ροή ειδήσεων

ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΝΙΟΧΩΡΙ!

Απαράδεκτη η κατάσταση που επικρατεί στο Νιοχώρι!! Μόνιμα ξεχασμένο απο όλους τους πολιτικάρες και άρχοντες του τόπου μας! Τι ξεφτίλα, πως κατάντησε έτσι...


Τι να πρωτοπείς, τι να πρωτοπιάσεις, ζούγκλα. Κύριοι του τόπου αυτού είστε ΟΛΟΙ σας απαράδεκτοι με την ανέχεια που δείχνετε, κλείνετε τα μάτια σας και δεν νοικοκυρεύετε τον τόπο μας. Για την ηχορύπανση της Ορφανίδου τα έχουμε ξαναπεί αλλά δυστυχώς από το ένα μπαίνει από το άλλο βγαίνει. Είστε απλοί θεατές! Θέλω να αναφερθώ σε ένα άλλο μεγάλο θέμα, του πάρκινγκ! Σας λέει τίποτα αυτό το πρόβλημα ή και αυτό είναι ένα τιποτένιο για εσάς αφού δεν μένετε εσείς εδώ. Αναρωτιέμαι έχετε κάνει ποτέ καμιά βόλτα στην Γεωργίου Λέοντος, στην Κρήτης, στην Γρίβα, στην Μανδηλαρά να δείτε τι συμβαίνει? Θα σας πώ τότε εγώ τι συμβαίνει. Είμαστε μόνιμοι κάτοικοι περιοχής και αναγκαζόμαστε να κάνουμε μισή-μιά ώρα κύκλους να βρούμε πάρκινγκ έως και 2 χιλιόμετρα μακρυά από τα σπίτια μας, ΟΧΙ γιατι δεν υπάρχει θέση πάρκινγκ ΑΛΛΑ γιατί όσοι έχουν μαγαζιά νομίζουν με το έτσι θέλω πως ο δρόμος είναι της δικαιοδοσίας τους,νομίζουν πως έχουν αγοράσει και κατέχουν στη ιδιοκτησία τους τον δρόμο απο την μία άκρη του μαγαζιού τους μέχρι την άλλη που τελειώνει!!! Μία θεση πάρκινγκ οκ το καταλαβαίνω. Βάζουν γλάστρες, τραπέζια, καρέκλες, πινακίδες, μηχανάκια, ποδήλατα, μέχρι και κάσες μπύρας με αλυσίδα δεμένη σε κολόνα έχω δει! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ??? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ?ΚΥΡΙΟΙ, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ? Τι είναι όλοι αυτοί, νταβατζήδες του δρόμου? Πως την έχουν δει όλοι τους? Για να βγάλετε τίποτα απο τα παραπάνω για να παρκάρετε.. βγαίνουν έξω και σε διώχνουν, όρεξη να υπάρχει να πλακώθεις και στο ξύλο με κανέναν από αυτούς. ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΑΛΗΤΕΙΑ"! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ "ΑΛΗΤΕΙΑ" ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ, ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΓΙΝΑΜΕ ΖΟΥΓΚΛΑ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΩΙ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ 2,3,5,10 ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝΕ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/5/11 14:39

    distixos etsi ine ta pragmata re filaraki,oloi tous koimounte!kseftila

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/5/11 14:40

    kai zisate esis kala kai emeis kalitera!
    kalinikta pedi mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/5/11 14:45

    ασε ρε φιλε το νιοχορι,εμεισ εχουμε μαγαζα εκει και παρκαρουμε.κλεφτες θα γενουμε; εσυ να παρκαρεις στο σπιτι σου.πανε κ στο καζινο,εχει χωρο. αντεαποκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/5/11 14:53

    ΟΧΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ,ΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ.ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΤΑ 50 ΚΑΙ 100 ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΕΓΑΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/5/11 14:54

    ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟ Η ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΜΟΙΑΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/5/11 14:59

    Α,ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΛΕ..ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΕΙΡΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ!!ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΤΕΙΑ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/5/11 15:39

    filos den moy goystarei na pleroso to dimo pleroseton esy na min mas zalizeis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/5/11 16:07

    alban! trava stin xora sou, parte dromo koprites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/5/11 18:59

    ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ....ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓ ΟΤΑΝ ΕΧΤΙΖΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΠΙΛΟΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ....ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΥΡΩΝΟΥΝ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ....Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΑΡΚΙΝΓ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ...ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ 2-3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ή ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ....Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ....Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΙΖΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΕΣ. ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ...ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΙΓΟ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΑΠΛΩΣ....ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/5/11 20:39

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ:ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!'Η ΚΑΝΑ ΜΩΡΟ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ FITNESS!ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ,ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/5/11 23:51

    εγω ειμαι ελληνας εσεις είστε γυφτοι. παρκαρω και μου αρεσει/ εσεις να σκασετε απο τη ζηλια σας/. το νιοχωρι ειμαι εγω, εχω μαγαζια και γκομενες!! εσεις ακομα ψαχνεστε!!αντε στους αγανακτισμενους κι εσεις να παραπονεθειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/5/11 00:17

    file ta ligmena na ta pinis siga siga,koloalvanoi oloi sas,oust apo do

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/5/11 09:33

    ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ 25/5/11 20:39.ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ "ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ". ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΙΚΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΙΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕ ΣΤΟ: 6969696969 ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/5/11 01:11

    ρε φιλε 26/5/11 09:33 καμακι κανεις; τρβα μια μαλατσια να καλμαρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος27/5/11 09:36

    Ο ΖΗΛΙΑΡΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ 26/5/11 09:33.
    ΑΑΑ ΡΕ ΤΥΧΕΡΕΕΕΕ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *