ροή ειδήσεων

Ισπανοί: “Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες!”

Για “ισπανική επανάσταση” κάνουν λόγο πια τα μέσα ενημέρωσης στη χώρα, αφού...

οι διαδηλωτές δεν φαίνονται διατεθειμένοι να φύγουν από τις κεντρικές πλατείες των πόλεων της Ισπανίας. Την ίδια στιγμή, οι Έλληνες έχουν γίνει αντικείμενο χλευασμού ανάμεσα στους ισπανούς διαδηλωτές, για την “απραξία” τους απέναντι στην οικονομική κρίση. Μάλιστα, στο Ίντερνετ κυκλοφορεί και βίντεο το οποίο καλεί όλους τους Ευρωπαίους να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις.

Η οργή των Ισπανών φαίνεται πως έχει ξεχειλίσει πράγμα που αποτυπώνεται τόσο στις διαδηλώσεις που δεν λένε να σταματήσουν όσο και στα εκλογικά αποτελέσματα των τοπικών εκλογών, όπου η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Θαπατέρο υπέστη συντριβή, χάνοντας με μια διαφορά περίπου 10 ποσοστιαίων μονάδων.

“Σχεδιάζουμε να μείνουμε στις πλατείες μέχρι την επόμενη Κυριακή, αλλά δεν αποκλείουμε το γεγονός να παραταθεί η διαμαρτυρία”, δήλωσε την Τρίτη (24/5) η εκπρόσωπος των διαδηλωτών που έχουν κατασκηνώσει στην κεντρική πλατεία της Μαδρίτης.

Από τη Βαρκελώνη μέχρι τη Βαλένθια, τη Γρανάδα και τη Θαραγόθα, οι διαδηλωτές δηλώνουν πως θα παραμείνουν στις θέσεις τους παρά το γεγονός ότι οι τοπικές εκλογές έχουν ολοκληρωθεί.

Οι Ισπανοί όμως επικρίνουν τους Έλληνες πολίτες, καθώς θεωρούν απαράδεκτο το γεγονός πως παρά τα μέτρα λιτότητας και την κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, εμείς δεν έχουμε βγει ακόμα στους δρόμους.

Είναι χαρακτηριστικό πως το κεντρικό σύνθημα της διαδήλωσης της Δευτέρας, ήταν το “Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες!”.

Την ίδια στιγμή, η “ισπανική επανάσταση” όπως χαρακτηρίζουν τις διαδηλώσεις τα ισπανικά ΜΜΕ, φαίνεται ότι βρίσκει όλο και περισσότερους υποστηρικτές, μετά και το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο Internet, το οποίο καλεί όλους τους Ευρωπαίους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

cosmo.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/5/11 00:39

    http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%A3%CF%84%CE%BF-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1/210627972310743

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/5/11 06:45

    Οι Ελληνες βαριουνται γενικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/5/11 10:04

    ΣΙΓΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...

    μια ζωή μέσα στα φροντηστίρια και στα "μέσα" μαθημένα απο τους γονείς τους.. αντε τώρα να αντιδράσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/5/11 11:07

    Οι καφετέριες πάντως είναι γεμάτες απο "νεολέρες" να ναι καλά ο μπαμπάκας που πληρώνει, τώρα, που θα βρούνε δουλειά οταν τελειώσουν με το καλό το σχολείο, δεν φαινεται να τους απασχολέι ΚΑΘΟΛΟΥ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/5/11 20:48

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΦΥΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ?????ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ Π...... ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ,ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΣ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/5/11 17:29

    Μπορεί κάποιος να μας δείξει βίντεο που λένε ή γράφουν οι Ισπανοί αυτό για τους 'Ελληνες; Μήπως είναι ένα μέγαλο, μεγάλο ψέμα made in Greece;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *