ροή ειδήσεων

Για την εμπρηστική επίθεση στο Παλιό Κυλικείο

Στις 5:30 τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου 2011 το κατειλημμένο κτίριο του Παλιού Κυλικείου, που βρίσκεται στο χώρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου, δέχτηκε εμπρηστική επίθεση...


Η πυροσβεστική έσβησε τη φωτιά γύρω στις 7 το πρωί και οι ζημιές που προκλήθηκαν στο χώρο είναι μόνο υλικές.

Τα φασιστοειδή παραβίασαν τον χώρο όταν δεν υπήρχε κανείς. Γέμισαν τους τοίχους με στοχάδια και απειλητικά συνθήματα (ο πόλεμος μόλις άρχισε κ.α) και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά. Οι σημαντικότερες ζημιές προκλήθηκαν στους δύο κύριους χώρους του κτιρίου και είναι αρκετά σοβαρές (η οροφή έχει καεί τελείως όπως και τα κουφώματα των παραθύρων, το ρεύμα έχει κοπεί, τα πλακάκια έχουν ξεκολλήσει απο το δάπεδο).

Σε μία περίοδο που σημαδεύεται από συνεχείς επιθέσεις κατά καταλήψεων και αυτοοργανομένων χώρων, σε μετανάστες και μειονότητες, θέλουμε να τονίσουμε ότι οι ακροδεξιές τρομοκρατικές τακτικές δεν μας τρομάζουν. Είτε με ύπουλες εμπρηστικές επιθέσεις τα ξημερώματα, όταν δεν βρίσκεται κανείς εκεί, είτε με παρακολουθήσεις όσων συμμετέχουν σε δράσεις που οργανώνονται στο χώρο, είτε με μουλωχτά πεσίματα, ΔΕΝ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ ΣΠΕΡΝΟΥΝ.

Τέτοια χτυπήματα όχι μόνο δεν μας πτοούν, αλλά δυναμώνουν τη θέλησή μας για υπεράσπιση των επιλογών μας, αντιιεραρχικά, αντιεμπορευματικά , αυτοοργανωμένα. Ας είναι βέβαιοι οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης πως θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει. Με κάθε τρόπο και κάθε μέσο, όπως άλλωστε επέλεξαν.ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Οι εργασίες για την αποκατάστηση του χώρου ξεκινάνε άμεσα.Ζητάμε την αλληλεγγύη των συντρόφων μας και οποιαδήποτε είδους ενίσχυση και βοήθεια είναι εφικτή για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών.

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ...

Παλιό Κυλικείο

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/5/11 12:11

    Sigoyra to ekanan aytoi tou panepistimioy ta remalia toy KKE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/5/11 14:32

    Τι ωραια να ειναι κανεις επαναστατης με τα λεφτα του μπαμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/5/11 14:39

    Esteilan oi goneis ta paidia tous na spoydasoun exoun plirosei ena karo lefta gia tin afentia toys kai aytoi to paizoun epanastates...ta koymmoynia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/5/11 15:02

    ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΚΥΛΙΚΕΙΑ !

    ..ενοχλεί η ελεύθερη φωνή των φοιτητών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/5/11 18:49

    Οι συγκεκριμένοι, που συγκεντρώνονται στο πρώην καφενείο της Σχολής Χωροφυλακής, ξαμωλούν κάτι τεράστιους σκύλους, που κυνηγούν όποιον περάσει από εκεί.

    Καπνίζουν χασίς μέσα στην αυλή της εκκλησίας και με ασπίδα το "άσυλο", ο Θεός ξέρει τι άλλο κάνουν εκεί μέσα.

    Συν τοις άλλοις, έχω δει με τα μάτια μου, πιτσιρικάδες να κρύβονται κάτω από ένα δέντρο, του οποίου τα κλαδιά αγγίζουν το έδαφος και να καπνίζουν.

    Ελπίζω κάποια στιγμή να επικρατήσει η λογική και να αρθεί το "άσυλο", ωστέ να γίνουν κάποιες σημαντικές.......επισκέψεις στα μπουμπούκια.

    Όσο για τους φασίστες που λέτε, παληκάρια, ας κοιταχτείτε στον καθρέπτη όλοι εσείς που ανήκετε στην αναρχία και την άκρα αριστερά και θα δείτε το πρόσωπο των πραγματικών εκφραστών του φασισμού στη σύγχρονη κοινωνία μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/5/11 20:34

    Ενας ανώνυμος σκεπτόμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/5/11 23:08

    Ε ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ??????
    ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΕΛΑΜΠΑΝ
    ΤΩΡΑ ΦΕΡΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΕΔΩ, ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΑΙ??
    ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ.
    ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΩΜΑ,ΜΟΝΟ ΑΦΙΣΕΣ ΚΟΜΑΤΩΝ,ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ
    ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ
    ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΑΥΤΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.
    ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΛΥΣΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ = ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ
    ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/5/11 00:44

    Όλα τα κάνουν χάρη στο άσυλο. Λες και ξέρουν τι εστί άσυλο.

    Τι διάολο το θέλουμε το άσυλο σε μια ελευθερη χώρα. Άλλωστε, διώχθηκε κανείς γι' αυτά που λέει.

    Το άσυλο έγκειται στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών και όχι στην υπόθαλψη εμπόρων ναρκωτικών, "νταήδων", τραμπούκων, κουκουλοφόρων, αναρχικών κλπ.

    Να μπει η Αστυνομία και να καθαρίσει τα Πανεπιστήμια από αυτούς και να ξαναγίνουν εστίες μόρφωσης και όχι άντρο αποβρασμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/5/11 17:19

    ο παπαμανέτας τι λέει για όλα αυτά; τα ξέρει;γιατί σιωπά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όλοι ανώνυμοι.. εννοείτε.. κάθεστε πίσω από το πισί διαβάζετε για εμπρησμό και αντί να καταδικάζετε αυτές τις φασιστικές ενέργειες κακολογείτε με ψέματα το παλιό κυλικείο.. και στο καπάκι υπογράφετε και σκεπτόμενοι.. μετά από αυτό το ρεζιλίκι πως να τολμήσεις να δείξεις το όνομά σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντώνης29/5/11 11:55

    Dina, αμφιβάλλεις για αυτά που έχω γράψει; Αμφιβάλλεις ότι καπνίζουν χασίς στην αυλή της εκκλησίας; Ότι ξαμωλούν τεράστιους σκύλους που κυνηγούν του διερχόμενους από το παλιό καφενείο της Σχολής Χωροφυλακής; Που μαζεύονται πιτσιρικάδες και καπνίζουν, ένας Θεός ξέρει τι κάτω από το δέντρο, που τα κλωνάρια του αγγίζουν στο έδαφος, δίπλα από το παλιό καφενείο;

    Ότι με ασπίδα το "άσυλο", κάνετε ότι κάνετε;

    Ναι, είμαι υπέρ της κατάργησης του ασύλου, για να μπορέσουν να καθαρίσουν τα Πανεπιστημία από τα αποβράσματα και τις γιάφκες που υπάρχουν εκεί;

    Και επειδή έχει αναφερθεί ξανά για φασίστες, οι φασίστες είναι αυτοί που τρομοκρατούν και σπάνε βιτρίνες, λεηλατώντας τις περιουσίες απλων ανθρώπων. Είναι αυτοί που με ασπίδα το "άσυλο" έχουν μετατρέψει τα Πανεπιστήμια σε άντρο πώλησης ναρκωτικών, γιάφκες τρομοκρατικών οργανώσεων (θυμάσαι τις ρουκέτες που έφυγαν από το Πανεπιστήμιο προς τις κλούβες των Ματ;)

    Γίνεσθε "αναρχικοί" και "αντιεξουσιαστές", με τα λεφτά που σας στέλνουν οι γονείς σας για να σπυδάσετε΄.

    Γι' αυτό μη μιλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντώνης29/5/11 11:57

    28/5 17.19, ο Παπα - Μανέτας, καυγαδίζει καθημερινά μαζί τους και ακούει τα πανιά που τον τυλίγουν.

    Ξέρει ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να παρέμβει, οπότε κάνει υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να ορίζουν τις επιλογές μας, σύμφωνα με τις οποίες θα πρέπει να προσαρμόζεται κι ο τρόπος ζωής μας.
    Γενικά, οι αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι λειτουργούν ως απόδειξη του ότι μπορούμε εμείς να οργανώνουμε τις ζωές μας.
    Ειδικά, στο χώρο γίνονταν ανοιχτές συζητήσεις, δωρεάν μαθήματα (ζωγραφικής, ελληνικής γλώσσας για μετανάστες, ξένων γλωσσών, θεάτρου, ζογκλερικών, φιλολογικών για μαθητές, μουσικής, χορού) και διάφορες δραστηριότητες (χαριστικό παζάρι, περιβαλλοντική ομάδα, προβολές ταινιών, καφενείο, μουσικά live κτλ).
    Και ναι, με ασπίδα το άσυλο εξελίχθηκε αυτός ο χώρος και δεν πρέπει να ξεχνιέται η σημασία του ασύλου (που δημιουργήθηκε, για να μπορεί ο κάθε άνθρωπος, να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του και τις ιδέες του, χωρίς να κινδυνεύει να κυνηγηθεί γι’ αυτές) όταν τάσσεται υπέρ της κατάργησής του…
    Τέτοιοι χώροι λοιπόν, είναι λογικό να αντιμετωπίζονται με ψευδή επιχειρηματολογία ( η εσκεμμένη απόκρυψη ή παραποίηση της αλήθειας ορίζεται και αυτή ως ψέμα ) αφου προάγουν αξίες όπως συλλογικότητα, αλληλεγγύη, οι ιδέες διακινούνται ελεύθερα (λόγω ασύλου που προσπαθούν με κάθε τρόπο να το ενοχοποιήσουν) και τελικά το άτομο οδηγείτε στο να διεκδικεί τα δικαιώματα του και… αυτό δεν συμφέρει ούτε οικονομικά ούτε κομματικά.
    Υ.Γ Επειδή στον προηγούμενο κείμενο γράφετε στον πληθυντικό (Γίνεσθε "αναρχικοί" και "αντιεξουσιαστές", με τα λεφτά που σας στέλνουν οι γονείς σας για να σπυδάσετε΄.) ξεκαθαρίζω ότι το παραπάνω κείμενο το έγραψα εγώ διατυπώνοντας την άποψή μου πάνω στο θέμα εκπροσωπώντας μόνο τον εαυτό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντώνης29/5/11 17:23

    Ώστε είναι ψέματα ότι κάποιοι από εσάς καπνίζουν χασίς μέσα στην αυλή της εκκλησίας, ε; Παραπληροφόρηση, ε;

    Ντροπή να μην τα παραδέχεσαι.

    Μπορεί να κ΄λανετε όλα αυτά που λες, αλλά μην μας παραμυθιάζεις κιόλας, κοριτσάκι.

    Άντε, γιατί παραπήγε με το.......κυλικείο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος29/5/11 20:49

    απο ποτε το χασις ειναι κατι κατακριτεο και το λες ετσι? προσωπικα δεν εχω δοκιμασει και ουτε προκειται αλλα σαν καλος χριστιανος που μαλλον εισαι παραδεχεσαι οτι ο θεος σου επλασε το χασις κατα λαθος? ψαξου πρωτα για το συγκεκριμενο προιον και σταματα να κανεις λες και τα παιδια εκει μεσα ειναι επικινδυνοι για την δημοσια ασφαλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αντώνης29/5/11 22:42

    Το θεωρώ ασέβεια προς την εκκλησία να κάνουν τέτοια πράγματα μέσα στην αυλή, μεγάλε 29/5 20.49. Καταλαβαίνεις τι κάνουν;
    Αμφιβάλλεις ότι με ασπίδα το "άσυλο", γίνονται σημεία και τέρατα μέσα στα Πανεπιστήμια; Ξέρεις, ή θέλεις να σου τα αναφέρω. Γιατί εγώ ξέρω και πρόσωπα και καταστάσεις.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/5/11 15:31

    να καπνιζουν και να πινουν ειναι ασεβεια προς την εκκλησια? πρωτα να κοιταξουν οι ιδιοι οι πιστοι-παπαδες να σεβονται οι ιδιοι την πιστη τους και μετα θα το κανουν και οι αθεοι αυτο (ασχετα αν το να να καπνιζει κανεις διπλα απο μια εκκλησια δεν ειναι ασεβεια..)
    Οι μαλακιες μεσα στα πανεπιστημια δεν γινονται μονο απο αναρχικους ισα ισα που τα παιδια πραττουν κοινωνικο εργο με τις διαφορες δραστηριοτητες που υπαρχουν εκει.
    εχεις να κατηγορισεις κατι αλλο την καταληψη του παλιου κιλυκειου για το μπουρδελο που επικραττει σε ολα τα πανεπιστημια στην Ελλαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντώνης30/5/11 19:33

    έχω να κατηγορήσω την ασέβεια που δίχνουν στην Εκκλησία, όταν καπνίζουν χασίς μέσα στην αυλή. Δυστυχώς, με τα γραφώμενά σου, όλοι καταλάβαίνουμε ότι το παραδέχεσαι ότι γίνεται χρήση....

    Τώρα, κατηγορώ όλους αυτούς, που με πρόφαση το "άσυλο" έχουν μετατρέψει τα Πανεπιστήμια σε κρυσφήγετα τρομοκρατών, γιάφκες όπλων, καβάντζες εμπόρων ναρκωτικών.

    Το "άσυλο" δεν χρειάζεται μέσα σε μια δημοκρατική χώρα. Γιατί φοβάσαι να μπει η Αστυνομία και να ελέγξει τους χώρους αυτούς; Αφού, είναι "καθαροί", τι φοβάσαι και αντιδράς;

    Ρωτάς τους υπολοίπους φοιτητές αν σας ανέχονται; Ρωτάς αν θέλουν να δέχονται φασιστικές επιθέσεις εκφοβισμού; Γιατί ΕΣΕΙΣ είσθε οι κύριοι εκφραστές του φασισμού στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τα σκέφτεσε αυτά που λες? τέλος πάντων αρκετά... έχουμε και δουλειές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος31/5/11 00:33

    πρωτα απο ολα δεν παραδεχτηκα πουθενα αν γινεται η οχι χρηση οποιασδήποτε ουσιας στην καταληψη μιας και δεν εχω σχεση με τα παιδια και δεν γνωριζω, εγω ρωτησα που το κακο στην χρηση χασις, εσυ μου απαντας ''ασεβεια'' απλα γελοιο.
    Τα οπλα τις γιαφκες και ολα αυτα τα τρελα που λες απλα σε κανουν να δειχνεις οτι εισαι κλασσικος συνομωσιολόγος λιακοπουλοφαν.
    Οσο για τον φασισμο και ποιος τον εκφραζει δεν θα μπω στο τρυπακι του εσυ εισαι εγω δεν ειμαι, οι πραξεις των ανθρωπων κρινουν και δεν εχω ακουσει για καμια φασιστικη ενεργεια των παιδιων της καταληψης. Μην ξεχνας οτι μιλαμε για την Ροδο και οχι για την Αθηνα και το να καταδικαζεις τα παιδια της καταληψης της Ροδου για οτι γινεται στην υπολοιπη Ελλαδα ειναι βλακώδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αντώνης31/5/11 19:03

    Πρώτα απ' όλα είναι ασέβεια προς την Εκκλησία να κάνει Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ μέσα στο χώρο αυτό. Συμφωνούμε;

    Δεύτερον, το χασίς είναι μαλακό ναρκωτικό και αυτό σημαίνει ότι είναι και ποινικά κολάσιμο.

    Τρίτον, μπορεί όσοι συμμετείχαν στην "κατάληψη" του παλιού καφενείου της Σχολής Χωροφυλακής, να μην έχουν δημιουργήσει προβλήματα στο νησί μας, αλλά αυτό δεν μου απαγορεύει να λέω την άποψή μου για τέτοιου είδους "καταλήψεις" σε χώρους Πανεπιστημίων.

    Και πάλι θα ρωτήσω, γιατί να μην καταργηθεί το άσυλο; Τι χρειάζεται το άσυλο σε μια ελεύθερη χώρα; Μπορείς να μου απαντήσεις; Μάλλον όχι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος31/5/11 19:33

    αρα το να αναπνεεις στην εκκλησια ειναι ασεβεια μαλιστα.

    ναι αλλα αλλο το τι ειναι νομιμο και αλλο το τι ηθικο, το αλκοολ για παραδειγμα ειναι αρκετα πιο βαρυ και επικινδυνο απο το χασις

    συγγνωμη αλλα στα @@ μου τι γινεται στην υπολοιπη Ελλαδα το θεμα μιλαει καθαρα και μονο για την Ροδο, στην αρχη αρχησες με κατηγοριες αλλα μετα το πηγες στα γενικα τα της Ελλαδας και το τι γινεται στην Αθηνα.. οτι ναναι.

    και οχι δεν ειμαστε μια ελευθερη χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αντώνης31/5/11 20:04

    Άκου, λοιπόν, νεαρέ, για να μαθαίνεις. Ο Νόμος περί Πανεπιστημιακού Ασύλου λέει τα εξής:

    "Στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα κατοχυρώνεται η ακαδημαϊκή ελευθερία στην έρευνα και διδασκαλία, καθώς και η ελεύθερη έκφραση και διακίνηση των ιδεών.
    2. Δεν επιτρέπεται η επιβολή ορισμένων μόνον επιστημονικών απόψεων και ιδεών και η διεξαγωγή απόρρητης έρευνας.
    3. Το ακαδημαϊκό άσυλο αναγνωρίζεται για την κατοχύρωση των ακαδημαϊκών ελευθεριών και για την προστασία του δικαιώματος στη γνώση, τη μάθηση και την εργασία όλων ανεξαιρέτως των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας των Α.Ε.Ι., και των εργαζομένων σε αυτά, έναντι οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει.
    4. Το ακαδημαϊκό άσυλο καλύπτει όλους τους χώρους του Α.Ε.Ι. στους οποίους γίνεται εκπαίδευση και έρευνα. Οι χώροι αυτοί καθορίζονται με απόφαση και ευθύνη της Συγκλήτου για τα Πανεπιστήμια και της Συνέλευσης για τα Τ.Ε.Ι.. Δεν επιτρέπεται η επέμβαση δημόσιας δύναμης στους παραπάνω χώρους, παρά μόνο κατόπιν πρόσκλησης ή άδειας του αρμόδιου οργάνου του Ιδρύματος και με την παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής.
    5. Αρμόδιο όργανο για την πρόσκληση ή άδεια της προηγούμενης παραγράφου είναι το Πρυτανικό Συμβούλιο για τα Πανεπιστήμια και το Συμβούλιο για τα Τ.Ε.Ι., με δικαίωμα ψήφου όλων των μελών τους. Τα όργανα αυτά συνέρχονται αμέσως, αυτεπαγγέλτως ή μετά από καταγγελία. Το αρμόδιο όργανο αποφασίζει κατά πλειοψηφία, τηρουμένων των διατάξεων του Εσωτερικού Κανονισμού του οικείου ιδρύματος και του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας.
    6. Επέμβαση δημόσιας δύναμης χωρίς την άδεια του αρμόδιου οργάνου του Α.Ε.Ι. επιτρέπεται μόνον εφόσον διαπράττονται αυτόφωρα κακουργήματα ή αυτόφωρα εγκλήματα κατά της ζωής.
    7. Οι παραβάτες των διατάξεων του άρθρου αυτού για το ακαδημαϊκό άσυλο τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών μετά από έγκληση του αρμόδιου οργάνου της παραγράφου 5 του άρθρου αυτού ή της Συγκλήτου για τα Πανεπιστήμια και της Συνέλευσης για τα Τ.Ε.Ι..
    8. Το άρθρο 2 του ν. 1268/1982 και τα άρθρα 2 και 7 του ν. 1404/1983 (ΦΕΚ 173 Α΄) καταργούνται.
    9. Σε Α.Ε.Ι. που διοικούνται από Διοικούσα Επιτροπή, αυτή αποτελεί το αρμόδιο όργανο της παραγράφου 5 του άρθρου αυτού."

    Άρα στο παλιό καφενείο της Σχολής Χωροφυλακής, δεν γίνεται ούτε διδασκαλία, ούτε έρυενα. Άρα, ΚΑΚΩΣ δεν επεμβαίνει η Αστυνομία για έλεγχο.

    Και ναι, νεαρέ μου, ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα. Αφού μπορούν όλοι ελεύθερα να εκφράζονται και να κάνου ό,τι γουστάρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος10/3/12 13:34

    ελα ρε ντινουλα σοβαρα? τοσο καλοπαιδα ειναι? συναυλιουλες και κοινωνικα πραματα ε?
    το καψιμο μαλλον το φαγανε γιατι το παιζανε μαγκες εκει που τους επαιρνε, γιατι δεν λες τις ψευτομαγκιες που κανανε σε πιτσιρικια και τις κοτες σε μεγαλυτερους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *