ροή ειδήσεων

Περί Bin Laden και άλλες Αμερικανιές...

Ας μην κοροϊδευόμαστε πλέον ακόμα και τα παιδιά γελάνε μαζί σας! Τις Αμερικανιές σας να τις λέτε στους δικούς σας για να ζητωκραυγάζουν και να βαράνε πιστολιές στον αέρα φωνάζοντας USA-USA...


Λύσσαξαν πλέον και πάνε να ανακατώσουν την τράπουλα και να τρελαθεί ο κόσμος όλος πλέον. Έτσι ανακοίνωσαν ότι σκότωσαν και τον εβραίο Μπιν Λάντεν. Γιατί τάχα τώρα; Υπενθυμίζουμε ότι όταν η Πακιστανή Πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει το 2007 ότι ο Μπιν Λαντεν ήταν ήδη σκοτωμένος (δολοφονημένος από εσωτερική διαμαχή της ηγεσίας μέσα στην ίδια την Αλ Καίντα), δεν αργήσανε αμέσως μετά να την σκοτώσουν και αυτήν.

(πραγματικό όνομα Μπιν Λάντεν εντός της NSA: Τιμόθεος Οσμαν εβραίος Υεμένης)

Το Βίντεο που στοίχισε τη ζωή της;

Benazir Bhutto: Bin Laden was Murdered





Ποιός ο λόγος λοιπόν, της "μαύρης επιχείρησης"(black ops) το συγκεκριμένο χρονικό σημείο; Ποιός ο λόγος αυτης της χολιγουντιανής φαρσοκωμωδίας; Μήπως είναι άλλο ένα προσάναμμα και μάλιστα τεράστιο στην προσπάθεια "ανάφλεξης" του αραβικού - μουσουλμανικού κόσμου εναντίον της Δύσης, με τελικό αποτέλεσμα την έναρξη του Γ' ΠΠ;

Μέσα σε ένα σαββατοκύριακο λοιπόν, το ΝΑΤΟ δολοφονεί άνανδρα το γιο του Καντάφι και τα τρία εγγόνιά του, ενώ black ops της NSA δολοφονούν υποτίθεται τον Οσάμα Μπιν Λάντεν(τον "δικό τους άνθρωπο" σύμφωνα με τα λεγόμενά τους παλαιότερα) και βγαίνει ο Ομπάμα με κάθε επισημότητα ενώ έχει αποδειχτεί πολλάκις ότι η 11/9 ήταν άλλο ένα συμπαιγνιακό παιχνίδι ΗΠΑ, να ανακοινώσει ότι ...αποδόθηκε δικαιοσύνη! Ποιά δικαιοσύνη; Αν είχε αποδοθεί αληθινή δικαιοσύνη τότε από σήμερα δε θα υπήρχατε! Αλλά όταν λέτε δικαιοσύνη, εννοείτε "παραμύθι" για μικρά παιδιά. Για τα μάτια του (υπνωτισμένου από τη μάγισσα Κίρκη) κόσμου.

Οι ρεζίληδες κατάφεραν να γίνουν ρεντίκολο Διαγαλαξιακώς και να γελάνε και οι πέτρες στον ...Άρη. Και γελάμε ακόμα περισσότερο από την προσπάθεια τους να μας πείσουν ότι είναι και γαμώ τα Κομάντο δείχνοντας μας ...playstation ότι ο Οσμάν πρώτα έπεσε να προσκυνήσει και μετά οι υπερκομάντο ...τον εκτέλεσαν. Όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο σύνδεσμο του σταθμού RT, "έχουν φωτογραφίες του Οσμάν, αλλά αυτοί θα επιλέξουν πότε και αν θα τις δημοσιεύσουν(αφού έδειχναν στον κόσμο που γέλαγε, τη φωτό "πρωτιά" photoshop του 2009... Τόσο ηλίθιοι; Τόσο! 



Τώρα μας λένε ότι τον πέταξαν στη θάλασσα(http://www.defencepoint.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2963:2011-05-02-23-47-06&catid=38:defence-international&Itemid=58), γιατί ...καμία χώρα δεν τον δεχόταν(ποιά θάλασσα; της φαντασίας τους;), με προφανή σκοπό να εξοργίσουν ακόμα περισσότερο τους φανατισμένους μουσουλμάνους 

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4629108 που ως πανύβλακες και αυτοί το έχαψαν(;) και ορκίζονται τζιχάντ.

Οπότε τώρα έχουμε τα εξής δεδομένα:

Εξοργισμένοι υποστηρικτές του Καντάφι και ο Καντάφι ο ίδιος, "τρελαμένοι" όπως παρακολουθήσαμε και στις ακολουθίες των σωρών των δολοφονημένων συγγενών του, με αποτέλεσμα την ακύρωση και το "θάψιμο" οποιασδήποτε προσπάθειας κατάσβεσης του εκεί μετώπου.

Εξοργισμένοι Ταλιμπάν, εξοργισμένοι πακιστανοί(http://rt.com/usa/news/musharraf-osama-bin-laden-operation-pakistan/), εξοργισμένοι μουσουλμάνοι, φανατισμένοι πλέον στο έπακρο με αποτέλεσμα την ανάφλεξη και σε αυτό το μέτωπο, με σκοπό την πρόκληση "τρομοκρατικού" επεισοδίου κάπου σύντομα ώστε να ξεκινήσει το Χάος ...

Άλλη μια 9/11 για να δικαιολογήσουν τον επόμενο πόλεμο;

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ, Η «NSA» ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΗΣ 11ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ «NSA» ΚΑΙ ΤΗΣ «CIA» ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» Η’ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΚΤΗ ΥΛΙΚΩΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ - ΙΡΑΝ.

πηγη: ellhnkaichaos

Περίεργο; Δε νομίζω, εξάλλου την έχουμε ξαναδεί την ιστορία...




Kerberos

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/5/11 21:42

    για τα οξέα ο Kerberos στη Λέρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/5/11 21:48

    καλυτερα πρεζακι παρα αρ8ογραφος αυτου του αρ8ρου!!!!!!!!!!!

    χαχαχαχαχαχαχχαχα


    καμενοι!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/5/11 22:15

    MAKARI NA ETOIMASOUN ENA TROMOKRATIKO XTYPHMA KATA TOY PAPANDREOY KAI TON SYNTROFON TOY STA GRAFEIA TOYS GIA NA MHN EXOYME META KANENA MALAKA EKPROSOPO TOY PASOK NA MAS KYBERNHSEI KAI NA EKSORGHSTOYNE OI MALAKES OI KRHTIKOI TOSO POLY POY NA PAROYN TA TOYFEKIA TOYS KAI NA EPITE8OYN KATA TON AMERIKANON STH SOYDA GIA NA ARXISEI META O POLEMOS ME TO NATO!!!EMEIS 8A SYMAXHSOYME ME TO IRAN OPOS PANTA SA TRITOKOSMIKOI POY HMASTE KAI 8A EPEMBOYNE OI TOYRKOI OI OPOIOI 8A MAS SKLABOSOYN GIA ALLA 300 XRONIA GIA NA MAS APALAKSOYN APO TA XREH TOY DNT...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/5/11 23:19

    τα ξεφτερια της τοπικης δημοσιογραφιας το ανάλωσαν καλα το θεμα λες και κινφυνευε η Ρόδος ή γλίτωσε αν τον τρωγανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/5/11 23:26

    ρε παιδια με το δελφινι ζωης ελπιδας τι γινεται??? ποτε θα ερθει απο νησια μερια??? ο Μαχαιριδης ειχε πει για Μαιο....αλλα δεν βλεπουμε τιποτα!!!! ξερει κανεις τι γινεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/5/11 08:10

    στην φωτο του νεκρου bin laden τα δοντακια του ειναι ολοασπρα .. αν φας σφαιρα στο κεφαλι απο το στομα βγαινει αιμα οπως στην φωτο του νεκρου αγνωστου ..
    αυτο μαλλον το ξεχασε ο δημιουργος του photoshop , εκτος και αν το κανει σε λιγο καιρο διαφημιση η colgate !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/5/11 22:03

    mal*kies ton amerikanon

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *