ροή ειδήσεων

Αδιόρθωτο το ΖΑΡΑ !

Συνεχίζει να προκαλεί το πολυκατάστημα ΖΑΡΑ με την αλόγιστη ρίψη συσκευασιών γύρω...
από τον υπογειοποιημένο κάδο της Γρ. Λαμπράκη σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/5/11 18:15

    mipos eisai emporakos pou se eplixe to zara kai to diavalis dioti ta aporimata auta den tou anikoun ,gia prosexe kalitera tis dilosis sou.Arketa ekmetaleytikate ton roditi me ta magazakia sas poulontas mas ta patzavouriasas panakriva.Eftixos pou apektise i rodos ena polikatastima tou megethous kai tis poiotitas Zara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/5/11 20:05

    pragmati kanenas apo autous tha nai .pou mas poulagan tosa xronia rouxa stin diplasia kai kamia fora k triplasia timi..........gia na min pw gia ta moufa pou efernan apo tin tourkia kai allazan etiketes.oust apo dw. pou empaines mesa kai se agriokoitazan ekei dipla apo ta zara se ea sigkekrimeno magazi kai den sikwnontousan kan apo tin timiaki na se eksipiretisoun .oust apo dw. entaksei gousta einai auta.se kapoion mporei na aresoun
    ta rouxa apo ta zara se kapoion olo na min aresoun i na min ta vriskei poiotika.ok paw paso.alla toulaxiston den s poulane ta made in china mplouzakia 50 kai 60 eurw.
    alla pire o kathenas oti tou aksize ta teleutaia xronia.stin krisi tha epiviwsi o kaliteros.as ginei antagwnistiki agora kai oloi mas tha ksanagemisoume ta topika magazia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/5/11 22:03

    PROS-TIMO kaneic ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/5/11 22:04

    ΜΙΚΡΟΨΥΧΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ 20/5/11 18:15 & 20/5/11 20:05 , Ο ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΘΙΓΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΖΑΡΑ ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΖΑΡΑ Ή ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΔΕΝ ΛΕΩ...ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΜΩΣ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΟΠΩΣ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ 600 ΕΥΡΩ ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΑΡΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΡΑΒΟΝΤΑΙ ΦΑΣΟΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΦΤΗΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/5/11 23:04

    20/5/11 22:04 Τα μικρομάγαζα τι μισθό δίνουν???? Από τα χρήματα που μας λήστευαν με τις τιμές x2 εδώ και χρόνια, εμείς οι απλοί Ροδίτες τι κερδίσαμε? Στην υγειά των κορόϊδων! Τέσπα... Αλλά επειδή το θέμα είναι τα σκουπίδια και όντως σε αυτό το κεντρικό σημείο δεν είναι και ότι καλύτερο πρέπει η ΔΕΚΡ να κάνει συστάσεις σε όποιον τα πετάει... Και αν δεν συμμορφωθεί να πέσουν και τα απαραίτητα κουστούμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/5/11 23:06

    διόρθωση: δεν ράβονται σε χώρες με φτηνό εργατικό δυναμικό αλλά σε πλοία κατά την μεταφορά τους με απαλλαγή φόρων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/5/11 23:31

    Ηλιθιότητα μικροψυχία ζήλεια και βλακεία πάνε μαζί.Ειναι τυχαίο που οικονομίκα βρησκόμαστε σε αυτά τά χάλια.Οταν καποιος επιχειρηματίας παει να κανει κατι ολοι του την πέφτουν μέχρη και η κουτσή μαρία. Τέρατα και σημεία που γίνονται εδω εκει μούγκα ρε ουστ ρε κοπρίτες μαμόθρεφτα ανίκανα πλάσματα που είσαστε αορατοι στην ζωή.
    Η ζαρα δουλεύη χ 4 ζωα μικρόψυχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/5/11 23:38

    Το ικα παιρνη γυρω 450 € το μηνα για καθε εργαζόμενο μαζί με τα δώρα και άδειες και ανάλογα του μίσθου πάει προς τα επάνω.Η ζαρα πόσο πληρώνη για την κατασκευή ρούχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/5/11 10:42

    Η διαχείριση των αποβλήτων δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ σοβαρά, λαμβάνοντας υπ’ όψιν περιβαλλοντικά, οικιστικά, πολιτιστικά κριτήρια. Ετσι αλλοιώνονται περιοχές που αντλούσαν την ομορφιά τους ακριβώς από την αρμονική συμβίωση της φύσης, του ανθρώπου και των δημιουργημάτων του. «Εκεί που φύτρωνε φλισκούνι κι άγρια μέντα/ κι έβγαζε η γη το πρώτο της κυκλάμινο/ τώρα χωριάτες παζαρεύουν τα τσιμέντα/ και τα πουλιά πέφτουν νεκρά στην υψικάμινο», έγραφε ο Νίκος Γκάτσος ήδη από τη δεκαετία του ’70, στον «Εφιάλτη της Περσεφόνης» του Μάνου Χατζιδάκι, για την Ελευσίνα. Αλλά υπάρχουν και πολλά νεότερα, και δυστυχώς καινούρια κρούσματα καταστροφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/5/11 12:38

    και δεν βάζουν μια προστιμάρα στα ΖΑΡΑ που είναι ματσό αφού θέλουν εσοδα παρά κόβουν απο τους συνταξιούχους και τους ελεύθερους επαγγελματίες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/5/11 16:59

    Η ανάγνωση των σχολίων παρέχει ανάγλυφα την αιτία της κρίσης στην Ελλάδα.
    Ενας ανώνυμος σκεπτόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/5/11 23:17

    στο ΖΑΡΑ τις δέρνουν τις υπαλληλους; μηπως πρέπει σιγά σιγά να ακολουθησουν το παραδειγμα αλλων καλων επιχειρησεων που δερνουν τις υπαλληλους και κονομανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *