτερική πισίνα που προστίθεται στις δύο ήδη υπάρχουσες
    Τώρα αν ρωτήσω πόσα στοιχούσε η αδεία θα γινόμουν κακός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/4/11 22:02

    η δημόσια παραλία στα Αφάντου είναι κατεστραμμένη, βρόμικη, τα χαλίκια ανακατεμένα με τη λάσπη που κατέβασε ο χείμαρρος στη τελευταία πλημμύρα,βουνά συσσωρευμένης λάσπης και καλάμια Όσα δεν κατάφεραν να μαζέψουν οι γιουχαϊσμένοι εθελοντές (ναι κάποιοι γιούχαραν τους εθελοντές που θέλησαν να καθαρίσουν τη δημόσια παραλία Αφάντου)
    Και το κερασάκι ο κατεστραμμένος παραλιακός δρόμος, κομμένος στη μέση σε κάποιο σημείο.
    Έτσι είναι στο ΕλλάΝΤα οι δημόσιες παραλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/4/11 22:34

    na ginoun ola idiwtika kai na plhrwnoume giati oti plhrwneis pairneis...kai oxi den exw polla lefta alla an ola ayta ta xronia eimaste syneidhtipoihmenoi kai ssebomastan thn ellada den tha eixame ftasei ekei poy ftasame.forofygades oloi...mathate sto tzampa tosa xronia parte ta twra...sto exwteriko plhrwneis pantou opu kai na pas...gia ayto kai ola einai stthn enteleia.ena fyllo na kopseis plhrwneis prostimo...to ligotero..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *