ροή ειδήσεων

ΕΚΑΒ... ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ !

ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ/ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΤΖΟΚΕΡΑΚΙ" ΠΡΙΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ...
ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΕΤΣΙ BRAVO!! ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΩΡΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/5/11 02:10

    Πιο χαμηλά δε γίνεται, πιάσαμε πάτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/5/11 04:13

    Ασχοληθείτε με τπτ άλλο ρε παπάρες αργόσχολοι που τα βάλατε με όλο τον κόσμο...Και τι να κάνουν τα παιδιά δλδ? Τηλέφωνα έχουν,ασυρμάτους έχουν περιστατικά δεν είχαν προφανώς σταμάτησαν για καφέ και Joker και στοίχημα και ότι θέλουν,εσας τι σας κόφτει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/5/11 06:57

    Αφηστε ρε κοπριτες τους ανθρωπους!! Ευτυχος που υπαρχουν κι αυτοι να λετε!Αν δεν υπηρχαν κι αυτοι που παντα οταν παρεις τηλ.ειναι εκει πριν καν κλεισεις το ακουστικο σου!! Αυτοι οι ανθρωποι ειναι ηρωες!! Και μονο οτι τα βαλατε και μ'αυτους τοτε νιωθει κανεις τι καραγκιοζηδες εχει αυτο το νησι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/5/11 10:16

    Ευγε Αρτεμη Ματσα που εδωσες στεγνα τους Εκαβιτες,οταν πανε και για κατουρημα να τους ξαναβαλεις στο parapona-rodou αφου πρωτα τους την τιναξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/5/11 10:29

    να βαλουμε στολες στους δημοσιους υπαλληλους γραφιαδες σε αλλες υπηρεσιες τοτε θα δειτε οτι ολες οι καφετεριες τα πρωινα ειναι γεματες απο αυτους. τουλαχιστον το εκαβ κανει εργο . ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/5/11 10:58

    ξερις τη ειναι να μαζευης δυαμελισμενα κορμια απο την ασφαλτο και μετα να επιστρεφης στο σπιτι στα παιδια σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/5/11 11:30

    ΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/5/11 12:46

    SE OPOION DEN ARESEI H DOULIA POU KANEI NA PAEI SPITI TOU H NA MIN PERNEI TA LEFTA KATHE MINA LAMOGIO...STI FORA OLA TA KOLOPEDA TOU DIMOSIOU POU DEN KANOUN TIN DOULIA TOUS KAI OPOIOS DIAFONEI NA PAEI NA GAMITHEI KSESKISATE TO KRATOS KOMATOSKILA TOU PASOK KAI THS N.D.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/5/11 13:31

    το βλεπες το παιξες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/5/11 13:38

    Εχει πλακα που υπαρχουν ατομα που υποστιριζουν τους Εκαβητες.Ναι ρε παλιομαλακες το ασθενοφορο πρεπει να γυρναει πισω στο νοσοκομειο οχι στο προππο!Το τζοκερ να το παιξουν οταν σχολασουν οι ανευθυνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/3/17 09:35

      Τα ασθενοφόρα του ΕΚΑβ δεν ανήκουν στα νοσοκομεία.
      Το ασθενοφόρο, είναι προτιμότερο να βρίσκεται στην κίνηση παρά στην βάση του, έτσι, είναι πιο γρήγορη η πρόσβαση στα περιστατικά, διότι ακόμη και το δευτερόλεπτο μετρά. Το αν σταμάτησαν όπου σταμάτησαν, το δικαιούνται βάση νόμου περί μισάωρου διαλείματος εντός του οκταώρου. Χολή βγάζετε μερικοι.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος1/5/11 14:06

    kala kanane ta paidia oti tous plirwnoun prosferoun,to kratos kani pos tous plironi kai aytoi kanoun pos doyleyoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/5/11 15:13

    Και από μένα καλά κάνανε. Το ξέρετε ότη κατάσταση στο νοσοκομείο για τους εργαζόμενους δεν είναι καλή, ότι δεν παίρνουνε ρεπό, και δεν πληρώνονται υπερωρίες και αργίες για να έρχονται να σώσουν όλους εσάς που κάθεστε εκ του ασφαλούς στο πλη κτρολόγιό σας και κρίνετε ο καθένας λέγοντας το μακρύ του και το κοντό του? Το ξέρετε ότι έχουν οικογένειες να ζήσουν? Ρουφιάνοι. Κάτι τέτοιους στήνανε στα τρία μετρα οι Γερμανοί μετά την προδοσία. Ρουφιάνοι!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/5/11 16:01

    Ευχομαι σε αυτους που μιλησαν ασχημα για τα παδια το ΕΚΑΒ...Να παθουν ατυχημα και την ωρα εκεινη να πανε να παιξουν τζοκερ!! να πατε στα αναθεμα κοπριτες! μην ξαναβαλει κανεις σας αυτα τα παιδια στο στομα σας...θα βγαλετε καρκινο κοπροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1/5/11 18:12

    Εγω παλι θα σας προτεινω οταν πηγαινετε στην εκκλησια να αναβεται παντα ενα κερακι για τα παιδια του ΕΚΑΒ να τα εχει παντα καλα ο θεος!!
    Και η επομενη αναρτηση που θα κανετε να λεει πατα τα καλυτερα για αυτους τους ανθρωπους που τοσα χρονια εχουν σωσει αλλα και εχουν δει τα ματια τους αυτα που εσεις..ουτε να κοιταξετε δεν θελετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος1/5/11 18:32

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΕΦΕΡΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ...ΣΕΦΕΡΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΦΤΕΡΟΥΓΑ.Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/5/11 18:50

    την επομενη φορα που καποιος παει γαι κατουρημα αμεσος καταγγελια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος1/5/11 19:58

    19:46...Kala sas leei re kolofires pou katigorite toys anthropous na pa8eis karkino stin trypa sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος1/5/11 20:42

    αν το φωτογραφίζες έξω από κάποιο σπίτι τι θα μας έλεγες: οτι έπιναν καφέ με τη γειτόνισα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος1/5/11 20:53

    Συμφωνω οτι κανουν λειτουργημα αλλα θα μπορουσαν να πανε πριν ή μετα την βαρδια τους.Σε ποια αλλη χωρα θα βλεπατε κατι τετοιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος1/5/11 22:04

    20:53 σταματησαν ενα λεπτακι οι ανθρωποι...μπορει να πηγαιναν και για κατουρημα...ειναι δυνατον να ειχαν περιστατικο και αυτοι να επαιζαν τζοκερ? Να προσευχομστε να ειναι καλα τα παιδια τιποτα αλλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Katja Σπανου1/5/11 22:44

    Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ!!
    καλησπερα
    ανωνυμε καφρε νεοελληνα...
    διαβασε λιγο προσεκτικα, αν και δεν πιστευω οτι μπορεις να συγκεντρωθεις πανω απο τεσσερα δευτερολεπτα.
    Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ.....
    αν πιστευεις οτι το πληρωμα ασθενοφορου διαπραττει παρανομια ,πηγαινεις στη διοικηση του εκαβ ροδου ,κανεις μια αναφορα και απαιτεις σαν πολιτης,λεμε τωρα,την ενεργεια ΕΔΕ.
    Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ.ΤΟ ΕΚΑΒ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΣΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!
    ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ πιστευεις οτι προσφερεις στο κοινωνικο συνολο??
    ΡΩΤΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΕΣΕΝΑ ,ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ.
    1.γιατι δεν καταγγελεις το πληρωμα ασθενοφορου οταν τρεχει, απο τη στιγμη που ο νομος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ ,να αναπτυσσει ταχυτητα το ασθενοφορο.
    ξαναδιαβασε το ΜΗΠΩΣ και το καταλαβεις , αν και δεν το πιστευω.
    ΤΟ ξαναγραφω
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΝ ΚΟΚ.ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ , ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 30 ΜΕ 4Ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
    2.ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΔΙΑΣΩΣΤΗ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ,ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ,ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ,ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ??
    3.ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ?
    4.ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000 ΡΕΠΟ??
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ,ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 600 ΚΑΙ 700 ΡΕΠΟ.ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ!!
    ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ.
    5.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ , ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ??
    6.ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ , Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Η Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Π.Χ HIV H ΗΠΑΤΤΗΤΙΔΑ ΚΤΛ.
    7.ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ??
    ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ,ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ??
    ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ, ΒΛΑΞ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ
    ΒΑΛΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ , ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
    Ζητω Συγγνωμη απο τους αναγνωστες για καποιες εκφρασεις μου, οχι ομως και απο ΑΥΤΟΝ που πιστεψε, μεσω αυτης της καταγγελειας, οτι εγινε ανθρωπος.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

    ΚΑΤJA ΣΠΑΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος1/5/11 23:23

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ Α13 ΠΟΥ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΠΟΘΥΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ,ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΠΙΣ...
    Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥΣ..ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ..ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΙΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος1/5/11 23:24

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΠΟΘΥΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
    Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥΣ..ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ..ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΙΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΩΡΓΟΣ1/5/11 23:30

    καλα ολα αυτα που μας λετε για το εργο των υπαλληλων.δεν τα μφισβειτει κανεις.και παλι ομως δεν ειναι λογος για να δικαιολογηθει μια μοναδα κινητη του ΕΚΑΒ οταν φωτογραφιζετε εξω απο πρακτορειο προπο εν ωρα δουλειας.οτι ΕΔΕ και να τους κανετε η εικονα μιλαει απο μονη της.σε αλλη χωρα θα ειχαν αντικατασταθει.δε πληρωνονται εν ωρα εργασιας να κανουν τις δουλειες τους.σε οποιαδηποτε αλλη δουλεια μπορει να το κανει κανεις;εδω γιατι ολοι ξεσηκωθηκατε;αν υπηρχε περιστατικο στο νοσοκομειο δε θα αργουσαν;και το δευτερολεπτο μετραει....κα ΣΠΑΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος1/5/11 23:32

    23,24 ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜΙΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος1/5/11 23:34

    Μπράβο Κάτια!
    Γρηγόρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος2/5/11 02:17

    Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ(ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ) ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟ , ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ ΚΤΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!ΣΕ ΕΝΑ 8ΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΟΥ, Κ ΚΑΦΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΝΕΡΟ Κ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ?ΑΝ ΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΤΟΝΟΜΙΖΩ ΟΠΩΣ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ. Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΧΕΙ ΜΟΝΟ 4 ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΛΗΣΕΙ ΛΟΓΟ ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΙ,ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ!!
    ΥΓ.ΜΑΚΑΡΗ ΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ Π.Υ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΖΟΚΕΡ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος2/5/11 08:38

    ΕΙΣΕ ΚΟΜΠΛΕΞΤΙΚΟΣ Κ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΣΥ ΠΟΥ
    ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ... ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ
    ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ 300 ΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΤΟ
    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ,ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΑΝ
    ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΝΑ
    ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ Κ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.
    ΕΙΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος2/5/11 09:16

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΜΙΑ
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΠΑΡΑ
    ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ?ΔΗΛ ΤΙ
    ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ...?
    ΕΔς Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ.....
    ΞΥΡΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος2/5/11 11:16

    opou ftoxia grinia.........axaxaxaxaxaxaxaxa
    VOLEMENOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος2/5/11 11:30

    kserete re ti eine na paizei Barcelona - Real se 15 lepta sentra kai na eise sthn doulia eno theleis na paiksis X hmixrono 2plo teleiko..?
    eeeeeeeeeeeeeee?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πίκος Απίκος2/5/11 12:58

    και ολα τα προβληματα τους,με τα λεφτα,οικογενεια κλπ τα ξεπερνουν παιζοντας προπο;;;
    αν ειναι ετσι να τους δινουμε και λαχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος2/5/11 14:13

    ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ 2-3 ΕΙΣΤΕ!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ Η ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΘΑΝΕΙ!! ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ..ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ!!ΚΥΡΙΑ ΣΠΑΝΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ..ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος2/5/11 15:13

    ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟ ΣΑΙΤ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΤΟΥ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΣΘ\ΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΑΝΟΗΤΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟ 1 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΝΕΚΡΗ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ.ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος2/5/11 15:43

    autos o kirios o eksupnos pou nomizei oti epiase ton papa apo tarxidia as mas pei epitelous pou prepei na vriskete to asthenoforo me tous diasostes tou ekab.as parei thn dioikhsh thlefono na tous pei me to paneksupno tou to mualo pou prepei na kanei piatsa to asthenoforo.ta provlhmata ths oikogeneia sou den lunonte me to na roufianeueis megale.eisai polu ligos . to keno ths zohs sou den kaluptete me auta pou kaneis. magoia tous opou k na vriskonte an tous kaleseis k arghsoun tote ksanamilame. dimitris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. σε τι κρατος ζουμε τελικα;οι ποιο πολλοι εχετε νοοτροπια τυχωδιωκτη!ελα μωρε και τι κανανε τα παιδια!ενα τζοκερακι παιξανε!ας ειναι καλα!ας τους αναψουμε και κανενα κερι!ποσα ρεπο τους χρωστανε!α ρε τυχωδιωκτες ολοι σας!στην ελλαδα ετσι δουλευει το συστημα γιαυτο δεν πατε μπροστα.ελα μωρε και τι εγινε!οταν οι μισοι δημοσιοι υπαλληλοι δεν ειναι στα ποστα τους το πρωι να εξυπηρετουν τον πολιτη και ειναι εξω κανοντας ψωνια η εξυπηρετουνε δικους τους,και οι αλλοι μισοι πινουν φραπε,θα πληρωνετε χρεη για 300 χρονια κοπριτες ολοι σας,γιατι και εσεις σαν πολιτες τους δικαιολογητε αφου κανετε τα ιδια σκατα στις δουλειες σας!ελα μωρε τωρα τα παιδια τι κανανε!καλα τα λετε κα σπανου!δημοσιες σχεσεις απο παντου οτι αρπαξουμε!αφου η πλοιοψηφια σκεφτετε ετσι με το μερος τους και εσεις!τι θα πειτε!εδω υπαρχει ανεργια και αυτοι πεζανε τζοκερ μπας και τους κατσει καλυτερα γιατι με τα ΕΚΑΒ δεν βλεπουν προκοπη.κουραζονται τα παιδια!η αλλη λιποθυμισε και τους ευχαριστει δημοσια!αυτα μονο στην κωλοχωρα που λεγετε ελλαδα γινονται.στη δουλεια αυτη πρεπει να εισαι επαγγελματιας και οχι τζογαδορος εν ωρα δουλειας!ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος2/5/11 18:46

    ΠΡΟΣ GIORGO
    EISE POLY MEGALOS KARAGKIOZHS GIA NA MHN PO TIPOTA
    ALLO.OI EKABITES EINE AP TOUS LIGOYS POU EINE STHN WRA TOUS THEN ARGOUN POTE .DEN TOYS PERIMENEI
    KANENA GRAFEIO NA KATSOYN.BRISKONTE STO DROMO NOUMERO STON KAYSONA K STHN BROXH .EISE KE SU KOMPLEJTIKOS TELIKA.EINE ,MESO ASYRMATOU DIATHESIMOI ANA PASA STIGMH.EISE MEGALOS ALHTHS
    FTOY SOU KOLOPEDI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος2/5/11 19:47

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΗN ΚΥΡΙΑ ΣΠΑΝΟΥ

    Οι κηφήνες που έγραψαν για την στάση που έκαναν τα παιδιά του ΕΚΑΒ λίγο πριν από το νοσοκομείο μπορούν να μας πουν τι έχουν κάνει όλοι αυτοί στην ζωή τους εκτος από το να πίνουν όλη μέρα φραπέδες και εκτος από την πεοταλάντωση που τραβάνε καθημερινά? Έτσι για να δούμε τι παραπάνω έχουν προσφέρει στην κοινωνία σε σχέση με τους εκαβιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος2/5/11 19:50

    giati den les to onomataki sou na kseroume poios eisai re katagelon;xaxaaaxaaxaxaxaax ara fovase. mporeis na mas peis ti akrivos fovase afou den exeis kanei kati to kako; mhpos ntrepese epeidh eisai roufianos. tha xreiasteis thn vohtheia tous k su k tha ntrepese na tous koitakseis ilithie.kai elpizo na exoun allo peristatiko na mhn erthoun pote na se paroun .opos sou aksizei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος2/5/11 19:57

    krupsou piso apo thn anonumia sou .an hsoun magas as phgenes ekei pou htan na tous peis ti theloun ekei mesa .alla den foras pantelonia varos ths koinonias. mporeis na mas peis k kati teleutaio; poso kairo exeis na kaneis sex;gia na asxolhse me tous diasostes tou ekab sigoura para polu kairo. konstantinos markatakis diasosths tou ekav

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος2/5/11 20:01

    opois poustis dimosios litourgos den kanei sosta ti doulia tou ,,,,,se opoin den aresei na paei sto spiti tou..h sigekrimenh doulia thelei antera kai eprepe na to kserate prin tin kaneta kolarakia otan vazate kathe meso gia na pernete ta fraga. oi ekavites kai oi astinomoi kai oi pirosvestes kai oi aeroporoi kai to m...tis xaidos giati re malakes oi aloi diladi den douleuoyn den vazoun ti zoh tous se kindino malakes e malakes APELASI re APELASI. Tora me tin troika omos pou sas vazoune kai to papari sto kolo na sas do pou mou thelate kai diakopes kai 2000 to mina kai dikeomata kai na pate stodiaolo TO KLISATE TO MAGAZI MALAKES .
    Gia tous sostous BRAVO kia pali BRAVO.... ala autoi pou milate giati sas pirakse..? eine sosto auto pou egine? simfonite na pezoun propo me ta peripolika ta pirosvestika mipos kai me kanena aeroplano ? alla eiste ta idia skata gia auto milate stanathema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος2/5/11 20:07

    re MARKATAKI mia erotisi simfonis me autin tin ikona.? tipota alo.den sou ipame oti oi sostoi ekavites den kanoun litourgima kai xilia mpravo ala na exoume kai sinesthisi tou ti kanoume...tora an se pirakse giati einai filarakia sou kai pas na to kaneis kolotoumpa eine ali periptosi....mporei kai ego to idio na ekana sti thesei sou. Apantise mou mono an simfoneis me afti thn ikona....nase kala na kaneis auto pou prepei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ο Δομπέν των Ρασών2/5/11 21:11

    Μια απορία θα μου λύσετε; Ικανοποιείστε εδώ μέσα ψάχνοντας να βρείτε λόγους για να κατηγορείτε τους άλλους; Τόσο ανιαρή είναι η ζωή σας; Η προσπαθείτε να βρείτε άλλοθι για την δική σας στάση απέναντι στη ζωή; Δηλαδή το βόλεμα, την ανεπάρκεια, τη μιζέρια, τον συμβιβασμό, την απάτη, την εκμετάλλευση, την εξαπάτηση;
    Όλο ακούω οργισμένους νεοέλληνες που τα έχουν βάλει με τον μεροκαματιάρη, τον ταξιτζή, τον δημόσιο υπαάλληλο, κλπ,κλπ. Τι νομίζετε ότι αυτοί είναι πλούσιοι κι ευτυχισμένοι; Και κάποιοι από εσάς που ζούσατε στην πλάτη των τουριστών που εξαπατούσατε και αρμέγατε σαν παχιά αγελάδα είστε τα ηθικά ακέραια άτομα στα μάτια των άλλων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος2/5/11 21:22

    doulepse prota sti zoh sou 14-18 ores tin imera kai meta mila vlaxadero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος2/5/11 21:30

    pou se epiase h ithiki sou gia ton tourista ..o touristas pernouse panta kala sti rodo kai pernaei kala.. oi vlaxoi kseskisane to thema pou irthne pinasmenoi to 80 kai thelane na ginoun plousioi se mia sezon xi xa ....kakoxrono pourkoustan ..pigenete sta skatoxoria sas na kanete afto pou kserete kala ...armegma ....glipsimo ....kleftiko...Voidoumpasi e Voidoumpasi VLAXOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος2/5/11 21:56

    εισαι για λυπηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος3/5/11 07:10

    sas grafo starxidia mou olous.... ego hmoun ...... k an thes na ksereis h uphresia mas afhnei na stathmeuoume opou theloume.apagoreuete na eimaste sto nosokomeio .tha erthei h ora sou gnoste.......agnoste.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος3/5/11 08:24

    ΔΗΛ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Η ΤΥΡΟΠΙΤΑ Η ΤΟΥΑΛΕΤΑ,ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ...ΒΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ.ΑΣΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΝΕ ΡΕ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΕΙΤΖ
    ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος3/5/11 09:43

    DELIVERY PIZZA KANOUN? ANTE ILITHIOI MAGEPSATE EDW MESA OLOI SAS RODITAKIA FOUSTITSES KAI PSEYTOMAGES ME TO POU SAS POUNE KATI AMESWS ARXIZETE ALLA TAXW DEI. APO KONTA OLOI KANETE PISW. ANTE NA DOUME POU OI MISOI EISASTE ADERFARES KAI TO PEZETE MAGES. ANTE ASXOLEITHEITE ME KATI PIO SOVARO KAI O KATHENAS STI THESI TOU. MAMOTHREYTA. KAI ESEIS POU EYXESTE NA PETHANEI OPIOS GRAFEI TO PARAMIKRO SOU EYXOME EGW NA VREIS TO SOI SOU PSOFIO POUSTH POU TOKMAS KAI MILAS GIA OIKOGENEIES ATOMWN KAI GIA THANATOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος3/5/11 11:59

    ax kale fovithikame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος3/5/11 12:07

    MALON SOU GAMISANE KAI ESENA THN GYNAIKA ..H ESENA MALAKA STH RODO KAI TA EXEIS ME TOU RODITES....KAI AN DEN MAS GOUSTAREIS TOTE TI STODIAOLO KATHESE RE PALIOMALAKA EDO....ANTE NA PAS STO XORIO SOU TYROGALA VOSKE.

    OTI EYXASE THA TO PATHEIS....
    AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

    FATE TO MALAKA TON EKAVITI POU PARAKALEI NA ERTHEI H ORA MOU...AXAXAXAXAXAXAXAXA

    LITOURGIMA KANEIS KAFRO.....AXAXAXAXAX

    KAI OXI NA PARAKALAS GIA TO KAKO TOU ALOU ..SKATIARI

    EXO XASEI ANTHROPO MOU GIA KATI MALAKISMENA SAN ESENA POU THELOUN KOLATSIO KAI TZOKERAKI KAI GIA GIATRO POU DEN ITAN STO POSTO TOU KAI ETRIGE PSARAKI...MOUNI E MOUNI ...KAI DEN EKANA TIPOTA MONO PENTHO MEXRI SIMERA ILITHIE ALA EPIDI KSERO TON PONO...SOU EYXOME NA EISE KALA KAI TO IDIO KAI H OIKOGENIA SOU....

    MONO NA KANEIS KALA TIN DOULIA SOU .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος3/5/11 13:58

    poso ilithioi eiste.poios einai autos o eksupnos pou nomizei oti ena asthenoforo mporei na exei douleia k na mhn paei.prepei na eisai ilithios na to pisteueis auto.ola einai katagegramena sto tilefono k stous asurmatous.k oi oi sugekrimenes ores.k na thelei na arghsei den mporei .ola fenonte ti ora sou dinoun shma posh ora kaneis na pas.ola.exeis enan eisagelea pano apo to kefali sou.den mporeis na mhn pas . pisteueis oti ton exoun ftiaksei ton nomo na mporei enas ekaviths na loufarei.tha eisai xazos,tote isos to ekanan .tora apla den mporoun giati kseroun oti tha fane sout an vrethei kati mempto...opote den exei kamia shmasia ma kamia pou vriskete to asthenoforo isa isa pou prepei na einai ekso sthn kinhsh k oxi sto nosokomeio.ta peristatika den bgenoun sto nosokomeio alla ekso...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος3/5/11 14:24

    Μακαρι να το πιασουν το JOKER τα παληκαρια του Ε.Κ.Α.Β. μπας και σωθουν απο αυτην την δουλεια που διαλεξαν να κανουν.....Γιατι οπως διακρινω δεν μπορουν μερικοι να νοιωσουν την "σκατοδουλεια" που κανουν αυτοι οι ανθρωποι.....μιας και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΥΡΟΥ του ΕΜΕΤΟΥ και των ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ εν ωρα εργασιας(και αν ετυχε σιγουρα θα αλλαξαν δρομο για να μην τους παρουν τα "σκαγια").....οποτε ΑΠΛΑ μην ασχολειστε....με ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ Κατακριτες,Υποκριτές και Φαρισαίους....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος3/5/11 14:43

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ΤΟΘ ΕΚΑΒΙΤΗ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΤΙΚΟΙ..ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος3/5/11 14:50

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ
    ΕΠΙΤΥΧΙΑ...[ΕΝΑ ΑΣΘ/ΡΟ 200 ΜΕΤΡΑ ΑΠ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕΝΑ ΦΟΘΡΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟ]ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ Η ΝΑ ΕΠΙΚΕΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ.ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΤΥΛ ΕΥΓΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος3/5/11 14:53

    RE PAIDIA ....MIN TA VAZETE ME TA PAIDIA TOU EKAB
    EKINH TIN HMERA O PRAKTORAS TOY SIGEKRIMENOU PRAKTORIOU PROPO EIXE KAVLES KAI KALESE TON SIGEKRIMENO GIA NA TOU PAREI KANA DYO TSIMPOUKIA...DEN PIRE TO EKAB.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος3/5/11 16:57

    eise pseyths esy pou tolmas k ai les oti exases anthrwpo ejaitias twn ekabitwn.SE PROKALW RE ALHTARA PES ONOMA POU KAI PWS.SE PROKALW RE ARXOIDI GIATI ENA ARXOIDI EISE RE SKOULIKI.
    SE PROKALW PES...
    ELAXISTES FORES EXEI ARGHSEI TO ASTHENOFORO LOGOU FORTOY ERGASIAS KE TIPOTA ALLO
    KAI TIPOTA ALLO KAI TIPOTA ALLO SKOULIKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΓΙΩΡΓΟΣ3/5/11 16:57

    2/5/11 18:46 ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΤΙ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ;ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΙΓΕΙΙΝΑ ΤΙ ΗΜΑΣΤΕ;ΑΠΟ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΒΓΗΚΑΜΕ;ΑΛΗΤΕΣ;Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ.ΠΟΥ ΕΞΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΙΚΟ!ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΖΟΚΕΡ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.ΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ ΣΤΟΥ ΛΥΡΙΣΤΗ ΝΑ ΠΑΝΕ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΚΤΩΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΩΝΟΝΟΝΤΑΙ.ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΚΑΒ!ΑΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος3/5/11 17:01

    etsi....sostos...16:57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος3/5/11 17:03

    gia to giorgo to ipa to sosotos....oxi gia esena logo fortou ergasias..axaxaxaxaxaxa MALAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος3/5/11 17:04

    pos ipame to onomataki sou esena pou prokaleis.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος3/5/11 17:08

    ego legome makis Gamidis kai tha ithela poli na se do apo konta ...nas sou travikso ena maniki...Volemeno poustraki pou milas toso apanthropa gia tou sinathropous sou (katourimenoi-emetous k.t.l pou ipes)ALITARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. τακης3/5/11 18:22

    ολοι εσεις που ευχεστε να ειναι καλα τα "παιδια",πρωτα να ευχεστε να μην ειναι σε κανενα πρακτωρειο και σκεφτονται τι νουμερα να παιξουν,γιατι αν σας τυχει κατι και τους κανουνε κληση,θα σας βριζουν καντηλια μεχρι να βγει το δελτιο απο το μηχανημα και θα λενε:τωρα βρηκε να λιποθυμισει ο πουστης;..και θα αναβουμε εμεις κερια για σας!ηλιθιοι!στα σπιτια τους ρε!αλητες τζογαδοροι!με τις ζωες μας δεν επιτρεπω κανενα να παιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος3/5/11 19:37

    apo ton tropo pou milate oloi eseis pou vrizete fenete kai ti anthropoi eistai.opoios ehei otidipote mempto kai mporei na to apodeixei as kanei mia katagelia,kalitero apo to na vrizei.kai isos katharisei kai to dimosio apo tous alites kai tous tzogadorous pou epikaleiste.oso gia autous pou doulevoun 16 18 ores ti mera doulevoun epeidi to dialexan as paraitithoun autoi.KATAGGELIA OPOIOS THELEI KAI OHI LOGIA TOU AERA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. PERIERGOS3/5/11 22:59

    GIA NA KLEISEI AYTH H MALAKIA PREPEI NA KSERETE OTI OTAN KAPOIOS KALEI ASTHENOFORO OLA KATAGRAFONTAI OLES OI WRES TA PANTA
    EAN EKEINEI TI STIGMH POU TO ASTHENOFORO HTAN EKEI POUFONAZETE KEE ARGHSE NA ERTHEI TOTE NA PATE EPONYMA NA TO KATAGGEILETE,ALLIWS STAMATHSTE NA KSEGTILIZESTE...ELEOS PIA
    THA HTHELA O KURIOS POY EXASE TON ANTHRWPO TOU
    EPEIDI ARGHSE TO EKAB NA PAEI AYRIO NATO KATAGGEILEI.MAZI TOU EGW.NA KANEI MYNHSH.AN OMOS LEEI PSEMATA NTROPH TOU.ANYPOMONWNA MATHW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος3/5/11 23:53

    http://diasostis.forumup.gr/about707-diasostis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος4/5/11 00:12

    http://www.youtube.com/watch?v=QITx7CasD3o&NR=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος4/5/11 01:41

    ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.
    1ον.ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ Η΄ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ.ΔΙΝΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ Η΄ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ.
    2ον.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ "ΠΕΤΩΝΤΑΣ" ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΘ΄ΟΔΟΝ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ κλπ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ 1 ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΖΩΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΘΑ ΧΩΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ.
    3ον.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η΄ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ Η΄ΑΝΑΚΟΠΗΣ.ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ .ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΕΝΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ Η΄ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΝΑ ΤΖΟΚΕΡ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Η'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΗ?
    Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗ.ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ.ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΑΝΙΑΤΕΣ ΝΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΛΟΙΜΩΔΗ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΕΙΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ.
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ.!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΗ.ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ .
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .

    ΜΕ ΤΙΜΗ


    Π.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
    ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ-ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος4/5/11 09:24

    STON XAZO ME TO XAMHLO AIKIOY PERI FWRTOY ERGASIAS POUGELAEI TO BLAMENO
    EXW NA TOU POU OTI POLI SYXNA KYRIOS TO KALOKAIRI SE DIASTHMA 10 LEPTWN MPOREI NA XREIASTOUN BOHTHEIA 5 K 6 ANTHRWPOI ENW TA ASTHENOFORA EINAI 3.KAPOU THA ARGHSEI LOGIKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος4/5/11 10:49

    KANTE TI DOULIA POU SAS PLIRONOUME SOSTA KAI OPOS PREPEI OXI OPOS THELETE MOUNIA KAI ASTE TA SINDIKALISTIKA KAI TIS MALAKIES VOLEMENA KOLOPEDA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος4/5/11 16:15

    axaxaxaxaxaxaxaxaxaxa rota thn manasou gia emena ...
    kai mou miazeis kiolas paliopedo...!!!

    dose tis xeretismata apo ton mpampa kserei afth...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. γιωργος4/5/11 17:25

    3/5/11 22:48 εσυ απο το ΓΚΑΛΕΡΥ που πας συχνα και βλεπεις αστυνομικους να πινουν συνεχεια καφε,μαλλον εχει κουρκουτιασει το μυαλο σου ρε ηλιθιε και δεν καταλαβαινεις οτι η δουλεια τους δεν ειναι να κοιτανε εσενα και την γκομενα σου που εχεις ξεσκιστει να πινεις φραπεδες εκει,αλλα εξω στο δρομο ηλιθιε ανθρωπε για να βλεπουν το συνολο της περιοχης που υπηρετουν και οχι τα συνολακια που φοραει η δικια σου καθε μερα!αντε κανε καμια δουλεια αργοσχολε και να πας να μαθεις οτι τετοιες δουλειες που υπηρετουν την κοινωνια δεν εξυπηρετουνται απο ενα δελτιο στοιχημα σε ενα πρακτωρειο η ενα φραπε σε μια καφετερια!αντε γιατι εχετε ξεφτυλιστει οσο δεν παει ανεγκεφαλοι τεμπελχαναδες και τυχοδιωκτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος4/5/11 18:17

    telosssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος4/5/11 23:00

    Ρε παιδιά, ποιο είναι το μέλλον της Ελλάδας; Ο εμφύλιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος5/5/11 08:08

    ΓΙΩΡΓΟ ΕΣΥ ΕΙΣΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος5/5/11 16:38

    giwrgaki egw pernaw apto galery blhma den pinw kafedes paw gymnasthriov exw 3 PAIDIA KAI DOULEYW AP TA 14 STRABADI GAMW ton mpela soy pounopano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος8/5/11 02:06

    ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ Η ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ????? ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΥΚΝΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ? ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ!!!! ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑ ΧΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος9/5/11 14:58

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΒΙΤΕΣ.
    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ,ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ,Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Η ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΠΕΡΙ Η ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΣΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΜΑΣ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΧΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΩΣ,ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΚΥΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΟΛΗ ΟΥΣΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος11/5/11 15:38

    gamieste patokorfa mounia oloi kai oi men kai oi de PSOFOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος25/5/11 16:24

    Γνωρίζω πως παλαιότερα το ασθενοφόρο που εξυπηρετούσε τα περιστατικά της πόλης της Ρόδου ήταν σε αναμονή εκτός νοσοκομείου περίπου στην περιοχή όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία. Η τακτική αυτή ακολουθούνταν -και πολύ σοφά- ώστε να ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΤΑΙ έστω κατά 1-2 ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΑ λεπτά ο χρόνος από τη στιγμή της κλήσης μέχρι την άφιξη του στο περιστατικό της πόλης. Δεν γνωρίζω αν ακολουθείται ακόμη η ίδια τακτική απο το ΕΚΑΒ. Πάντως αν ισχύει η προαναφερθείσα, δεν είναι τυχαίο το σημείο που βρίσκεται στη φωτογραφία το όχημα καθώς από εκεί μόλις κληθεί για συμβάν, μπορεί να κινηθεί άμεσα και προς το κέντρο της Ρόδου μέσω Μόντε Σμιθ, είτε μέσω Βερδελή προς Ρόδου Λίνδου και τις ανατολικές περιοχές του νησιού. Ας είμαστε προσεκτικοί σε ό,τι γράφουμε.
    Ιδίως αν πρόκειται να συκοφαντήσουμε ανώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος27/5/11 21:49

    Να το θέσω και διαφορετικά το ζήτημα....το ίδιο είναι να υπάρχει ένα περιπολικό σε κάθε γειτονιά και το ίδιο είναι αφού γίνει το έγκλημα να καλέσετε το 100 και να έρθει μετά από μια ώρα γιατί βρισκόντουσαν στην έδρα τους και έβλεπαν εκείνη την στιγμή ποδόσφαιρο???? μακάρι τα περιπολικά να ήταν και στην πράξη περιπολικά γιατι τώρα θα είχαμε λιγότερες ληστείες στα σπίτια μας αλλα και στα μαγαζιά μας και όχι μονο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *