ροή ειδήσεων

ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΡΟΔΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ. ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ "ΑΣΕΦΤΟΣ" ΜΙΑΣ ΚΑΙ... ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΨΩΝΙΣΑΝ ΕΝΩ ΑΦΙΧΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ...ΑΠΟ ΠΟΥ?

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ RODOSGOLD ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ ΕΧΟΥΝ 10-15 TAXI ΑΠΕΞΩ . ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ .? ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ IS ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ?

ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/5/11 22:11

    Εσυ τι σκατα πουλασ μεσα σε προστατευομενο χωρο???
    Αυτα εχει η ελευθερη αγορα οχι καλα καλα να ειμαστε μαγαζατορεσ τοσα χρονια χωρισ να πουλαμε και τιποτα ουσιαστικο και τωρα που δεν βγαζουμε καταγκελουμε σκευοριεσ και διαπλοκη δεν ειναι ετσι ομωσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/5/11 22:27

    H PALIA POLH EXEI GEMISEI KINEZIKA SOUVENIR DYSTYXOS.TA IDIA KAI TA IDIA.ENO STO GOYNARADIKO 8A PAROYN KATI AY8ENTIKO OI ROSIDOYLES POY 8A TIS ZESTANEI TO XEIMONA STHN PATRIDA TOYS.EPISHS KAI ENA XRYSO DAKTYLIDAKI GIA TIS EKSODOYS TO SABATOKYRIAKO.MERIKES FOTOGRAFIES APO TO NHSI KAI TELOS.ANTE GEIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/5/11 23:37

    Δεν ειναι ελευθερη αγορα ειναι κατευθυνομενο
    shopping κατι που ειναι παρανομο αλλα σε αυτην τη χωρα μιζας και εμπορων της πλακας τι να περιμενεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/5/11 00:21

    η ελευθερη αγορα σημενει οτι δεν υπαρχει κρατικοσ περιορισμοσ και οι συμετεχοντεσ δεχονται οτι υσχειει ο νομοσ του δυνατου και του πιο δολιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/5/11 05:30

    Στη Ροδο η ελευθερη αγορα ισχυει μετα της 5 το απογευμα που θα φερουν τον τουριστα πισω ηδη εχει κανει τα ψωνια του απο λινδο καλαθο...Αφηνουν εδω μονο τους ψωνισμενους αν εχει παει το καραβι στη τουρκια η σε αλλα Ελληνικα μερη τοτε ο τουριστας που εμεινε εδω το μονο που θα κανει ειναι απλα να δει το νησι και αντε να φαει μια πιτα και να πιει μια μπυρα η ενα καφε! Οι καλοι πελατες η θα τους φορτωσουν σε λεωφορεια η σε ταξι και θα τους παρουν συστημενα σε μαγαζια! Η μιζα καλα κρατει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/5/11 09:18

    Σε άλλη χώρα ο παραπονούμενος θα είχε άδικο,εδώ όμως σίγουρα κάτι πρέπει να παίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/5/11 10:03

    re paidia oloi prospathoun na epiviosous vgazontas thn pramatia tous.... aloi ftinoi aloi akrivoi.. thn epilogh omos prepei na thn exei o pelatis kai oxi na kateuthinete..symfono oti kati prepei na ginei..

    min ksexname oti milame gia megala posa se mauro xrima (mizes) pou epofelounte kapioi epitidioi.

    Den prepei na to eleksei afto kapia armodia arxh?

    an kano lathos ok....sygnomi kiolas.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/5/11 15:57

    Καλα σημερα το ειδατε εσεις οτι υπαρχει προμηθεια σε ταξι και λεωφοριακια? 50 χρονια ειναι ετσι σημερα σας πειραξε? οταν πηγαμε εμεις στον εισαγγελεα επειδη δεν αφηνουν τον τουριστα να επιλεξει απο που θα ψωνισει καποιοι τοτε μας εβγαλαν τρελους...και οτι ειναι ολα της φαντασιας μας! Τωρα κανετε παραπονα ε? καλα να παθετε ρε νουμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/5/11 17:15

    Emeis re eksipne tora to pirame xampari...ti na kanoume diladi eimaste vlakes...

    pou mas les kai kala na pathoume..
    ti mporei na ginei leme re ainstain..!

    Kai an kinithikate lathos re VLAKA den to skeftikes pote ILITHIE?

    . ti na sou kanei o eisageleas re ILITHIE dixos apodikseis VODI?

    Estiles pote se SDOE - YPOURGIO OIKONOMIAS - tourismou k.t.l. Fotografiko yliko kai apodikseis gia na teleiosh mia kai kali auto to kikloma ?

    fotografies kathimerina sta sigekrimena magazakia trapezikos elegxos kai oikonomikos se sigekrimenous taksitzides ksenagous kai emplekomenous pou oloi kserete kai teliose...to olo thema.

    alla mipos voleftikes kai esy pleon se auto..?

    kinithike pote organomena o silogos katasthmatarxon olou tou nisiou ?

    oi kapioi einai mesa sto kikloma kai parakolane tis apodikseis...eno einai kati panefkolo?

    Eksipne tou kolou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/5/11 18:38

    ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΤΕ,ΤΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΜΑΤ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ????ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΠΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΚΤΟΥΜΕ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...http:ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...//ksipnistere.blogspot.com/2011/05/blog-post_7541.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/5/11 18:44

    auta pou les filaraki einai ala logia na agapiomaste.....

    DRASH tora kinigito....oso to afineis kanoun ti doulia tous .

    Ti sympolites..?
    is varos mou ..?
    Ti les RE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/5/11 18:45

    kserei kaneis perisotera gia to sigekrimeno kikloma.?

    as mas pei ... mono kalo tha kanei.

    Ta filosofika kai h skoni sta matia,,, se alous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/5/11 19:08

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ...ΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΟ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΑΦΟΥ ΤΟΝΩΘΗΤΕ,ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΣ....ΚΑΛΟ ΚΥΝΗΓΙ,,,ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΕΤΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/5/11 19:40

    PREPEI NA EISAI MAGALOS MIZADOROS RE FOUMO DEN SIMFONEIS SE TIPOTA KAI IPODIKNIEIS SINEXOS ALES KATEFTHINEIS.

    POIOS TOUS GAMEI TOUS ALVANOUS RE?

    SIMFONEIS H DEN SYMFONEIS OTI AN STAMATISEI TO KATEFTHINOMENO EMPORIO H MIZA TO VRAXIOLAKI K.T.L TA PRAGMATA THA EINAI POLI KALITERA ?

    H OXI ..GIA NA DOUME APITELOUS ME POIOUS EISAI ...GIATI SYNEXOS PAPAROLOGEIS.

    MIN ALAZEIS KOUVENTES KSEREIS KATI PES TO DEN GNORIZEIS MIN KATEFTHINEIS...

    ALO EINAI TO ZHTHMA SE AFTH THN STILH AN DEN KATALAVES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/5/11 22:46

    Eλεύθερη αγορά δεν σημαίνει ασύδοτη αγορά. Δυστυχώς ζούμε σε μπουρδέλο κράτος της ασυδοσίας και της ατιμωρησίας. Ο νόμος της ζούγκλας λειτουργεί στην Ελλάδα, του μέσου, της πουστιάς κ.λπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/5/11 22:47

    Καί της ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/5/11 23:02

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ,ΣΤΗΝ ΜΙΖΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΦΟΡΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΙΣΩΠΕΔΩΣΑΝ...ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΕΤΟ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΕΙΑ ΠΟΛΗ...ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΥΣΤΕΥΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ,,,ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΩ...Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ....ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΔΙΑ....ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΚΕΤΑ ΚΙΝΗΤΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/5/11 23:05

    Υ.Γ.ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΣΟΥΣ ΡΕΣΙΨΙΟΝΙΣΤ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ,ΣΕ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ ....ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/5/11 06:52

    Να παρουμε τα πραγματα ενα ενα..Το κακο ξεκιναει απο τα πρακτορεια που φερνουν τους τουριστες!Εκει Ξεκιναει η πρωτη μιζα..Αυτοι ειναι που διακινουν τα παντα χωρις το πρακτορειο κανεις δεν περνει μιζα! Και μιαλω για τους τουριστες που ερχονται 10-15 μερες διακοπες!Η χοντρη ομως και γρηγορη μιζα ερχεται συστημενα απο τους καραβισιους!ηδη ξερουν μεσα απο τα πλοια ποιοι εχουν ψωνισει ποιοι ειναι φραγκατοι.. Και που θα τους στειλουν οταν πιασουν λιμανι! Οταν λοιπον προσεγγισει το λιμανι το πλοιο θα δειτε απο κατω ιδιωτικα λεωφοριακια μεγαλα πουλμαν και επιλεγμενοι ταξιτζηδες που θα παρουν στον προορισμο που λεει το "Αφεντικο πρακτορειο" τον τουριστα! Ολοι πληρωνουν μιζα στο "Αφεντικο πρακτορειο" και μετα ξεκινουν οι αλλες μιζες..Ο ταξιτζης θα παρει μιζα απο εστιατορια γουναραδικα κεραμικα χρυσα ασημια απο παντου! Τα ιδια και το λεωφοριακι!! Μολις λοιπον φερουν κατα της 5-6 τον τουριστα τον οποιο τον εχουν ξεσκισει θα τον αφησουν στην Παλια Πολη για μια ωρα να πιει εναν καφε γιατι στις 7 το πλοιο φευγει!
    Αυτη ειναι η κατασταση την εχω ζησει και την ζω καθημερινα ολη την σεζον! Τωρα τι μπορει να γινει ειναι απλο..να επεμβει ο εισαγγελεας στα πρακτορεια μονο αν "χτυπησει" την μανα της μιζας τοτε μπορει να φτιαξουν και τα πραγματα! Αλλιως και για τα επομενα χρονια ακομη θα μιλαμε για μιζες!

    Μανος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος7/5/11 01:04

    oi touristes ftaine pou agorazoun apo opou nanai kai den rwtane... koutofragoi koroida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος7/5/11 18:14

    Δώσε και εσύ μίζα και θα σου έρθω!Αλλά με τις σαβούρες που πουλάτε και με τις τιμές που έχετε να πατήσει άνθρωπος.Αχ,καλέ,αδικήθηκαν οι τίμιες κοπέλες!Άσε που σας χρωστάγαμε κιόλας!
    Το ίδιο λαμόγια είστε όλοι οι "καταστηματάρχες".-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/5/11 19:26

    esy den ksodeveis oute giA TON KOLO SOU ADERFARA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος8/5/11 01:43

    ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ......

    ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ
    ΞΕΝΑΓΟΙ
    ΠΟΥΛΜΑΤΖΙΔΕΣ
    ΤΑΡΙΦΕΣ
    ΣΚΑΦΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΠΧ. LINDOS MARE - ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ?
    ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ
    ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
    BAR
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ
    ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ
    ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΑ
    ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ

    ΠΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ?
    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3-4
    thomas cook
    tui
    first choice
    ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΤΟ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος8/5/11 02:29

    ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ και Γιωργάκη, Πασοκάκια ?

    ΛΟΥΣΤΕΊΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ - ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ !!!!!!!!

    iq -600000000000000000000000000000000666

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος8/5/11 11:23

    8/5/11 02:29
    AYTA IPARXOUN EDO KAI POLLA XRONIA KAI DEN EINAI THEMA TOU PASOK H TIS ND EINAI THEMA KATHARA DIKO MAS KAI TIS NOOTROPIAS MAS KAI OTI MATHAME OLOI MAZI NA TA TSEPONOUME APO PANTOU OTAN MAS DOSOUN TIN EYKERIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/5/11 19:09

    ΠΑΣΟΚ,ΡΕ!ΚΟΥΦΑΛΑ!ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΡΕ;ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος8/5/11 19:14

    ΠΡΟΣ 19:26:Ναι,δε ξοδεύω γιατί δε χρειάζεται.Εσύ όμως φαίνεται να ζείς απο αυτό άρα κάτι ξέρεις απο τέτοιου είδους έξοδα.Όξω,ρε που θα το παίξετε και τίμιες.Πόσα φάγατε,ρε λαμόγια,όταν δε βγάζατε αποδείξεις;Απο που τα βρήκατε τα μαγαζιά,ρε χωρικοί;Τις μαλακίες σας πληρώνετε και καλά να πάθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος8/5/11 19:39

    Κατάλαβες;Θέλουν οι κοπέλες να κλέβουν μόνες τους αυτές τους τουρίστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος8/5/11 20:05

    kala kanoun re magazatores... esy re vlaxo ama eixes magazi ti 8a ekanes? na baleis thn aderfi sou na douleuei ekei...
    afroditi den thn lene?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος9/5/11 16:41

    akousa oti tha pesei petsokoma apo SDOE se sigekrimena magazia pou apodedigmena litourgoun me miza mias kai den exoun perastiko dromo....

    kathos kai se klado epagelmation pou apodedigmena litourgei kato apo autes tis sinthikes..

    idi exoun aniksei logariasmous kai den sinagoun me tin forologiki dilosh kai tropo zohs pou kanoun..!!!

    anamenoume sto akoustiko....!!!!

    kathe katergaris sto pago tou.

    kai opoios enoxlite ....

    NA PAEI NA GAMITHEI APO TORA PRIN TON PIDIKSOUN gia na sinithisei axaxaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος10/5/11 08:59

    Όλοι μέσα!Αυτοί που πουλάνε πατριωτισμό είναι τα μεγαλύτερα λαμόγια!Δε πληρώνουν φόρους εκμεταλλευόμενοι τις ομορφιές του νησιού&μετά ζητάνε δημόσια υγεία,υποδομές,υπηρεσίες και άλλα!
    Ούξω,ρεμάλια μαγαζάτορες!Και τις μπάλες μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος10/5/11 16:20

    Τι σημαίνει "sinagoun";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *