ροή ειδήσεων

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ SUPER MARKET ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ

Οι υπάλληλοι στο σούπερ μάρκετ 'Αστέρας' στην Παλιά Πόλη είναι απλήρωτοι 4 μήνες. Επίσης οι εργοδότες αρνούνται...
να δώσουν δώρο Πάσχα και άδειες. Πως θα περάσουν οι άνθρωποι αυτοί τις γιορτές χωρίς λεφτά?? Ντροπή στα λαμόγια που εκμεταλλεύονται τους απλούς εργαζομένους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/4/11 21:05

    Καλα εκει απο περσι οι υπαλληλοι υποφερουν!! ουτε δωρο πηραν αλλα ουτε και πολλους μισθους που τους οφειλουν! Το καταστημα αυτο ανηκει στον Σ.Φωκιαλη αυτος εχει αφησει απληρωτους τους υπαλληλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/4/11 21:31

    na mas peis kai ta onomata autwn pou den kovoun apodiksis,autwn twn idravlikwn ,ilektrologwn,maragkwn..ktl pou mas ta pernoun xontra kai tin epomeni imera einai stin sira gia anergia,ama leme onomata na ta leme ola...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/4/11 21:41

    ela kai sta carfour den plironoun tis uperories ka8olou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/4/11 01:00

    Μόνο οι υδραυλικοί και οι ηλεκτρολόγοι είναι...? Ρε παιδιά ώρες ώρες διαβάζω το blog και πέφτω από τα σύννεφα, βλέπω ειδήσεις και γελάω με αυτά που ακούω... Δηλαδή εντάξει όλοι οι φοροφυγάδες δίνουν ο ένας τον άλλο! Βέβαια όχι οι βαριοί φοροφυγάδες, αλλά οι soft.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/4/11 08:05

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΦΩΚΙΑΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ...ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ? ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΨΕΙ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΡΝΙ..ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΦΩΚΙΑΛΗ ΘΑ ΞΕΠΑΓΩΣΟΥΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ! ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/4/11 08:32

    08:05 Εμεις σημερα θα ψησουμε 2 κατσικια και εχουμε αρκετο χωρο και για εσας! μπορεις να μου δωσεις το e-mail σου για να σου δωσω το τηλεφωνο μου και να ερθετε να περασουμε μαζι αυτη την μερα!!
    Οσο για εσενα ρε Φωκιαλη τι να σου πω...ειναι και Αγια μερα!! Θα πρεπει να ντρεπεσαι αν ντρεπεσαι βεβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/4/11 13:55

    προς 08:32 : Εγώ έγραψα το αρθράκι αυτό και απλά έχω συγκλονιστεί με το comment σας. Μπράβο, δεν πίστευα ότι υπάρχουν άνθρωποι ακόμα με τόση ανθρωπιά. Καλή ανάσταση σε εσάς και στην οικογένεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/4/11 18:25

    ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ???????ΤΟ ΙΚΑ?????Ο ΟΑΕΔ????????ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.....ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/4/11 19:19

    Αυτα να τα βλεπετε εσεις εκει στην Παλια Πολη που πατε σαν τα ζωα και ψωνιζετε απο τους απατεωνες...Διπλα ακριβως εχει ενα μινι μαρκετ με τις ιδιες τιμες και εχει σχεδον τα παντα αυτα τα μαγαζακια πρεπει να στηριζουμε!! Ντροπη σας κ.Φωκιαλη εχετε και την Πανσιον απο πανω τοσα λεφτα βγαζετε και δεν μπηκατε στον κοπο να δωσετε αυτα που δικαιουνται οι εργαζομανοι αδιαφορωντας αν αυτοι οι ανθρωποι κανουν Πασχα η αν εχουν να φανε! Ελεος πια ενας εισαγγελεας να επεμβει..Εδω μιλαμε για καταπατηση των ανθρωπινω δικαιωματων ο κυριος αυτος εχει μπερδεψει τους εργαζομενους με τους δουλους ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/4/11 21:53

    επιθεώρηση, ΙΚΑ και επίσχεση. Υπάρχουν λύσεις. Αλλά έχουν το κουράγιο μετά από τόση ταλαιπωρία να το κάνουν; Από την άλλη, κρίμα για τους ανθρώπους, είναι γενικό τελικά το φαινόμενο, από ξενοδοχεία μέχρι συνοικιακά μαγαζιά.

    Θα ήθελα πάντως να διασταυρωθούν τα λεγόμενα, μήπως και είναι λόγια αντικρουομένων συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/4/11 22:10

    προς 21:53 :Δεν ανέφερα κανένα όνομα με σκοπό ακριβώς να μην θεωρηθεί ότι έχω κάποιο συμφέρον. Θα μπορούσατε να πάτε ο ίδιος/η ίδια στο κατάστημα αυτό και να ρωτήσετε τους εργαζομένους κάτω από ποιές συνθήκες εργάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/4/11 23:22

    εγω παντως φροντισα και διασταυρωσα και δυστυχως ειναι αληθεια!!!οχι μονο δεν πληρωνονται και δουλευουν τρελλα ωραρια,αλλα εκβιαζονται και ηθικα απο την προισταμενη οταν....τολμησουν να ζητησουν τα λεφτα τους!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/4/11 06:16

    ΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ? ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΕΧΕΙ ΦΕΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ Η ΔΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΗΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ ΚΛΕΒΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΑΜΙΕΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΦΩΚΙΑΛΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ "ΑΕΡΟΞΟΛ" ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΥΓΑΚΙΑ.
    ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ.
    ΜΙΛΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΣΥΡΕ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ 2 ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/4/11 06:23

    ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΓΟΧΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ? ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ Η ΕΛΕΕΙΝΗ.
    ΤΟ ΤΙ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΑΛΙΟΠΟΛΙΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΙ "ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΙ "ΚΟΛΟΑΛΒΑΝΟΥΣ" ΤΙ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/4/11 06:36

    ΤΕΛΙΚΑ ΓΥΡΙΖΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΘΙΚΑ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ....ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΘΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/4/11 06:57

    pantos otan einai na tous piasete sto ksilo na me fonaksete kai emena poli tha ithela na toys arxiso kai exo stis grigores etsi gia tin plaka mou . tetoioi den einai anthropoi xeiroteroi apo gourounia einai . oso gia tous ipeuthinous
    ( despoina + stergaki ) ti na pei kaneis aporo oi oikogeneies tous pos tous antexoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/4/11 07:23

    Μαλιστα λετε για τον Φωκιαλη που εκβιαζει τα μπαρακια λεγοντας τους οτι αν δεν ψωνιζουν απο αυτον καθε βραδυ θα τους κανει μυνησεις για την μουσικη!! Αυτοι οι ανθρωποι αυτοι οι εκβιαστες κυκλοφορουν αναμεσα μας κυριοι!! Εχει και την Πανσιον DOMUS και απο εκει τα τρωει...αλλα οι υπαλληλοι του απληρωτοι κι εκει και χωρις ΙΚΑ!
    Εγω παντως εν του εχω αφησει ουτε ενα σεντς παντα ψωνιζω εκει διπλα του που εχει να μινι Μαρκετ του ΑΡΓΥΡΗ δικο μας παιδι Ροδιτης καλο παιδι και τιμες πιο καλες απο του απατεωνα!!
    αυτα τα μαγαζια πρεπει να στηριζουμε που παλευουν για το μεροκαματο τους και οχι σαν τον αλλο που βγαζει λεφτα χωρις να πληρωνει τους υπαλληλους του! Ντροπη σου ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος25/4/11 07:51

    ta leme omos alla apo erga tipota prepei na kanoume kati gia na bgei ektos aytos o apateonas kai na min ton ksaepitrepsoume na anoiksi kai alla magazia kai na ypodoulonei tous ypalilous na min eimaste mono logia tetoioi anthropoi den aksizoun kamia simparastasi kai simponia an ton afisoume kai allo ayto simenei oti kai se mas aresei ayto pou mas epibalei den aksizei . osoi san ayton ta briskoun etoima den kseroun ti tha pei douleia . min afinoume allo na mas patane tetoioi malakes kai me sinxorite gia tin leksi alla den brisko alli gia na ton xaraktiriso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος25/4/11 08:45

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ..ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ!ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ!ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ...ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος25/4/11 08:50

    Εγω παλι σας εχω μια προταση...να παρετε ολοι οι υπαλληλοι οτι κοκκινα αυγα εχετε στο σπιτι σας και να τα πεταξετε στη μουρη του φωκιαλη!!
    Παιδια αυτος ειναι μεγαλο λαμογιο...Το Ουζο επιασε πατο και πουλησε την εταιρια...οτι μαγαζι εχει κανει ολα πηγαν στον πατο!!! Ο ανθρωπος ειναι μεγαλο λαμογιο!! Ειδικα εσεις εκει στην Π.Πολη να μην ξαναπατε εκει...ολοι στο διπλανο μινι μαρκετ για να βαλει μυαλο το λαμογιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος25/4/11 09:24

    ti lamogio mou les prepei na parei analogo mathima kai avga na tou petakseis aytos ekei pali tha tin kanei tin malakia tou. apla neyriazo me kati tetoia ypokimena pou theloun na to paizoun stin koinonia ta moutra tous na doun mono ftanei.
    oso gia ta avga pou na ta broun oi anthropoi afou sou lene oti den tous plirose . den kanan pasxa aytoi fetos kale to ksexases ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος25/4/11 09:39

    ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ . ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΙΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΛΕΝΧΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΛΗΛΟ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΚΙΑΛΗ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΟΤΙ ΤΩΝ ΧΩΣΑΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ .ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ?? ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΙΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΟΧΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΨΙΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΨΙΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΙΑΛΛΟ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος25/4/11 09:51

    ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ
    1. Η ΞΑΝΘΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ
    2. Η ΑΛΛΗ Η ΣΚΡΟΦΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΟΥΚΙΟΥ ΑΝ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΩ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΑΜΙΕΣ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ
    3. Η ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΩ ΚΑΤΩ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΩΚΙΑΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΟΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ . ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ
    ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος25/4/11 10:05

    Φιλε το θεμα τελικα πιο ειναι για να καταλαβουμε ολοι μας? Οι απληρωτοι υπαλληλοι η αυτες τις κατινιες που μας λες τωρα! Ανεβηκε μια καταγγελια με θεμα τους απληρωτους υπαλληλους που εχει ο Σ.Φωκιαλης τα αλλα που λες εσυ δεν ενδιαφερουν τον κοσμο! Αν θελουν οι υπαλληλοι του να παρουν τα λεφτα τους θα πρεπει να τον καταγγειλουν...Εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα τα στοιχεια τα εουν αυτοι που δουλευουν εκει και αυτοι μπορουν να τοβ στριμωξουν!
    Καλο ειναι λοιπον να εστιασουμε εκει ωστε να πληρωθουν αυτοι οι ανθρωποι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος25/4/11 12:47

    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος25/4/11 13:09

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ
    ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος25/4/11 13:13

    Οταν γινει επωνυμη καταγγελια οι αρμοδιοι ειναι υποχρεωμενοι να τον καλεσουν! Τι θα πει δεν χαμπαριαζει οποιος και να εισαι στην επωνυμη καταγγελια θα τον καλεσουν και τοτε θα λογοδοτησει θελει δεν θελει!!! Αν πραγματι οι υπαλληλοι ειναι απληρωτοι να του κανουν αγωγες και να τον καταγγειλουν αν θελουν να διεκδικησουν τα λεφτα αλλιως δεν προκειται ποτε να βαλει μυαλο και θα το κανει συνεχεια...αν κανετε εσεις την αρχη τοτε πολλοι επιτηδιοι εμποροι θα σταματησουν να εκμεταλευωνται τους υπαλληλους περνωντας τους τον ιδρωτα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος26/4/11 13:59

    ksexases oti briskomaste ellada oti kai na kanoun panta tha iparxoun piso ta parathura kai tha bgainoun apo ekei .o fokialis einai enas anthropos pou to mono pou kserei einai pos na mazeuei lefta kai na ta kribei kai na ta troei aytos opos thelei den ton niazei pos pernoun oi alloi giati den exei mathei na douleuei apla kserei pos na mas douleuei einai kalos se ayto dialegei tous anthropous analoga me ta dika tou gousta gia na mporei na doulepsei eis baros tous . aytoi pou ftaine einai aytoi pou tou dosan auto to tharos kai ekmetaleuetai eimaste omos oi perisoteroi etsi san auto to upokeimeno giati eimaste ellines kai den agapame ton sinanthropo mas pantos an pote ginei kati me ayton tha ithela na eimoun se mia gonia na blepo .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος27/4/11 13:14

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ,Ο ΚΛΗΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ,ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΗ ΜΕ 3 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ!!!!!!!!!ΠΗΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ??????????ΑΦΟΥ ΚΑΛΕΣΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ...ΚΥΡΙΟ...ΦΩΚΙΑΛΗ,ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ,Ε???????ΤΩΡΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ,ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ!!!!!!!ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος27/4/11 20:18

    Το γραφείο εργασίας είναι μονο για τα ματια και τίποτα περισσότερο και ξέρουμε πολύ καλά ότι η αδερφάρα ο "φωκιαλης" είναι φίλος με κάποιους από εκεί μέσα και για αυτόν τον λόγο δεν του κάνουνε τίποτα. Το μονο που πρέπει να κάνεις είναι μια μήνυση στον διευθυντή του γραφείου εργασίας και μια αναφορά στο υπουργείο εργασίας. όσο για την αδερφάρα και για την "πουτανιτσα" του την δέσποινα αυτους πρέπει να τους τρέξεις γερά και να απαιτήσεις την ποινική τους δίωξη για να πάρεις τα λεφτά σου και έντοκα. ψάξε τα τηλεφωνα του ιου του Ζωγραφίδη γιατι είναι δικηγόρος και εργατολόγος και αν θέλεις είναι και ο "Aβδελης" και αυτός καλός και σκληρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος28/4/11 21:17

    Mia einai i lisi. Oloi oi ipaliloi na min pane stin doulia kai tha sou po ego pos tha anoiksi to katastima. kai se mena mou ekanan to idio pou kathisterisa 10 meres kai tous eksoflisa amesos ton mina pou tous ofila.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος29/4/11 05:44

    28/4/11 21:17 GIA POSO MALAKES TOUS PERNAS? EAN TO KANOUN AYTO TOTE THA THEORITHI OIKIOTHELI APOXORISI KAI ETSI THA TOUS TIN FEROUN PISOPLATA GIATI PROKITE GIA MEGALI ADERFARA O TIPOS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος29/4/11 05:49

    O KALITEROS TROPOS EKTOS APO TO NA MIN PIGENETE EKEI EINAI NA VRISKESTE STO XORO ERGASEIAS SAS ALLA NA MIN KANETE TIPOTA APOLITOS ETSI DEN THA MPORESI NA PEI OTI PARETITHIKATE APO MONES SAS THEORITE EPISIMA OS STASI ERGASIAS ENTOS TOU XOROU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος29/4/11 09:54

    nai sas parakalo mono otan ton spasete sto ksilo thelo na perno mati poso tha to xaro !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος29/4/11 09:57

    απο ο'τι βλεπω σινεχιζεται ακομα η κολωνια φωκιαλης . προτεινω να ενωσουμε δυναμεις και να το δωσουμε ενα καλοοοοοο μαθημα του χρειαζεται γιατι αυτο το τσογλανι οταν ηταν μικρος δεν εφαγε ξυλο απο τον πατερα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος2/8/11 01:51

    poli xarika pou ematha oti to magazi tou apateona tou fokiali vgike sto sfiri kai pou telika i skrofa i ipefthini pou eixe kataklepse to magazi tou i xara mou einai aperigrapti tora oneireuome mono na tous ftiso sta moutra

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *